- 25 Mayıs 2010
- 414
- 36
- 118
bende yabanci bi yazarın aldım baya baya kalın bi ansiklopedi ado hamilelik,bebek,doğum a dan z ye herşey var aklınıza takılan çok faydalı ben sürekli okuyorum ay ay hamilelik hangi besinde ne kadar vitamin var beslenme çizelgesi doğum bebek banyosu hepside resimli hele doğum resimleribakamıyorum yırtıcam o sayfaları bende indirmden 9,99 a aldım bayada yararlı
hakikaten ya ne saçma uygulama devlette eşler alınmıyoroy maşallah :) Hayırlı bir evlat olur inşallah :)
1 ay sonra bizde öğreniriz anca.. benim doktor hanım biraz odun da.. sanırım özele gidicem cinsiyeti için.. en azından eşim de odaya girebilecek
YOK CNM metro market varya metro grosmarket bebeğinizi beklerken sizi neler bekler bu bi tanesinin adı bu 13,99 a inmiş ama çok kalın bi kitap hemde çok anlaşılır bi dili var diğeri de hamilelikle ilgili ama hatırlamıyom tam adını o da 9,99 a inmiş o da çok güzel giden olursa baksın ben b.çekmece şubesinden aldım her şubede varmıdır bilmiyorum ama
internet baktım da çok uygun almışsın en ucuz cimri.comda bile 24 tl
Bugün özeldeki randevumuza 10 gün olduğu için bebeğimle devlete gittik.ben badem yağı, kakao yağı ve gliserin sıvı'yı 3'er 4'er damla bir çay tabağına döküp karıştırıp göğsüme ve karnıma sürüyorum. bunları aktardan aldım, doktor bişey söylememişti, aktar dedi ki krem kullanmak karın bölgesi bebeğe çok yakın olduğu için zararlı olabilirmiş, çünkü kimyasallar içeriyormuş, o yüzden bunları vermiş. sonradan internetten araştırdığımda da bu yağların faydalarını daha iyi anladım. öyle pis falan da kokmuyor. yapış yapış olmuyor. hamile külotu giyiyorum o bütün karnımı kaplıyo zaten, o koruyo yani atlete falan da geçmiyor.:96:
-bitki çayları çay kahve içme dedi zaten normaldede sevmem
-bende 2 doğum yaptım karın bölgeme lierac sürdüm ampullaride var ama süte karışıyormuş dedi.göğsüme chicconun kremini sürdüm dedi.
-karın bölgene badem yağı kakao yağı bebe yağı sürebilirsin ama hastalarım badem yağının kıllanma yaptığını söylüyor dedi.
-elevit ve ferrum fort alıyorum magnezyum kalsiyum balık yağı na gerek varmı dedim.kalsiyum ve magnezyum için erken ama balık yağı alabilirsin dedi
-hamilelikten önce lazer epilasyona gidiyordum özeldeki doktor 3aydan sonra devam edebilirsin demişti sizce ne yapayım dedim doğuma kadar gitme dedi
18-20. haftalarda büyük ultrasona gir dedi.tetanoz aşısı 5.ayda dedi.
Güneş gözlüğü olmadan dışarı çıkma dedi 60 faktör bioderma kullanıyorum dedim.yüksek faktör ama dedi diğerlerinden daha kısa sürede etkisi biter dedi 3saatte yenilemelisin dedi
ve kan uyuşmazlığı ile ilgili 7.ayda iğne yaptırabilirsin de yaptırmayadabilirsin çocuk doğdugunda negatifse gerek kalmaz pozitifse yapılır dedi.
Özeldeki doktor ikili temiz çıktığı için üçlü yapmayacağım demişti dedim devlette yapmıyoruz ama üçlü test yaptır dedi
Benle özeldekinden daha fazla konuştu ve bebeğimin kafasını ellerini ayaklarını ultrasonda anlattı.zaten bu ultrasonda sadece iskelet yapısı gözükür dedi ultrason aleti çok eskiydi.anlatmasaydı hiçbişey anlayamazdım özelde 4 boyutlu ne kadar netti özele verdiğim para gerçekten değer diye düşünüyorum.
Ve kadın doktorla mı devam etsem diye düşünmeye başladım
Cinsiyeti içindeee kıza benziyor gibi dedi.
Ben yine duamı ederek bitireyim Allahım hakkımda hayırlısı neyse o olsun vatana millete hayırlı anne babasına hayırlı evlat olsun.
Son düzenleme: