2011 Aralık Anneleri

EN KATI anne benim galiba ağlamıyom ben pek yaaaa kızlar dün bi iş arkadaşıma söledim 11 yıldır birlikte çalışıyoruz o ağlamaya başladı söyleyince he bak onu unuttum o ağlayınca bende ağladım:)))) çok sevindi sağolsun Allah isteyen herkese nasip etsin

ben 1-2 tane okudum,baktım ağlıyom,herbirini okurken,kestim okumayı,çok sulugözüm ben de

Kızlar merhaba;bugün benimde doktor kontrolüm vardı.Tam 14.haftamdayım ve doktorum cinsiyetimizi söyledi,benimde bir oğlum olacak Allah nasip ederse.6 yaşında oğlum var ikinciside erkek geliyoo.

tebrik ederim oğluşunu, bu sene erkek senesi gerçekten, bu tespiti yapan arkadaşım güzel bir tespit yapmış:) Darısı bizim gibi öğrenemeyenlerin başına

tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün:) Önce erkek bebişler gösterdiği için kızlarımız nazlı göstermiyor hemen senin kız öncü oldu

3.cüye kız olur inşallah şaka şaka önemli olan sağlıklı olmaları geriside kader kısmet diyelim, ilerde gelinlerin olunca onlarda kızın olmuş olur

Günaydın:) testinin güzel çıkmasına sevindim dediğin gibi önemli olan sağlıklı olması:)

amin arkadaşım. Bak sende ağlamışsın:2: Bebişimizi kucağımıza alınca kimbilir ne kadar ağlarız

yaaaaaaaaa göğüslerim çok ağrıyo,hergün kalktığımda bakıyom,biraz daha şişmiş,gerilmiş,yeşil yeşil damarlar

aynen ne çok yeşil damarım var benim her yerim ağrıyor hep bir yorgunluk ve uyku modundayım, çoğunda gözümü zor açıyorum, hani artıkın enerjik olucaktık

bizde 2 hafta sonra tatile uçak ile gideceğiz. doktor bir sakıncası yok dedi. yalnız doktor bir yazı verecek bana havaalanlarında x ray cihazlarından geçmemek için, uçakla seyahat edecek arkadaşlar yazıyı almayı unutmasınlar havaalanında sorun çıkabiliyormuş..

yaaaaaaaaa göğüslerim çok ağrıyo,hergün kalktığımda bakıyom,biraz daha şişmiş,gerilmiş,yeşil yeşil damarlar

aynen ne çok yeşil damarım var benim her yerim ağrıyor hep bir yorgunluk ve uyku modundayım, çoğunda gözümü zor açıyorum, hani artıkın enerjik olucaktık

bende yeşil damarlar yok ama çok şişkin ve özellikle de uçları acıyooo ve büyüdüler artık anne memişlerine dönüyolar

ha birde geçen gün bi arkadaşın seminerde öğrendiği akşam bebe yağı sabah kolonya sürme adetine başladım bende iki gündür. ama unuttum şimdi neye yarıyodu bu bilen varmı arkadaşlar?????

Son düzenleme:

kızlarrr biz çok hastayızzz

boğazlarımda akut iltihap oluşmuş.. halsizim çok dün gelemedim işe.. dr antibiyitoik verdi ama kendi dr um zorda kalmadıkça alma dedi.. 4 aydan önce pek önermiyoruz dedi.. sürünüyorum resmen.. tavuksuyu çorbası, ıhlamur nane limoın, bllı süteten fenalık gelmiş duruma.. çok zor yaa ilaç almadan ayakta durmakk.. eve gidip yatmak istiyorummmmm:84:

Bizde temmuzda gidicez söylediğin iyi oldu:) benim sormak aklıma bile gelmezdi

geçmiş olsun canım ya,moralini yüksek tut,inş. çabuk geçer

Çok geçmiş olsun arkadaşımÇok iyi dinlen olur mu... Tavuksuyuna çorba çok iyi fikir. Umarım biran önce iyileşir hemencecik ayağa kalkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…