günaydın güzel anneler. saat 6 dan beri uyanığım. 11.15 de randevum var. ama hastaneye gitmek çok meşakatli burda. 9 da çıkıcam evden. 10 gün önce kan vermiştim ikili için. bugün sonuçları çıkıcak. bir de bebeğimin burnunu görememişlerdi tekrar bakacaklar. çok heyecanlıyım kızlar. gelir gelmez yazarım neler olduğunu. bana ailemden bile yakınsınız bazen. onlarla konuşamadıklarımı sizle konuşuyorum artık. hakikaten çok korkuyorum. lütfen bize dua edin. hayırlı haberlerle döneyim tekrar aranıza. sizi seviyorum...:2:
canım benim iyi haberlerle geleceğine eminim. rahat ol. burnu ufak olcaktır ne güzel. koca burunlu olmasından iyidir değil miben de kan vermeye gideceğim birazdan ikili için. allah yardımcımız olsun.
3.cüye kız olur inşallahşaka şaka önemli olan sağlıklı olmaları geriside kader kısmet diyelim, ilerde gelinlerin olunca onlarda kızın olmuş olur
mrb kızlar bugün ikili test icin doktora gittim ama sanırım biraz erkendi diye bisi diyemedi 11 hafta 4 günlük suan yarın sabah kan aldırcakmısım onun sonucuna bakıcak baskada bisi sölemedi simdilik ii görünüo dedi sadece ama tedirginim ya cok baktı ultra.da baya hareketlerini falan gördük fakat niyeyse bi tedirginim ya ve bebegin boyu 48 mm sizce kücükmü 11 hafta 4 günlük bi bebek icin??? internette bakıorum normale göre kücük geldi bana...
yardımcı olurmusunuz banaaaa simdiden tskler.
Amin cnm Amin. Tek umudumuz Rabbim. inşallah bize güzel haberleri layık görür. akşama görüşürüz o zaman....
günaydın mızlar nasılsınız?benim mide bulantıları başladı yine dün gece yataktan zor attım kendimi lavaboya benim gibi olan var mı aranızda
sağol canım ama gerçektan çok zorluyor bazen beni şuan bile midem berbat her an lavaboya koşabilimhayır canım,ama az kaldı geçecek,biraz daha sabır
kızlar bu sabah yine gümbürtüyle uyandm,dünküne göre çok şiddetliydi bebişimin tekmeleri,elimi koymadan hissettim,içim bi hoş oldu,babası da dinledi,maşallah bebişimize,bana çekmiş dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?