2011 Aralık Anneleri

bu arada, evgrafiti'deki kampanyada olan sticker'ın siparişini verdim. inşallah güvenli olur. siteden bir sorun çıkmaz.

Canım güveni bende birkaç kişiden duydum çok güzelmiş ama bana çok pahallı dediler 4.000i fln buluomuş sezeryanda sende uygun dedin sana ne kdr fiyat cıkardılar merak ettimde bende özelde düşünüyorum bilene danısmakda fayda var tabıkı :26::26: Bakalım yrn bizim cinsiyet belli olursa direk ilk işim size bildirmek olur sanırımmm

kizlarrr nasilsiniz kuzularr biz cok iyiyiz elh. efe beyle oturuyoruuz bugun doktor kontrolumuz var ama tabiki bebissimi goremiceem ultrason a no :) denio ya bu gavur ulkede :))) neyseki kalbini duyacaam fasulyemin opuyormm sizi canlarr

canım normal doğum 1000 küsür, sezeryanda 1250 falandı sanırım. bence ara ya da git sor. hatırladığım kadarıyla böyle.

kizlarrr nasilsiniz kuzularr biz cok iyiyiz elh. efe beyle oturuyoruuz bugun doktor kontrolumuz var ama tabiki bebissimi goremiceem ultrason a no :) denio ya bu gavur ulkede :))) neyseki kalbini duyacaam fasulyemin opuyormm sizi canlarr

yaa sen ona da şükret ben kalbinin sesini hala duymadım.

canım normal doğum 1000 küsür, sezeryanda 1250 falandı sanırım. bence ara ya da git sor. hatırladığım kadarıyla böyle.

Evet arayıp sormak lazım eger dedıgın gıbıyse dırek ılk tercıhım guven hastanesi olur sanırım
Benim 15 aralık canım. Öylemi neden sezeryan? Benim şu an için normal doğum tatlım.

Canım ben iki sene önce trafik kazası geçirmiştim leğen kemiğim kırıldı o zaman ameliyatsız fln çok şükür kaynadı düğünümede 3ay vardı şimdi iyiyim çok şükür ama bel ağrım çok oluyor doktora durumumu belirttim sezeryan olabilir riske atamayız dedi hayırlısı olsun bakalım..

yaa sen ona da şükret ben kalbinin sesini hala duymadım.

Canım yaa bende duyamadım kalp atışını onu ileten alet yokmuş gittiğim yerde sen nereye gidiosun özele mi çok bunalttım seni farkındayım ama

Anladım canım. Çok geçmiş olsun.

Kızlar merhaba;geçen hafta 14.haftamda doktor kontrolüm vardı,doktorum 4 hafta sonrakı randevunu detaylı ultrason doktorundan al büyük ultrasona gireceksin dedi.Buda 18.haftama denk geliyor,sizin doktorlarınızda sizi detaylı ultrasona yönlendirdi mi?Kaçıncı hafta giriliyor acaba.Bana erken gibi geldi ama bilemiyorum.
Birde şunu sorucam ben günde 3 tane hap içiorum vitamin,demir ve kalsiyum hapı etrafımdakı herkes çok vitamin alıyorsun zararlı fln demeye başladı doktorum kesmedi vitaminlere devam dedi,sizde durumlar nasıl düzenli alıyorsunuz vitamin ve demir ilaçlarınızı??

canım doktor bu vitaminleri zaten kan değerlerine göre veriyor.. çevre karıştırmasın aklını.. herkese verilmiyor doğru.. ama eğer vitamin eksikliğin varsa, gebelikte de bebişler sağolsunlar sömürüyorlar az olan vitaminlerimizi.. doktorlar da veriyor mecburen.. aklın karışmasın hiç..
benim görümcem mesela 2 gebeliğinde de doktor hiç demir vermemiş..

yok canım estağfurullah ne bunaltması güvene gidiyorum

bebişin uykusu gelmiş ben kaçtım

yaaa bende bugün doktordaydım ama doktor hala oluşum aşamasında dedi söylemedi ama sağlam dedi çok sağlama benziyor dedi nedemekse ((( sağlam bebeklerde kız olurmuş !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oysa ben erkek istiyordum allahın gücüne gitmesin amaaaaa üzüldüm açıkcasııııı....

ben 1 ağustosa randevu aldım.doktorum 19 haftalıkken girmen lazım dedi çünkü.

kızlar ikili test sonucum iyi çıktı.yalnız kan değerim hamilelere göre azmış.o yüzden ferrevit diye bir ilaç verdi.içinde bütün vitaminler varmış.
free beta ise 86 çıktı.aslında yüksek olması iyi değilmiş.birçok nedene bağlı olabilirmiş.tansiyon,fazla mide bulantısı,erken doğum riski vb. ve benim ilgimi çeken tek şey bebeğin kız olması da yükseltirmiş değeri.zaten kıza benziyor demişti.

kızlar doktordan geldik bebeğimiz erkek maşallah oğluşuma çokkkkkkkk mutluyum elimde fotosu var ya bu inanılmaz bir duygu Allahım yardımcımız ol sağlıcakla getir bebeklerimizi

oh maşallah bir erkekimiz daha geliyor hayırlı olsun cnm

dogum gunun kutlu olsun cnm nice senelere ailenle birlikte benimde 17si esimin dogum gunydu ve unuttum nasil boyle bise yaptim anlamadimm
cok sagol cnm ya hamılelıkte unutkanlık oluyor cnm telafi edersin inş

Mutlu yıllar canım :)) gündüz giremedim nete biraz geç oldu (

selam efee nasılsın. bu gece ikimizde de uyku yok herhalde :))
cok tesekkur ederim cnm

cnm cok sevindim aklına hiç olumsuzu getirme herşey cok güzel olacak inş ve bir erkek daha maşallah

cok sagol cnm tesekkurler

İyi ki doğdun bitanemmmmm. Çok şanslısın..... Ben 34'üm ilk bebişime hamileyim.... Sen erken anne olmakla çok iyi yapmışsınnn arkadaşımmmmm...........

Öpüyorummmm hepinizi..............

cnm cok sagol tesekkurler

günaydın kıslar biz gedikk 3 lü testimizin sonucunu aldık ilk ben yaptırdım sanırım herşey yolunda çok şükür darısı sizlerin başına

ooo bizler daha yeni ıkılılerın sonuçlarını alırken sen 3lüyü bile yaptırmışsın hadi hayırlısı..ama ben kendi adıma ıkılıden başka test yaptırmayacam

Destina78 mutlu seneler dilerim :)
Eflaunumsu sanada geçmiiş olsun
Demet nerelerdesin annem
tanem teşekkürler cnm

Geçmiş doğum günün kutlu, yeni yaşın hayırlı olsun cnm.

.

cok teşekkürler arkadaşım

bende sana cok teşekkür ederim bu güzel sözlerin için

Maşallah canım. Bizzat tebrik edeyim dedim yazdığım mesajın içinde kaynamasın dedim.
Allah uzun sağlıklı ve istediğin gibi bir ömür vesin...
nice 333 lere inşallah.....

amin cnm cok sagolasın cok teşekkür ederim..sana da gecmiş olsun allah beterinden korusun inş cnm

arkadaşlar hepinize tekrar cok teeşekkür ederim

cnm ben kan surubu içiyorum balık yağı,elevit,kalsiyum ve magnezyum içiyorum doktorlar bunyeye göre veriyor ilaç verirken sen etrafa bakma hiç neye ihtiyacın varsa onları yazmıştır sana

herkese iyi akşamlar

geçmiş olsun luveyla (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…