ben hala içmedim çok yoğun bi zamanımda kendimi kandırır gibi arada ağzıma atıcam yapacak başka bişey yok
ne güzelben hala tekmelerini hissetmedim :26:
valla dediğin gibi ancak öle içilebilecek bişey ben içerken görsen öğüre öğüre içtim çıktı çıkcak ama yuttum ama hergünde böle nası olcak yaaa(( Allah beterinden korusun diyelim
canım en erken 16. haftada oluyomuş zaten ben de 15+3 üm,arkadaşım 20. haftada hissetti,benimki sadece bi şans
Maşallah seninki bayağı hareketli bişey olacak demekki benim 2.gebeliğim olmasına rağmen daha hissetmiyorum hareketlerini çok nadir seyirme gibi bişeyler hissediorum.Sen kaç haftalık hissetmeye başladın,cinsiyeti belli mi?Kendini bu kadar belli eden kuvvetli bi erkek mi acabaa :)
dün elimi koyduğumda hissettim,sabah uyandığımda,bugün sanki biri karnıma vuruyodu,elimi koydum oooo,şenlik var içerde,babası da elini koydu evet ya,maşallah nasıl vuruyo dedi,cinsiyet belli değil,11+6 da küçüktü,dr. kıza benziyo dedi,13+4 te yüzükoyun yatmıştı,göstermedi,17. haftada gidecem artık,bakalım kız mı erkek mi
günaydın güzel bayanlar ve minnoşları,
raporumu aldım..Allahın izniyle anneme gidicem yarın..iş ortamından biraz uzak kalmam lazım çünkü stres beni mahvediyor..bağırıp çağırıyorum sonra da ağlıyorum..hastanenin delisine çıktı adım..
böyle düşününce zaman geçmiyo yaa :84:
erkekler çabuk hareketlenir derler ya ben de merak ettim şimdi cinsiyetini
bak heyecanlandm şimdi,babası erkek istiyodu,ben de heveslenme boşuna dr. kıza benzetti diyom,ama küçüktü onda 11+6,onun için halen umutlu babası
Canım dularımız seninle hayırlı haberlerle gel inş...günaydın güzel anneler. saat 6 dan beri uyanığım. 11.15 de randevum var. ama hastaneye gitmek çok meşakatli burda. 9 da çıkıcam evden. 10 gün önce kan vermiştim ikili için. bugün sonuçları çıkıcak. bir de bebeğimin burnunu görememişlerdi tekrar bakacaklar. çok heyecanlıyım kızlar. gelir gelmez yazarım neler olduğunu. bana ailemden bile yakınsınız bazen. onlarla konuşamadıklarımı sizle konuşuyorum artık. hakikaten çok korkuyorum. lütfen bize dua edin. hayırlı haberlerle döneyim tekrar aranıza. sizi seviyorum...:2:
canım sık sık tuzlu bişeyler yemeye çalış bide ilacın etkisinden de olabilir dün sabah çıkardın ya ondan,kötü valla ALLAH hepimize yardım etsin bide ben sürekli soğuk suyla yüzümü boynumu filan yıkıyorum sabahları açlıyorum biraz özellikle sabahları kahvaltılarını iyi yap buda çok etkiliyo...kızlar günaydın
akşamları yemek yemiyodum pek dün 2 kaşık yedim bütün gece midem indi kalktı çok kötü oldum sabah bile kalkarken sanki midem fenaydı kendi kendime nazar mı deydirdim acep(( çıkarmıyom diye diye bulantıyı çağardım galiba şu an iyim eleviti de lavaboda alıyım bişey olursa diye (( ya da benim 3 aydan sonramı başlıyo ama iyim şimdi dua edinde sorunsuz geçsin şu dönem yaaa tatile de gitcem 15 güne orda nası olcakki
Allah yardımcın olsun cnm. İnşallah en kısa sürede daha iyi hissetmeye başlarsın.
Kızlar bende bişey sorucam. Ben hamişliğimden bu yana 6 kilo aldım biliyorsunuz. Bana doktor taa enbaştan beri decavit vitamini veriyordu. Bide kabızlığı birtürlü geçiremiyordum. Bende 15 gündür tartılmıyordum sinirim bozulmasın diye. 7-8 gündür de vitamini bıraktım. Sonra 2-3 gündür kabızlığım geçti ve vucudumdan sanki şiş çekildi. Resmen şişirilmiş balon gibiydim. Velhasılı kelam sanırım tüm bu kabızlık ve şişlik vitaminin eseriydi. Ancak onu almadığım içinde artık çok halsiz ve hasta gibiyim. Napsam aklıl verin bana. Alırsam şişicem ve yine kabızlık başlıyacak almazsam sürekli hasta gibi oram buram ağrıyor dökülüyorum. Acaba doktoru arayıp elevite mi geçsem. Bu arada 15 gündür tartılmamıştım bu sabah bir çıktım tartıya kilo aynı almamışım durmuş kilo alımım. Acil fikirlerinizi rica ediyorum.
canım en erken 16. haftada oluyomuş zaten ben de 15+3 üm,arkadaşım 20. haftada hissetti,benimki sadece bi şans
kızlar bu sabah yine gümbürtüyle uyandm,dünküne göre çok şiddetliydi bebişimin tekmeleri,elimi koymadan hissettim,içim bi hoş oldu,babası da dinledi,maşallah bebişimize,bana çekmiş dedi
Canım dularımız seninle hayırlı haberlerle gel inş...
ya ben açık açık ve net bi şekilde söylüyorum ben vitamin filan içemem siz nasıl içiyorsunuz valla bravo dün beni mahvetti o elevit kaç tane maden suyu içtim bilmiyorum hele eve giderken otobüste bayılacakatım kendimi hiç böyle hissetmemiştim bu hale getirecekse beni ben ilaçtan önceki halimden gayet memnunum artık bol bol meyve sebze takviseyle bu ilaçlara gerek duymadan besliycem bebeğimi yoksa perte çıkarım en yakın zamanda
merhabaaaa
günaydın herkese....
benimde bazen kasıklarımda birşeyler oluyor ama daha erken diyorum değildir herhalde.
ama az kaldı bizde yakın da duyarız tekmelemeleri.
bize dr ikili teste gittiğimizde erkek olabilir demişti.
cumartesi günü gideceğim. artık kesişnleşmiştir sanırım yaaa.....
hiçbebişine ciciler alan oldu muuu...
ben cinsiyeti kesinleşsin almak istiyorum.ama annem daha erken bekle diyorrr
yaa deryam ben de bişeyler hissediyorum ama ne hissediyorum anlamıyorum,ama kesinlikle nabız yada gaz değil yani orda bi şişlik bi kıpırdanma gibi bişey,acaba neeeebiz 14+2deyiz.
hayırlı olsun canım, bebişin kaç haftalık olucak, umarım kesinleşir biz genelde bebe kıyafetlerine bakmakla yetiniyoruz şimdi, erkenden alınanlar genelde çorap patik gibi şeyler. Bir kaç ay sonra almanı tavsiye ederim
kizlarrrrrrr nasilsiniz
ben bugun vatanima geliyorummmmmmmmm
buarada vitamini yatmadan icin bende cok kotu oluyordum dr boyle onerdi simdi iyiyim allaha sukur uyumadan once iciyorum sonra hemen yatiyorum
sizde deneyin
zaman gelicek kan ilaci,magnezyum,vitamin hepsini birarada kullanicaz simdiden alisinnnnnnn
sudecan 15+2 yazıyor ama çok küçük ben de ilk farketmedim sen de bi tablo yapar mısın uscu, bebişinin büyümesini izleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?