şaşırmadım arkadaşım ben 32 yaşımda daha ilki için heyecanlanıyorum...neden şaşırdın.ben 18 evlendim ilk bebğimi 19 yaşımda doğum günü hediyem olarak aldım.oğluşum 1 ay erken geldi.süpriz yaptı
amin canım
aa bu arada benim fbhCH 44,5 çıktı bakalım kız erkek varsayımınıza göre ben erkek çıkcak mıyım.
çok da sınırdayım be anacım
aa bu arada benim fbhCH 44,5 çıktı bakalım kız erkek varsayımınıza göre ben erkek çıkcak mıyım.
çok da sınırdayım be anacım
merak etme canım.. benimki de 51,, küsür çıktı.. alakası yok cinsiyetle.. eltimin ikili taramasına baktım geçengün.. 120 falan çıkmış.. nur topu gibi oğlan doğurdu.. 50nin altında erkek diyordular güya.. yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
hikaye tabi de eğleniyos işte böle
işte doğru olmadığını bile bile .. bugün sonucumu alınca şöyle bir baktım.. allah allah dedim ne şimdi benimki :)
Annişleeeeerrrr biz geldiikkkk nazlı bebeğimleeebugün doktorumuza gittik ultrasona girdik tabi bizde heyecan had safhada cinsiyetini gösterecek die bizim Annesi gibi nazlı ve inatçı bebişimiz göstermedi şeysiniiii Doktor ne yaptı ne ettiyse açmadı bide bacaklarını göbeğine kilitlemiş görseniz gülmekten ölürdünüz Karnımı sarsıyo sallıyo tık yok Ulen dedim ben sana sorarım derkene annem doktora kabaran birşey gördüm ama dedi Doktorda baktı baktı kesin diyemicem gizliyo kendini ama %51 irkek olabilir dedi Bizde kocişimle kız istiyoduk ama doktor kesin olarak bir dahaki sefere anlayabiliriz dedi Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin Hayırlı evlat olsun anlayacağınız benim bebeğim nazlı çıktı Ama öyle heyecanlı öyle güzel bir duygu ki anlatamam elini agzına koydu kurban oldugum Rabbim öyle bir yaratmışki inanılacak gibi değil Allahım onları bize bağışlasın kucağımıza da almayı nasip etsin ense kalınlıgına fln bakıldı hep cok sıhhatlı dedı doktorum Çok mutluyummm kendimi o hızla alışveriş merkezine attım hem kız hem erkek kıyafetlerine baktım öyle güzel şeyler var ki almamak için kendimi zor tuttum biraz daha sabretmeliyimmm
ne güseeeell haberler yüzde 51 olayına bakma sen bekleme de kal şimdilik
benimde 29 haziranda 8 gün sonra randevum var bakalım ne dicek bu defa ilk erkek demişti sonra yüzde elli elli düşün dedi bu defa ne dicek acep zaten göstermezse tatile gidiyom tekrar dra gitmem 10 gün sonra olur o zaman belli olur artık napalım ama belli olursa daaaa ona tatilden neler neler alırım dimi o da var :76::76::76::76::76:
ne kadar mutlu oluyorum sizleri okurken hep aynı şeyleri yaaşıyoruz sanırım ben de dün uyuyamadım bebeişin resmine baktım durdum bizim oğlan maşallah iki başacığını dayadı da tüm aleme gösterdi bir dakka durmuyo oğluşum maşallah allahın sana sıgınıyoruz sen koru yavrularımızı biz iki hafta sonra gidicez ama nasıl gececek zaman ya ben de bir an önce hareketlerini hissetmek istiyorum cok sabırsızlanıyorum sanırım o duygunun tarifi daha da zor
kızlar merhaba
ben birkaç gündür hissediyorum bebişko mun hareketlerini.ayaklarını batırıyor ...
ama çok süper ya...
kıpır kıpır.
Kısa zamanda herkes hissedecek eminim.
16 . haftayı dolduranlar. uzanın ve sessislikte konsantre olun. hissediliyor.,
ama işte o olduğuna inanamıyorsun...
bana dr dediki bu kadar hareketli bak nasıl tekmeliyor seni nasıl hissietmiyorsun. ben hissediyordum ama değildir diyordum hep
ama bebişkoymuş valla
bir de bacaklarını açsa...
gösterse annesine...
gelmemmikolum uyuştu valla üzerine yatmaktan geleyim koyun koyuna yatalım
2,5 saattir uyuyordum yine. yoksa yanımda hissettiğim o anne sıcaklığı senden mi geliyordu???
yaaa ben de uyumak istiyorum çamaşırlar yıkanacak yemek yapılacak yenilecek çamaşır kuruyunca kaldırılacak ev toplanacak bunların hepsi öyle bir geçer zamanki'ye kadar yapılacak gerçi yemek dizi sırasında da olur öyle işte sezon finali yaa kaçırmak istemedim
ne kadar mutlu oluyorum sizleri okurken hep aynı şeyleri yaaşıyoruz sanırım ben de dün uyuyamadım bebeişin resmine baktım durdum bizim oğlan maşallah iki başacığını dayadı da tüm aleme gösterdi bir dakka durmuyo oğluşum maşallah allahın sana sıgınıyoruz sen koru yavrularımızı biz iki hafta sonra gidicez ama nasıl gececek zaman ya ben de bir an önce hareketlerini hissetmek istiyorum cok sabırsızlanıyorum sanırım o duygunun tarifi daha da zor
çamaşır yıkanırken uyuyuver hemen. olmadı dersen seni de alırız koynumuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?