Türkiyeye geleceksin sanırım, şimdiden hoşgeldin,
arkadaşlar birde dediğin gibi denesinler ben sabah tok karına içiyorum, kan haplarınada başlayınca yaşayacağımız sindirim sorunlarını düşünemiyorum
işyerinden yapamıyorum vede sizinkileri göremiyorumevdede internetim yok haftasonu kaynanamlara gider oradan yaparım mutlaka, umarım becerebilirim
Slm kızlar suan hastanedeyim sıramı bekliyorum çok heyecanlıyım cikolata yiyorum ins hayırlı sonuclar alirim
Slm kızlar suan hastanedeyim sıramı bekliyorum çok heyecanlıyım cikolata yiyorum ins hayırlı sonuclar alirim
canım en erken 16. haftada oluyomuş zaten ben de 15+3 üm,arkadaşım 20. haftada hissetti,benimki sadece bi şans
bebek o bebekyaa deryam ben de bişeyler hissediyorum ama ne hissediyorum anlamıyorum,ama kesinlikle nabız yada gaz değil yani orda bi şişlik bi kıpırdanma gibi bişey,acaba neeeebiz 14+2deyiz.
ayyyyyy canım adaşım hadi sağ salim gel inş,bol bol hasret gider gez dolaş buraları inş bi gün kısmet olurda buraya tamamen yerleşirsiniz RABBİM kimseyi vatanından yerinden yurdundan etmesin,hadi bekliyoruzkizlarrrrrrr nasilsiniz
ben bugun vatanima geliyorummmmmmmmm
buarada vitamini yatmadan icin bende cok kotu oluyordum dr boyle onerdi simdi iyiyim allaha sukur uyumadan once iciyorum sonra hemen yatiyorum
sizde deneyin
zaman gelicek kan ilaci,magnezyum,vitamin hepsini birarada kullanicaz simdiden alisinnnnnnn
benim bir kutu bitmek üzere ben zorlanmadan içebiliyorum. Herkesin bünyesi farklı anlaşılan, arkadaşlar kötü olduk diyorlar anlayamıyorum onları:44: Biraz sabır geçer inşallah, dualarım sizlerle kızlar
bebek o bebek
inş. canım,net bişekilde hissediyosn başka bişeye benzemiyo,biri sanki kapıyı çalıyo tık tık tık
canım eğer bebeğin ilerde gidiyorsa kesin sende hareketlerini hissediyorsun ama günü gününeyse biraz daha bekledikten sonra hissedebilirsin sanırım
bebek o bebek
inş. canım,net bişekilde hissediyosn başka bişeye benzemiyo,biri sanki kapıyı çalıyo tık tık tık
evet evet sanki beni yokluyo gibi gece oldu bir iki defa fazla değil, bi de sabah yeni uyandığımda,ay yavrucum yaaaa böyle hissedince çok daha farklı oluyormuş.Allah herkese nasip etsinnnn
bebek o bebek
derya sen kız bekliyordun diye hatırlıyorum. ama erkekler erken hissedilirmiş
dün sağlık ocağına gitmiştim. hemşire elle muayenede bebeğimin nerede oldugunu gösterdi.
bu sabahta orada bi şeyler hissettim.
ama emin değilim acaba bebişim miydi?
daha önce hiç yaşamayınca insan anlayamıyor :2::2:
derya sen kız bekliyordun diye hatırlıyorum. ama erkekler erken hissedilirmiş
dün sağlık ocağına gitmiştim. hemşire elle muayenede bebeğimin nerede oldugunu gösterdi.
bu sabahta orada bi şeyler hissettim.
ama emin değilim acaba bebişim miydi?
daha önce hiç yaşamayınca insan anlayamıyor :2::2:
ben rüyamda kız gördüm diye,bi de dr. benzetti diye demiştim,ama benzettiğinde daha 11+6 ydı,sonra da sakladı görmedik,inan kız,erkek diye hiçbiri baskın değil kalbimde Rabbim hayırlısını versin,bilmiyom artık erkekse benden çok babası sevinecek
ben rüyamda kız gördüm diye,bi de dr. benzetti diye demiştim,ama benzettiğinde daha 11+6 ydı,sonra da sakladı görmedik,inan kız,erkek diye hiçbiri baskın değil kalbimde Rabbim hayırlısını versin,bilmiyom artık erkekse benden çok babası sevinecek
sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da kız da olsa erkek te olsa farketmez
ama göstersinler artık di mi :))
doktora gitmemek için kendimi zor tutuyorum(
2 hafta daha bekliyim hem 3 lü testi yaptırırım hem de cinsiyeti öğrenirim diye
ama günler geçmiyorrrrr((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?