2011 Aralık Anneleri

gunaydin kizlar,

uzun zamandir telasli bi bekleyis vardi ikili testten beri yazamiyordum korkumdan. 2hafta once testimizi yaptirdik cok sukur bebisimin olcumleri vs iyi cikti. riskimiz yok.

ama benim rahmi besleyen damarlarda direnc varmis. bu iki haftayi surekli okuyarak ve hep en kotuyu dusunerek kendime zindan ettim desem yeri var. kimsenin morali bozulmasin, kimse kendinden endise etmesin diye burda da paylasamadim. sadece allahim listeden cikmayalim bebisime de bana da burdaki arkadaslarima da saglik ver diye dua ettik.

bu hafta tekrar gittik. soldaki damarda direnc dusmus sagdakinde de sinirda yuksek. insallah onu da dusurecegiz oglusumla. evet bu arada kontrolde guzel haberi aldik bir oglus geliyor hayirlisiyla evimize. korkumdan 2 hafta boyunca cocuk esyalarina bakamamistim bu hafta sonu ogluma cok tatli coraplar aldim. oglum da babasina hediye aldi:)

sonunda buraya yeniden guzel seyler yazabldigim icin cooook mutluyum. allah bebislerinizin de sizin de yuzunuzu sonuna kadar guldursun canlarim.

günaydın kızlar. kızımla ben uyku garibi olduk iyice. sabah 7 gibi nolursa olsun uyanıyoruz. ne kadar geç yatarsak yatalım. sonra aklıma kızım geliyo. hadi bakalım uyu uyuyabilirsen. heycandan insanın gözüne uyku girmiyor. böle 9 ay geçer mi bilmem

benimde son birkaç gündür inanılmaz uykum var uykuya doyamıyorum, ama mecburen sabah kalktık işe geldik

Günaydın güzel bayanlar:)
Olbey tebrik ederim oğluşunu :) Halimeciğim Efeme katılıyorum moralini bozma saçma sapan yorumlar yazmışlar bazılarına nette rüyalara, benimde anlamına çok korktuğum rüyalar olmuştu bişeycik olmaz Cenabı Allah'ın (CC.) izini ile .
Herkese hayırlı haftalar diliyorum bu arada Pazartesim çok güzel başladı

Günaydın güzel anneler güzel sağlıklı bol iyi haberli hafta olsun inşallah biraz yorgunuz dün oğluşumla çoooook gezdik bugünde iş başı offfff offfff

Günaydın kızlar ve melekleri...

Geçen hafta nerdeyse foruma hiç giremedim desem yeridir.. Bademciklerimde enfeksiyon vardı ve dr antiyobitiği 4 aydan önce almamamı önerdi.. Ama ben bittim.. Sadece 1 gün işe gelebildim.. Daha sonrasında sağ olsunlar onlar izin verdiler.. Bu arada Çarşamba başlayıp cuma biten bir migren krizim oldu dr u ma sordum.. sadece günde 2 parol aldım ama geçmedi.. buz koydum, patates bağladım, ılık duş aldım yok yok yok.. işte camdan atlayasaı geliyor insanın... walla o kdar kötü bir hafta olduki bazı anlarda sonuna kadar nasıl geleceğimi düşünemedim hamileliğin.. Hani keyfini çıkartın diyorlar ya açıkcası ben sadece ultrasonda gördüğümde keyif çıkartabiliyorum.. Çünkü kusmalarım, migrenim, hastalığım, aşırı karın-bel ağrısı gibi değişik bir ağrım var.. Daha kendimi normal hissedemiyorum sanki hep böyle kalacakmış gibi geliyor bazen.. Psikolojim git gelllerde oluyor böyle durumlarda..

günaydın aralığın en güzel anneleri:79:

mutlu, bol müjdeli, tatlı telaşlı, sevgi dolu bir hafta geçirmeniz dileğiyle

Yarenhandeciğim çok çok geçmiş olsun tecrübeli anneler bebişlerini kucağına alınca birde bir gülüşlerini görünce herşeye nasılda değdiğini söylüyorlar inşallah hepimiz o günleri göreceğiz Günaydın tekrar yeni gelen güzel annecik adayları

günaydın canım. çok geçmiş olsun. benim de 10 gün öncesine kadar bir hafta boyunca başım öyle şiddetli ağrımıştı ki aynen ne yaptıysam geçiremedim. uyuyunca biraz hafifliyordu. zamanla geçti. geçiyor yani. söylemek istedim. kendine iyi bak. moralini bozma.

Allah'a şükür hala aramızdasın. olumsuz düşünme. bak ne güzel oğluşun da olacakmış, öğrenmişsin. inşallah eski sağlığın kısa sürede yerine gelir. düşük tehlikesi zaten çoktaan geçti. aklına öyle şeyler getirme. tekrar geçmiş olsun.

günaydın minik böcükler ve böcüğüm annelerim

canlar nasılsınız
ben vatanımdayım cok mutluyum
ve bebısımın cınsıyetıude bellı oldu
bırtane prenses gelıyor
hem prens hem prenses annesı olucam
canım çok sevindimmm ALLAH ım tamamına erdirsin inşşş hoşgeldin bu arada cennet vatanımıza

ya ben yeni öğrendim senin prensesi ALLAH ım sağlık versin size inş. Ya benim bulantılarım geçti şükürler olsun hiç kalmadı kaç gündür sen benden 1 gün gerisin demekki bünyeyle alakalı:26::26::26::26: geçer inş.

mutlu yıllar canım çocuklarınla kocanla ailenle bizlerle

Son düzenleme:
Günaydın vede iyi haftalar arkadaşlar ikili sonuçlarımız çıktı ama henüz doktora görünemedik çok merak ediyorum acaba nasıldır die :S burun kemiğini ölçemedi doktorumuz çok tembel bizimki dönmek bilmedi arkadaşlar bu arada bişi sorucam benim hemen hemen her muaynemde tahmini doğum tarihi değişiyo sizde de öylemi? son gittiğimde 31.12 diyodu ultrason görüntüsünde geçen hafta yaptırdığım ikili testte ise 28.12 diyo :S

arkadaşlar günaydın, ben perşembe günü doktora gittim ense kalınlığı burun kemiği falan gayet normal çıktı çok şükür ikili testi yaptık bu h.sonuna doğru çıkacak
inşallah hayırlı haberleri alırız amin. ben bu h.sonu bozcaadaya gittim yüzdüm falan bayaa bi inanır mısınız ne bulantım kaldı ne bişey. ama ne zaman istanbula geldik eve yaklaştık yine başladım öğürmeye psikolojikten başka hiçbir açıklaması olamaz bunun.

biri uzun otobüs yolculuğundan bahsetti sakıncası mı varmış ben de bu cuma 10 saat otobüs yolculuğu yapacağım yapmiim mi (

hosgeldin cnm,hayirlisi ile insallah,guzel gececek bu gunlerimiz....

Çok sevindim canımmm hayırlı haberine......

Canımmm hepsi geçecek ve çok mutlu bir hamiş olacaksınnnn... Bende geçtim aynı yollardan, geçyor ve hiç o zor günleri yaşamamış gibi oluyorsun.... Stresini yenmeye çalış, migrenini tetikliyor bitanemmmm............

İyi ki doğdun bitanemmmmm. Çok şanslısın..... Ben 34'üm ilk bebişime hamileyim.... Sen erken anne olmakla çok iyi yapmışsınnn arkadaşımmmmm...........

Hayırlı olsun canımmmmmm......

İyi haberlerini bekliyoruz şeker............

İyi haberlerini bekliyorum canımmmmm........

Canım arkadaşlarımmm.... Bence şu an bir karar alalım ve h,iç bir rüya tabirine bakmayalım tamam mı? Ve her rüyayı güzel yorumlayalım, kimseciklere de anlatmayalımmmmm....

bende yeni katildim araniza melegimle beraber...

Hoşgeldin canımmmmm............

Hoşgeldin arkadaşımmmm............

Geçmiş olsun cnm, umarım hepiniz iyileşmişsinizdir.........

Ya kızlar benim de çok şükür 2'li testim iyi çıktı ama cinsiyetini söylemedi.Çok garantici doktor.Bu ayda kız-erkek hepsi aynı olur dedi..

Çok sevindim cnm iyi haberine, zaten yanılma payı çok oluyor... Geç olsun, kesin olsun.... valla bende öğrenemedim daha ama sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil...........

Çok sevindim canımmmm......

Geçecek cnm, çok az kalmış.............

Az kaldı, dayanan kızlarrr......... azcık sabır..........
canlar nasılsınız
ben vatanımdayım cok mutluyum
ve bebısımın cınsıyetıude bellı oldu
bırtane prenses gelıyor
hem prens hem prenses annesı olucam

Çok sevindim canımmmmmm...........

Çok sevindim arkadaşımmmm.............

Hoşgeldin canım, geçecek yeterli sen moralini yüksek tut ve bolll su iç..........

Çok sevindim arkadaşımmmm...

Öpüyorummmm hepinizi..............

Güsellllll arkadaşlarım,

Bel ağrısı, karın ağrısı..... Değişik noktalara ara sıra saplanan sancılar....... Siz de böyle misiniz............

günaydın arkadaşım ben bu konuyu doktoruma sormuştum hiçbi sakıncası yok yanlız 2-3 saatte bir kalkıp 5-10dk yürürsen demişti

Açıkçası arkadaşımmm uzun otobüs yolculukları tavsiye edilmiyor aslında..... Benim teyzemin yoldan dönünce kanaması olmuştu, dr. yoldan olmuş demişti............Sonra yatınca geçmişti... Gerçi çocuğun kısmetine kimse engel olamaz ama........

Ben mesala cmrtsi çok yürüdüm ve iki gündür ağrılarım arttı.... Şimdi çok pişmanımmmmm...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…