2011 Aralık Anneleri

slm adım derya canım.bende yarını iple çekiyorum.bugün bazen sağ kasığım.bazende sol kasığım ağrıyo.şimdiye kadar böyle ağrılar olmazdı.sizce neden olabilir:26:

Merhaba Deryacım,

Benimde kasıklarımda ağrı oluyor. Dr. sordum, rahim büyüdükçe ağrı yapar telaşlanma dedi... Birde mümkün olduğunca ayaklarını sıcak tut, üşütmemeye çalış..

Merhaba Deryacım,

Benimde kasıklarımda ağrı oluyor. Dr. sordum, rahim büyüdükçe ağrı yapar telaşlanma dedi... Birde mümkün olduğunca ayaklarını sıcak tut, üşütmemeye çalış..

saol canım.ağrı ilk defa oldu biraz telaşlandım.sen nasılsın.bu ilk bebiş mi olcak.benim bi kaybım var.oyüzden biraz titiz davranmaya çalışıyom.

saol canım.ağrı ilk defa oldu biraz telaşlandım.sen nasılsın.bu ilk bebiş mi olcak.benim bi kaybım var.oyüzden biraz titiz davranmaya çalışıyom.

Evet ilk bebeğim, sabah bulantılarım başladı, arada kasık ağrım oluyor ama çok sukur halıme... Rabbım sağlıklı sıhatlı kucağımıza almayı nasıp eder inşallah...

Merhaba Deryacığım, Zeynepinde dediği gibi o ağrılar aşırı olmadığı müddetçe normalmiş . Bol bol su içmek gerekiyormuş vede üşütmemek .
Merhaba Zeynep bu arada :))

Evet ilk bebeğim, sabah bulantılarım başladı, arada kasık ağrım oluyor ama çok sukur halıme... Rabbım sağlıklı sıhatlı kucağımıza almayı nasıp eder inşallah...

ben oğullerıma hamileyken sabah bulantılarım olurdu.kızımdada çok uyyrdum.senin yaşadığını ben yaşasaydım.bebeğim erkek derdim.ama malesef bende hiç bişey yok.ne uykum çok oluyo.nede bulantılar başlamadı.

Merhaba Deryacığım, Zeynepinde dediği gibi o ağrılar aşırı olmadığı müddetçe normalmiş . Bol bol su içmek gerekiyormuş vede üşütmemek .
Merhaba Zeynep bu arada :))

merhaba canım.ağrılar çok yok ama yürüdükçe bazen rahatsız ediyo.yarın doktora sorucam sebebini.su içemiyorum.kendimi zorlamaya çalışırım.

7+3 e kadar benımde hiçbişeyım yoktu, cumartesi başladı Zaten bana henuz kız dıyen kımse olmadı, herkesten erkek dıye tahmınler alıyorum. hayırlısı bakalım ınsallah...

merhaba bu arada tanem:80:

bencede erkek canım.sabah bulantıları genelde erkeklerde oluyor.

benim hem bulantılarım var hemde çok uyuyorum. benimkinin cinsiyeti ne olur acaba?sağlıklı olsunda. bana göre kız etrafımdakilere göre erkek.. hayırlısı:92::92::92::92::92::92::92::92::89::89::89::89::89::89::89::89::85::85::85::85::85::26::26::26::26::26::95::95::95::95::95:

beim kızımda akşam yemeklerinde bulantılarım olurdu.sabahları çok güzel kahvaltı yapardım.sürekli uyumak isterdim.sabah geç kalkardım yine doymaz gündüz şekerlemesi yapardım:92::92::92::92::92::92::92::92:

Kızlar psikolojikmen nasılsınız ? Ben çok hassasım ya kocemi bıktırıyorum şimdiden

benim sende bir farkım var sabah bulantı başlıyo gece yatıncaya kadarrr. bazen gece uyandığımda bile bulantıları hissediyorum. çok ta uyuyorum. kafam yastığa nasıl gidiyo anlamıyorum. uyanıyorum bi daha uyuyom. zavallı eşim şok bir şekilde sürekli bakıyo:92::92::92::92::92::92:

kızlar selam bende aralık annesi olucam inş... bugün yattığım yerden hiç kalkamadım çok halsizim midem bulanıyo hiçbişey yiyemiyorum ...sadece meyve yedim bugün (((
bu ne zor birşeymiş kızlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…