yaa bişey diycem. Ben birden acıyorum. Yiyorum işte örneğin bir simiti bitiriyorum (büyükük açsından yazmak zorundaydım) ama bir bakıyorum sanki ben onu hiççç yememişim hala açım. Midem bomboş sanki. Sizde de böyle oluyormu. Kan şekerim mi düşüyor acaba analamadımki. hep saat güzndüz 11:30 gibi böyle oluyor.
ben aranıza yeni katıldım bende 12 haftalık hamileyim pazartesi doktora gidicem 2 li tarama testi için ben şey sorucaktım size bu haftada cinsiyet örenen var mı aranızda çok merak ediyorum ne zaman öğrenicez acaba ? :):81:
ben hala öğrenemedim mesela yrn doktora gidiyoruz belki öğreniriz
ben balık yagı değilde semiz otu yiyorum omega3 var
tabloya bakıyomusunuz kızlar,her dediğinizi güncelliyom,bir sürü oğluşumuz var listede
tabloya hangi sayfadan bakabiliriz canım?
benim gibi 12 haftalık hamile olanlar var mı acaba aranızda
kızlarrrrr şimdii geldimm hastanedennn oğluşummm oluyorrmuşşşşşş cok sevindimm kıpır kıpırdıı ultrasonda 15+3 görünüyoooorr tatileee gideceğimizz için 3 lü taramasını dönüşte yapacak 2 hadfta sonra .allahımmm yaaaa sonunda gördümm oğlumuuu ppipisinii gösterdiii kuzumm bnmmmmm allahımm herkesee nasipp etsinnn
ana sayfada,aralık anneleri başlığına gir,o sayfada yazıyo,aralık anneleri tablosu diye
selam tatlı anneler... arada bakıordum yazılarınıza yazmak şimdi nasip oldu. dün ikili tarama testinin sonuçlarını aldım. ALLAHIMA şükürler olsun herşey yolunda. şimdi bir sonraki doktor kontrolünü bekliyorum cinsiyet için. bu arada durumlarınız nasıl. benim kusmalar hafifledi. daha iim çok şükür...
BENDE tablonun son haline tarifin üzerine görebildim hehehehe sen de olmasan canım bis böleeeeee...:)))
erkek demişsin bana ama şimdi beklemedeyiz neyse kalsın öle farklı olursa ben derim sana artık
çok güzel olmuş bu arada isimler bile var süper ellerine sağlık
ben hala öğrenemedim mesela yrn doktora gidiyoruz belki öğreniriz
ben balık yagı değilde semiz otu yiyorum omega3 var
kızlarrrrr şimdii geldimm hastanedennn oğluşummm oluyorrmuşşşşşş cok sevindimm kıpır kıpırdıı ultrasonda 15+3 görünüyoooorr tatileee gideceğimizz için 3 lü taramasını dönüşte yapacak 2 hadfta sonra .allahımmm yaaaa sonunda gördümm oğlumuuu ppipisinii gösterdiii kuzumm bnmmmmm allahımm herkesee nasipp etsinnn
ya kızlar bu arada nanan türkmengelini filan yoklar ne zamandır haberi olan varmı:26::26:
Bu kez günaydın demeyeyim yine tünaydın olmuş...
Hepinize bir merhaba demek ve nasılsınız görmek istedim annecikler.
Bu günün yazılarını okudumiysiniz..
Rapor alan memleketine giden bebişinin tekmesini hisseden... Vitaminlerin yan etkisinin önleyen formulü bulan ve saymadıklarım vs vs..
Ben iyi miyim? Evet çok şükür iyiyim. Biraz işlerim var birazdan çıkacağım. Sizi önce bir göreyim dedim...
Bu arada ben de içimde bebişim hissetim...
Hepinizi öpüyorum..
ana sayfada,aralık anneleri başlığına gir,o sayfada yazıyo,aralık anneleri tablosu diye
Merhaba,
2 li testinin güzel çıkmasına sevindim, 2 li testi kötü çıkan arkadaşımız olmadı çok şükürArada arkadaşlardan cinsiyet haberleri alıp seviniyoruz. Kullandığın yöntemler varsa bulantı için falan bu tip sorunu olan arkadaşlarla paylaşırsan seviniriz. bebişinide senide
Güsellllllll Hamişlerrrrrrrrrrrrrr,
Ben özel hastaneye gidiyorum, bugüne kadar da aile hekimine hiç gitmedim. Ama beni evden aradı aile hekimi. Hamileymişsiniz tebrik ederim dedi. Sorular sordu, 20. haftada aç karnınıza gelen kan testi yapacağız ve tetanoz iğnesi yapacağız dedi.... Sizin başınıza geldi mi? Ben de Dr. uma soracağım tetanoz iğnesi olmamız gerekiyor mu?:94:
canım her sağlık ocağı hastalarını takip eder.. sen gitmezsen bile buluyorlar seni :)
ben şahsen 5 haftalıkken gittim bilgi vermek için, dosyamı açtılar.. aile hekimim çok güzel ilgilendi.. tetanoz aşısına gelince.. genelde her hamileye 4-5 aylık olunca yapılır, bana da dediler herşey yolunda giderse 25 temmuzda aşı için gel.. biz de zaten 1hafta önceden hatırlatırız sana..
sonracıma.. bazı doğum doktorlarına göre gerek yokmuş tetanoz aşısına... ama şahsen ben aşı olmayı düşünüyorum.. sonuçta doğum yapıcaz.. nekadar steril olursa olsun kullandıkları iğne falan dahil.. riske almamak gerekir bence..
tabi herkesin fikri ayrıdır.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?