2011 Aralık Anneleri

bende temkinli yaklaşıyorum canım hafta bir maksimum iki, zaten hafta içi işten geldiğimde sürekli uyuyorum hiç halim olmuyor, ilişkiden sonra biraz ağrı bendede oluyor ama tam ağrı gibi de değil, karnım çok geriliyor sanki

bende kola tiryakisiydim ama kolaya değilde fantaya dayanamıyorum. maydanozuda ne yersem yanında yiyorum. günde bir demete yakın bitiriyom. üzerine limon suyu ve tuz döküyom çok hoşuma gidiyo ne yapayım. tatlı hiç birşey yemiyom. çağlayı eriği limonu tuzlayıp afiyetle yiyorum. yakında mide denen bir şey kalmayacak herhalde

valla kanama olayını hiç bilmiyorum cnm ya. zorlanıyor musun ilişki esnasında? kasmamaya çalış kendini ama dikkat de et. doktoruna da tekrar sor. belki yasağı kaldırır. için de rahat eder böylece...:)

canım rahat da olsam her seferinde olan bişey, ağrı falan hiç bişey olmuyor ama endişeleniyorum. doktor tümden yasakladı, şimdi nasıl sorarız ki :26: ya 9 ay da böyle geçmez ki şimdiye kadar en fazla 5 defa olmuştur ortalama ayda 1 yani :26: o yüzden sizde böyle bir sıkıntı yoksa ilişkiye uzun süre ara vermeyin daha dikkatlice yapın ve kıymetini bilin

bizde de öyle sayılır haftada yaklaşık iki kez ama hep 2-3 gün ara ile.. ya işte internette doktorlar hep ilişki zararlı değil diyolar ben kendi doktoruma soramadım ama okuduğum için herhalde hafif ağrılarda normaldir diyodum..

bundan sonra daha temkinli olmam gerek...

canım ben birçok yerde okudum ve birçok kişiden duydum maydonozun hamilelikte erken doğumu tetiklediğini ve bu yüzden tüketilmemesi gerektiğini. bu yüzden bence maydonoz aşkını biraz dizginle

minecim kargo bilgileri şu şekilde
--------------------------------------------------------------------------------

Barkod No : KP00132227146 Detay :
Kabul Yeri : İSTANBUL(AND)/ANADOLU YAKASI P Ücret : 3.00 TL.
Varış Yeri : İSTANBUL(AVR) Değer Ücreti : 0.00 TL.
Kabul Tarihi : 20/06/2011 1815 Ödeme Şartı : 0.00 TL.
Ağırlık : 1000 Gr. Ödeme Tipi : N
Gönderen : BAŞAK KIRTIL EV GRAFITI Alıcı : MİNE BABAL
Ek Hizmet : ST

--------------------------------------------------------------------------------

SN İŞLEM / YER BİLGİ GİRİŞ TARİHİ

1. Kabul Edildi - İSTANBUL(AND)(ANADOLU YAK 20/06/2011 1815
2. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AND)(ANADOLU YAK 20/06/2011 2008
3. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KA 21/06/2011 02:02:18
4. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KA 21/06/2011 03:07:46
5. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(KIRAÇ DG.TO 21/06/2011 0733
6. Dağıtıcıya Verildi - İSTANBUL(AVR)(KIRAÇ DG.TO 21/06/2011 0821

bugün gelir sanırım öle görünüyo olmadı yazarız tekrar tamammı

kızlar kontrolden geliyom kızımız olcakmışgelişimi iyi dedi dr. neyseki 1 kilo almışım,dr. aç kalma sürekli bişeyler atıştır,şekerin düşük olması yüksek olmasından iyidir,bebeğe bi zararı yok,sadece seni yorar biraz dedi,dedim 15-16 saat uyuyom,iyi işte kocan karışmıyosa uyu dediçok şükür 6-7 hafta önce 9-10 gün geri olan bebişimiz büyümüş,hatta 1-2 gün önde bile,parmağını emiyodu,sonra döndü açtı bacağını,dr. da kızınız olcak dedi3lü yaptıralım dedi,2li iyi gerek var mıki dedim,omurga açıklığı,omurga gelişimi vs. hakkında bilgimiz olur,sigortanız da var zaten dedi,3 hafta sonra gein dedi,ama gitmeyecem,yeter ya zaten troit kontrolü için 4 tüp kan alındı,halen başım dönüyo,test mest yaptırmayacm bi daha doğuma kadar ahanda buraya yazıyom

mrb arkadaşlar size birşey sormak istiyom. çok maydanoz yiyorum. sabah öğle akşam . acaba bi zararı olurmu bu saaten sonra ? bebeğim 14+2 . bide çok ama çok fanta içiyom.

cnm ikiside iyi değil amma maydonoz aman deyim uzak dur. ödem söktürücü etkisinden dolayı bebişide vucuttan söküp atma etkisi olabileceğinden yasaklıyor doktorlar. Gazlı içeceklerin yasak olmasıda sanırım bebiş doğunca sürekli gaz sıkıntısı çeker aman içmeyin diyorlar ama bilimsel bir bilgim yok.

ayyy cnm hakkını helal et nolur. Çok zahmet verdik sana. hakkını nasıl öderim ben yaa...

aynen canım

oooo süper bir prenses daha. Alalh analı babalı büyütsün inşallah. Bu arada oran nedir?. hala erkekler çoğunlukta mı? benimde öğrenmeme nasip olursa 12 gün kaldı. gel teskere gell..

:26::26::26::26::26::26:

hade hayırlısı canım. aralık anneleri genelinin bebeğinin cinsiyeti erkek. kız sayımız çok azdı sende aramıza hoşgeldinnnnnnn:))))))) bende ikiliyi yaptırmadım. ama 3lüyü yaptıracam zzeka testiymiş. bence sende yaptır. kan verdikten sonra bi kek ye meyve suyu iç hiç birşeyin kalmaz.

oooo süper bir prenses daha. Alalh analı babalı büyütsün inşallah. Bu arada oran nedir?. hala erkekler çoğunlukta mı? benimde öğrenmeme nasip olursa 12 gün kaldı. gel teskere gell..

irkek çok evet,eşim diyo ki kesin mi şimdi kız olduğu,bence kafasından sıktı,şoka girdi,sonra geçtidedim 4 aylık bebek,haftasına göre 1-2 günde önde,bacağını da açtı eee daha ne

ayyyy canımmm gözün aydın ne güzel bi haber küçük prenses geliyoo
artık emin olarak isim düşünebilirsin ve alışverişe yavaş yavaş başlayabilirsin.

Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahh

Son düzenleme:

ÇOK güzel haberlerle gelmişsin canım kız istiyodun sen zaten sevindim darısı başımıza artık ben haftaya bugün bu saatte öğrenmiş olurum inş

irkek çok evet,eşim diyo ki kesin mi şimdi kız olduğu,bence kafasından sıktı,şoka girdi,sonra geçtidedim 4 aylık bebek,haftasına göre 1-2 günde önde,bacağını da açtı eee daha ne

cnm çok sevindim gözün aydın.. bizde kısmetse cumartesi öğreneceğiz inşş... 3 hafta önce kız olabilir demişti ama net değil demişti.. benimde içimden kız geçiyor.. mobilyalara duvar kağıtlarına baka baka daha da heveslendim...inşş senin gibi güzel bir haberde ben verebilirim cnm... Allah sağlıkla sonuna kadar nasip etsin inş...

ben ikiliyi yaptırdım zaten,3 lüye gerek yok,sırt kemiğini gösterdi zaten,bu işi ticarete çevirmişler,onun için protesto ediyom,tanış dr.umuza sorduk,askeriye de prof. Dr. Gerek oyk diyo,2li iyiyse,onun için yaptırmayacm

canımm ne güzel haber gözün aydın maşallah kızına sen uyu ki bebiş büyüsün uyusun da büyüsün de mi çok sevindim

öyle deme 3 hafta sonra da kızını görürsün fena mı hem şeker testi falan da olacak ilerde yaptırırsın

amin canım,annesi ablası çok sevindi,ablasının 3 oğlu var,kız istedi oğlan oldu,diğerinin 1 oğlu,abisinin 1 oğlu,diğerlerinde de 2 kız var sadece,yeni 7 erkek torun 2 kız,onun için çok sevindiler,rüyamda gördüğüm cadı kız mı acaba kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…