2011 Aralık Anneleri

kızlar bu arada aranızda spora başlayan var mı ben gidiyorum 2 gündür biraz belim agrıdı sanki
nereye gidiyorsunn spor yapmaya . ben uyumaktan başka hiç bişi yapamıyorum henüz

o rüya tabirlerine inanma sen. rüyanı hayra yor yeter. bi de rüya görünce güveneceğin güzel yorumlayacak birine yorumlat. banyo temizliktir erkek bebek de muradın neyse kavuşacağın manasına gelir. nerden çıkarıyorlar düşük müşük. hiç öyle şeylerle kafanı bulandırma. sen aslamnnlar gibi 14 haftaya getirmişsin bebişin sıkı sıkı tutunuyor sana. inanma boş lafllara...

bende yeni katildim araniza melegimle beraber...
hoşgeldin aramızda çok yok birlikte takip edebiliriz gelişmelerini bebişlerimizin. gerçi seninki de benimki gibi ocakta olabilecekken aralıkta doğacak bebeklerden galiba ah sezeryan....

hosbulduk sezeryani ters bisiyler olmadigi surece dusunmuyorum ama hayirlisi yine de bebisim babasi ve annesi gibi sabirsiz olucak ve ocak ayini beklemiycek gibi hissediyorum. yarin ikili testimiz yapilicak ve ilk kez gorucem melegimi
yurtdisinda yasiyorum ve burda ultrasona almiyolar hamisleri kolay kolay

Kızlar rizedeyim onun için giremiyorum sık sık.umarım herkes iidir.oglusumla ben çok iiyim tertemiz bı hava hersey doğal off hep burda yasasam hepinizi opuyorum ii. Bakın. Kendinize by

benim 2. bebiş ve ilki sezeeryanla olunca ikinci de sezeryanla olcak. kız olursa erken gelir erkek olursa geç gelebilir. hayırlısı olsun canım.

yarın ikili test sonucunu alacağım.hiç kötü birşey çıkar diye düşünmüyorum.hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç kötü düşünmedim çok şükür kötü birşey olmadı hiç.sadece heyecanlıyım bebişimle ilgili yeni şeyler öğreneceğim diye.inşallah doktor tekrar ultrasonla bakar bebişime çok özledim onu

Son düzenleme:

merhaba , ne mutlu sana!!!!çünkü benim geçmiş kötü deneyimlerimden dolayı hep kötü şeyler aklıma geliyor özellikle her kontrole giderken hep korkuyla kalbi durmuşmudur???kötü birşey duyacakmıyım diye düşüncelerle dolu olarak gidiyorum( dönüşte çok iyi dönüyorum şükürler olsun ama o beni 2 gün idare edebliyor sonra yine ya birşey olursa korkusuyla yaşıyorum!!!!doktorumda 9 ay nasıl geçireceğiz seninle diyorrr:))))

ya ne bileyim işte cnm ya. evde yalnızım bakayım bari dedim. tesadüfün de bu kadarı ama senin yorumunu çok beğendim. çok teşekkürler :)

bende yeni katildim araniza melegimle beraber...

hoşgeldin cnm hayırlı olsun seninde bebişin

selammmmm

ıkı gundur bebegımle denıze gıdıyoruz bız..denız sezonun acabıldık sonunda..

ınsallah suu seven bı bebegım olur:)

ne güzel ya benimde iki hafta var denize gidebilmeme ısınmışmı su:)

cnm ya gördüğün rüyayı her zaman hayra yor nasıl yorumlarsan öyle olur oyüzden her zaman güzele hayra yor olumsuzlukları hiççç düşünme

saol cnm.çocuklardan vakit kalırsa dinlenmeye çalışacam.inş.:2:

geçmiş olsun cnm biran önce iyi olursun inş hamilelikte daha bir zor oluyor

cnm sende hoşgeldin seninde hayırlı olsun bebişin ve inş sende güzel sonuçlarını alırsın ıkılı testın bu yolda hepberaberiz inş:)

kızlar bugün benim dogum günümdü ve ailemle beraber deniz kenarında güzel bir kahvaltı yaptık kızkardeşim dogum günü hediyesi olarak götürdü:))

bol bol deniz havası aldım bebişim için babamın babalar gününüde kutladık kızkardeşime diyoruz hadi ikiside aynı güne denk geldi bi taşla iki kuş oldu:))

yaş oldu 33 cocuk sayısı da kısmetse olacak 3 bu sene 3lerden gidiyom:))

herkese iyi geceler biz çookk geç kaldık bebişimle uyumamız lazım

güzel rüyalar görün ve nolursa olsun hayra yorun yorumlara bakmamaya çalışın

hepinizi ve bebiklerinizi çoook öpüyoruz

ooo canım mutlu yıllar nice nice senelere

yeni yaşında her şey gönlünce olur çok rahat bir doğum yaparsın ve bebişin sağlıkla gelir inşallah

iyi geceler kızlar bende cumartesi doktora gittim sat 12+1 ultrasona göre 12+5 iz.2 li tarama testi için kan verdik bu arada cinsiyet kız olarak tahmin etti çok erken olduğunu kesin olmadığnı organ gelişimin kıza benzediğini ve hareketlerin ise erkeğe benzediğini söyledi iki arada bir derece gittim geldim 2 hafta sonra tarama testi sonucu için gidicem onda tekrar bakarım dedi çok ısrar etmiştim bakalım ilerleyen haftalarda bebişimiz ne gibi süprizler yapacak.tam aralık son haftası olacağı için yılbaşı bebişi olsun istiyor doktorum ben oğluma çekerse 1 hafta önce gelicek diyorum

dogum gunun kutlu olsun cnm nice senelere ailenle birlikte benimde 17si esimin dogum gunydu ve unuttum nasil boyle bise yaptim anlamadimm

nerde yasiyosun caniim aynen bende ultrasona girmek isterdim ama 20.haftadan once zoor ogrenirim cinsiyeti hayirlisi bakalim hosgeldin buarada

hosgeldin caniiim kivirciginla beraber:) ins test sonucun guzel cikar

caniim ins bise olmaz hamilesin die bebek gormen cok normal :) hem sen nasil yorarsan ruyayi oyle cikar ayrica int.deki ruya tabirleri cok sacma bidee yol cikmasammi deme korkmada ALLAHIN IZNIYLE BISE OLMAZ AYRICA OLACAGI VARSA EVDE OTURURKEN BILE OLUR AMA MERAK ETME ALLAHIN IZNIYLE BIDAHA KOTU HABER ALIMICAZZ HEPIMIZZ SAG SAGLIM DOGURACAZ INSALLAAAAH DUA ET KUZUUM HEEM SOLE BAKIM YOLCULUK ADANAYAMI ?

Mutlu yıllar canım :)) gündüz giremedim nete biraz geç oldu (

selam efee nasılsın. bu gece ikimizde de uyku yok herhalde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…