günaydın kızlar. kızımla ben uyku garibi olduk iyice. sabah 7 gibi nolursa olsun uyanıyoruz. ne kadar geç yatarsak yatalım. sonra aklıma kızım geliyo. hadi bakalım uyu uyuyabilirsen. heycandan insanın gözüne uyku girmiyor. böle 9 ay geçer mi bilmem
Günaydın kızlar ve melekleri...
Geçen hafta nerdeyse foruma hiç giremedim desem yeridir.. Bademciklerimde enfeksiyon vardı ve dr antiyobitiği 4 aydan önce almamamı önerdi.. Ama ben bittim.. Sadece 1 gün işe gelebildim.. Daha sonrasında sağ olsunlar onlar izin verdiler.. Bu arada Çarşamba başlayıp cuma biten bir migren krizim oldu dr u ma sordum.. sadece günde 2 parol aldım ama geçmedi.. buz koydum, patates bağladım, ılık duş aldım yok yok yok.. işte camdan atlayasaı geliyor insanın... walla o kdar kötü bir hafta olduki bazı anlarda sonuna kadar nasıl geleceğimi düşünemedim hamileliğin.. Hani keyfini çıkartın diyorlar ya açıkcası ben sadece ultrasonda gördüğümde keyif çıkartabiliyorum.. Çünkü kusmalarım, migrenim, hastalığım, aşırı karın-bel ağrısı gibi değişik bir ağrım var.. Daha kendimi normal hissedemiyorum sanki hep böyle kalacakmış gibi geliyor bazen.. Psikolojim git gelllerde oluyor böyle durumlarda..
gunaydin kizlar,
uzun zamandir telasli bi bekleyis vardi ikili testten beri yazamiyordum korkumdan. 2hafta once testimizi yaptirdik cok sukur bebisimin olcumleri vs iyi cikti. riskimiz yok.
ama benim rahmi besleyen damarlarda direnc varmis. bu iki haftayi surekli okuyarak ve hep en kotuyu dusunerek kendime zindan ettim desem yeri var. kimsenin morali bozulmasin, kimse kendinden endise etmesin diye burda da paylasamadim. sadece allahim listeden cikmayalim bebisime de bana da burdaki arkadaslarima da saglik ver diye dua ettik.
bu hafta tekrar gittik. soldaki damarda direnc dusmus sagdakinde de sinirda yuksek. insallah onu da dusurecegiz oglusumla. evet bu arada kontrolde guzel haberi aldik bir oglus geliyor hayirlisiyla evimize. korkumdan 2 hafta boyunca cocuk esyalarina bakamamistim bu hafta sonu ogluma cok tatli coraplar aldim. oglum da babasina hediye aldi:)
sonunda buraya yeniden guzel seyler yazabldigim icin cooook mutluyum. allah bebislerinizin de sizin de yuzunuzu sonuna kadar guldursun canlarim.
canım çok sevindimmm ALLAH ım tamamına erdirsin inşşş hoşgeldin bu arada cennet vatanımızacanlar nasılsınız
ben vatanımdayım cok mutluyum
ve bebısımın cınsıyetıude bellı oldu
bırtane prenses gelıyor
hem prens hem prenses annesı olucam
ya kızlar geçmişi okuyim dedim ama bitmiyone çok yazmışsınız. sadece 2 gün giremedim yaw. halimem canını sıkma canım. önemli bişey olduğunu sanmıyorum. annelerimiz ne papp-a değeri biliyodu ne ikili test ne burun kemiği. hamilelikte rahat olmak gerekiyo biraz.
bu arada hala midem bulanmaya devam ediyor. bugun 3 kere çıkardım. normal mi hala bu kadar şiddetli olması? bi akıl verin. geçmicek diye ödüm kopuyo. bu arada free beta hcg değerine göre kız mı erkek mi 50nin altı erkek, 50 nin üstü kız gibi bişeyler konuşulmuştu. benimki 45 çıktı ama kızım olcak insallah.
kızlar bugün benim dogum günümdü ve ailemle beraber deniz kenarında güzel bir kahvaltı yaptık kızkardeşim dogum günü hediyesi olarak götürdü:))
bol bol deniz havası aldım bebişim için babamın babalar gününüde kutladık kızkardeşime diyoruz hadi ikiside aynı güne denk geldi bi taşla iki kuş oldu:))
yaş oldu 33 cocuk sayısı da kısmetse olacak 3 bu sene 3lerden gidiyom:))
herkese merhabalar,
Bende 2011 Aralık annesi olacağım inşallah...
Bebişim büyüyor, Adı kıvırcık :) cinsiyeti henüz belli değil normal olarak.. ama kıvırcık babasının baskın geni nedeniyle kıvırcık olacağından ona öyle hitap etmeyi seviyorum
13. haftaya girdik bile.. hızlı büyüyor bebiş, 2li tarama testimizi geçen hafta yaptık inşallah sonuçları güzel çıkar..
Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah arkadaşlar..
veee bu hamilelik sürecini de keyfiyle acısı tatlıysa birlikte güzelliklerle dolu geçiririz...
gunaydin kizlar,
uzun zamandir telasli bi bekleyis vardi ikili testten beri yazamiyordum korkumdan. 2hafta once testimizi yaptirdik cok sukur bebisimin olcumleri vs iyi cikti. riskimiz yok.
ama benim rahmi besleyen damarlarda direnc varmis. bu iki haftayi surekli okuyarak ve hep en kotuyu dusunerek kendime zindan ettim desem yeri var. kimsenin morali bozulmasin, kimse kendinden endise etmesin diye burda da paylasamadim. sadece allahim listeden cikmayalim bebisime de bana da burdaki arkadaslarima da saglik ver diye dua ettik.
bu hafta tekrar gittik. soldaki damarda direnc dusmus sagdakinde de sinirda yuksek. insallah onu da dusurecegiz oglusumla. evet bu arada kontrolde guzel haberi aldik bir oglus geliyor hayirlisiyla evimize. korkumdan 2 hafta boyunca cocuk esyalarina bakamamistim bu hafta sonu ogluma cok tatli coraplar aldim. oglum da babasina hediye aldi:)
sonunda buraya yeniden guzel seyler yazabldigim icin cooook mutluyum. allah bebislerinizin de sizin de yuzunuzu sonuna kadar guldursun canlarim.
Günaydın kızlar ve melekleri...
Geçen hafta nerdeyse foruma hiç giremedim desem yeridir.. Bademciklerimde enfeksiyon vardı ve dr antiyobitiği 4 aydan önce almamamı önerdi.. Ama ben bittim.. Sadece 1 gün işe gelebildim.. Daha sonrasında sağ olsunlar onlar izin verdiler.. Bu arada Çarşamba başlayıp cuma biten bir migren krizim oldu dr u ma sordum.. sadece günde 2 parol aldım ama geçmedi.. buz koydum, patates bağladım, ılık duş aldım yok yok yok.. işte camdan atlayasaı geliyor insanın... walla o kdar kötü bir hafta olduki bazı anlarda sonuna kadar nasıl geleceğimi düşünemedim hamileliğin.. Hani keyfini çıkartın diyorlar ya açıkcası ben sadece ultrasonda gördüğümde keyif çıkartabiliyorum.. Çünkü kusmalarım, migrenim, hastalığım, aşırı karın-bel ağrısı gibi değişik bir ağrım var.. Daha kendimi normal hissedemiyorum sanki hep böyle kalacakmış gibi geliyor bazen.. Psikolojim git gelllerde oluyor böyle durumlarda..
kızlar bugün benim dogum günümdü ve ailemle beraber deniz kenarında güzel bir kahvaltı yaptık kızkardeşim dogum günü hediyesi olarak götürdü:))
bol bol deniz havası aldım bebişim için babamın babalar gününüde kutladık kızkardeşime diyoruz hadi ikiside aynı güne denk geldi bi taşla iki kuş oldu:))
yaş oldu 33 cocuk sayısı da kısmetse olacak 3 bu sene 3lerden gidiyom:))
iyi geceler kızlar bende cumartesi doktora gittim sat 12+1 ultrasona göre 12+5 iz.2 li tarama testi için kan verdik bu arada cinsiyet kız olarak tahmin etti çok erken olduğunu kesin olmadığnı organ gelişimin kıza benzediğini ve hareketlerin ise erkeğe benzediğini söyledi iki arada bir derecegittim geldim 2 hafta sonra tarama testi sonucu için gidicem onda tekrar bakarım dedi çok ısrar etmiştim bakalım ilerleyen haftalarda bebişimiz ne gibi süprizler yapacak.tam aralık son haftası olacağı için yılbaşı bebişi olsun istiyor doktorum ben oğluma çekerse 1 hafta önce gelicek diyorum
hosbulduksezeryani ters bisiyler olmadigi surece dusunmuyorum ama hayirlisi yine de bebisim babasi ve annesi gibi sabirsiz olucak ve ocak ayini beklemiycek gibi hissediyorum. yarin ikili testimiz yapilicak ve ilk kez gorucem melegimi
yurtdisinda yasiyorum ve burda ultrasona almiyolar hamisleri kolay kolay
yarın ikili test sonucunu alacağım.hiç kötü birşey çıkar diye düşünmüyorum.hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç kötü düşünmedim çok şükür kötü birşey olmadı hiç.sadece heyecanlıyım bebişimle ilgili yeni şeyler öğreneceğim diye.inşallah doktor tekrar ultrasonla bakar bebişime çok özledim onu
ya ben sürekli uyuyorum ve hep rüya görüyorum. bi bakayım neymiş rüyamda gördüklerim dedim kanım dondu yaa :'43: rüyamda banyo yapıyordum bu arada, sonra da erkek bir bebek seviyordum.
Rüyayı gören hamile bir kadın ise çocuğunu düşürme tehlikesiyle karşı karşıya demektir.
bu ne şimdi ya??? hayy bakmaz olaydım. insanın sinirleri bozuluyor. 10 gün sonra tek başıma otobüs yolculuğu yapıcaktım. gitmesem mi acaba???:18::96::97:
bende yeni katildim aranizamelegimle beraber...
herkese merhabalar,
Bende 2011 Aralık annesi olacağım inşallah...
Bebişim büyüyor, Adı kıvırcık :) cinsiyeti henüz belli değil normal olarak.. ama kıvırcık babasının baskın geni nedeniyle kıvırcık olacağından ona öyle hitap etmeyi seviyorum
13. haftaya girdik bile.. hızlı büyüyor bebiş, 2li tarama testimizi geçen hafta yaptık inşallah sonuçları güzel çıkar..
Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah arkadaşlar..
veee bu hamilelik sürecini de keyfiyle acısı tatlıysa birlikte güzelliklerle dolu geçiririz...
günaydın güzel anneler ve minişleri.nasılsınız.ben bugün biraz rahatsızım.çocuklarla üşüttük galiba.çocuklar arada öksürüyo.benimde boğazım ağrıyo.havalar dengesizleşince yine olan oldu.sizler iyisinizdir inş.
Ya kızlar benim de çok şükür 2'li testim iyi çıktı ama cinsiyetini söylemedi.Çok garantici doktor.Bu ayda kız-erkek hepsi aynı olur dedi..
Merhabaa,
Dün ikili testimizi yaptırdıkk. Ense kalınlığımız 1.2cm. Kan testini pzt alıcaz.
Kesin olmamakla birlikte erkek dedi doktorumuz. 1ay sonra netleşir dedi.
Açmış bacakları almış kolları başına ense yapıyodu:)
günaydın kızlar nasılsınız?benim bulantılar ve kusmalar bitmedi çok halsiz kalıyorum sizinle daha çok vakit geçirmek istiyorum ama halsizlikten çok kalamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum hepinizi öpüyoruz ben ve bebişim
giunaydin kizlar.:)) benimde bulantilarim gecmedi yaw,zevk alamio insan hicbiseyden..bulanti yuzunden canim da bisiy cekmio,azcik nazlanirdik kocamiza:)))bulantilar ve kusmalar bitince insallah hamileligin tadini cikarticam...:)hamile elbisesi almak istiorum:))
canlar nasılsınız
ben vatanımdayım cok mutluyum
ve bebısımın cınsıyetıude bellı oldu
bırtane prenses gelıyor
hem prens hem prenses annesı olucam
[
cnm bunu hiç dile getirmemiştim bu güne kadar olumsuzu düşünmek hatta yazmak bile istemedim testin sonucunu oyüzden cok merak ediyordum sabahtan telefon acmaya bile cekindim doktora sonra ögleden sonra kalkıp gittim ve cok şükür rabbim güzel sonuçlarla karsılaştırdı..test sonucunu ögrenmeden paylaşmak istemedim sizlerlede hep güzellikleri paylaşayım istiyorum
Merhaba arkadaslar,sıtede ılk msjım uzun suredır sızlerı okuyorum,sızlerden cok sey ogrendım..bende 12 haftalık hamıleyım...sızlerle aynı heyecanı yasıorum,ılk bebeım kısmetse:)) su an evde yatıorum,kanamam oldu bıkac gun ,dr kesınlıkle yatacaksın dedı...hep yatmak cok zor yaaa,ama bebeım ıcın canım feda...allah hepımıze hayırlısı ıle bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah...:))
kızlar bugün cok sevinçliyim ikili testimin sonuçlarını aldım ve hamdolsun rabbime herşey normal cıktı ki benim hamileliğimi doktorum duyunca ilk etapta sonlandırmayı teklif etmişti..bende yapamam süreci devam ettirebilirim sadece dedim ve oda bende merakla bekliyorduk nasıl olacak diye ve rabbime binlerce şükürler olsun ki herşey yolunda gözüküyor suan hepte öyle devam eder inş..
arkadaşlar günaydın, ben perşembe günü doktora gittim ense kalınlığı burun kemiği falan gayet normal çıktı çok şükür ikili testi yaptık bu h.sonuna doğru çıkacak
inşallah hayırlı haberleri alırız amin. ben bu h.sonu bozcaadaya gittim yüzdüm falan bayaa bi inanır mısınız ne bulantım kaldı ne bişey. ama ne zaman istanbula geldik eve yaklaştık yine başladım öğürmeye psikolojikten başka hiçbir açıklaması olamaz bunun.
biri uzun otobüs yolculuğundan bahsetti sakıncası mı varmış ben de bu cuma 10 saat otobüs yolculuğu yapacağım yapmiim mi(
arkadaşlar günaydın, ben perşembe günü doktora gittim ense kalınlığı burun kemiği falan gayet normal çıktı çok şükür ikili testi yaptık bu h.sonuna doğru çıkacak
inşallah hayırlı haberleri alırız amin. ben bu h.sonu bozcaadaya gittim yüzdüm falan bayaa bi inanır mısınız ne bulantım kaldı ne bişey. ama ne zaman istanbula geldik eve yaklaştık yine başladım öğürmeye psikolojikten başka hiçbir açıklaması olamaz bunun.
biri uzun otobüs yolculuğundan bahsetti sakıncası mı varmış ben de bu cuma 10 saat otobüs yolculuğu yapacağım yapmiim mi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?