Cabım benim de kan ve demir oranım çok iyiymiş. Ama kalsiyum,balık yağı ve vitamin içiyorum.
ya o değilde ben bu milletteki erkek merakını anlamadım bende kime kız doğuyo içime desem yok yok erkek o diyolar :26:yada erkek olsun daha hayırlı diyolar :26: hayır hepimiz burda kadınız dimi en kutsal olan anneliği yaşıyoruz hem cinsimiz olan bile bunu söylüyo ben ister istemez üzülüyorum bunaevladın kızı erkeğimi olur hayırlısı sağlıklısı olsunda bana yeter valla
günaydın
başım iki gündür feci ağrımasına rağmen bugün harika bir gün
rüyamda kızım olmuş annem de bizde, bebişin ilk zamanları ama 2 aylık gibi kocaman
esmer boncuk boncuk kocaman gözlüydü kızım o uyurken annemle seyrediyorduk ne güzel diye
sonra gece yanımda uyuttum, çok güzeldi, hala etkisindeyim
az kaldı kızlar bikaç ay sonra gerçeğini yaşıcaz
tulayuzun, sanırım sen söylemiştin, bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabını metro'dan aldım, ankarada var mı diye sormuştum hatırlarsan..
bi de doğum sonrası için bebek bakımı gibi başka bi kitabı da aldım ama adını hatırlayamadım şimdi :26:
kızlar balık yağı hapından bahsetmişsiniz.doktorum bana haftada 2 kere balık yiyorsan gerek yok yoksa al demişti.bende yok ben yerim diye hap almadım.midemi bulandırır diye korktum.eğer mide bulandırmıyorsa bende alayım diyorum haftada 2 kere balık yiyemiyorum çünkü
bu arada, evgrafiti'deki kampanyada olan sticker'ın siparişini verdim. inşallah güvenli olur. siteden bir sorun çıkmaz.
kızlar balık yağı hapından bahsetmişsiniz.doktorum bana haftada 2 kere balık yiyorsan gerek yok yoksa al demişti.bende yok ben yerim diye hap almadım.midemi bulandırır diye korktum.eğer mide bulandırmıyorsa bende alayım diyorum haftada 2 kere balık yiyemiyorum çünkü
Günaydın güzel anneler,
Bebişimle ben güzel bir gün geçirmenizi dileriz
Cinsiyetini yeni öğrenen arkadaşlarımızı tebrik ederim
Hasta arkadaşlarımıza acil şifalar dilerim
hepinizi çok öpüyoruz
bende hastayım yaaa nezle olduk galiba
kızlar dün şoktaydım size yazamadım kardeşim de hamile c.tesi öğrendik aynı işteyiz ya biz aynı bölümde ikimiz varız sadece doğum iznimde 6 ay olmıcaktım ama kardeşimle aramda 2 ay olunca şimdi 4 ay kullanıp gelcem mecburen öle görünüyo patrona daha kendimi sölemeden kardeşimin bebeği geldi:))) güzel bişey farklı işlerde olsaydık çok daha güzel olcaktı ama bulunur elbet bi çaresi bakalım artık hayırlısı neyse o olsun diyelim onun şubatta gelcek bebeği 4 yaş küçük o benden ama bebeklerimiz aynı dönem olmuş olcak anneme söliyemiyo tabi beklemiyolardı zaten kendileri de 8 aylık evli henüz böle işte
gunaydin kizlaaarrr,
tulaycim stickerlari duvardan hic cikardin mi daha once. ben cam mutfak masam duvara temas etmesin diye sandalyelerin ayaklarina yapistirilan kecelerden minicik kesip duvara yapistirmistim. gecen bi tanesine ihtiyac olmadigini anlayip sokeyim dedim. duvardan ince bir boya katmani da onunla geldi. simdi cirkin duruyor. acaba stickerlari da sokerken boyle birsey oluyor mu?
derya hosgeldin canim, dun seni goremeyince baya merak ettim. iyi olmana sevindim. opuyorum coookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?