Az önce doktorumu aradım. İkilili testimizin sonucu çıkmış. 1/10000'den düşük bir risk çıkmış dedi.Değer ii ama biliyosun kesin konuşamıyoruz dedi.
Testi yaptırmadan önce de aynısını sölemişti. Testte düşük risk çıkıyo, çocuk downlı doğabiliyo, testte yüksek risk çıkıyo, çocuk sapasağlam doğabiliyo. Bunları bilerek yaptırın demişti...
İnş testimizin 10.000kişisinden biri değilizdir
sadece kendi annenize güvenin bu konularda kızlar .çorlu çocuklu kimseye gerek yok ne lazım onlara demi .
kayınvalidede kendi kafasına birşey yapmak ister siz istemezsiniz ama anneciklerimiz ne yapsa bizim için en iyisidir o yüzden kendi annemizi isteyelim o kadar
ama mutlaka anneniz gelsin tek olmaz.
Az önce doktorumu aradım. İkilili testimizin sonucu çıkmış. 1/10000'den düşük bir risk çıkmış dedi.Değer ii ama biliyosun kesin konuşamıyoruz dedi.
Testi yaptırmadan önce de aynısını sölemişti. Testte düşük risk çıkıyo, çocuk downlı doğabiliyo, testte yüksek risk çıkıyo, çocuk sapasağlam doğabiliyo. Bunları bilerek yaptırın demişti...
İnş testimizin 10.000kişisinden biri değilizdir
biz de 1 temmuzda tekrar gidecegiz. gazi beye soyliim de sana soylemesinbiraz daha heyecan yasa
saka bi yana gorduyse birsey zaten kesin soyluyor. bana once %70 erkek bu dedi. sonra aciyi degistirip bakinca (sanki cama oturmussun da biri asagidan bakiyor gibi dusun) yok yok dedi bu olmus artik, kesin erkek. diicektim ne gordun bu kadar diye
yavrum niye üzüyorsun kendini.. zaten biliyorsun 1/250ye kadar sınır.. sıkma canını.. hem seninki 1,2mm ense pilisinin kalınlığı.. benimki 1,9mm ozaman ben ne diim tatlım...
Allahın izniyle herşey normaldir..
Çok komiksinnnnnn..... Ayy benimkinide görsün inşallah hayırlısı ile.... Sağlıklı olsunda....
Yüce Rabbim Senin de oğluşunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim...........
Kızlar merhaba,keyifler bebişler nasıl? bugün cinsiyetimiz belli oldu %90 erkek dedi doktor. Oğluş geliyorZaten ben de hep erkek hissediyordum hislerimde yanılmadım galiba
Kızlar merhaba,keyifler bebişler nasıl? bugün cinsiyetimiz belli oldu %90 erkek dedi doktor. Oğluş geliyorZaten ben de hep erkek hissediyordum hislerimde yanılmadım galiba
kızlar doktordan geldik bebeğimiz erkek maşallah oğluşuma çokkkkkkkk mutluyum elimde fotosu var ya bu inanılmaz bir duygu Allahım yardımcımız ol sağlıcakla getir bebeklerimizi
tebrikler derin darısı bizim gibi öğrenemeyenlerin başına :9 kaçıncı haftadasın?
tebrik ederim arkadaşım inşallah bende tez zamanda öğrenirim. çok merak ediyorum :S kız olmasını çok istiyorum ama içime erkek doğuyo :S
Teşekkür ederim. Hadi inşallah en kısa zamanda öğrenirsiniz canım. 14+4 'deyiz.
İnşallah canım. Benim eşim de kız olsun istiyordu hayırlısı artık hepimiz için. Sağlıklı olsunda,2.ye kız olur inşallah
Çokkkkkk sevindimmmm arkadaşım.... Yüce Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım........
Canım gözün aydın hayırlı ugurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallahh bizde 14+4deyizzz
Amin canım,hepimizin aynı şekildeRabbim bebişlerimizi korusun
Amin canım...Hepimizi inşallahaaa aynı gün bile doğurabiliriz
kızlar doktordan geldik bebeğimiz erkek maşallah oğluşuma çokkkkkkkk mutluyum elimde fotosu var ya bu inanılmaz bir duygu Allahım yardımcımız ol sağlıcakla getir bebeklerimizi
nasıl oluşturuluyordu :S
kurumun kaçta kaçını ödedi önemli canım.biz cepten ödedik sonra kurumdan geri aldık hepsini .
bildiğim kadarıyla ssk vs ile de anlaşması var diye biliyorum ama son bir yıldır hiç gitmedim şimdi fiyatlar nasıl bilmiyorum.
canım 4 sene önce fiyatlar çok yüksekti bak diğer katıldıgım topicte fiyat çok fazla değil.orası A sınıfı bir hastane ama artık ssk ile anlaşması olduğu için çok kalabalıkda olabiliyor .fiyatlar bu zamanda daha uygun .bir fiyata bakıp dönücem hatta kopy yapacağım orda bazı fiyatları verdi arkadaşım bir dk bekle .
çok teşekür ederim herkese canlarım benim ne güzel dilekleriniz var. Bizim oğluş 1 hafta öne geçmiş teyzeleri 13+4 sata göre ama O 14+3 haftalık gözüküyor iki hafta sonra 4lü taramaya gidicez inşallah
Tatlışş Anneciklerrr biz geldik minnakımla birlikte nasılsınız bakalımmm :44: Biz yarınn doktora gidioruzzz bebekim babası anneannesiiii bide tabiki annesiAyy kızlar yrn büyük ihtimalle cinsiyeti tahmin edicek doktor çok heyecanlıyım eşimde bende kız istiyoruz Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah umarım söyler artık cinsiyeti bide belki 3lü testimizde yapılacak bakalımm bir an önce yrn gelsin die bekliorumm :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?