2011 Aralık Anneleri

günaydın tatlışlarrrrr

bu hafta her gün çok sıcak olacakmış yaaa zaten bunaldım iş yerinde pufffff her geçen gün ohh be bi gün daha atlattık diye seviniyom. bugün yine migrenimin başlayacağını hissediyorum bu beni mahvediyo ya her hafta her hafta artık biliyorum ne zaman geleceğini. keşke çalışmasamda evde rahat rahat dinlenebilsem diyorum ama o zamanda çok canım sıkılır dimi yanlız

derya benimde memişler aldı başını gidiyo. ilk evlendiğimde özenle seçerek aldığım cici sütyenlerim yavaş yavaş küçülmeye başlıyolar daha kullanamıycammı onları yani
eşinden soğutma kendini sakın hep içinden gelmesini de bekleme hele bi başla yol alınca kendiliğinden geliyo içinden görürsün
ben pek azaltmamaya çalışıyorum ama benim kocişte zaten hiç fırsat vermiyoki maşallah hiç dikkat yok ben hep diyorum ki yavaş bebik var ama sonra bazen kasığım ağrıyo ve pişman oluyorum ya bişey olsa naparım diyorum.... :18::18:
galiba kocişi daha çok frenlemeliyim.
kızlar sizdede ilişkiden sonra hafif ağrı oluyor mu normal mi acaba???????????????

canım bi sıkıntı yoksa uzak durma kocadan onun da sevgiye ilgiye ihtiyacı var ciddi diyorum çok uzaklaşmayın

elimde değil hem çok uykum var deli gibi,kan şekerim 63 çıktı,gözümü açamıyom,hafta sonu 16 saat uyudum,başım ağrıyo,dokununca bişey hissetmiyom çoğu zaman,elimde olan bişey değil,ben ki onu bir gün bile ihmal etmemişimdir,tehlike olduğu zamanlarda bile dayanamıyodm yanaşıyodum,ama şimdi sanki 90 yaşındaym,çok nadir haftada bi içimde bi dürtü oluyo da uyandırıyom o anda sırf aramız açılmasn diye

canim benim icin de tavukta ayni durum gecerli. tavugun her formu beni mahvediyor. gececek insallah diye bekliyorum

yok ağrı olmuyo da,kendime şaşıyorum noldu neden bişey hissetmiyom diye,10 ay boyunca her gün yapan ben,noldu da odunlaştım diyorum,hatta ilk defa numara yaptım dün hoşuma gitmiş gibi,çok kötü hissettim kendime onu kandırdm diye,sonra da dayanamadm itiraf ettim,üzüldü,ama gece de şeytan dürttü sanki uyandırdm onu,çok mutlu oldu,ben hormonları değil onlar beni yönlendiriyo hayretler içindeyim inan

birincisi agri olmuyor ikincisi de niye kontrolu ona birakiyosun ki. benim doktorumun kesin talimati var iliski konusunda kesinlikle kontrol sende olacak diyor. ritmi hareketi sen ayarlayabilecek durumda olmalisin. onlara birakirsak ohoooo dumduz asfalt

ayy iyi yaa uykudan uyandırıldığına hiç kızmamıştır kesin rüya zannetmiştir
eee baba olmak kolay değil canım sen taşıyosun sağlığın etkileniyo dengen bozuluyo e onlarda bi zahmet birazda olsa sabredecekler dimi
bakalım önümüzdeki aylarda napacaz göbek kocaman olunca... arkadaşlardan duyuyodum 6. ayından sonra daha yapmadıklarını. ayyy nasıl olur ??? benimkinin o kadar dayanabileceğini hiççç mi hiç düşünemiyorum

neeeeee doktor öylemi dedi..
ne bileyim bende cinsel ilişkinin zararı yok dendiği için ritim mitim takmıyodum.. sonra da niye ağrıyo diyodummm

görünüşe bakılırsa kocişle oturup ciddi ciddi konuşmalıyım kulağını çekmeliyim

yaa sorma benim içimde de bi sıkıntı var hayır olsun inşallah biraz mızmızım bugün :44:
hayır olsun cnm bi çiçek daha gelir düzelir inş.geçer mızmızlığın
canim benim icin de tavukta ayni durum gecerli. tavugun her formu beni mahvediyor. gececek insallah diye bekliyorum

ya ama çok kötü etkiledi beni bide ben çok yiyorum sanıyorum burdaki ablada sende bi tuhaflık var hiç yemeden kalkıyosun dedi son 3 gündür tabağımı hep döktüm ben asla böyle bişey yapmazdım sanırım böyle bi süreç yaşanıyo bende o sürece girdim bakalım hepimiz için hayırlısı...

ya ama çok kötü etkiledi beni bide ben çok yiyorum sanıyorum burdaki ablada sende bi tuhaflık var hiç yemeden kalkıyosun dedi son 3 gündür tabağımı hep döktüm ben asla böyle bişey yapmazdım sanırım böyle bi süreç yaşanıyo bende o sürece girdim bakalım hepimiz için hayırlısı...[/B][/QUOTE]

bu sıcakta daha bi ağır geliyo etli yemekler,ben de yiyemiyom,balık ta yiyemiyom,dr. u aradım doğumdaymış,yardımcısına söyledim kan şekerim 63 çıktı,sürekli elim ayağım titriyo,sürekli uyuyorm,çok halsizim diye,kontrole gelin isterseniz dedi,12 ye aldım randevuyu,1 temmuzda gidecektim,kısmet bugüneymiş,17. haftaya girmiş olduk,bebişimizin cinsiyeti belli olur inş.

hadi bakalim sen de hayirlisiyla ogren bebisinin cinsiyetini de seker meker hepsi toparlar insallah. canim cok ac kalmamaya calis. elinin altinda ceviz falan olsun. ben arada bi hurma atiyorum agzima hafif sallanti hissedince falan. dikkat et kendine cook

tum arkadaslar bi de bu aralar aman dikkat edin. uzun suredisarda kalacaksaniz yalniz gitmeyin. kan hacmi cok arttigi icin bi anda gozunuz kararabiliyor. dun biraz gezeyim birseyler bakayim dedim. 3 saat falan o magaza senin bu magaza benim dolanmisim. kendimi minibuse zor attim gozlerim kararinca. kaldi ki gezerken de biseyler atistiriyordum kocise de soylemedim kizmasin diye.. aman haa dikkat!...

çekmecem meyve dolu,saat başı atıştırıyorum ama düzelecek gibi değilim,gözlerimi açamıyom

herkeslere ve herkesin içindeki küçücük bebişlere günaydınnn.....

cnm geldi mi bugün ptt kargo ile geliyor bugün bekliyelim öğleni olmadı ben mail atar sorarım olurmu

balıkçının telini de eşimi arıcam birazdan sorcam olurmu??

Gelmedi trenimiz halaa.saol cnm benim.

biz temkinliyiz zaten yaş 33-35 haftada bir 10 günde 1 ama dikkatli ve yavaş olması gerek. artık bir can var orda ona göre hareket etmeliyiz. cnm baş ağrıların sanırım 16. haftada inşallah son bulacak. bende öyle oldu çok şükür.

biz temkinliyiz zaten yaş 33-35 haftada bir 10 günde 1 ama dikkatli ve yavaş olması gerek. artık bir can var orda ona göre hareket etmeliyiz. cnm baş ağrıların sanırım 16. haftada inşallah son bulacak. bende öyle oldu çok şükür.[/QUOTE]

10 GÜNDE 1 Mİ,6 GÜN YAPMADIK DİYE KENDİMİ SUÇLADIM BEN,BANA NOLUYO BEN NİYE BÖYLE OLDUM DİYE,KARIN ENGEL DEĞİL Kİ,YETERKİ HİSSİYAT YERİNDE OLSUN

bu sıcakta daha bi ağır geliyo etli yemekler,ben de yiyemiyom,balık ta yiyemiyom,dr. u aradım doğumdaymış,yardımcısına söyledim kan şekerim 63 çıktı,sürekli elim ayağım titriyo,sürekli uyuyorm,çok halsizim diye,kontrole gelin isterseniz dedi,12 ye aldım randevuyu,1 temmuzda gidecektim,kısmet bugüneymiş,17. haftaya girmiş olduk,bebişimizin cinsiyeti belli olur inş.[/QUOTE]

cnm ya ne etli yemeği ya ben yağlı hiç bişeye dayanamıyorum çorba sebze yemeği semiz otu salatası bol bol yoğurt filan yiyorum haftada bi defa köfte bi defa tavuk yiyorum ama iştahsızlık başladı sanırım :26:sende hayırlı haberlerle gel inş cnm

ne mutlu sana inşallah benimkide geçer :26: yoksa napacam bilimiyorum her haftada rapor alamıyorum zorla çalışıyorum...
önceden beri migrenim vardı ama bu kadar sık değildi...

bu sıcakta daha bi ağır geliyo etli yemekler,ben de yiyemiyom,balık ta yiyemiyom,dr. u aradım doğumdaymış,yardımcısına söyledim kan şekerim 63 çıktı,sürekli elim ayağım titriyo,sürekli uyuyorm,çok halsizim diye,kontrole gelin isterseniz dedi,12 ye aldım randevuyu,1 temmuzda gidecektim,kısmet bugüneymiş,17. haftaya girmiş olduk,bebişimizin cinsiyeti belli olur inş.[/QUOTE]

çok merak ediyorum kız mı olacak, inşallah gösterir ve sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruz

gunaydin kizlar,hayirli haberlerini alanlar,cinsiyet ogrenenler,ogrenecek olanlar,mide bulantisi cekenler,sinirli olanlar...tum annelere ve meleklerine gunaydinlarrr....

kizlar bende cogu yemekten tiksindim galiba,cogu yemegin adini duydugum anda midem bulanio..:))hala daha hic kilo almadim,hatta veriorum.. 4,aydan sonra zaten kilolar cok artiomus.,.

dun aksam inanilmaz ssinirliydim,nedenini bilmiorum,herkesle kavga edesim vardi,gece kocam dayanamdi aldi beni disari deniz kenarina gittik,orda oturduk biriki saat..iyi geldi ama ben hala daha sinirliyim,nasil gecer bilmiorum...

slm güzel anneler ve tatlı bebişler. bugün doktor randevumuz vardı . eşim ben ve oğlum gittik.önce benim doktora gittik. bebişimizi gördük çok şükür sorun yok.
dün tam bu cümlelerimi yazarken telefonum çaldı ve annemle konuşmaya başlayınca devam edemedim yazmaya. neye yazıyorum. doktor vitamin ve kalsiyum verdi kan hapı verdi. dün onları içince kendimi iyi hissettim. bugün de iyiyim çok şükür.

ama bugün moralim çok bozuk çünkü 2.5. yaşındaki oğlum 3 hafta önce bronşit oldu antibiyotik tedavisi oldu 2 hafta önce yine bronşit yine antibiyotik tedavisi. dün benimle birlikte doktora götürdük ve yine BRONSİT!
sezeryanla doğan çocuklarda daha sık görülürmüş. kılosu yaşına göre çok düşük. hiç yemek yemiyor. kan değerleri de iyice düşmüş. tabi o da iştahsızlık yapıyor. şimdi okulda seminerdeyim. ve bi koltuğun üstünde uyuyor ateşi de var. doktor hastaneye yatıralım ya da iğne yapalım dedi iğne verdi 10 tane ve 1 koca torba ilaç. ilaçları görünce ağlayasım geldi. dua edin oğluma. herkes hiç büyümemiş diyor. geçen yıl bu zamanlar 10.5 kıloydu bu yıl 11 kılo. teyzesi 1 yıl sonra ilk defa haftasonu gördü ve hiç büyümemiş dedi.

dün annem aradı dedim ya konuştuk yusuf emirimin bronşiti hakkında ve sonra onun da morali çok bozuldu. 2. bebişşi beklediğimizi daha sölememiştik kimseye ve dün hadi kadının morali düzelsin diye öyledim ve annem beni çok üzen cümleler kurdu. senin neyine bebek sen daha yusuf emire bakamıyorsun. çocuk sürekli hasta kansız zaten. sen de kansızsın bu çocuğa zor bakıyorsun ikinciyi yapınca 2 çocuğa birden nasıl bakacaksın diye fırça attı. oysa biz çok mutluyuz ve çok da güzel bakıyorum benim çocuğum her yıl mayıs haziran aylarında bronşit oluyor ne yapayım. tlf kapatınca oturdum ağladım. eşim ve oğlum uyuyordu. hastanede yoruldukları için. neyse bende durum bu. bebişi gördüğümüze sevinemedim bile.

burada kılo almadım daha diyen arkadaşlara o kadarçok özeniyorum ki 3 ayda 3 kılo aldım ve almaya da devam ediyorum. tüm mide bulantılarıma rağmen yemeye devam ediyorum. çok canım sıkılıyor bu duruma ama yapacak bişey yok. meyveleri yiyemiyorum ağzıma ilaç tadı geliyor meyvelere. burdan da şu sonuca varıyoruz bütün ürünler hormonlu. organik de bulmak zor buralarda. ye iç yat pozisyonundayım okula gitmek bile çok zor geliyor. benim de sütyenlerim olmuyor artık arkadaşlar. ilk hamileliğini yaşayanlar için söyleyeyim o cici sütyenler sonra tekrar olcak ama 2 sene sonra oluyor. bende öyle oldu ilk bebişte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…