- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
canım güven anlaşmalı ve uygun öyle düşünüldüğü gibi pahalı değil ve de kaliteli.
ben de merak ettim şimdi:26:
kızlar ne güzel artık sırayla patır patır cinsiyetleri söylüyoruz. 5 aya kalmaz patır patır doğurduğumuz müjdesini veririz artıkın
Canım güveni bende birkaç kişiden duydum çok güzelmiş ama bana çok pahallı dediler 4.000i fln buluomuş sezeryanda sende uygun dedin sana ne kdr fiyat cıkardılar merak ettimde bende özelde düşünüyorum bilene danısmakda fayda var tabıkı :26::26: Bakalım yrn bizim cinsiyet belli olursa direk ilk işim size bildirmek olur sanırımmm
Evet canım olabilir vallaBenim muh.dogum tarihime doktor 17aralık gibi dedi seninkini söyledi mi doktorun bide bnm sezeryan olma ihtimalide var
kizlarrr nasilsiniz kuzularr biz cok iyiyiz elh. efe beyle oturuyoruuz bugun doktor kontrolumuz var ama tabiki bebissimi goremiceem ultrason a no :) denio ya bu gavur ulkede :))) neyseki kalbini duyacaam fasulyemin opuyormm sizi canlarr
canım normal doğum 1000 küsür, sezeryanda 1250 falandı sanırım. bence ara ya da git sor. hatırladığım kadarıyla böyle.
Benim 15 aralık canım. Öylemi neden sezeryan? Benim şu an için normal doğum tatlım.
yaa sen ona da şükret ben kalbinin sesini hala duymadım.
Evet arayıp sormak lazım eger dedıgın gıbıyse dırek ılk tercıhım guven hastanesi olur sanırım
Canım ben iki sene önce trafik kazası geçirmiştim leğen kemiğim kırıldı o zaman ameliyatsız fln çok şükür kaynadı düğünümede 3ay vardışimdi iyiyim çok şükür ama bel ağrım çok oluyor doktora durumumu belirttim sezeryan olabilir riske atamayız dedi hayırlısı olsun bakalım..
Canım yaa bende duyamadım kalp atışını onu ileten alet yokmuş gittiğim yerde sen nereye gidiosun özele mi çok bunalttım seni farkındayım ama
Kızlar merhaba;geçen hafta 14.haftamda doktor kontrolüm vardı,doktorum 4 hafta sonrakı randevunu detaylı ultrason doktorundan al büyük ultrasona gireceksin dedi.Buda 18.haftama denk geliyor,sizin doktorlarınızda sizi detaylı ultrasona yönlendirdi mi?Kaçıncı hafta giriliyor acaba.Bana erken gibi geldi ama bilemiyorum.
Birde şunu sorucam ben günde 3 tane hap içiorum vitamin,demir ve kalsiyum hapı etrafımdakı herkes çok vitamin alıyorsun zararlı fln demeye başladı doktorum kesmedi vitaminlere devam dedi,sizde durumlar nasıl düzenli alıyorsunuz vitamin ve demir ilaçlarınızı??
Evet arayıp sormak lazım eger dedıgın gıbıyse dırek ılk tercıhım guven hastanesi olur sanırım
Canım ben iki sene önce trafik kazası geçirmiştim leğen kemiğim kırıldı o zaman ameliyatsız fln çok şükür kaynadı düğünümede 3ay vardışimdi iyiyim çok şükür ama bel ağrım çok oluyor doktora durumumu belirttim sezeryan olabilir riske atamayız dedi hayırlısı olsun bakalım..
Canım yaa bende duyamadım kalp atışını onu ileten alet yokmuş gittiğim yerde sen nereye gidiosun özele mi çok bunalttım seni farkındayım ama
mislin, gözün aydın çok mutlu oldum ne güzel yaa haftaya biz de görücez inşallah
canım bugün de anlatıldı aklımda yok şimdi işteyim de bakamadım :26:
canım güven anlaşmalı ve uygun öyle düşünüldüğü gibi pahalı değil ve de kaliteli.
canım fiyatları söylemişsin bi de arayarak sorsanız daha iyi olur. benim normal doğum 1000 küsür sezeryan 1250 falan.
ne güzel canım 2 hafta sonra bebişini yine görüyosun o zaman
derin, hadi gözün aydın sen de cinsiyeti öğrenmişsin, darısı bize olsun inşallah
ben de merak ettim şimdi:26:
kızlar ne güzel artık sırayla patır patır cinsiyetleri söylüyoruz. 5 aya kalmaz patır patır doğurduğumuz müjdesini veririz artıkın
Kızlar merhaba;geçen hafta 14.haftamda doktor kontrolüm vardı,doktorum 4 hafta sonrakı randevunu detaylı ultrason doktorundan al büyük ultrasona gireceksin dedi.Buda 18.haftama denk geliyor,sizin doktorlarınızda sizi detaylı ultrasona yönlendirdi mi?Kaçıncı hafta giriliyor acaba.Bana erken gibi geldi ama bilemiyorum.
Birde şunu sorucam ben günde 3 tane hap içiorum vitamin,demir ve kalsiyum hapı etrafımdakı herkes çok vitamin alıyorsun zararlı fln demeye başladı doktorum kesmedi vitaminlere devam dedi,sizde durumlar nasıl düzenli alıyorsunuz vitamin ve demir ilaçlarınızı??
kızlar doktordan geldik bebeğimiz erkek maşallah oğluşuma çokkkkkkkk mutluyum elimde fotosu var ya bu inanılmaz bir duygu Allahım yardımcımız ol sağlıcakla getir bebeklerimizi
cok sagol cnm ya hamılelıkte unutkanlık oluyor cnm telafi edersin inşdogum gunun kutlu olsun cnm nice senelere ailenle birlikte benimde 17si esimin dogum gunydu ve unuttum nasil boyle bise yaptim anlamadimm
cok tesekkur ederim cnmMutlu yıllar canım :)) gündüz giremedim nete biraz geç oldu(
selam efee nasılsın. bu gece ikimizde de uyku yok herhalde :))
cnm cok sevindim aklına hiç olumsuzu getirme herşey cok güzel olacak inş ve bir erkek daha maşallahgunaydin kizlar,
uzun zamandir telasli bi bekleyis vardi ikili testten beri yazamiyordum korkumdan. 2hafta once testimizi yaptirdik cok sukur bebisimin olcumleri vs iyi cikti. riskimiz yok.
ama benim rahmi besleyen damarlarda direnc varmis. bu iki haftayi surekli okuyarak ve hep en kotuyu dusunerek kendime zindan ettim desem yeri var. kimsenin morali bozulmasin, kimse kendinden endise etmesin diye burda da paylasamadim. sadece allahim listeden cikmayalim bebisime de bana da burdaki arkadaslarima da saglik ver diye dua ettik.
bu hafta tekrar gittik. soldaki damarda direnc dusmus sagdakinde de sinirda yuksek. insallah onu da dusurecegiz oglusumla. evet bu arada kontrolde guzel haberi aldik bir oglus geliyor hayirlisiyla evimize. korkumdan 2 hafta boyunca cocuk esyalarina bakamamistim bu hafta sonu ogluma cok tatli coraplar aldim. oglum da babasina hediye aldi:)
sonunda buraya yeniden guzel seyler yazabldigim icin cooook mutluyum. allah bebislerinizin de sizin de yuzunuzu sonuna kadar guldursun canlarim.
günaydın minik böcükler ve böcüğüm annelerim
canım çok sevindimmm ALLAH ım tamamına erdirsin inşşş hoşgeldin bu arada cennet vatanımıza
ya ben yeni öğrendim senin prensesi ALLAH ım sağlık versin size inş.Ya benim bulantılarım geçti şükürler olsun hiç kalmadı kaç gündür sen benden 1 gün gerisin demekki bünyeyle alakalı:26::26::26::26: geçer inş.
mutlu yıllar canım çocuklarınla kocanla ailenle bizlerle
İyi ki doğdun bitanemmmmm. Çok şanslısın..... Ben 34'üm ilk bebişime hamileyim.... Sen erken anne olmakla çok iyi yapmışsınnn arkadaşımmmmm...........
Öpüyorummmm hepinizi..............
günaydın kıslar biz gedikk 3 lü testimizin sonucunu aldık ilk ben yaptırdım sanırımherşey yolunda çok şükür darısı sizlerin başına
tanem teşekkürler cnmDestina78 mutlu seneler dilerim :)
Eflaunumsu sanada geçmiiş olsun
Demet nerelerdesin annem
Geçmiş doğum günün kutlu, yeni yaşın hayırlı olsun cnm.
.
Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum, güzel dilekleriniz ve samimi hoşgeldinleriniz için..özellikle ARZUMMMM, destina78, efee, Eflatunumsu, mislin
.. sıcacık mesajlarınız için..
çok sıcak ve aktif bi grup burası, iyiki katılmışım, takip etmekte bile zorlandım, hemen bir sürü mesaj olmuş..
destina78 bebeğinle ailen ve sevdiklerinle nice senelere inşallah :)
Eflatunumsu geçmiiş olsun
vee herkesin meleği çoook iyi olsun
Maşallah canım. Bizzat tebrik edeyim dedim yazdığım mesajın içinde kaynamasın dedim.
Allah uzun sağlıklı ve istediğin gibi bir ömür vesin...
nice 333 lere inşallah.....
Teşekkür ederim canım.
Ayyıldızcığım sana da teşekkür ederim.
Arkadaşlar nazlanayım dedim birazcık. Yoksa önemli değil. Dün düşmüştüm bugün heryerim çürük ve ağrıyor. Kamyon çarpmış gibiyim.
Silah zoruyla geçmiş olsun dedirtiyor gibi hissettim ya.Kendimi kötü hissettim valla..:26::26:
cnm ben kan surubu içiyorum balık yağı,elevit,kalsiyum ve magnezyum içiyorum doktorlar bunyeye göre veriyor ilaç verirken sen etrafa bakma hiç neye ihtiyacın varsa onları yazmıştır sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?