canım bi sıkıntı yoksa uzak durma kocadan onun da sevgiye ilgiye ihtiyacı varciddi diyorum çok uzaklaşmayın
kuzucuklarım günaydınnn nasılsınız bakalım
ya dün ben giremedim pek ama bi sorun nedendün sabah kahvaltıda zeytin yedim ilk zeytini yiyince tadı bozuk heralde dedim biraz geçti bi tane daha yedim ALLAH ım bütün günümü berbat etti şu an nasıl tiksniyorum anlatamam adını yazınca bile bi tuhaf oldum ya :26::26::26:aslında çok severdim dün bütün gün gece ve bu sabah mahvetti beni sıfır uykuyla geldim işe gözümün önüne geliyo ya offfffffff neden böyle oldu ???
günaydın tatlışlarrrrr
bu hafta her gün çok sıcak olacakmış yaaa zaten bunaldım iş yerinde pufffffher geçen gün ohh be bi gün daha atlattık diye seviniyom. bugün yine migrenimin başlayacağını hissediyorum bu beni mahvediyo ya her hafta her hafta artık biliyorum ne zaman geleceğini. keşke çalışmasamda evde rahat rahat dinlenebilsem diyorum ama o zamanda çok canım sıkılır dimi yanlız
derya benimde memişler aldı başını gidiyo. ilk evlendiğimde özenle seçerek aldığım cici sütyenlerim yavaş yavaş küçülmeye başlıyolar daha kullanamıycammı onları yani
eşinden soğutma kendini sakın hep içinden gelmesini de bekleme hele bi başla yol alınca kendiliğinden geliyo içinden görürsün
ben pek azaltmamaya çalışıyorum ama benim kocişte zaten hiç fırsat vermiyoki maşallah hiç dikkat yok ben hep diyorum ki yavaş bebik var ama sonra bazen kasığım ağrıyo ve pişman oluyorum ya bişey olsa naparım diyorum.... :18::18:
galiba kocişi daha çok frenlemeliyim.
kızlar sizdede ilişkiden sonra hafif ağrı oluyor mu normal mi acaba???????????????
günaydın tatlışlarrrrr
bu hafta her gün çok sıcak olacakmış yaaa zaten bunaldım iş yerinde pufffffher geçen gün ohh be bi gün daha atlattık diye seviniyom. bugün yine migrenimin başlayacağını hissediyorum bu beni mahvediyo ya her hafta her hafta artık biliyorum ne zaman geleceğini. keşke çalışmasamda evde rahat rahat dinlenebilsem diyorum ama o zamanda çok canım sıkılır dimi yanlız
derya benimde memişler aldı başını gidiyo. ilk evlendiğimde özenle seçerek aldığım cici sütyenlerim yavaş yavaş küçülmeye başlıyolar daha kullanamıycammı onları yani
eşinden soğutma kendini sakın hep içinden gelmesini de bekleme hele bi başla yol alınca kendiliğinden geliyo içinden görürsün
ben pek azaltmamaya çalışıyorum ama benim kocişte zaten hiç fırsat vermiyoki maşallah hiç dikkat yok ben hep diyorum ki yavaş bebik var ama sonra bazen kasığım ağrıyo ve pişman oluyorum ya bişey olsa naparım diyorum.... :18::18:
kızlar sizdede ilişkiden sonra hafif ağrı oluyor mu normal mi acaba???????????????
yok ağrı olmuyo da,kendime şaşıyorum noldu neden bişey hissetmiyom diye,10 ay boyunca her gün yapan ben,noldu da odunlaştım diyorum,hatta ilk defa numara yaptım dün hoşuma gitmiş gibi,çok kötü hissettim kendime onu kandırdm diye,sonra da dayanamadm itiraf ettim,üzüldü,ama gece de şeytan dürttü sanki uyandırdm onu,çok mutlu oldu,ben hormonları değil onlar beni yönlendiriyo hayretler içindeyim inan
birincisi agri olmuyor ikincisi de niye kontrolu ona birakiyosun ki. benim doktorumun kesin talimati var iliski konusunda kesinlikle kontrol sende olacak diyor. ritmi hareketi sen ayarlayabilecek durumda olmalisin. onlara birakirsak ohoooo dumduz asfalt
hayır olsun cnm bi çiçek daha gelir düzelir inş.geçer mızmızlığınyaa sorma benim içimde de bi sıkıntı var hayır olsun inşallah biraz mızmızım bugün :44:
canim benim icin de tavukta ayni durum gecerli. tavugun her formu beni mahvediyor. gececek insallah diye bekliyorum
bu sıcakta daha bi ağır geliyo etli yemekler,ben de yiyemiyom,balık ta yiyemiyom,dr. u aradım doğumdaymış,yardımcısına söyledim kan şekerim 63 çıktı,sürekli elim ayağım titriyo,sürekli uyuyorm,çok halsizim diye,kontrole gelin isterseniz dedi,12 ye aldım randevuyu,1 temmuzda gidecektim,kısmet bugüneymiş,17. haftaya girmiş olduk,bebişimizin cinsiyeti belli olur inş.
hadi bakalim sen de hayirlisiyla ogren bebisinin cinsiyetini de seker meker hepsi toparlar insallah. Canim cok ac kalmamaya calis. Elinin altinda ceviz falan olsun. Ben arada bi hurma atiyorum agzima hafif sallanti hissedince falan. Dikkat et kendine cook
tum arkadaslar bi de bu aralar aman dikkat edin. Uzun suredisarda kalacaksaniz yalniz gitmeyin. Kan hacmi cok arttigi icin bi anda gozunuz kararabiliyor. Dun biraz gezeyim birseyler bakayim dedim. 3 saat falan o magaza senin bu magaza benim dolanmisim. Kendimi minibuse zor attim gozlerim kararinca. Kaldi ki gezerken de biseyler atistiriyordumkocise de soylemedim kizmasin diye.. Aman haa dikkat!...
cnm geldi mi bugün ptt kargo ile geliyor bugün bekliyelim öğleni olmadı ben mail atar sorarım olurmu
balıkçının telini de eşimi arıcam birazdan sorcam olurmu??
günaydın tatlışlarrrrr
ya ama çok kötü etkiledi beni bide ben çok yiyorum sanıyorum burdaki ablada sende bi tuhaflık var hiç yemeden kalkıyosun dedi son 3 gündür tabağımı hep döktüm ben asla böyle bişey yapmazdım sanırım böyle bi süreç yaşanıyo bende o sürece girdim bakalım hepimiz için hayırlısı...[/B]
biz temkinliyiz zaten yaş 33-35 haftada bir 10 günde 1 ama dikkatli ve yavaş olması gerek. artık bir can var orda ona göre hareket etmeliyiz. cnm baş ağrıların sanırım 16. haftada inşallah son bulacak. bende öyle oldu çok şükür.
ya ama çok kötü etkiledi beni bide ben çok yiyorum sanıyorum burdaki ablada sende bi tuhaflık var hiç yemeden kalkıyosun dedi son 3 gündür tabağımı hep döktüm ben asla böyle bişey yapmazdım sanırım böyle bi süreç yaşanıyo bende o sürece girdim bakalım hepimiz için hayırlısı...[/B]
dün tam bu cümlelerimi yazarken telefonum çaldı ve annemle konuşmaya başlayınca devam edemedim yazmaya. neye yazıyorum. doktor vitamin ve kalsiyum verdi kan hapı verdi. dün onları içince kendimi iyi hissettim. bugün de iyiyim çok şükür.slm güzel anneler ve tatlı bebişler. bugün doktor randevumuz vardı . eşim ben ve oğlum gittik.önce benim doktora gittik. bebişimizi gördük çok şükür sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?