Yasmin 84 ayy bakalım hayırlısı bende inanıyorum genelde :))
slm adım derya canım.bende yarını iple çekiyorum. bugün bazen sağ kasığım.bazende sol kasığım ağrıyo. şimdiye kadar böyle ağrılar olmazdı.sizce neden olabilir:26:
Merhaba Deryacım,
Benimde kasıklarımda ağrı oluyor. Dr. sordum, rahim büyüdükçe ağrı yapar telaşlanma dedi... Birde mümkün olduğunca ayaklarını sıcak tut, üşütmemeye çalış..
saol canım.ağrı ilk defa oldu biraz telaşlandım.sen nasılsın.bu ilk bebiş mi olcak.benim bi kaybım var.oyüzden biraz titiz davranmaya çalışıyom.
Evet ilk bebeğim, sabah bulantılarım başladı, arada kasık ağrım oluyor ama çok sukur halıme... Rabbım sağlıklı sıhatlı kucağımıza almayı nasıp eder inşallah...
Merhaba Deryacığım, Zeynepinde dediği gibi o ağrılar aşırı olmadığı müddetçe normalmiş . Bol bol su içmek gerekiyormuş vede üşütmemek .
Merhaba Zeynep bu arada :))
ben oğullerıma hamileyken sabah bulantılarım olurdu.kızımdada çok uyyrdum.senin yaşadığını ben yaşasaydım.bebeğim erkek derdim.ama malesef bende hiç bişey yok.ne uykum çok oluyo.nede bulantılar başlamadı.
7+3 e kadar benımde hiçbişeyım yoktu, cumartesi başladıZaten bana henuz kız dıyen kımse olmadı, herkesten erkek dıye tahmınler alıyorum. hayırlısı bakalım ınsallah...
merhaba bu arada tanem:80:
ben oğullerıma hamileyken sabah bulantılarım olurdu.kızımdada çok uyyrdum.senin yaşadığını ben yaşasaydım.bebeğim erkek derdim.ama malesef bende hiç bişey yok.ne uykum çok oluyo.nede bulantılar başlamadı.
Deryacığım kaçıncı bebiş
bencede erkek canım.sabah bulantıları genelde erkeklerde oluyor.
benim hem bulantılarım var hemde çok uyuyorum. benimkinin cinsiyeti ne olur acaba?sağlıklı olsunda. bana göre kız etrafımdakilere göre erkek.. hayırlısı:92::92::92::92::92::92::92::92::89::89::89::89::89::89::89::89::85::85::85::85::85: :26::26::26::26::26::95::95::95::95::95:
beim kızımda akşam yemeklerinde bulantılarım olurdu.sabahları çok güzel kahvaltı yapardım.sürekli uyumak isterdim.sabah geç kalkardım yine doymaz gündüz şekerlemesi yapardım:92::92::92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?