2011 Aralık Anneleri

cnm benim valla takılmıyorum artık değerlere... Rabbim inşallah hayırlısı ve sağlıklı bir evlat nasip eder hepimize... bu arada benim b-hcg 67.9 çıktı. evet yanılma payı çoookk yüksek bu gibi şeylerde ama insan eğleniyor işte kendi kendine. ama ben en başından beri hep erkek diyordum. kız olursa hakikaten sürpriz olcak bize:)) bu arada sen nasılsın bakalım??

herkese iyi akşamlarrrr....

canlar nasılsınız
ben vatanımdayım cok mutluyum
ve bebısımın cınsıyetıude bellı oldu
bırtane prenses gelıyor
hem prens hem prenses annesı olucam

ne güzel hoşgelmişsin cnm:))kızın olacagına cok sevindim hayırlı olsun..ben daha ögrenemedim cinsiyetini hala süpriz bişekilde bekliyoruz bakalım kım gelecek ailemize ve dengeler nasıl bozulacak:)) kızıma mı arkadaş gelecek oglumamı bekliyoruz merakla:))

günaydın güzel anneler ve minişleri.nasılsınız.ben bugün biraz rahatsızım.çocuklarla üşüttük galiba.çocuklar arada öksürüyo.benimde boğazım ağrıyo.havalar dengesizleşince yine olan oldu.sizler iyisinizdir inş.

kızlar ya erkek diyenlerin bacakları acık fotoosu varsa koyabılırlermi benimde erkek dedi ama bişey görmedim ben

Meraba canim.En son ultrasona girdiigmde doktor kucuk resim de verdi,bacak arasinin resmi.Gerci resimde ben hic bi sey goremiyom,fazla belli diigl.Sadece bacak arasinda | bu isareni kymus doktor.| bu isart erkek ocuk demekmis, + bu isaretse kiz dmekmis.
Degerler kaldikdaysa cocugun yurek doyuntusu 150 den azsa erkek,fazlaysaerkek diyordular forumlarda,baa kshidede tutmusdu.Bende hep 165-167 oluyordu,amma erkek

geçmiş olsun canım dikkat et iyice dinlen

günaydın kızlar tüm babaların ve yeni baba olacakların babalar günü kutlu olsun

babaların babalar gününü herkes kutluyor. ben baba adaylarınınkini kutlamak istiyorum.

evlatlarınızın da babalar gününüzü kutladığı günler görün inşallah. babalar gününüz kutlu olsun :)

ya ben sürekli uyuyorum ve hep rüya görüyorum. bi bakayım neymiş rüyamda gördüklerim dedim kanım dondu yaa :'43: rüyamda banyo yapıyordum bu arada, sonra da erkek bir bebek seviyordum.

Rüyayı gören hamile bir kadın ise çocuğunu düşürme tehlikesiyle karşı karşıya demektir.

bu ne şimdi ya??? hayy bakmaz olaydım. insanın sinirleri bozuluyor. 10 gün sonra tek başıma otobüs yolculuğu yapıcaktım. gitmesem mi acaba???:18::96::97:

selammmmm

ıkı gundur bebegımle denıze gıdıyoruz bız..denız sezonun acabıldık sonunda..

ınsallah suu seven bı bebegım olur:)

herkese merhabalar,
Bende 2011 Aralık annesi olacağım inşallah...
Bebişim büyüyor, Adı kıvırcık :) cinsiyeti henüz belli değil normal olarak.. ama kıvırcık babasının baskın geni nedeniyle kıvırcık olacağından ona öyle hitap etmeyi seviyorum
13. haftaya girdik bile.. hızlı büyüyor bebiş, 2li tarama testimizi geçen hafta yaptık inşallah sonuçları güzel çıkar..
Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah arkadaşlar..
veee bu hamilelik sürecini de keyfiyle acısı tatlıysa birlikte güzelliklerle dolu geçiririz...

hoşgeldin sefalar getirdin inşallah iyidir ikili taramanın sonucu dualarımız seninle sağlıcakla dünyaya getirrisin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…