2011 Aralık Anneleri

evet cnm crl fetalın boyu cm olarak da yazıyor dur bii yerlerde kalp atısı gözlendi mi peki?

Canım çok üzüldüm ama bence zamanlama mükemmel Rabbim birini aldı size güzel bir hamilelik nasip etti. Benim annemin ilki düşük olmuş benim de oldu. Senin problem olmamış bak. İnşallah da olmayacak iyi düşün canım... İnan sevinmek bize de yok. İlkine sevindik 8 haftada düştü. 2. yi çok sıkıntılarla dünyaya getirdim. Onu öğrendiğimizde kaygılıydık. 3. yü ise o zor bir zamanda öğrendim senin gibi. O zaman Edirnedeydik. Annem göğüslerinden ameliyat oldu gergin bir bekleyiş. Patoloji sonucu iyi çıktı şükür. O zaman eşim Hatay'a başvurmuştu kabul edildi ve ben hamileliğimi öğrendim. 10 sene öğretmenlik yaptığım 14 sene yaşadığım şehri terketmek zorundaydım. Okulu, oğlumun okulunu, yaşadığım şehri geçen senenin -18 derece soğuğunda terkedip Hatay'a geldim ve meyil müddetini kullanamadan taşındık ve 1 gün sonra okula başladım. Bir hafta sonra kanama. Ben yeni geldiğim ve müdürünün sert tutumu yüzünden hamile olduğumu söylemedim. Öyle çalıştım işte. Bir de berbat bulantılar, hoş geldinize gelen misafirler... Malesef 25 haftada doğum yaptım ve bebeğim malesef 4 gün dayanabildi. Buraya bizi artık sonsuza dek bağlayan bir anımız olacak malesef...

O yüzden canım sana tavsiyen stres yapma ben güzel olacağını düşünüyorum senin için.

Bir de çalışan arkadaşlar ne olur önce siz ve bebeğiniz. Risk yoksa zaten sorun yok ama risk varsa önce kendinizi düşünün boş verin patronu, müdürleri...

Çenem düştü yine...

canım..sana da çok geçmiş olsun....zor bir durummuş seninki...ama atlatmışsın, güzel günleri görmüşsün....inşallah hayırlısıyla bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım.....[/QUOTE]

Sağ olasın Allah sana danasip etsin. Ben de çektirdim rahim filmi ve histeroskopi. Olur inşallah canım...

çok haklısın arkadaşım. zaten şu nönetten muaftır raporunu bir alyım, kabul etmezse kavga edicem ben de. bişey olursa sorumlusu siz olursunuz diyeceğim. böyle diyince kabul etmeyecek insan zor olur sanki. öenmli olan raporu alabilmek.
kolay mı hamile kalınıyor ya. 2 sene çabaladık hem eşim, hem ben. eşim bir sürü takkviye vitamin kullandı. ben histereskopi oldum.

Son düzenleme:
canım özel mesajına bak.

Cnm benim. Tecrübe çok pahalıdır. Ama elinden geleni yaptıktan sonra vicdan azabı duymamak gerek. Çünkü elinden geleni yapmışsındır. Takdir-i İlahiye ne zaman karşı gelebiliriz ki?

cnm benim çok teşekkür ederim. yaptım

Ben doktoruma danışmadım ama çok su içiyorum ve çok iyi olduğunu rahim kaslarını kuvvetlendirdiğini söylüyorlar.
valla iebildiğim kadar iyiorum inşallah kuvvetlenir:))
ah canım benim:)))
olsun yürüyüş oluyodur:))
bizde bol bol içeriz nolcak sanki
bebişler iyi olsunda
ben zaten çok su içerim ama
hiç ne kadar içtiğime bakmadım
bidahaki gittiğimde kesin sorcam sağol canım

hımmm tamam canım sadeyi sevmem ama içiyim bari:))
sağol canikom...

kızlar bu gece rüyamda doktora gidiyorum.ultrasonka bakıyor.bana iki kese var.ikiz olucaklar dedi.hamile kalmedan önce de rüyamda bana sen hamilesin demişlerdi.o çıktı.acaba bu rüyamda çıkarmıki.yarın doktor kontrolüm var.çok merak ediyorum.sizler rüyalara inanırmısınız.

Allah kolaylık versin 2+2 Hayırlısı canım...

ben inanırım inşallah rabbim kalbine göre versin cnm. Bende isterdim ikiz olsun ama rüya görmedim tabii. Yarın bende doktora kalp atışı için gidicem. Senden de hayırlı haberler bekliyorum.

ben inanırım inşallah rabbim kalbine göre versin cnm. Bende isterdim ikiz olsun ama rüya görmedim tabii. Yarın bende doktora kalp atışı için gidicem. Senden de hayırlı haberler bekliyorum.

saol canım benim rüyalarımın çogu çıkar.inş.yarın güzel haberlerle döneriz.bende kalp atışı için gidicem.ayy istermisin bide ikiz desinkızım kaç aydır sürekli bi kız bi erkek kardeşim olcak diyo.herşeyi çift yapalım diyo.hamile olmadan önce söylemeye başladı.ailemde halamlarda da var,annemin dayısın da da var.bana göre rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli varsin.1-2 fark etmez

Cici anneler nasılsınız bakayım normalde dr randevum bugündü dün alacele hastaneye çağırdılar dr. bugün izinli imiş. Dün gittik bebeğimi gördüm gene kalbi atarken duygulandım ağlamamak için zor tuttum kendimi bebeğimin resmini verdiler Allah'ım çok tatlı geldi gözüme ultrason resmi içim içime sığmıyor Rabbim tüm hamilelerin sağlıkla hamileliklerini tamamlamayı nasip etsin inş. Allah'ım bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş. 69:

Arkadaşlar merhaba ben 6+ 4 Günlük hamileyim.Tüp bebek tedavisi ve 2 embriyo transfer edildi şükür kese ve kalp atışlarını duyduk. ama işlemi yaptırdığım dr ye gitmedimüniversite hastanesine gittim bugun muayene için ve kullandığım ilaçları sordu.
folbiol, coraspin.progynex kapsül, estrofem tablet kullanıyorum dedim.
estrofem X kategorisinde bir ilaç bunu hemen bırak bebekte anomaliye sebep olur dedi. Şok oldum. daha önce bu ilacı kullanan oldu mu aranızda bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?

Amin cnm. Hepsinin tadı başka tabii.

inanırım canım benimde komşum daha regl on gün kala rüyada hamile olduğumu elimde kuranı kerimin olduğunu söylemişti. bana soğanla salatalık uzatmış önce almayı kabul etmemişim sonrada canım çekti hamileyim bana salatalık ver demişim. çıktı rüyası işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…