2011 Aralık Anneleri

ben hala içmedim çok yoğun bi zamanımda kendimi kandırır gibi arada ağzıma atıcam yapacak başka bişey yok

valla dediğin gibi ancak öle içilebilecek bişey ben içerken görsen öğüre öğüre içtim çıktı çıkcak ama yuttum ama hergünde böle nası olcak yaaa(( Allah beterinden korusun diyelim

valla dediğin gibi ancak öle içilebilecek bişey ben içerken görsen öğüre öğüre içtim çıktı çıkcak ama yuttum ama hergünde böle nası olcak yaaa(( Allah beterinden korusun diyelim

amin canım en büyük derdimiz bu olsun yaaaa bebeğimiz olacak ne güzel benim bebik daha bi büyüdü sanki baya baya belli oluyor daha iyisi nolsun

dün elimi koyduğumda hissettim,sabah uyandığımda,bugün sanki biri karnıma vuruyodu,elimi koydum oooo,şenlik var içerde,babası da elini koydu evet ya,maşallah nasıl vuruyo dedi,cinsiyet belli değil,11+6 da küçüktü,dr. kıza benziyo dedi,13+4 te yüzükoyun yatmıştı,göstermedi,17. haftada gidecem artık,bakalım kız mı erkek mi

erkekler çabuk hareketlenir derler ya ben de merak ettim şimdi cinsiyetini

ay cnm yaa Allah yardımcın olsun. Tabii bir taraftan gebelik stresi bri taraftan iş stresi seni yıprattı. Umarım annenin orda iyi ir stres atıp gelirsin. Yoksam bu kadar stres ile bebişinde stresli doğar Allah göstermesin..

böyle düşününce zaman geçmiyo yaa :84:

Geçer cnm geçer şunun şurasında ne kaldı ki 4.aylarımız bile bitmek üzere yarısı gitti yarısı kaldı. Bence hamişliğin tadını da doya doya çıkarmak lazım.

bak heyecanlandm şimdi,babası erkek istiyodu,ben de heveslenme boşuna dr. kıza benzetti diyom,ama küçüktü onda 11+6,onun için halen umutlu babası

deryacım 16. haftadan önceki tahminler zaten yüksek ihtimal değilmiş zaman geçtikçe kesinleşiyormuş bakalım bikaç haftaya belli olur inşallah

Canım dularımız seninle hayırlı haberlerle gel inş...
canım sık sık tuzlu bişeyler yemeye çalış bide ilacın etkisinden de olabilir dün sabah çıkardın ya ondan,kötü valla ALLAH hepimize yardım etsin bide ben sürekli soğuk suyla yüzümü boynumu filan yıkıyorum sabahları açlıyorum biraz özellikle sabahları kahvaltılarını iyi yap buda çok etkiliyo...

ya ben açık açık ve net bi şekilde söylüyorum ben vitamin filan içemem siz nasıl içiyorsunuz valla bravo dün beni mahvetti o elevit kaç tane maden suyu içtim bilmiyorum hele eve giderken otobüste bayılacakatım kendimi hiç böyle hissetmemiştim bu hale getirecekse beni ben ilaçtan önceki halimden gayet memnunum artık bol bol meyve sebze takviseyle bu ilaçlara gerek duymadan besliycem bebeğimi yoksa perte çıkarım en yakın zamanda

kızlar bu sabah yine gümbürtüyle uyandm,dünküne göre çok şiddetliydi bebişimin tekmeleri,elimi koymadan hissettim,içim bi hoş oldu,babası da dinledi,maşallah bebişimize,bana çekmiş dedi

yaa deryam ben de bişeyler hissediyorum ama ne hissediyorum anlamıyorum,ama kesinlikle nabız yada gaz değil yani orda bi şişlik bi kıpırdanma gibi bişey,acaba neeeebiz 14+2deyiz.

kizlarrrrrrr nasilsiniz
ben bugun vatanima geliyorummmmmmmmm
buarada vitamini yatmadan icin bende cok kotu oluyordum dr boyle onerdi simdi iyiyim allaha sukur uyumadan once iciyorum sonra hemen yatiyorum
sizde deneyin
zaman gelicek kan ilaci,magnezyum,vitamin hepsini birarada kullanicaz simdiden alisinnnnnnn

merhabaaaa
günaydın herkese....
benimde bazen kasıklarımda birşeyler oluyor ama daha erken diyorum değildir herhalde.
ama az kaldı bizde yakın da duyarız tekmelemeleri.
bize dr ikili teste gittiğimizde erkek olabilir demişti.
cumartesi günü gideceğim. artık kesişnleşmiştir sanırım yaaa.....

hiçbebişine ciciler alan oldu muuu...
ben cinsiyeti kesinleşsin almak istiyorum.ama annem daha erken bekle diyorrr

benim bir kutu bitmek üzere ben zorlanmadan içebiliyorum. Herkesin bünyesi farklı anlaşılan, arkadaşlar kötü olduk diyorlar anlayamıyorum onları:44: Biraz sabır geçer inşallah, dualarım sizlerle kızlar

hayırlı olsun canım, bebişin kaç haftalık olucak, umarım kesinleşir biz genelde bebe kıyafetlerine bakmakla yetiniyoruz şimdi, erkenden alınanlar genelde çorap patik gibi şeyler. Bir kaç ay sonra almanı tavsiye ederim

yaa deryam ben de bişeyler hissediyorum ama ne hissediyorum anlamıyorum,ama kesinlikle nabız yada gaz değil yani orda bi şişlik bi kıpırdanma gibi bişey,acaba neeeebiz 14+2deyiz.

canım eğer bebeğin ilerde gidiyorsa kesin sende hareketlerini hissediyorsun ama günü gününeyse biraz daha bekledikten sonra hissedebilirsin sanırım

sudecan 15+2 yazıyor ama çok küçük ben de ilk farketmedim sen de bi tablo yapar mısın uscu, bebişinin büyümesini izleriz

Türkiyeye geleceksin sanırım, şimdiden hoşgeldin,
arkadaşlar birde dediğin gibi denesinler ben sabah tok karına içiyorum, kan haplarınada başlayınca yaşayacağımız sindirim sorunlarını düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…