2011 Aralık Anneleri

canım çok sevindim valla kendim duyabilmişim kadar geçmiş olsun atlattın bak pıtpıtpıt duydun vay bee .ok mutlu oldum gerçekten saglıklımıymış hersey yolundamıymıs oh Rabbime şükürler olsun

canım çok sevindim valla kendim duyabilmişim kadar geçmiş olsun atlattın bak pıtpıtpıt duydun vay bee .ok mutlu oldum gerçekten saglıklımıymış hersey yolundamıymıs oh Rabbime şükürler olsun

hersey yolunda cok sukur. kesesi yeterince buyuk ve duzgun. konumlanmasi da iyi cok sukur. su asamadaerken dogum ya da dusuk riskim yokmus yerlesime gore.

ama doktor yine de uyardi. 12. haftaya kadar vucut genetik bozuklugu olan gebelikleri kendi kendine sonlandirir diye. aklimin bi kenarina yazdim ama moralimi bozmuyorum hic. vardir bir hikmeti.

kalbini duydum ya bugun dunyalar benim oldu, darisi herkesin basinaaaa..

maşallah bebeğine. uzun yıllar boyu atsın kalbi sağlıkla inş.
dk.da kaç atıyodu kalbi?

Olbeyciğim ne kadar sevindim bilemezsin
Merhaba güzel anne adayları:)) nasılsınız bakalım keyifler nasıl ? Daha yeni kalktım sayılır ama uyku düzenim berbat sabah 9da anca uykuya daldım

zaten o tıbbi bi bilgi vermiş senin durumuna yönelik kişisel birşey değil boşver onu hiç takılmayalım direk sevinelim bence
hayırlı olsun canım sen atlattın gerisi bekleyenlerin başına bakalım cuma beni ne bekliyor

gözün aydın canım darısı başımıza işallahhh

Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda Allah yeni bir hamileleik nasip eder...

Darısı başımıza inşallah. Her şey güzel olacak...

Hu huu aşağıkiler nasılsınız ? :82:
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

Tanem,yagmursesi,chnb,mattika,seldayavuzguray,neşelikız,olbey,missvikvik,

Canım ayva bana iyi gelirdi. Ben de bir ara kabak çekirdeği yemiştim ama daha ileri aylarda. Zararı olduğunu sanmıyorum. Çok şeyden tiksinmiştim. Sonradan hepsini tekrar yemeye başladım yalnız susamlı şeyleri ne hikmetse hala yiyemiyorum.
Başlarda yazışmaya başladık diye mi yoksa topiğin en yaşlılarından olduğumuz için mi bilmem ama buraya girer girmez sana bakıyorum.

şimdi sırada kimlerin doktor randevusu var bugün sanki 2 kişinin daha doktor randevusu vardı ama kimdi hatrlayamadım

maşallah bebeğine. uzun yıllar boyu atsın kalbi sağlıkla inş.
dk.da kaç atıyodu kalbi?

132 atiyor dakikada. bebeklerin hizli atiyormus zaten naapsinlar cok isleri var daha. yapilacak bir suru organ bir suru sistem var.

saolasin canim. cuma icin endiselenme senin icin de guzel haberler duyacagiz insallah.

gözün aydın canım darısı başımıza işallahhh

saol canim amin insallah.

Darısı başımıza inşallah. Her şey güzel olacak...

amin canim darisi burdaki tum guzel anne adaylarimza :)

şunu samimiyetle söyleyebilirim ki ben de öyle:) senle ilgili hiç bir detayı da unutmuyorum. bu kız burda dersi yokmu vs diye kalbimden de geçiyor hep.itiraf etmeliyim ki geçenlerde yazdığım bir mesaja epey bir süre yanıt bekledim senden gelmedi bende çıktım:) ne hoş.
burda şükürler olsun ki baya bir arkadaş varız. hepsini hasbel kadar tanımaya çalışıyorum. güzel haberlerine seviniyorum. umarım hepsi hafızama tez zamanda yerleşir. bazen atladığım olursa da lütfen yaşlı olmama verin tamam mı kızlar:)

Arkadaşlar diğer topikten bir arkadaşın faydalı bir paylaşımı var. Size de aktarmak istedim:
arkadaşlar
ben bi kaçgün izinliydim. tv seyrediyorum. bugun tnt de ender saraç ın prof. dr. neşe ( soyadını hatırlamıyorum) konuktu . bakın neler söyledi.

1: hamilelikte mutlaka omega3 alınması gerekliymiş. (haftada 3 kez balık. )amerikada her hamileye folik gibi mutlaka veriliyormuş. ben bu kadar yiyemem. zaten hala bulantılarım var. bugun gidip balık yağı alcam. aranızda bunu kullanan var mı? vitaminlerin içine baktım

2:gebelikte 22-23 haftada ölçülen rahim uzunluğu erken doğum için en önemli veriymiş. bu haftalarda yapılan kontrol hayati önem taşıyormuş. serklajın geçmiş dönemlerde çok yapıldığını fakat zaten kısalmış bir uzunlukta (sanırım 1,5-2 ) çok faydalı olamayacağını dedi. progetan kullanımının çözümü daha çok sağladını söyledi. YANİ HAPLARA DEVAM . FAKAT VAJINAL KULLANIM DEDİ. sizlerden vajınal alan var mı?

3:35 ve üstünde doğum kontrol hapını sigara içenleriin kesinlikle kullanMAMAsını söyledi.

4:rahimdeki miyomlar erken doğumu tetiklermiş bir de aminiosentez.

5:sürekli protein açısından zengin beslenilmesinin çok önemli olduğunu belirtti.

6:16 haftadan itibaren ırkımız gereği kansızlık her gebede görülürmüş. mutlaka tetkikin yapılmasını ve destek tedavi alınmasını önerdi. şu aldığımzvitaminlerde var ama siz yine de doktor unutsada es geçmeyin. baş dönmesi, çarpıntı en önemli belirti.

7: birde gebelikte tansiyonunuzu ihmal etmeyin sık aralıklarla takip edin dedi.

umarım faydası olur. size sorum ben ekstra 2 bardak süt içiyorum normal beslenmemin yanında sizin yaptığınız bsşka bişi var mı. örnek bir öğün iyi olur.

Canım ben branş öğretmeni olduğum için programım esnek. Salı günüm boş. Çarşambe cuma yarım gün. Pazartesi 1030 da başlıyor 16.00'ya kadar. Perşembe sabahtan 16.00'ya kadar. Bu yüzden fırsat buluyorum. Akşam yazdığın mesaj mıydı? Akşam eşim geç geliyor o gelince de ben kaçamak bakabiliyorum o alıyor işlerini yapıyor. Kusuruma bakmamışsındır. Bir de hem bilgisayar açık oluyor o ara ben oğlanla da ilgileniyorum ev işleriyle de. Bayağı hamaratım Okul işlerimi de araya sıkıştırıyorum... Senin kaça kadar dersin?

ben yaklaşık 1.5 senedir omega 3 içiyorum zaten .hamilelikte de devam ediyorum fakat triomega içmek daha doğruymuş bunu doktoruma soracağım cuma günü.
ben süt içemiyorum henüz bakalım.
uzun yıllar sigara içtim ve şimdi içmesemde işallah erken doğum sebebim olmaz.
rahimde 1.5 cm myomum var ama işallah erken doğuma neden olmaz.
progestron olarak cirinone jel kullanıyorum sanırım doğrusu bu.

kalp sesını duyan arkadasım cok sevındım

ılk duydugumda tansıyonum fırlamıstı hep dusuk olurdu aslında :)

bızımkı 150 atıyordu

cuma gunu bende gıdecegım bana da dua edın cok merak edıyorum bebegımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…