2011 Aralık Anneleri

ben normalde hiç böyle duygusal değilim aslında ama hamişlikte iyice sulu göz oldum ya. bunları okurken tel çaldı ağlıyordum. sildim gözümün yaşını tel bitince tekrar okumaya devam ettim tekrar ağladım.

Kızlar ben cok hastayım geceden bu yana safra çıkartıyorum ishlde var kendimi çok kötü hissediyorum hiç birşey yiyemiyorum doktora götürecek bir allahın kulu yok

cnm aman dikkat et. Allah yardımcın olsun cnm. Bir taksi çağırıp kendin gitsen keşke. Malum ishal doğum sancısı gibi erken doğumu tetikleyebiliyor. Üstelik ishal çok su kaybına neden oluyor. Bol su içmeyi unutma ki başın dönmesin. Birde doktor verdiyse vitamini eksik etme güçten düşmeyesin. ishale: leblebi, gazoz içine atılmış bebe aspirini, haşlanmış patates,katı yemekler, ekmek iyi gelir diye biliyorum. Allah acil şifalar versin cnm.

bu hayata gözümü açtığımdan beri sen hep vardın adını çoğu zaman deet bildim çoğu zaman abla ... ama sen benim hep demetim oldun hep koruyucu meleğim...sığınağımda badem gözlerin... umudumdu hayata ne olursa olsun gülüşün...ilklerimde hep seni bildim annemden öte yeri geldi annemin yerinde yeri geldi babamın yerinde hep sen vardın...şimdi yeni yaşına girerken sen aslında kıskanıyorum bu yaşını benim küçük annem şimdi gerçek anne oluyo çokta hak ediyo...ama biliyorum yerim yerimiz hep ayrı bebişi kıskandığımda aramızda kalsın büyürken ben izah ederim ona :) anlatamadığım biçok şey var seni tarifim mümkün değil ama bişeyi çok iyi biliyorum canım ablam küçük annem demetim sen doğmasaydın olmasaydın bu hayat çekilmezdi çoğu yerde düştüysem kalırdım işte bu yüzden aslında benimde doğum günüm sayılır seninle yeniden çoğu yerde doğduğum için...
İYİ Kİ DOĞDUN... İYİ Kİ VARSIN....İYİ Kİ BENİM ABLAM BENİM DEMETİM SİN...
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...
SENİ ÇOK HATTA İNANILMAZ SEVİYORUM..
ve bunu daha sık demediğim için özür diliyorum......

kardeşimden ...
ALLAH ım revamı bayılıcam nerdeyse ağlamaktann

Kızlar ben cok hastayım geceden bu yana safra çıkartıyorum ishlde var kendimi çok kötü hissediyorum hiç birşey yiyemiyorum doktora götürecek bir allahın kulu yok

Geçmiş olsun canım bol sıvı içmeye çalış yinede, sen şimdi su kaybediyorsun, taksiye atlayıp gitsen hastaneye çok iyi olur aslında

Çok güzel ne duygulu insanmış, yeniden doğum günün kutlu olsun

aaa neden sonlandırmayı teklif etti peki bir rahatsızlığın mı vardı?

ya yine mi yaaaaaaa
bugün beni ağlamaktan öldüreceksiniz :2::2::2::2:
bana ne oluyosa adım Demet değil ki

ay demetcim ben bile cok duygulandım okurken maşallah ya insanın kardeşinden böyle bir dogum günü mesajı alması ne güzel cok begendim hep böylede devam etsin birlikteliğiniz inş..

Çok tebrik ederim, allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

ya yine mi yaaaaaaa
bugün beni ağlamaktan öldüreceksiniz :2::2::2::2:
bana ne oluyosa adım Demet değil ki

ya ben çok kötü oldu cnm yaa ilk günden beri ota böcüğe ağlıyorum ama bugün tavan yaptım gözlerim nasıl şişti kocaman oldu eve gitmek istiyorum bi an önce ilk defa doğum günüm hemen bitsin istiyorum ama sende ağlama iyice üzülürüm

ayyyyy bitirdin beni derya yaa. Tebrik ederim kardeşiniçok duygusal ve bir o kdar duygularını ifade edebilen biriymiş. önce kıskandım benim 3 kardeşim var hiççç böyle şye yazan olmadı diye, sonra düşündüm benim bi tanecik ablam var ve ben ona hiç böyle bişey yazmadım ve 20 haziran onun doğum günü. Sanırım benim ablamda böyle bir yazıyı çoktan haketmiştir. bende yazacağım.

geçti geçti

aaa neden sonlandırmayı teklif etti peki bir rahatsızlığın mı vardı?

cnm ben hamile kalmadan bir ay kadar önce zonaya yakalandım hemde genital bölgede ve cok agır ilaçlar kullanmak zorunda kaldım iyileşip peşinden hamile kalınca doktorumun ilk dediği o kullandıgın ilaçlar vücuttan hemen atılmıyor ve bebek için tehlikeli ben hekim olarak tahliye edelim derim dedi ve bana düşünme süreci verdi ama biran olsun aklımdan sonlandırmak geçmedi 3.bir cocuk aslında hiç düşüncem yoktu bu hamilelik benim için tam bir süprizdi ve peşinden de böyle olumsuz birşey baya üzdü ama rabbimden hiç umudumu kesmedim madem bir bebek daha gelmek istiyor buyursun gelsin basımın üstünde yeri var dedim ve herne sekilde olursa olsun kabulumdü..ama rabbime hamdolsun ki suana kadar herşey yolunda gidiyor inş hepte öyle devam eder..

senin kalbin çok güzel
umarım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip eder
güzel düşüncelerin için bu çiçekler benden sana : ))))

Kızlar merhabalar hepinize,
doktordan geldim. Bebeğimin durumu iyi... Gayet sağlıklı Allah'a şükür...
Doktor takip edecek ama içim çok rahat..
Annesi biraz kansız ve vitaminsiz kalmış.. Ama olsun dediğim gibi bugün yeniden doğdum...

DEMETCİĞİM SENİNDE DOĞUM GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİME KUTLARIM CANIM... UZUN HAYIRLI VE SAĞLIKLA YAŞA İNŞALAH

Arzumcuğum hoşgeldin canım.. amin güzelim.
Telaşlanma bende 9 hafta ve 12. haftalar arası düşük tehlikesi geçirdim. Yat dinlen hiçbirşey yapma kısa sürede geçer.. Dinlenme süren ne kadar iyi olursa bebk o kadar çabuk tehlikeyi atlatır. 20 günden fazla yattım ben. Gerçekten de insan bebişi için herşeye katlanıyor..
Allah kısa sürede toparlanmanı nasip etsin.
Ha toparlandım diye de sonradan kendini yorma. Geçmiş olsun...

kızlar hepinize iyi dilekleriiniz için çok teşekkür ediyorum pazartesiye kadar görüşemiycezhepinizi gerçekten ama gerçekten çok seviyorummALLAH a emanet olun görüşürz inş pazartesi

Allah annelerin kalbine doğru olanı ilham eder. sende en güzelini yapmışsın canım..
Sağlıkla doğar inşallah..

cok sukur ıyı cıkmıs cnm,bebeın senın kısmetın...ıyıkı aldırmamıssın,bebeın cok saglıklı olcak emınım...buyudugunde anlatırsın yavruna:)beraber gulersınız olanlara:)

Çok tebrik ederim, allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

amin cnm hepimiz inş beraber başladıgımız bu yolculugu hep birlikte tamamlayalım inş..

senin kalbin çok güzel
umarım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip eder
güzel düşüncelerin için bu çiçekler benden sana : ))))

cnm benim cok sagol cok teşekkür ederim hep birlikte inş o günleri görelim burda bebişlerimizin resimlerini paylaşalım

kızlar hepinize iyi dilekleriiniz için çok teşekkür ediyorum pazartesiye kadar görüşemiycezhepinizi gerçekten ama gerçekten çok seviyorummALLAH a emanet olun görüşürz inş pazartesi

Kendine iyi bak canım. Bizde seni seviyoruz... Herkes adına söyledim ama sanırım hepimiz aynı fikirdeyiz.
Çok öpüyorum.
Görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…