2011 Aralık Anneleri

selam annişler
benimde dün randevum vardı.doktor ikili test için ultrasonla bebişimin herşeyine baktı.veeeeee kıza benziyor dedi.galiba erkek furyasını bozacağız biz
herşey normal çok şükür.kan sonuçlarını almadım ama doktor beğendi bebişin gelişimini.1 hafta gerideydi.kapatmışız farkı hatta öne bile geçmişiz
eşim bebişi görünce ağladı.benim hormonlar zaten garip eşim benden beter oldu

Selam kizlar,

bende dün doktora gittim, oglum olacagini ögrendim

Benim dogum tarihimde 20 Aralik.

Rabbim yavrularimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin, Insallah

Evlatta ayrım olmaz ama kızlarda bi başka oluyo,oğlum olduğu için ikincisnii kız istedim Allah biliyo,ama rabbim bir erkek daha uygun gördü.Bir büyüğümden duymuşumdur bu sözü "Kızsız anne tuzsuz annedir" dio.Ne dersiniz erkek anneleri öyle mi:)) Bu arada erkek annesi olmakta çok karizmatik,oğullar annelerine çok bağlı oluyolar.

Selam kizlar,

bende dün doktora gittim, oglum olacagini ögrendim

Benim dogum tarihimde 20 Aralik.

Rabbim yavrularimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin, Insallah

canım allah tamamına erdirsin,bende 2 hafta önce oğlum olacağını öğrenmiştim benimde muhtemel doğum tarihim 20 aralık :)

ben çamlıhemşinliyimm eşimde oralııı:)))kendii arabamızla gidicezz doktorum 2 saatte bi mola verirsen bişey olmazz dedii ucak tehlikelii değill zatenn doktorundan rapor alıyosunn ucakla seyehatine sakınca yokturr diyeee tabi 28. haftadan sonra ucakta soruyorlarr çünkü raporun yoksaa almazzlarr ama daha erkenn bizimm içinn ucakta hiçbirr sıkıntı yok hamilelerr içinn mrk etmee son haftanda falan olsan tamam basınç belki dogumu hızlandırabilirr ama bizimm gibii bu haftalarda olanlarda sıkıntıı yokk :))))))9

günaydın şekerlerim ballarım ne güzel dün baya cinsiyet öğrenen olmuş ya artık temmuz sonu hepimizinki kesinleşicek gibi

Son düzenleme:
günaydınnnnnnn annişlerrrrrr.....nee güzell herkessss cinsiyetinii ögrenmiş darısıı bizee inşşşş hayırlısıylaaaaa bendee yarınn gidiyorumm kontroleeeeeDDDbebişimi görcemm sonunda neredeyse 1 ay olduuu yaaaaaaaDD

hayırlı haberlerle inş canım zaten öğrenirsin büyük ihtimalle artık kocaman olmuş

bende bende :2::2: olmadık şeylere ağlamaktan yoruldum artık. eşim dün akşam ağlamamı kameraya çekmeye çalışıyodu. onada eğlence çıktı D

ben de anca uyuyom,sabah gözümü açamıyom,zaten uykuyu severdim,şimdi daha çok seviyom

günaydın kızlar nasılsınız?biz dün ikili testimizin sonuçlarını aldık şükürler olsun risk grubunda değiliz eşim hastanede çalıştığı için hemen alıp doktoruma faxlamış doktorumda eşimin arkadaşı zaten oda aramış sonuçlar çok iyi korkulacak en ufak birşey yok demiş 25 haziranda gideceğiz cinsiyeti için bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum sağlıklı olsunda cinsiyet sorun değil gerçi eşim erkek istiyor ama bakalım

Testlerinin iyi çıkmasına çok sevindim, benim hiç o tip aşermem olmadı Aynen bende 2 de bir ağlıyorum tv de ki filme bile66:

günaydın hanımlarr hayırlı günler diliyorum hepimizi için..

kızlar dün akşam 2010 aralık annelerinin doğum hikayelerini okudum. (aslında hiç bir doğum hikayesi okumak istemiyodum)
ama iyiki de okumuşum artık bende normal doğum istediğimden eminim. Allahım inşallah sonuna kadar almaz cesaretimi
ve sağlıklı bir normal doğumu nasip eder (hepimize) inşallahh.
okuduğum her hikayede doğum anında gözlerim yaş doldu zor tuttum kendimi, ne kadar duygu yüklü bir an, aman Allahım..
ben doğumda napacam bilmem.. hüngür hüngür ağlarım heralde bebeğimi görünce

Oğluşunu tebrik ederim. Biz de temmuzda öğrenecez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…