2011 Aralık Anneleri

ben iki tane tanıdığım vardı lierac kullanmış olan ve birtek çatlakları bile yok. çok iyi gelmiş onlara ama heralde kendileri de pek eğilimli değildiler çatlamaya. sonra kendi doktoruma sordum o da lierac kullan diyince daha emin oldum. ben 3 tüp aldım ama bacaklarıma sürmüyorum şimdilik sadece göbiş ve memişler. tanıdıklarım 1 tüpün 1 ay yettiğini söylüyodular ama kullanımına bağlı bence tüm vücuduna bolca sürersen daha çabuk biter.
ben sabahları da ayrıyeten bebe yağı sürecem.

doğru benim yıllarca depoladığım yağım fazla olduğundan... heheheheh ii ama böle dediğin gibi şöyle 4 aya kadar almasak sonra ayda bi kilo alsak çok güzel olur inş.ta öle olur:76::76::76:

kızlar bende başta 65kg başladım aniden 62kg düştüm şimdi ise 63e saplandım 2 aydır böyle henüz kilo almadım.
inşallah böyle gider aynen 4-5. aydan sonra az az alsak gayet iyi olur bence
arkadaşlar özelliklede baştan fazla kilo almaya başlayanlar aman ha zaten hamileyim kilo alcam tabikide diyerek yemek yeme işini abartmayın hem sağlıklı beslenin hemde yediğiniz yemeği fazla yemeyin. az az tok tutun kendinizi böylelikle bence fazla kilo alınmaz.
aman ha hele de göbeklerimiz kocaman olunca birde çok kilo alırsak kendimizi manda gibi hissederiz sağlığımızda bozulur bel ağrıları cabası... kendimizi de bebişimizide düşünelim arkadaşlar.

ayyy kilo konusunu açmayın hele hiç

ben 74 kilo hamile kaldım şu anda 70 kiloyum

bi 5 kilo daha verirsem 65 kilo hamile kaldım dicem sorana

doğru benim yıllarca depoladığım yağım fazla olduğundan... heheheheh ii ama böle dediğin gibi şöyle 4 aya kadar almasak sonra ayda bi kilo alsak çok güzel olur inş.ta öle olur:76::76::76:

bana kilodan bahsetmeyin nolur. acayip moralim bozuluyor. ilk 3 ayda 6 kilo aldım doğru dürüst yemeden. sonra 4.ayda iyi yiyorum bide dikkat te etmiyorum ne kadar ekmek yediğime 4.ayda 1 kilo daha aldım. toplamda 7 kilo. buda benim hamişliğim boyunca kilo almaya epey meyilli olduğumu gösterir ki sizin bundan sonra tahminim heray 2-3 kilo alırım buda 5ay x 3 kilodan 15 kilo eder. 7 de almıştım tajminim 22 kiloyla tamalıyacağım gibi.
yuvarlak tospaha olacağım. Ay Allah'ım sen yardım et bana.

bak balık konusunda şanslısın o zaman. keyfini çıkar bizim burda öyle bir yer yok. beylikdüzünde mahallede bir yer mi yoksa bilindik e-5 üzerinde bir yer mi?

e5 üzerinde balıkçı kenan var o da pişiriyo ama onun fiyatları biraz daha pahalı bu b.düzü iskinin orda tadında market var onun balıkçısı sip et telle saatini söle o hazırlıyo gidip alıyon beklemene de gerek kalmıyo telini alırım istersen kocamda var o da işten çıkarken sip veriyo geçerken alıyo sıcak sıcak getirmiş oluyo beklemeden

slm kızlar nasılsınız.biz bebişimle çok şükür bugün daha iyiyiz.bebişim bugün pek bi hareketli maşallahuzandığımda göbüşüm oynuyo.tekme hissedemedim bu gün ama göbek hareket ediyo.üzerine hafif bi şeyler koydum.titriyo.bebiş küçük ama varlığını hissettiriyo.şimdiden isim konusunda kararsızız.kızımın adı öznur kardeşi kız olursa özge istiyo.oğlumun adı onur.oda erkek olursa uğur istiyo.eşim ben koycam isim diyo.çocuklarımın ikisinin de ismini ben koydum.ben isim düşünmüyom.cinsiyetinin öğreneyimde bişeyler düşünecem artık

merak etme canım,tsh 1.5-2-2.5 sa kendi kendine gidiyo,senin de yakındır zayıflaman,adamın biri televizyon da günde 6-7 öğün yiyerek,bol su,bol meyve yiyerek zayıfladm demişti inanmamıştm,galiba doğruymuş,kabız olmadan,aç kalmadan sağlıklı bi şekilde beslenelim derken zayıfladık demekki doğru

ya ben mutfağa girebilsem yapcam yicez de balık... ev kirlenmesin diye benle birlikte goncam da peynir ekmeğe talim zavallı

merhaba kızlar

nasılsınızz?? bugün aramıza yeni prenseslerin katılacağı haberleri gelmiş,Allah sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar etsin....
.geçen ay dr bir kız ve bir oğlana benziyor demişti dr um yarın sanırım kesinleşir cinsiyetleri...bizim masalımız bir birine zor kavuşup evlenen prens ve prenses olarak başlamıştı,sonra çocuk hasretiyle yanan kral ve kraliçe olduk,inşallah meleklerin korumasıyla krallığımıza bir prens ve prenses katılır ve ülkemizde mutlu mesut yaşarız:))(ee bir sınıf öğretmeni olup da masallarla cebelleş olunca hayatımızıda onlara benzetmeye başladım:))
tsh bende 6.haftada 9 çıkmıştı,hap kullanıyorum şimdi normal sınırlarda,ilk başta çok korkuyordum ama şimdi Allah a dua edip takmıyorum.
ayrıca yarın kilomu da öğrenicem önce 2,5 kg verdim,sonra onları geri aldım ve üstüne 500gr kattım.ülserim müsade ettiğince yiyorum,bu ay göbüş 5 aylık kadar...57kg başlamıştım bakalım kaç oldum

canım bebişin hareketlerini nasıl hissediyorsun?bende önce minik pıt pıtlar vardı sonra kesildi.şimdi de göbek deliğimin 10cm kadar altında anlık bişeyler hissediyorum ama ilk gebeliğim olduğundan emin olamıyorum

canım benim 4.bebiş olucak.şöyle anlatayım aslında seninki hem kız hem erkek.kızlar genelde tekmelemekten çok içerde gezinir.karnında dalgalanmalar olur.erkeklerde göbek deliği etrafında pıt pıt.kalp atışı gibi ilk zamanlar oynuyo.ben emin olmak için tv kumandasını göbşüme tam göbek deliğinin oraya koydum.kumandanın tirtediğini gördüm.tekmeleri hissetmemmiz için çok küçükler henüz 100-200 gr lar.

yanında yer varmı

olmaz mı cnm benim? hatta cevabım geç oldu, bi gün sonra yine aynı moddayım. hadi gel de uyuyalım :))

kızlar doktordan geldik bebeğimiz erkek maşallah oğluşuma çokkkkkkkk mutluyum elimde fotosu var ya bu inanılmaz bir duygu Allahım yardımcımız ol sağlıcakla getir bebeklerimizi

maaşallahhhh!!! ben de istiyorum artık yaaaaaaaaa

canım aramızda en tecrübeli sensin,yandın vallahi herşeyi soruca sana:))) o dalgalanma gibi şeyi göremiyorum ama bazen çok sivriliyorlar adeta taş gibi oluyor karnımın küçük bir kısmı..işte o an elimi koyunca içerde minik bişey elime sürtünüyor gibi oluyor...çok zor kavuştuk ya o yüzden sürekli elim göbüşte oturuyorum:)) bir hissetme olayını da yaşasak sapık gibi gezicem ortada:))

tirilaylom :))) cevap yazmadan yolladım ya mesajııı :)))

inşallah cnm sorunsuz olur hepimizin hamileliğimizi... sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımızaaaa

bildiğim her konuda size yerdımcı olmaktan mutlu olurum canım.sen kızını hissetmşsin.yavrucak annesine burda önce beni sev demişhissetmen için uaznır vaziyette olman lazım.17-18 haftadan sonra otururken tekmelemeler hissedilir.benimde elim her uzandığımda göbüşte çocuklarım anne kardeşimiz oynuyomu diyolar.oğlum kızımın oynamalarını elini karnıma koyup görüyordu.senin işin daha zor içinde iki bebiş sağdan soldan kuşatılmışsın7.aylarda otururken göbeğine bakanlar bile hareketleri görecekler.dışardan bakıldığında görülüyo.

aaa iyi olur cnm ya bir öğrenebilrisen telini çok rica edeceğim. kocam biraz tembel ama o taraflarda sık sık işi oluyor olmadı siparişi ben veririm o geçerken alır inşallah yani.

evet benim tsh hep 3,5 üzerinde ama bana normal diyorlar.sınır 5,5 altı ya. ama senin dediğin gibi 1'e felan düşse metabolizmam hızlanacak ve en azından normal insanlar kadar çalışacak. yoksa ben obur biri değilim ki 7 kilo alacak kadar yiyemem. bu arada kabızlık sıkıntısınıda hala aşamadım. vitamini bırakınca kabızlığım geçmişti ammma belki çocuk vitaminsiz kalır tam gelişmez diye korktum tekrar başladım veee tekrar kabızlıkda başladı.

hem ikiz hemde biri kız biri erkek. eee bu kadar beklediniz ama Rabbim sabrınıza karşılık çok güzel 2 ödül nasip etti. İnşalalh kucağına almayıda nasip etsin cnm. Bu arada bende aynı senin gibiyim. Sanki çocuk birden sivri hale geliyor göbeğimde sivri bir çıkıntı varmış gibi hissediyorum. Allah'ım onları korusun inşallah.

amanın hem 1984lü hem 3 çocuk annesi misin

biri beni vursun

canım teşekkür ederim....şimdi çok duygulandım,zaten sürekli ağlıyorum ama bu bambaşka ..minik prensesim sevgi istemiş...ilk kızımla tanışmışım...Annesi kurban olur onları yaradan Allaha...bir an önce aylar geçse ...keşke....seninki de çok tatlı yaa ailecek bir merak,ne kadar güzel şenlikli,heyecanlı..evin ne kadar güzel cıvıltılarla dolacak bebiş gelince..Allah tüm evlatlarına sağlık sıhat uzun ömür versin

evet benim tsh hep 3,5 üzerinde ama bana normal diyorlar.sınır 5,5 altı ya. ama senin dediğin gibi 1'e felan düşse metabolizmam hızlanacak ve en azından normal insanlar kadar çalışacak. yoksa ben obur biri değilim ki 7 kilo alacak kadar yiyemem. bu arada kabızlık sıkıntısınıda hala aşamadım. vitamini bırakınca kabızlığım geçmişti ammma belki çocuk vitaminsiz kalır tam gelişmez diye korktum tekrar başladım veee tekrar kabızlıkda başladı.

canım şekerpare yesene iyi geliyo,bi de en faydalısı ne oldu biliyomusun,arada bi 2 siyah zeytin çekirdeğini suyla yutmam,2 saat sonra tuvalete çıkıyosn

buseli teşekkür ederim inşallah dualarla kavuşacağım meleklerime.bebişin sivrildiğinde elini koyuyor musun? sen ne hissediyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…