neden şaşırdın.ben 18 evlendim ilk bebğimi 19 yaşımda doğum günü hediyem olarak aldım.oğluşum 1 ay erken geldi.süpriz yaptıamanın hem 1984lü hem 3 çocuk annesi misin
biri beni vursun
canım teşekkür ederim....şimdi çok duygulandım,zaten sürekli ağlıyorum ama bu bambaşka ..minik prensesim sevgi istemiş...ilk kızımla tanışmışım...Annesi kurban olur onları yaradan Allaha...bir an önce aylar geçse ...keşke....seninki de çok tatlı yaa ailecek bir merak,ne kadar güzel şenlikli,heyecanlı..evin ne kadar güzel cıvıltılarla dolacak bebiş gelince..Allah tüm evlatlarına sağlık sıhat uzun ömür versin
buseli teşekkür ederim inşallah dualarla kavuşacağım meleklerime.bebişin sivrildiğinde elini koyuyor musun? sen ne hissediyorsun..
elimi koymaz olurmuyum cnm. Sanki bebişim kafasını yukarıkaldırmışda başını okşamamı istiyormuş gibi hissediyorum. o zaman okşuyorum bir süre sonra iniyor. uyuyor galiba. bide ben gergin olunca kasıyor galiba kendini karnımın o kısmına biri sanki koca bir taş koymuş. aynen kesenin tam yerini tespit ediyorum öyle olunca. bende hemen sakinleşmeye çalışıyorum o zaman. tabii köftehor bide acıkırda yemezsem geriyor hemen kendini. daha şimdiden beni yönetmenin yolunu bulmuşa benziyor.
BUSELİ cnm geldi mi trenin benimki geldi az önce
bugünde güzel bi akvaryum görüntüsü var ondanda aldım hehehehe bakalım sonum nolcak böle
yaa bi de kredi kartı şart değil ben bugün havale yaptım bankacı 6 tl mi dedievet dedim. şimdi baktım tedarik sürecindeymiş. 1 hafta içinde beni bulur heralde.
yok o kadar bile sürmüyo sen de mi akvaryumdan söledin :))) bende geçen günden bi de şişko balık grubu vardı onlarla aynı renk aldımki o balıkları da bu sürüye katıyım diye düşündüm heheheeh
BUSELİ cnm geldi mi trenin benimki geldi az önce
bugünde güzel bi akvaryum görüntüsü var ondanda aldım hehehehe bakalım sonum nolcak böle
canım güle güle kullan
ben dünkü duvar süsünden aldım
bu ifade bugün çok hoşuma gitti ya
yok daha gelmedi cnm. çok merak ediyorum. bu arada kredi kartıyla kendime bir sponsor buldum. kızkardeşimin kk açıkmış internete hatta fotograf mak. felan almış tmm dedim bundan sonra senin kk alırım.tren bir gelse.
neredesin firuze havaleyide biliyorum cnm ancak internetten yapmama rağmen 3 tl masraf alıyorlar.aslında 3 tl bişey değil ama malın fiyatı 6 tl olunca bana komik geliyor. sen bankaya gidip yapmışsın masraf almadılar mı?
aa biliyom onu da sende güle güle kullan inş ii günlerde
Annişleeeeerrrr biz geldiikkkk nazlı bebeğimleeebugün doktorumuza gittik ultrasona girdik tabi bizde heyecan had safhada cinsiyetini gösterecek die bizim Annesi gibi nazlı ve inatçı bebişimiz göstermedi şeysiniiii Doktor ne yaptı ne ettiyse açmadı bide bacaklarını göbeğine kilitlemiş görseniz gülmekten ölürdünüz Karnımı sarsıyo sallıyo tık yok Ulen dedim ben sana sorarım derkene annem doktora kabaran birşey gördüm ama dedi Doktorda baktı baktı kesin diyemicem gizliyo kendini ama %51 irkek olabilir dedi Bizde kocişimle kız istiyoduk ama doktor kesin olarak bir dahaki sefere anlayabiliriz dedi Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin Hayırlı evlat olsun anlayacağınız benim bebeğim nazlı çıktı Ama öyle heyecanlı öyle güzel bir duygu ki anlatamam elini agzına koydu kurban oldugum Rabbim öyle bir yaratmışki inanılacak gibi değil Allahım onları bize bağışlasın kucağımıza da almayı nasip etsin ense kalınlıgına fln bakıldı hep cok sıhhatlı dedı doktorum Çok mutluyummm kendimi o hızla alışveriş merkezine attım hem kız hem erkek kıyafetlerine baktım öyle güzel şeyler var ki almamak için kendimi zor tuttum biraz daha sabretmeliyimmm
canım dün hastaneye gittim dahiliyeye sürekli zayıflayınca dedim troiti bi ölçtüreyim,ama normal çıktı,kan şekerim düşükmüş,1-2 saatte bir bişeyler yemeliymişim,1 buçuk saat toplantı oldu öldüm susuzluktan açlıktan,elim ayağım titredi,bi güzel karnımı doyurdm suyumu içtim de gözüm açıldı,beni yiyen bişey var içimde:18::18::18:
Annişleeeeerrrr biz geldiikkkk nazlı bebeğimleeebugün doktorumuza gittik ultrasona girdik tabi bizde heyecan had safhada cinsiyetini gösterecek die bizim Annesi gibi nazlı ve inatçı bebişimiz göstermedi şeysiniiii Doktor ne yaptı ne ettiyse açmadı bide bacaklarını göbeğine kilitlemiş görseniz gülmekten ölürdünüz Karnımı sarsıyo sallıyo tık yok Ulen dedim ben sana sorarım derkene annem doktora kabaran birşey gördüm ama dedi Doktorda baktı baktı kesin diyemicem gizliyo kendini ama %51 irkek olabilir dedi Bizde kocişimle kız istiyoduk ama doktor kesin olarak bir dahaki sefere anlayabiliriz dedi Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin Hayırlı evlat olsun anlayacağınız benim bebeğim nazlı çıktı Ama öyle heyecanlı öyle güzel bir duygu ki anlatamam elini agzına koydu kurban oldugum Rabbim öyle bir yaratmışki inanılacak gibi değil Allahım onları bize bağışlasın kucağımıza da almayı nasip etsin ense kalınlıgına fln bakıldı hep cok sıhhatlı dedı doktorum Çok mutluyummm kendimi o hızla alışveriş merkezine attım hem kız hem erkek kıyafetlerine baktım öyle güzel şeyler var ki almamak için kendimi zor tuttum biraz daha sabretmeliyimmm
canım ne güzel bebişini görmüşsün sağlıklıymış sizi de güldürmüş
bizimkiler de sağlıklıdır inşallah
hastane işini naptın aradın mı ben de tam hatırlamıyorum çünkü merak ettim :26:
mardin4747 bi de 3lü test yapıldı mı?
bu gece uyku yok de mi hep bebişinin hareketleri aklına gelir
ne güseeeell haberler yüzde 51 olayına bakma sen bekleme de kal şimdilik
benimde 29 haziranda 8 gün sonra randevum var bakalım ne dicek bu defa ilk erkek demişti sonra yüzde elli elli düşün dedi bu defa ne dicek acep zaten göstermezse tatile gidiyom tekrar dra gitmem 10 gün sonra olur o zaman belli olur artık napalım ama belli olursa daaaa ona tatilden neler neler alırım dimi o da var :76::76::76::76::76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?