2011 Aralık Anneleri

Cabım benim de kan ve demir oranım çok iyiymiş. Ama kalsiyum,balık yağı ve vitamin içiyorum.

ben sabah ilk uyandıgımda bir şişe kan surubumu içiyorum bende kansızlık oldugu için hap olandan deilde şu şişede olanlardan ferplex diye kan surubu verdi..sonrasında kahvaltı yapıp balık yagımı içiyorum biyarım saat sonra elevit vitamın hapını içiyorum..daha sonra hareket edeceksem kalsıumu iiyorum çünkü kalsıyumu içtiğin zaman yatmaman lazımmış hareket etmek lazımmış..akşam yemegındede magnezyumumu içip daha sonra tekrar balık yagımı içip günü tamamlıyorum..ilaç kolik gibi görüyom kendimi ama napim banada bebegede faydalı diye içiyorum

kızlar balık yağı hapından bahsetmişsiniz.doktorum bana haftada 2 kere balık yiyorsan gerek yok yoksa al demişti.bende yok ben yerim diye hap almadım.midemi bulandırır diye korktum.eğer mide bulandırmıyorsa bende alayım diyorum haftada 2 kere balık yiyemiyorum çünkü

günaydın

başım iki gündür feci ağrımasına rağmen bugün harika bir gün

rüyamda kızım olmuş annem de bizde, bebişin ilk zamanları ama 2 aylık gibi kocaman

esmer boncuk boncuk kocaman gözlüydü kızım o uyurken annemle seyrediyorduk ne güzel diye

sonra gece yanımda uyuttum, çok güzeldi, hala etkisindeyim

az kaldı kızlar bikaç ay sonra gerçeğini yaşıcaz

canım aynı ben de sinir oluyorum. cinsiyetini soranlara kız diyorum. olsun bi dahaki erkek olur insallah diyolar. hayret bisey. bi de açıklama yapmak zorunda kalıyorum. zaten babası da ben de kız istiyoduk diye. babası tabi öle der simdi diye bi de uzatıyolar. hayır ya. biz kız istiyoduk, cinsiyeti belli olmadan önce de babası insallah kız olur diyordu, benim zaten en basından beri kız içime doğuyordu. allah gönlümüze göre verdi. hem kız olsa nolcak erkek olsa nolcak. sanki hala 100 sene öncesindeki gibi erkek evlatlar ailelerinin yanında kalıyorlar. artık herkes uzakta. kızı erkeği kalmadı ki bunun. dimi ama insanda sinir bırakmıyorlar valla.

bu arada herkese günaydın. biz kızımla erkenden kalktık. ders çalışmaya bile başladık. malum bitirmem gereken bir tez var. herkese mutlu salılar

ne güzel bir rüya canım, inşallah bir kaç ay sonra kucaklarımıza alıcaz bebişleri

bu arada herkese günaydın kızlar

iyi yapmışsın cnm benimde 2.kitabın adı hamilelik doğum bebek gibi bişey ama o biraz sıkıcı bi kitap:)))

güle güle okuyalım inş.

Günaydın güzel anneler,
Bebişimle ben güzel bir gün geçirmenizi dileriz
Cinsiyetini yeni öğrenen arkadaşlarımızı tebrik ederim
Hasta arkadaşlarımıza acil şifalar dilerim
hepinizi çok öpüyoruz

günaydın kızlar,halen zayıflamaya devam edince,acaba troit bezleri çok mu çalışıyo diye,dün troit kontrolüne gittim sonuçlar normal çıktı hemoglabinim bile düzelmiş ama kan şekerim biraz düşük çıktı,dr. aç kalma 2 saatte bir bişeyler ye,az ye,sık ye dedi,zaten öyle yapıyodum,artık daha çok dikkat edecem,anlaşılan beni eriten hem bebiş,hem de öğünü artırıp ekmeği azaltmam,yani sağlıklı beslenmem anlaşılan,tahminm 1-2 kilo daha verdim,eşim diyo annem bana hamileyken zayıflarmış,bizim çocuk ta bana çekmiş,senin yağlarınla besleniyo diyo
onun haricinde deli gibi uyuom cumart, pazar inanırmısınız 16 saat uyudum,dün hastaneden geldim karnımı doyurdum 3 saat uyumuşum,işteyim halen uykum var,geldim iyi bi kahvaltı yaptım sabah,yarım saat önce 3 erik yedim,şimdi elim ayağım titremeye başladı gittim şekerli ılık su içtim,noluyo bana böyle anlamıyom,ne yiyeceğimi karıştırdım ya

Son düzenleme:

günaydın herkese...
bende balık ve et hiç yiyemiyorum. dr o zaman hergün yumurta ye dedi.eee onu da yiyemeyince mecburen başladım dün balık yağına.
ama günde bir tane içiyorum.
bir de elevit ve sabah da demirrrr.....

nihayet geçmişi bitirdim günaydın güzel anneler ve bebişleri cumartesiye az kaldı bebişimizin cinsiyetini öğreneceğiz inşallah

günaydın cici annişler ve tatlı bebişler
bizde buralardayız. iş yoğunluğundan yazmaya vakit bulamıyorum ama takip ediyorum fırsat oldukça.

benim önceden beri migrenim vardı ama son bir ayda artık çok sık olmaya başladı ve uzun sürüyo
artık haftada bir oluyo ve en az iki gün sürüyo :84::84::84: napcam bilmiyorum.. geçen hafta artık her haftada rapor alamam diye kendimi zorladım çalıştım ama tam bir eziyetti!!

bizde 10 temmuzda izine çıkmayı düşünüyoruz memlekete trabzon'a gideceğiz inşallah. ama nedense bir pürüz çıkacak ve gidemeyecekmişiz gibi bir his var içimde ayyy bu ne umutsuzluk böyle yaaa offff

bu arada, evgrafiti'deki kampanyada olan sticker'ın siparişini verdim. inşallah güvenli olur. siteden bir sorun çıkmaz.

oooo süper bana da geçen hafta sip ettiğim çocuk odasına balıklar geldi tren almıştık bi de o henüz gelmedi dün badanacı vardı evde işi bitti evi toparlamak kaldı bitek sonra daaaaa yavaş yavaş sticker yapıştırma işine başlarım artık:))

bende dra dedim haftada iki değil 1 kez kesin yiyorum dedim herhalde yaz diye sorun değil dedi ama benim değerlerimde çok ii demişti gerek yok dedi takviye bişeye zaten 1 defa yiyom ama yarım kilo yiyom tek başıma o yüzden yaz ayında yeter diye düşünüyorum dr da öle düşünüyo anlaşılan

bende hastayım yaaa nezle olduk galiba

kızlar dün şoktaydım size yazamadım kardeşim de hamile c.tesi öğrendik aynı işteyiz ya biz aynı bölümde ikimiz varız sadece doğum iznimde 6 ay olmıcaktım ama kardeşimle aramda 2 ay olunca şimdi 4 ay kullanıp gelcem mecburen öle görünüyo patrona daha kendimi sölemeden kardeşimin bebeği geldi:))) güzel bişey farklı işlerde olsaydık çok daha güzel olcaktı ama bulunur elbet bi çaresi bakalım artık hayırlısı neyse o olsun diyelim onun şubatta gelcek bebeği 4 yaş küçük o benden ama bebeklerimiz aynı dönem olmuş olcak anneme söliyemiyo tabi beklemiyolardı zaten kendileri de 8 aylık evli henüz böle işte

gunaydin kizlaaarrr,

tulaycim stickerlari duvardan hic cikardin mi daha once. ben cam mutfak masam duvara temas etmesin diye sandalyelerin ayaklarina yapistirilan kecelerden minicik kesip duvara yapistirmistim. gecen bi tanesine ihtiyac olmadigini anlayip sokeyim dedim. duvardan ince bir boya katmani da onunla geldi. simdi cirkin duruyor. acaba stickerlari da sokerken boyle birsey oluyor mu?

derya hosgeldin canim, dun seni goremeyince baya merak ettim. iyi olmana sevindim. opuyorum coookk

canım vardır bunda da bir hayır Allah yardım eder inşallah yöneticileriniz belki anlayışlı olur. çok ilginç olucak kardeşle aynı anda

aaaa stickerları sökmek sorun oluyor mu öyle? bunu hiç düşünmemiştim:93:

günaydın güzel anneler ve onların güzel minik bebişleri...

umarım hepiniz iyisinizdir...
biz iyiyiz.. doktora gitmemize daha 3 hafta var...cinsiyetimizi öğrenemeyenlerdeniz yani bizde...
rabbim hayırlısını versin...
geçmişi okuyamadım...yurtdışından kız kardeşim geldi.. bu aralar evde bir şenlik havası..yoğun geçti...
hepiniz kendinize dikkat edin olur mu?
sizi seviyos bizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…