2011 Aralık Anneleri

kızımla ben geldik. herkese günaydıııın. çok güzel bir gün. hepinizi öpüyorum. kızım da bebiklerinizi öpüyor

günaydın güzel anneler. saat 6 dan beri uyanığım. 11.15 de randevum var. ama hastaneye gitmek çok meşakatli burda. 9 da çıkıcam evden. 10 gün önce kan vermiştim ikili için. bugün sonuçları çıkıcak. bir de bebeğimin burnunu görememişlerdi tekrar bakacaklar. çok heyecanlıyım kızlar. gelir gelmez yazarım neler olduğunu. bana ailemden bile yakınsınız bazen. onlarla konuşamadıklarımı sizle konuşuyorum artık. hakikaten çok korkuyorum. lütfen bize dua edin. hayırlı haberlerle döneyim tekrar aranıza. sizi seviyorum...:2:

canım benim iyi haberlerle geleceğine eminim. rahat ol. burnu ufak olcaktır ne güzel. koca burunlu olmasından iyidir değil mi ben de kan vermeye gideceğim birazdan ikili için. allah yardımcımız olsun.

canım benim iyi haberlerle geleceğine eminim. rahat ol. burnu ufak olcaktır ne güzel. koca burunlu olmasından iyidir değil mi ben de kan vermeye gideceğim birazdan ikili için. allah yardımcımız olsun.

Amin cnm Amin. Tek umudumuz Rabbim. inşallah bize güzel haberleri layık görür. akşama görüşürüz o zaman....

3.cüye kız olur inşallah şaka şaka önemli olan sağlıklı olmaları geriside kader kısmet diyelim, ilerde gelinlerin olunca onlarda kızın olmuş olur

Mutlaka sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar da cinsiyetleri önemli değil.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

boyu normal,nette tamamı yazıyodur,senin dediğim crl si yani baş popo arası,benimki 12+4 teyken ultrasona göre 11+6 ydı,50mm di,1 hafta sonra 71mm oldu açığı kapattı,yani seninki tam gününde

kızlar bu sabah yine gümbürtüyle uyandm,dünküne göre çok şiddetliydi bebişimin tekmeleri,elimi koymadan hissettim,içim bi hoş oldu,babası da dinledi,maşallah bebişimize,bana çekmiş dedi

günaydın mızlar nasılsınız?benim mide bulantıları başladı yine dün gece yataktan zor attım kendimi lavaboya benim gibi olan var mı aranızda

kızlar günaydın

akşamları yemek yemiyodum pek dün 2 kaşık yedim bütün gece midem indi kalktı çok kötü oldum sabah bile kalkarken sanki midem fenaydı kendi kendime nazar mı deydirdim acep(( çıkarmıyom diye diye bulantıyı çağardım galiba şu an iyim eleviti de lavaboda alıyım bişey olursa diye(( ya da benim 3 aydan sonramı başlıyo ama iyim şimdi dua edinde sorunsuz geçsin şu dönem yaaa tatile de gitcem 15 güne orda nası olcakki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…