2011 Aralık Anneleri

günaydınlar herkeslere..... Mutlu bir gün, mutlu bir ömür dilerim hepinize ve bebişlerinize...

halimemmm hayırlı haberlerle inaşlalh cnm. dualarımız seninle....

Son düzenleme:

Geçmiş olsun, güzelce dinlen, girebilirsen internete bizleride ihmal etme, hamilelikte akıntı çok önemli değil sanırım renksizse

günaydın mızlar nasılsınız?benim mide bulantıları başladı yine dün gece yataktan zor attım kendimi lavaboya benim gibi olan var mı aranızda

benimde bulantım oldu azıcık ama lavaboya koşmadım daha çok midemde ekşime yanma ve bayılcakmışım gibi bir his, 18 haftaya kadar geçmezse doktoruna sölersin mutlaka ama şimdi endişe edilecek birşey yok arkadaşım

kızlar bu sabah yine gümbürtüyle uyandm,dünküne göre çok şiddetliydi bebişimin tekmeleri,elimi koymadan hissettim,içim bi hoş oldu,babası da dinledi,maşallah bebişimize,bana çekmiş dedi

Maşallah seninki bayağı hareketli bişey olacak demekki benim 2.gebeliğim olmasına rağmen daha hissetmiyorum hareketlerini çok nadir seyirme gibi bişeyler hissediorum.Sen kaç haftalık hissetmeye başladın,cinsiyeti belli mi?Kendini bu kadar belli eden kuvvetli bi erkek mi acabaa :)

canım uzun süre aç kalmak bulantıyı tetikliyor bidaha mutlaka mamalarına dikkat et iştahın olmasa bile yemeye çalış lütfen:2: bebiş için

günaydın mızlar nasılsınız?benim mide bulantıları başladı yine dün gece yataktan zor attım kendimi lavaboya benim gibi olan var mı aranızda

Allah yardımcın olsun cnm. İnşallah en kısa sürede daha iyi hissetmeye başlarsın.

Kızlar bende bişey sorucam. Ben hamişliğimden bu yana 6 kilo aldım biliyorsunuz. Bana doktor taa enbaştan beri decavit vitamini veriyordu. Bide kabızlığı birtürlü geçiremiyordum. Bende 15 gündür tartılmıyordum sinirim bozulmasın diye. 7-8 gündür de vitamini bıraktım. Sonra 2-3 gündür kabızlığım geçti ve vucudumdan sanki şiş çekildi. Resmen şişirilmiş balon gibiydim. Velhasılı kelam sanırım tüm bu kabızlık ve şişlik vitaminin eseriydi. Ancak onu almadığım içinde artık çok halsiz ve hasta gibiyim. Napsam aklıl verin bana. Alırsam şişicem ve yine kabızlık başlıyacak almazsam sürekli hasta gibi oram buram ağrıyor dökülüyorum. Acaba doktoru arayıp elevite mi geçsem. Bu arada 15 gündür tartılmamıştım bu sabah bir çıktım tartıya kilo aynı almamışım durmuş kilo alımım. Acil fikirlerinizi rica ediyorum.

doktoruna söyleyip başka vitamin mi kullansan? Vitamin eksiğin varsa ve iyi beslenemiyorsan mutlaka kullanmalısın ama bende vitamin kullandığım halde halsizim, demekki kabızlık ve ödem yapıyor vücudunda, bol su iç (3 litre) 2 günde bir vitaminini al benim düşüncem ben öyle yapardım ama en iyisini doktor bilir

kızlar bu sabah yine gümbürtüyle uyandm,dünküne göre çok şiddetliydi bebişimin tekmeleri,elimi koymadan hissettim,içim bi hoş oldu,babası da dinledi,maşallah bebişimize,bana çekmiş dedi

Canımmmm günaydın,,,,,

Çok sevindim. Darısı başımıza canımmmm.... ÇOkkkkkkkkkkk öpüyorum..............

Senin bebiş şöyle bişey olacak heralde

elevite geçmeyi öner dra elevit wc açısından bana da ii geliyo ama içebilsem bugün de içmeyi denicem ama kokusu çok kötü yapıyo yaa beni inş düzelir yoksa elevit doğumdan sonra bile devam edilen bi ilaç o yüzden alışmam gerek yaaaaaa

inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım bekliyoruz

ne güzel ben hala tekmelerini hissetmedim :26:

canım en iyisi doktoruna danışman sana niye decavit yazmış demek ki gerek görmüş ama sen yan etkilerini söyleyince değiştirebilir o zaman doktordan habersiz bence bişey yapma

günaydın güzel bayanlar ve minnoşları,
raporumu aldım..Allahın izniyle anneme gidicem yarın..iş ortamından biraz uzak kalmam lazım çünkü stres beni mahvediyor..bağırıp çağırıyorum sonra da ağlıyorum..hastanenin delisine çıktı adım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…