2011 Aralık Anneleri

canım tebrik ederim Allah kalbinize göre vermiş

kaç haftalık şimdi? :26:

çok ama çok sevindim.. bende cumartesiyi iple çekiyorum.. 3 hafta önce kıza benziyor demişti ama net değildi.. bende kız istiyorum.. inş senin gibi güzel haberler alırım bende cnm.. Allah daim etsin:)

canım dün hastaneye gittim dahiliyeye sürekli zayıflayınca dedim troiti bi ölçtüreyim,ama normal çıktı,kan şekerim düşükmüş,1-2 saatte bir bişeyler yemeliymişim,1 buçuk saat toplantı oldu öldüm susuzluktan açlıktan,elim ayağım titredi,bi güzel karnımı doyurdm suyumu içtim de gözüm açıldı,beni yiyen bişey var içimde:18::18::18:

canım benim çok sevindim. benim de bir kızım olacak allahın izniyle. sağ salim doğsunlar da önemli olan o. hayırlı uğurlu olsun insallah. bulantılarının azalmasına da çok sevindim. benim bazen azalıyo, bazen artıyo. iki gün önce bulanmıyordu, dünle bugun perişanım. doktor balık ye ceviz ye diyor omega 3 için. her ceviz yediğimde çıkarıyorum. geçen balık yediğimde hemen yattım, çıkmasın diye. valla ders de çalışıyorum. çok zor oluyo böle bulana bulana.

geçmiş olsun canım. allah allah yediğin halde zayıflaman aslında herkesin istediği bişey ama işin enteresan tarafı hamile olman. olsun bebek sağlıklı olduktan sonra daha iyi işte kilo almaman valla ben bu sabah tartıldım 54kg ile başlamıştım, 57 olmuşum. midem bulanmadığında çok yiyorum galiba farkında olmadan.

kesin mi peki canım kız olduğu sonradan erkeğe dönmesin,16. haftadan önce yapılan tahminler değişebiliyo ama

hade ya hevesimi kırmaaaaaa(((((((((( dr. net görülüyo dedi. erkek olsaydı küçücükte olsa pipisi olurdu. olmadığına göre kız dedi. sonrada iyice baktı evet dedi net olarak ortada %90 kız dedi. bu saaten sonrada sürpriz olursa kötü olurum. adını bile hazırladım. sağlık olsun artık

olmaz insallah canım. bana 12.haftam bittiğinde doktor söledi: büyük ihtimal kız dedi, sonra eşim ısrar edip bi daha sorunca da yok ya kesin görüyorum işte kız bu dedi. içini ferah tut. bi dahaki gidişimize daha kesin olur tabi ama insallah dönmezler. isim olarak ne düşündünüz? biz mısra düşündük

yok canım beklicem bende aşa yukarı düşünürüm işte şimdilik neyi nereye yapıştırcamı ben öle komple oda almıcam zaten bi gardlop alcam şimdiden o odamdaki ıvır zıvırı toplasın diye bi beşik alırım ilerde bi de belki şifonyer küçük zaten o odam gelirsin bigün görürsün zaten:)

stickerlar yapışıyo cnm dolaplarada düz zemin olsun önemli olan o

balıklardanda somon yedim bikaç hafta kulupten ii değil falan dediler balıkçıya soruyo eşim taze küçük balıklardan mevsim balığı neyse onu yaptırıyo şu an tekirmiş mesela ben evde yapmıyom 2lira pişirme parası alıyolar istediğin balığı pişiriyo

%90 sa dönmez canım,pozisyon da açıksahayırlı olsun prensesin

eskiden hipotroit vardı,6 aydır ilaç kullanıyom,düzeldiği ay hamile kaldım,sanırım artık eski sağlıklı kiloma dönüyorum,kan şekerime gelince bu bebiş anasını yiyp bitiriyo şimdiden

ben dedim kilolular fazla kilo almaz diye:))) ben 68 kiloyla başladım yine öleyim kilolu grubuna giriyom ama tutmadığı da oluyo demek nolcak yaaa aramızda 3ün 5in lafımı olur:))

ben dedim kilolular fazla kilo almaz diye:))) ben 68 kiloyla başladım yine öleyim kilolu grubuna giriyom ama tutmadığı da oluyo demek nolcak yaaa aramızda 3ün 5in lafımı olur:))

evet bende de tutmadı,eşimin annesi ben oğluma hamileyken epey zayıflamıştım,benim çocuklar benim yediğimi yerdi dedi,bende de öyle oldu içimde tatlı bi canavar var,tahminim şuan 62 ye falan düştüm,69 la başladım,hoşuma gidiyo bu durum ama sürekli elim ayağım titriyo kan şekerim düşüyo,doktora gidince söyleyecem,ayrıca vitamine ihtiyaç var mı diye

evet yaa benim kayınvalidemde hiç kilo almazmış hamileyken daha zayıflardım diyo annem de 2-3 kilo alırdım diyo böle olsak ya ama bebekte ii olsun tabi kilolar böle olurken ama bu 2-3 kilo almayla ben olmuşum mesela e gayet iyim yaaaawwww

canım yemesek sürekli çıkarsak tehikeli,ama yediğimiz halde kilo almıyosak bebek iyiyse korkulacak bişey yok,depoladığımız yağlarla besleniyo demekki yavrucaklar

canım yemesek sürekli çıkarsak tehikeli,ama yediğimiz halde kilo almıyosak bebek iyiyse korkulacak bişey yok,depoladığımız yağlarla besleniyo demekki yavrucaklar

doğru benim yıllarca depoladığım yağım fazla olduğundan... heheheheh ii ama böle dediğin gibi şöyle 4 aya kadar almasak sonra ayda bi kilo alsak çok güzel olur inş.ta öle olur:76::76::76:

bak balık konusunda şanslısın o zaman. keyfini çıkar bizim burda öyle bir yer yok. beylikdüzünde mahallede bir yer mi yoksa bilindik e-5 üzerinde bir yer mi?

kızlar merhaba ben de bugün doktordan geldim 2li testimizin sonuçları huzur verici. çok şükür bi sıkıntı yok yaş konusunda tabi artık uıfak ufak riske giriyorum ama için rahat olsun dedi. onun dışında kalbimle ilgili sıkıntım vardı 3 gündür eko ekg efor vs onlarla uğraşıyordum çok şükür o sonularım da temiz çıktı. ileri derecede kansızlık var bende bebek olunca değerlerim daha da düşmüş ondan yaparmış çarpıntı. onda da içim rahatladı. yolculuğu sordum doktoruma sizlerin de dediği gibi ara ara kalk yürü dedi.

ben çok unutkanım kızlar sabah randevu kağıdımı evde unutmuşum, nüfus cüzdanım kaybettim, h.sonu tatilde eşimin ailesinin nişand ataktığı kıymetli kolyemi kaybettim. çalışıyorum ama allaha emanet

cinsiyetimiz de henüz belli değil. ben bayaa bi göbekliyim doktorum karın bölgesi yalı olduğunda görüşümüz daha zorlaşıyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…