2011 Aralık Anneleri

oy maşallah :) Hayırlı bir evlat olur inşallah :)
1 ay sonra bizde öğreniriz anca.. benim doktor hanım biraz odun da.. sanırım özele gidicem cinsiyeti için.. en azından eşim de odaya girebilecek
hakikaten ya ne saçma uygulama devlette eşler alınmıyor

internet baktım da çok uygun almışsın en ucuz cimri.comda bile 24 tl
Bugün özeldeki randevumuza 10 gün olduğu için bebeğimle devlete gittik.ilk defa bayan doktora gittim.aslında önyargılıydım bayan doktorlara karşı ama benimle çok ilgilendi ne yalan söyleyim.önce kola içmiyorsun dimi diye başladı.kol altı bikini bölgesinde tüylerin azalır göbek bölgende kıllanma olur doğumdan sonra dökülecekler sakın aldırma dedi.
-bitki çayları çay kahve içme dedi zaten normaldede sevmem
-bende 2 doğum yaptım karın bölgeme lierac sürdüm ampullaride var ama süte karışıyormuş dedi.göğsüme chicconun kremini sürdüm dedi.
-karın bölgene badem yağı kakao yağı bebe yağı sürebilirsin ama hastalarım badem yağının kıllanma yaptığını söylüyor dedi.
-elevit ve ferrum fort alıyorum magnezyum kalsiyum balık yağı na gerek varmı dedim.kalsiyum ve magnezyum için erken ama balık yağı alabilirsin dedi
-hamilelikten önce lazer epilasyona gidiyordum özeldeki doktor 3aydan sonra devam edebilirsin demişti sizce ne yapayım dedim doğuma kadar gitme dedi
18-20. haftalarda büyük ultrasona gir dedi.tetanoz aşısı 5.ayda dedi.
Güneş gözlüğü olmadan dışarı çıkma dedi 60 faktör bioderma kullanıyorum dedim.yüksek faktör ama dedi diğerlerinden daha kısa sürede etkisi biter dedi 3saatte yenilemelisin dedi
ve kan uyuşmazlığı ile ilgili 7.ayda iğne yaptırabilirsin de yaptırmayadabilirsin çocuk doğdugunda negatifse gerek kalmaz pozitifse yapılır dedi.
Özeldeki doktor ikili temiz çıktığı için üçlü yapmayacağım demişti dedim devlette yapmıyoruz ama üçlü test yaptır dedi
Benle özeldekinden daha fazla konuştu ve bebeğimin kafasını ellerini ayaklarını ultrasonda anlattı.zaten bu ultrasonda sadece iskelet yapısı gözükür dedi ultrason aleti çok eskiydi.anlatmasaydı hiçbişey anlayamazdım özelde 4 boyutlu ne kadar netti özele verdiğim para gerçekten değer diye düşünüyorum.
Ve kadın doktorla mı devam etsem diye düşünmeye başladım
Cinsiyeti içindeee kıza benziyor gibi dedi.kesin değil dedi.20.haftadan önce netleşmeyecek heralde.
Ben yine duamı ederek bitireyim Allahım hakkımda hayırlısı neyse o olsun vatana millete hayırlı anne babasına hayırlı evlat olsun.

Son düzenleme:
Kız aynen aynen bide bişey daha soracağım biraz tiksinç olacak ama kusura bakmayın bacaklarınızdaki kıllar hızlı uzuyor mu aman Allahım benim çok hızlı uzuyor hamile olduğumdan beridir öğhhh

göbişimin etrafında çok hafif tüylenme vardı, sanki şimdi biraz gürleşti. bir de yağlanmaya başlayınca iyice gürleşir

hadi geçmiş olsun:) ikili teste gittiğimde hiç bir yerini görememiştim.
ben de Ankara'dayım. Zekai Tahir e başlamayı düşünüyorum. geçen Fatih hast. gittim. 1 dakika bile bakmadı doktor, üstelik ikili test.
sırtımda çok sivilce var normal mi diyorum. "sen cildiye bölümüne git" deyip doktor ismi veriyor.
ayak bileklerim arada ağrıyor diyorum "ortapedi bölümümüzden randevu al" diyor. hiç bir soruma cevap vermedi. idrara sık çıkıyorum dedim. tek cevabı tahlil yaptır demekti. burada kızlara sordum, meğer normal bir durummuş.
zekai tahirde bir bayan varmış, çok iyiymiş. adı evde kağıtta yazılı, şuan memlekette annemlerdeyim. dönünce yazarım. üstelik 500 tl verirsen ayrı odan oluyormuş. kral gibi ilgileniyorlarmış.

ben de istiyorum o kıpırtılardan:)
Kızlar ben cok hastayım geceden bu yana safra çıkartıyorum ishlde var kendimi çok kötü hissediyorum hiç birşey yiyemiyorum doktora götürecek bir allahın kulu yok
cnm çok geçmiş olsun. haşlanmış patetas, şeftali çok iyi gelir. şimdi canın yapmak istemez ama bebişin için beslenmene dikkat etmen gerek. ishal bende de var, bol bol su iç. yoksa halsizlik yapıyor.

bugün benim doğum günüm ya sanada uğurlu gelsin inşşşşdua ediyoruz hepinize bugün gidenler güzel haberlerle gelin inşşş[/B][/QUOTE]

mutlu yıllar canım :))))))))))

canım kitabın adını ve yazarını yazabilir misin acaba??

ben geçen gün sağlık ocağına gittim. kontrole özele gidiyorsan tahlilleri gel burada ücretsiz yaptır dediler.
sağlık ocağına kaydını yaptırıp sende canım. tahlillere ücret ödememiş olursun

derya yaaaa hüngür hüngür ağlattın beni :2::2::2::2: çok duygulandım

Kızlar ben cok hastayım geceden bu yana safra çıkartıyorum ishlde var kendimi çok kötü hissediyorum hiç birşey yiyemiyorum doktora götürecek bir allahın kulu yok

geçmiş olsun canım. bulantı hapı vermemiş miydi doktorun belki o kesen bulantını. ishal içinde doktorum bana reflor vermişti. 2 günde 3 tane içtim geçti.
umarım bir an önce iyileşirsin.

geçmiş olsun canım. inşallah bir an önce sağlığına kavuşur

ben zekai tahire giden biri olarak derim ki imkanların varsa özele git ... ben şahsen sanırım haftaya zekai tahirden ikili tarama için kan sonucunu alınca artık yenimahalledeki lina kadın sağlığı merkezine yönelicem..
eğer zekai tahire gideceksen de.. antenatal 5 ( op. dr saynur yılmaz ) iyi anına denk gelirsen belki laf koparırsın.. ama ben bugün çok kızdım.. resim istedim vermedi.. kağıt kısıtlı dedi..
eltim 8 yada 9 numaralı odaya giriyordu orda da resim herzaman vermiyorlar.. ki sorularına cevap alamıyorsun herzaman..
başka arkadaşlardan duydum ikili taramada doktor 10dk 15dk falan inceliyormuş diye ultrasonda.. ben 3dk anca durdum hemen postalandım.. (cinsiyet tahmininde bulunmasını isticektim.. azarlayacak diye sormadım bile)
eltim 2 gün önce doğum yaptı.. normal oda.. davranış berbar..
orda doğum düşünürseniz vip oda olması gerekir.. anca parayla adam yerine koyuyorlar.

canım yüzünden de belli sen de benim gibi duygusalsın

hım ilginç bir görüşeyim benim aile hekimimle..
ama ben sağlık ocağında kan versem de bana geliyor ki sonuçlar biraz yanıltıcı çıkabiliyor.. örn bizim sağlık ocağında kan falan alıyorlar.. ama öğleden sonra kanı alıp başka bir yere (artık hangi hastanenin laboratuvarı ise) götürüyorlar..
yolda kan ne hale geliyordur (ben madur oldum da geçen sene enişteme verdim kan sabah evde.. gider gitmez tahlil taptı hastanede 2 kez yüksek prolaktin çıktı daha gebe kalmadan 4-5 ay önce.. sonra zekai tahire gittim jinekolojiye.. normal çıktı.. ki eniştemin verdiği sonuçlara göre tedavisiz düşmeyen bir değerdi)

canım yüzünden de belli sen de benim gibi duygusalsın

malesef canım yaaa :2::2::2::2:

malesef o konu hakkında bilgim yok canım. ben daha önce hiç yaptırmadım sağlık ocağında. öyle oldugunu bilmiyodun (

tesekkur ederım hepınızee..kesınleşmedı hala 20.haftaya kadar kesınleşmıyecek sanırım :)

tesekkur edeırm saglıklı olsun hepsı vatana mıllete aılesıne hayırlı evlatlar olsunlar ınsallah..

bır de demek dogum gunun kutlu olsuuuuun

Merhaba arkadaslar,sıtede ılk msjım uzun suredır sızlerı okuyorum,sızlerden cok sey ogrendım..bende 12 haftalık hamıleyım...sızlerle aynı heyecanı yasıorum,ılk bebeım kısmetse:)) su an evde yatıorum,kanamam oldu bıkac gun ,dr kesınlıkle yatacaksın dedı...hep yatmak cok zor yaaa,ama bebeım ıcın canım feda...allah hepımıze hayırlısı ıle bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah...:))

cnm çok geçmiş olsun güzelce dinlen, kendini yorma.

Son düzenleme:

cnm cok gecmiş olsun bol sıvı alman lazım susuz kalma sakın birde asitli içecekler ishalde iyi gelmez bilesin genelde hemen gazoza aspirin derler ama sakın deneme yanlış bir uygulama o.bol sıvı al ve yiyebilirsen yogurt falan ye bagırsaktakı bakterileri temizler..doktorunu arama şansın varsa ara..

cnm hoşgeldin seninde hayırlı olsun bebişin inş en kısa zamanda gecer kanaman

kızlar ben kaçtım 3 günlüğüne annemlerin yanına geldim netin başından kalkamıyorum napim çok şey öğreniyorum buradan. mesela sabah memişlerime fıs fıs kolanya yaptım. havalar ısınsın kolanyayı buzdolabında saklayacağım koçiş yola çıktı birazdan yanımıza gelicek. hazırlık yapayım ben de,solgun gözükmeyim.

kızlar bugün cok sevinçliyim ikili testimin sonuçlarını aldım ve hamdolsun rabbime herşey normal cıktı ki benim hamileliğimi doktorum duyunca ilk etapta sonlandırmayı teklif etmişti..bende yapamam süreci devam ettirebilirim sadece dedim ve oda bende merakla bekliyorduk nasıl olacak diye ve rabbime binlerce şükürler olsun ki herşey yolunda gözüküyor suan hepte öyle devam eder inş..

happy birthday demooooooşşşşşşş.......
sağolll canım benim kk daki ilk arkadaşım ortimmmm dostummm
canm benim bi rakadaşım bi gün hüngür hıçkırık ağlayarak geldii,ne oldu dedim eşi alışverişe gitmiş ee ne var dedim,eli kolu poşetlerle dolu dolu gelmiş hepsini senin için aldım demiş ama nasılda ağlıyo,bende sinirlendimm naz yapıyosun dedim adam ne güzel evine almış gelmiş dedim bıktım artık fuzuli almalarından dedi bende zamanı gelir herşey kullanılır dedim kız iyice ağladı ben tabi sinir küpü ayyyyyyyyyy adam köpek maması bile almış dedi hemde benim için dedi ben ilk saniyeler anlamadım ama sonra yerlerdeydim gülmekten
kuzucum mutlu yaşlar inşallahh :))

Demetttttt arkadaşımmmmmm,

İyi ki doğdun canım. Bebişinle birlikte nice güzel yaşlara arkadaşımmmmm......
sağolun canlarımmmm
ya bugün gelen maellerden mesajlardan içim dışıma çıktı yeter ama buda üstüne yaaa
kıyamam canım sana çok geçmiş olsun keşke elimizden bişey gelse
bugün benim doğum günüm ya sanada uğurlu gelsin inşşşşdua ediyoruz hepinize bugün gidenler güzel haberlerle gelin inşşş

mutlu yıllar canım :))))))))))

canım kitabın adını ve yazarını yazabilir misin acaba??

ben geçen gün sağlık ocağına gittim. kontrole özele gidiyorsan tahlilleri gel burada ücretsiz yaptır dediler.
sağlık ocağına kaydını yaptırıp sende canım. tahlillere ücret ödememiş olursun

geçmiş olsun canım. bulantı hapı vermemiş miydi doktorun belki o kesen bulantını. ishal içinde doktorum bana reflor vermişti. 2 günde 3 tane içtim geçti.
umarım bir an önce iyileşirsin.
[/B]

geçmiş olsun canım. inşallah bir an önce sağlığına kavuşur [/QUOTE]

canım teşekkür ettik kitabın yazarı şu an aklımda değil ama pazartesi yazarım kesin bide fotosunu koyarım alabilen olursa çok faydalı tavsiye ederim

hoşgeldin :))
geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer :))

cnm hoşgeldin seninde hayırlı olsun bebişin inş en kısa zamanda gecer kanaman[/QUOTE]

TSKEDERM CNM,SAYFANIN ACEMISIYIM,MSJ ATABILMEK ICIN UGRASIORM YA:))COK GULDUM KENDIME:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…