ya şimdi bakıyorum lierac var. acaba bir kutu alsam ne kadar gider. Sabah akşam süreceksek ve oldukça yaygın bölge bacaklarda var çünkü bu anca 1 haftada biter gibi geldi bana. sen neden roc'u tercih ettin kaça aldın? bu lierac bir kutusu 46,20 dermomarkette. benim doktorumda 5. ayda başlarsın çatlak kremlerine demişti. gelçi bir hafta sonra 5.ayıma giricem inşallah.14 gün sonra randevum var bekleyip onun önerdiği kremi mi alsam acaba? ay iyice acemi olduk çıktık. bide çocuk bakacağız.
doğru benim yıllarca depoladığım yağım fazla olduğundan... heheheheh ii ama böle dediğin gibi şöyle 4 aya kadar almasak sonra ayda bi kilo alsak çok güzel olur inş.ta öle olur:76::76::76:
doğru benim yıllarca depoladığım yağım fazla olduğundan... heheheheh ii ama böle dediğin gibi şöyle 4 aya kadar almasak sonra ayda bi kilo alsak çok güzel olur inş.ta öle olur:76::76::76:
bak balık konusunda şanslısın o zaman. keyfini çıkar bizim burda öyle bir yer yok. beylikdüzünde mahallede bir yer mi yoksa bilindik e-5 üzerinde bir yer mi?
bana kilodan bahsetmeyin nolur. acayip moralim bozuluyor. ilk 3 ayda 6 kilo aldım doğru dürüst yemeden. sonra 4.ayda iyi yiyorum bide dikkat te etmiyorum ne kadar ekmek yediğime 4.ayda 1 kilo daha aldım. toplamda 7 kilo. buda benim hamişliğim boyunca kilo almaya epey meyilli olduğumu gösterir ki sizin bundan sonra tahminim heray 2-3 kilo alırım buda 5ay x 3 kilodan 15 kilo eder. 7 de almıştım tajminim 22 kiloyla tamalıyacağım gibi.
yuvarlak tospaha olacağım. Ay Allah'ım sen yardım et bana.
slm kızlar nasılsınız.biz bebişimle çok şükür bugün daha iyiyiz.bebişim bugün pek bi hareketli maşallahuzandığımda göbüşüm oynuyo.tekme hissedemedim bu gün ama göbek hareket ediyo.üzerine hafif bi şeyler koydum.titriyo.bebiş küçük ama varlığını hissettiriyo.şimdiden isim konusunda kararsızız.kızımın adı öznur kardeşi kız olursa özge istiyo.oğlumun adı onur.oda erkek olursa uğur istiyo.eşim ben koycam isim diyo.çocuklarımın ikisinin de ismini ben koydum.ben isim düşünmüyom.cinsiyetinin öğreneyimde bişeyler düşünecem artık
canım bebişin hareketlerini nasıl hissediyorsun?bende önce minik pıt pıtlar vardı sonra kesildi.şimdi de göbek deliğimin 10cm kadar altında anlık bişeyler hissediyorum ama ilk gebeliğim olduğundan emin olamıyorum
yanında yer varmı
kızlar doktordan geldik bebeğimiz erkek maşallah oğluşuma çokkkkkkkk mutluyum elimde fotosu var ya bu inanılmaz bir duygu Allahım yardımcımız ol sağlıcakla getir bebeklerimizi
Az önce doktorumu aradım. İkilili testimizin sonucu çıkmış. 1/10000'den düşük bir risk çıkmış dedi.Değer ii ama biliyosun kesin konuşamıyoruz dedi.
Testi yaptırmadan önce de aynısını sölemişti. Testte düşük risk çıkıyo, çocuk downlı doğabiliyo, testte yüksek risk çıkıyo, çocuk sapasağlam doğabiliyo. Bunları bilerek yaptırın demişti...
İnş testimizin 10.000kişisinden biri değilizdir
canım benim 4.bebiş olucak.şöyle anlatayım aslında seninki hem kız hem erkek.kızlar genelde tekmelemekten çok içerde gezinir.karnında dalgalanmalar olur.erkeklerde göbek deliği etrafında pıt pıt.kalp atışı gibi ilk zamanlar oynuyo.ben emin olmak için tv kumandasını göbşüme tam göbek deliğinin oraya koydum.kumandanın tirtediğini gördüm.tekmeleri hissetmemmiz için çok küçükler henüz 100-200 gr lar.
canım aramızda en tecrübeli sensin,yandın vallahi herşeyi soruca sana:))) o dalgalanma gibi şeyi göremiyorum ama bazen çok sivriliyorlar adeta taş gibi oluyor karnımın küçük bir kısmı..işte o an elimi koyunca içerde minik bişey elime sürtünüyor gibi oluyor...çok zor kavuştuk ya o yüzden sürekli elim göbüşte oturuyorum:)) bir hissetme olayını da yaşasak sapık gibi gezicem ortada:))
olmaz mı cnm benim? hatta cevabım geç oldu, bi gün sonra yine aynı moddayım. hadi gel de uyuyalım :))
maaşallahhhh!!! ben de istiyorum artık yaaaaaaaaa
e5 üzerinde balıkçı kenan var o da pişiriyo ama onun fiyatları biraz daha pahalı bu b.düzü iskinin orda tadında market var onun balıkçısı sip et telle saatini söle o hazırlıyo gidip alıyon beklemene de gerek kalmıyo telini alırım istersen kocamda var o da işten çıkarken sip veriyo geçerken alıyo sıcak sıcak getirmiş oluyo beklemeden
merak etme canım,tsh 1.5-2-2.5 sa kendi kendine gidiyo,senin de yakındır zayıflaman,adamın biri televizyon da günde 6-7 öğün yiyerek,bol su,bol meyve yiyerek zayıfladm demişti inanmamıştm,galiba doğruymuş,kabız olmadan,aç kalmadan sağlıklı bi şekilde beslenelim derken zayıfladık demekki doğru
canım aramızda en tecrübeli sensin,yandın vallahi herşeyi soruca sana:))) o dalgalanma gibi şeyi göremiyorum ama bazen çok sivriliyorlar adeta taş gibi oluyor karnımın küçük bir kısmı..işte o an elimi koyunca içerde minik bişey elime sürtünüyor gibi oluyor...çok zor kavuştuk ya o yüzden sürekli elim göbüşte oturuyorum:)) bir hissetme olayını da yaşasak sapık gibi gezicem ortada:))
amanın hem 1984lü hem 3 çocuk annesi misincanım benim 4.bebiş olucak.şöyle anlatayım aslında seninki hem kız hem erkek.kızlar genelde tekmelemekten çok içerde gezinir.karnında dalgalanmalar olur.erkeklerde göbek deliği etrafında pıt pıt.kalp atışı gibi ilk zamanlar oynuyo.ben emin olmak için tv kumandasını göbşüme tam göbek deliğinin oraya koydum.kumandanın tirtediğini gördüm.tekmeleri hissetmemmiz için çok küçükler henüz 100-200 gr lar.
canım teşekkür ederim....şimdi çok duygulandım,zaten sürekli ağlıyorum ama bu bambaşka ..minik prensesim sevgi istemiş...ilk kızımla tanışmışım...Annesi kurban olur onları yaradan Allaha...bir an önce aylar geçse ...keşke....seninki de çok tatlı yaa ailecek bir merak,ne kadar güzel şenlikli,heyecanlı..evin ne kadar güzel cıvıltılarla dolacak bebiş gelince..Allah tüm evlatlarına sağlık sıhat uzun ömür versinbildiğim her konuda size yerdımcı olmaktan mutlu olurum canım.sen kızını hissetmşsin.yavrucak annesine burda önce beni sev demişhissetmen için uaznır vaziyette olman lazım.17-18 haftadan sonra otururken tekmelemeler hissedilir.benimde elim her uzandığımda göbüşte çocuklarım anne kardeşimiz oynuyomu diyolar.oğlum kızımın oynamalarını elini karnıma koyup görüyordu.senin işin daha zor içinde iki bebiş sağdan soldan kuşatılmışsın 7.aylarda otururken göbeğine bakanlar bile hareketleri görecekler.dışardan bakıldığında görülüyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?