nereye gidiyorsunn spor yapmaya . ben uyumaktan başka hiç bişi yapamıyorum henüzkızlar bu arada aranızda spora başlayan var mı ben gidiyorum 2 gündür biraz belim agrıdı sanki
o rüya tabirlerine inanma sen. rüyanı hayra yor yeter. bi de rüya görünce güveneceğin güzel yorumlayacak birine yorumlat. banyo temizliktir erkek bebek de muradın neyse kavuşacağın manasına gelir. nerden çıkarıyorlar düşük müşük. hiç öyle şeylerle kafanı bulandırma. sen aslamnnlar gibi 14 haftaya getirmişsin bebişin sıkı sıkı tutunuyor sana. inanma boş lafllara...ya ben sürekli uyuyorum ve hep rüya görüyorum. bi bakayım neymiş rüyamda gördüklerim dedim kanım dondu yaa :'43: rüyamda banyo yapıyordum bu arada, sonra da erkek bir bebek seviyordum.
Rüyayı gören hamile bir kadın ise çocuğunu düşürme tehlikesiyle karşı karşıya demektir.
bu ne şimdi ya??? hayy bakmaz olaydım. insanın sinirleri bozuluyor. 10 gün sonra tek başıma otobüs yolculuğu yapıcaktım. gitmesem mi acaba???:18::96::97:
hoşgeldin aramızda çok yok birlikte takip edebiliriz gelişmelerini bebişlerimizin. gerçi seninki de benimki gibi ocakta olabilecekken aralıkta doğacak bebeklerden galiba ah sezeryan....bende yeni katildim aranizamelegimle beraber...
hosbulduksezeryani ters bisiyler olmadigi surece dusunmuyorum ama hayirlisi yine de bebisim babasi ve annesi gibi sabirsiz olucak ve ocak ayini beklemiycek gibi hissediyorum. yarin ikili testimiz yapilicak ve ilk kez gorucem melegimi
yurtdisinda yasiyorum ve burda ultrasona almiyolar hamisleri kolay kolay
yarın ikili test sonucunu alacağım.hiç kötü birşey çıkar diye düşünmüyorum.hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç kötü düşünmedim çok şükür kötü birşey olmadı hiç.sadece heyecanlıyım bebişimle ilgili yeni şeyler öğreneceğim diye.inşallah doktor tekrar ultrasonla bakar bebişime çok özledim onu
nereye gidiyorsunn spor yapmaya . ben uyumaktan başka hiç bişi yapamıyorum henüz
o rüya tabirlerine inanma sen. rüyanı hayra yor yeter. bi de rüya görünce güveneceğin güzel yorumlayacak birine yorumlat. banyo temizliktir erkek bebek de muradın neyse kavuşacağın manasına gelir. nerden çıkarıyorlar düşük müşük. hiç öyle şeylerle kafanı bulandırma. sen aslamnnlar gibi 14 haftaya getirmişsin bebişin sıkı sıkı tutunuyor sana. inanma boş lafllara...
hoşgeldin aramızda çok yok birlikte takip edebiliriz gelişmelerini bebişlerimizin. gerçi seninki de benimki gibi ocakta olabilecekken aralıkta doğacak bebeklerden galiba ah sezeryan....
benim 2. bebiş ve ilki sezeeryanla olunca ikinci de sezeryanla olcak. kız olursa erken gelir erkek olursa geç gelebilir. hayırlısı olsun canım.
bende yeni katildim aranizamelegimle beraber...
selammmmm
ıkı gundur bebegımle denıze gıdıyoruz bız..denız sezonun acabıldık sonunda..
ınsallah suu seven bı bebegım olur:)
ya ben sürekli uyuyorum ve hep rüya görüyorum. bi bakayım neymiş rüyamda gördüklerim dedim kanım dondu yaa :'43: rüyamda banyo yapıyordum bu arada, sonra da erkek bir bebek seviyordum.
Rüyayı gören hamile bir kadın ise çocuğunu düşürme tehlikesiyle karşı karşıya demektir.
bu ne şimdi ya??? hayy bakmaz olaydım. insanın sinirleri bozuluyor. 10 gün sonra tek başıma otobüs yolculuğu yapıcaktım. gitmesem mi acaba???:18::96::97:
saol cnm.çocuklardan vakit kalırsa dinlenmeye çalışacam.inş.:2:
herkese merhabalar,
Bende 2011 Aralık annesi olacağım inşallah...
Bebişim büyüyor, Adı kıvırcık :) cinsiyeti henüz belli değil normal olarak.. ama kıvırcık babasının baskın geni nedeniyle kıvırcık olacağından ona öyle hitap etmeyi seviyorum
13. haftaya girdik bile.. hızlı büyüyor bebiş, 2li tarama testimizi geçen hafta yaptık inşallah sonuçları güzel çıkar..
Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah arkadaşlar..
veee bu hamilelik sürecini de keyfiyle acısı tatlıysa birlikte güzelliklerle dolu geçiririz...
kızlar bugün benim dogum günümdü ve ailemle beraber deniz kenarında güzel bir kahvaltı yaptık kızkardeşim dogum günü hediyesi olarak götürdü:))
bol bol deniz havası aldım bebişim için babamın babalar gününüde kutladık kızkardeşime diyoruz hadi ikiside aynı güne denk geldi bi taşla iki kuş oldu:))
yaş oldu 33 cocuk sayısı da kısmetse olacak 3 bu sene 3lerden gidiyom:))
ooo canım mutlu yıllar nice nice senelere
yeni yaşında her şey gönlünce olur çok rahat bir doğum yaparsın ve bebişin sağlıkla gelir inşallah
kızlar bugün benim dogum günümdü ve ailemle beraber deniz kenarında güzel bir kahvaltı yaptık kızkardeşim dogum günü hediyesi olarak götürdü:))
bol bol deniz havası aldım bebişim için babamın babalar gününüde kutladık kızkardeşime diyoruz hadi ikiside aynı güne denk geldi bi taşla iki kuş oldu:))
hosbulduksezeryani ters bisiyler olmadigi surece dusunmuyorum ama hayirlisi yine de bebisim babasi ve annesi gibi sabirsiz olucak ve ocak ayini beklemiycek gibi hissediyorum. yarin ikili testimiz yapilicak ve ilk kez gorucem melegimi
yurtdisinda yasiyorum ve burda ultrasona almiyolar hamisleri kolay kolay
herkese merhabalar,
Bende 2011 Aralık annesi olacağım inşallah...
Bebişim büyüyor, Adı kıvırcık :) cinsiyeti henüz belli değil normal olarak.. ama kıvırcık babasının baskın geni nedeniyle kıvırcık olacağından ona öyle hitap etmeyi seviyorum
13. haftaya girdik bile.. hızlı büyüyor bebiş, 2li tarama testimizi geçen hafta yaptık inşallah sonuçları güzel çıkar..
Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah arkadaşlar..
veee bu hamilelik sürecini de keyfiyle acısı tatlıysa birlikte güzelliklerle dolu geçiririz...
ya ben sürekli uyuyorum ve hep rüya görüyorum. bi bakayım neymiş rüyamda gördüklerim dedim kanım dondu yaa :'43: rüyamda banyo yapıyordum bu arada, sonra da erkek bir bebek seviyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?