Selam kizlar,
bende dün doktora gittim, oglum olacagini ögrendim
Benim dogum tarihimde 20 Aralik.
Rabbim yavrularimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin, Insallah
selam güzel annelerrrr..nasılsınızzzz fazla gelemiyorum muhabbetlerinize katılamıyorum ama yazılarınızı okuyorum..
2,li testleri iyi cıkan arkadaşların gözü aydın olsunn cok sevindim..
bizde 3,5 haftadır gitmiyoduk dr. bugün kontrolümüz vardı ve cinsiyetinide öğrendikk bebişimizin cinsiyeti ERKEK bende artıkın bugüne bugün bir kaynana adayıyım
dırısı öğrenmek isteyen bütün anne adaylarına olsun..
bu hafta içi veya önümüzdeki hafta içi 3,lü test için gidicez..dr,umuz aslında gerek yok dedi ama içiniz rahat edicekse yaptırın dedi bizde yaptırıcaz bakalım hayırlısı artık..[/QUOTE
hayırlı olsun canım.gözün aydın çok sevindim.
gözün aydın canım.ikiside aynı cinsiyette olması ne güzel daha güzel anlaşırlar.Kızlar merhaba;bugün benimde doktor kontrolüm vardı.Tam 14.haftamdayım ve doktorum cinsiyetimizi söyledi,benimde bir oğlum olacak Allah nasip ederse.6 yaşında oğlum var ikinciside erkek geliyoo.
selam annişler
benimde dün randevum vardı.doktor ikili test için ultrasonla bebişimin herşeyine baktı.veeeeee kıza benziyor dedi.galiba erkek furyasını bozacağız biz
herşey normal çok şükür.kan sonuçlarını almadım ama doktor beğendi bebişin gelişimini.1 hafta gerideydi.kapatmışız farkı hatta öne bile geçmişiz
eşim bebişi görünce ağladı.benim hormonlar zaten garip eşim benden beter oldu
hayırlı olsun canım.ne güzel bu gün bayağı cinsiyeti öğrenen olmuş.zaman çabuk geçsede bizde öğrensekkızlarda çok şeker oluyo yaaa.mini mini etekler,renkli tokalar.kızımla bizi görmen lazım.kızın keyfi başka bi güzel oluyo.
Selam kizlar,
hayırlı olsun canım.allah hepimizin yavrularını kucağına almayı nasip etsin
Selam kizlar,
dimi ama.
oyoy bu fena oldu bak. Ben yemek isimlerini okumadan atlıyorum. Yoksam topic komple iptal olucak.
sen Rizenin neresindensin. Bak merak ettim. Bide neyle gideceksin? Bnede şeker bayramında gideceğim ama yol uzun mu olur uçakla gidiyoruz genelde. Uçak tehlikelimidir bilemedim.
Antepli ağam sen bu kadar konuşmadan sonra şöyle bir ortaya karışık getirirsin bize değil mi?bak teyzesi yoksa sana küseriz.
Evet düşünsenize 6-7 aylarımızda buluştık. antep mutfağı olan bir restoranda. Ve herkes yemeğe öyle bir dalmış ki kocaman göbişlerimizle. Oyyy gözümün önüne geldi de
güzel olur
günaydınnnnnnn annişlerrrrrr.....nee güzell herkessss cinsiyetinii ögrenmiş darısıı bizee inşşşş hayırlısıylaaaaa bendee yarınn gidiyorumm kontroleeeeeDDDbebişimi görcemm sonunda neredeyse 1 ay olduuu yaaaaaaa DD
inşş cnmm inşşş kocamann olduu ablasııııı 15. haftasındaaaaa:hayırlı haberlerle inş canım zaten öğrenirsin büyük ihtimalle artık kocaman olmuş
Gerçekten öyle.... insan yaşamadan bilemiyor..... Ama benim yaş 34 oldu, ikinciyide yaparsam ne ala......
merhaba arkadaşlar,
çok şükür ki 2 li test sonuçlarım iyi çıktı..şimdi burda söylemiyim ama canım bişey çekti ve yemezsem ölüyorum sandım..eve gidip hazırlamam 15 dk. mı aldı..aşerme neymiş asıl şimdi anladım..
Allah bizlere yardım etsin eşlerimize de sabır..dün eşim yaptığım çorbayı yemedi direkt ana yemekten başladı diye 1,5 saat ağladım..sanki çok kötü bişey yapmış gibi adam..ama susmuyorum..nasıl ağlıyorum..artık susup yemeğimi yemek istiyorum ama yaşlar sicim gibi iniyo..şu hormonlar maymun etti bizi yaw..:82:
Merhaba kızlar 13+2 yim ikili testimi daha yaptırmadım. Yarınki dr. kontrolümde yaptıracağım. Size sorum ne zaman çıkıyor sonuçlar. Yani kaç gün sürer.
selam güzel annelerrrr..nasılsınızzzz fazla gelemiyorum muhabbetlerinize katılamıyorum ama yazılarınızı okuyorum..
2,li testleri iyi cıkan arkadaşların gözü aydın olsunn cok sevindim..
bizde 3,5 haftadır gitmiyoduk dr. bugün kontrolümüz vardı ve cinsiyetinide öğrendikk bebişimizin cinsiyeti ERKEK bende artıkın bugüne bugün bir kaynana adayıyım
dırısı öğrenmek isteyen bütün anne adaylarına olsun..
bu hafta içi veya önümüzdeki hafta içi 3,lü test için gidicez..dr,umuz aslında gerek yok dedi ama içiniz rahat edicekse yaptırın dedi bizde yaptırıcaz bakalım hayırlısı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?