slm kızlar,
yarında itibaren 10 günlük rapor aldım..Ankaraya gidip annemde dinlenicem inşallah...çok belim ağrıyo..ve renksiz bi akıntım var..aslında gebeliğin en başından beri var da bugünlerde bi arttı ..sizde de akıntı oluyo mu..
bizimkinin burun kemiği 10 haftalıkken belliydi,şimdi benim bebişim koca burunlu mu olcak
günaydın mızlar nasılsınız?benim mide bulantıları başladı yine dün gece yataktan zor attım kendimi lavaboya benim gibi olan var mı aranızda
kızlar bu sabah yine gümbürtüyle uyandm,dünküne göre çok şiddetliydi bebişimin tekmeleri,elimi koymadan hissettim,içim bi hoş oldu,babası da dinledi,maşallah bebişimize,bana çekmiş dedi
kızlar günaydın
akşamları yemek yemiyodum pek dün 2 kaşık yedim bütün gece midem indi kalktı çok kötü oldum sabah bile kalkarken sanki midem fenaydı kendi kendime nazar mı deydirdim acep(( çıkarmıyom diye diye bulantıyı çağardım galiba şu an iyim eleviti de lavaboda alıyım bişey olursa diye (( ya da benim 3 aydan sonramı başlıyo ama iyim şimdi dua edinde sorunsuz geçsin şu dönem yaaa tatile de gitcem 15 güne orda nası olcakki
günaydın mızlar nasılsınız?benim mide bulantıları başladı yine dün gece yataktan zor attım kendimi lavaboya benim gibi olan var mı aranızda
ya kızlar ben hala öğrenemedim cinsiyetini söylemiyor doktor off ya çok merak ediyorum artıkkkkkk!!!birde erkek istiyorum ya ben
Allah yardımcın olsun cnm. İnşallah en kısa sürede daha iyi hissetmeye başlarsın.
Kızlar bende bişey sorucam. Ben hamişliğimden bu yana 6 kilo aldım biliyorsunuz. Bana doktor taa enbaştan beri decavit vitamini veriyordu. Bide kabızlığı birtürlü geçiremiyordum. Bende 15 gündür tartılmıyordum sinirim bozulmasın diye. 7-8 gündür de vitamini bıraktım. Sonra 2-3 gündür kabızlığım geçti ve vucudumdan sanki şiş çekildi. Resmen şişirilmiş balon gibiydim. Velhasılı kelam sanırım tüm bu kabızlık ve şişlik vitaminin eseriydi. Ancak onu almadığım içinde artık çok halsiz ve hasta gibiyim. Napsam aklıl verin bana. Alırsam şişicem ve yine kabızlık başlıyacak almazsam sürekli hasta gibi oram buram ağrıyor dökülüyorum. Acaba doktoru arayıp elevite mi geçsem. Bu arada 15 gündür tartılmamıştım bu sabah bir çıktım tartıya kilo aynı almamışım durmuş kilo alımım. Acil fikirlerinizi rica ediyorum.
canım uzun süre aç kalmak bulantıyı tetikliyor bidaha mutlaka mamalarına dikkat et iştahın olmasa bile yemeye çalış lütfen:2: bebiş için
kızlar bu sabah yine gümbürtüyle uyandm,dünküne göre çok şiddetliydi bebişimin tekmeleri,elimi koymadan hissettim,içim bi hoş oldu,babası da dinledi,maşallah bebişimize,bana çekmiş dedi
Allah yardımcın olsun cnm. İnşallah en kısa sürede daha iyi hissetmeye başlarsın.
Kızlar bende bişey sorucam. Ben hamişliğimden bu yana 6 kilo aldım biliyorsunuz. Bana doktor taa enbaştan beri decavit vitamini veriyordu. Bide kabızlığı birtürlü geçiremiyordum. Bende 15 gündür tartılmıyordum sinirim bozulmasın diye. 7-8 gündür de vitamini bıraktım. Sonra 2-3 gündür kabızlığım geçti ve vucudumdan sanki şiş çekildi. Resmen şişirilmiş balon gibiydim. Velhasılı kelam sanırım tüm bu kabızlık ve şişlik vitaminin eseriydi. Ancak onu almadığım içinde artık çok halsiz ve hasta gibiyim. Napsam aklıl verin bana. Alırsam şişicem ve yine kabızlık başlıyacak almazsam sürekli hasta gibi oram buram ağrıyor dökülüyorum. Acaba doktoru arayıp elevite mi geçsem. Bu arada 15 gündür tartılmamıştım bu sabah bir çıktım tartıya kilo aynı almamışım durmuş kilo alımım. Acil fikirlerinizi rica ediyorum.
kızımla ben geldik. herkese günaydıııın. çok güzel bir gün. hepinizi öpüyorum. kızım da bebiklerinizi öpüyor
günaydın güzel anneler. saat 6 dan beri uyanığım. 11.15 de randevum var. ama hastaneye gitmek çok meşakatli burda. 9 da çıkıcam evden. 10 gün önce kan vermiştim ikili için. bugün sonuçları çıkıcak. bir de bebeğimin burnunu görememişlerdi tekrar bakacaklar. çok heyecanlıyım kızlar. gelir gelmez yazarım neler olduğunu. bana ailemden bile yakınsınız bazen. onlarla konuşamadıklarımı sizle konuşuyorum artık. hakikaten çok korkuyorum. lütfen bize dua edin. hayırlı haberlerle döneyim tekrar aranıza. sizi seviyorum...:2:
veeee eleviti içtiiiiiimmm çıktı çıkcak oldu ama çıkmadı:)))) mutluyum iyim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?