madem ilişkiden konu açılmışken sorayım bari dedim. ben bu konuda fazla temkinliyim heralde. bi öncekinin üzerinden 4-5 gün geçmeden izin vermiyorum. sizin durumlar nasıl? bu arada illa ki ağrı oluyor. her seferinde korkuyorum ben de ama normalmiş sanırım ağrının olması. rahim büyüdüğü için önceden hissetmediğimiz kasılmaları daha fazla hissedermişiz. öyle işte cnm. yine de çok dikkat etmek gerekiyor bence...
cnm gazlı içecekler zararlı. biraz kendini frenle:) ben 10 gün de bir bi bardak ödül veriyorum kendime o kadar. yoksa tam bir kola tiryakisiyim. ama bebişim annesini de sağlıklı yaptı bu sayede. sigara, kahve, asitli içeceklere son
valla kanama olayını hiç bilmiyorum cnm ya. zorlanıyor musun ilişki esnasında? kasmamaya çalış kendini ama dikkat de et. doktoruna da tekrar sor. belki yasağı kaldırır. için de rahat eder böylece...:)
madem ilişkiden konu açılmışken sorayım bari dedim. ben bu konuda fazla temkinliyim heralde. bi öncekinin üzerinden 4-5 gün geçmeden izin vermiyorum. sizin durumlar nasıl? bu arada illa ki ağrı oluyor. her seferinde korkuyorum ben de ama normalmiş sanırım ağrının olması. rahim büyüdüğü için önceden hissetmediğimiz kasılmaları daha fazla hissedermişiz. öyle işte cnm. yine de çok dikkat etmek gerekiyor bence...
bende kola tiryakisiydim ama kolaya değilde fantaya dayanamıyorum. maydanozuda ne yersem yanında yiyorum. günde bir demete yakın bitiriyom. üzerine limon suyu ve tuz döküyom çok hoşuma gidiyo ne yapayım. tatlı hiç birşey yemiyom. çağlayı eriği limonu tuzlayıp afiyetle yiyorum. yakında mide denen bir şey kalmayacak herhalde
mrb arkadaşlar size birşey sormak istiyom. çok maydanoz yiyorum. sabah öğle akşam . acaba bi zararı olurmu bu saaten sonra ? bebeğim 14+2 . bide çok ama çok fanta içiyom.
minecim kargo bilgileri şu şekilde
--------------------------------------------------------------------------------
Barkod No : KP00132227146 Detay :
Kabul Yeri : İSTANBUL(AND)/ANADOLU YAKASI P Ücret : 3.00 TL.
Varış Yeri : İSTANBUL(AVR) Değer Ücreti : 0.00 TL.
Kabul Tarihi : 20/06/2011 1815 Ödeme Şartı : 0.00 TL.
Ağırlık : 1000 Gr. Ödeme Tipi : N
Gönderen : BAŞAK KIRTIL EV GRAFITI Alıcı : MİNE BABAL
Ek Hizmet : ST
--------------------------------------------------------------------------------
SN İŞLEM / YER BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
1. Kabul Edildi - İSTANBUL(AND)(ANADOLU YAK 20/06/2011 1815
2. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AND)(ANADOLU YAK 20/06/2011 2008
3. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KA 21/06/2011 02:02:18
4. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KA 21/06/2011 03:07:46
5. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(KIRAÇ DG.TO 21/06/2011 0733
6. Dağıtıcıya Verildi - İSTANBUL(AVR)(KIRAÇ DG.TO 21/06/2011 0821
bugün gelir sanırım öle görünüyo olmadı yazarız tekrar tamammı
Merhaba kızlar,nasılsınız bebişler nasıl?
Ya kızlar benim göğüslerimde çok büyüdü ve büyümeye devam ediyor,durduramıyoruzNormalde küçücüktür ama böyle giderse devasa bi şey olcak. 2 kilo aldım ama hepsi göğüsten ibaret...Eşimde diyor; neden normal hamileler gibi göbeğin değilde göğüslerin büyüyor acaba Bu işte bi iş var
kızlar kontrolden geliyom kızımız olcakmışgelişimi iyi dedi dr. neyseki 1 kilo almışım,dr. aç kalma sürekli bişeyler atıştır,şekerin düşük olması yüksek olmasından iyidir,bebeğe bi zararı yok,sadece seni yorar biraz dedi,dedim 15-16 saat uyuyom,iyi işte kocan karışmıyosa uyu dedi çok şükür 6-7 hafta önce 9-10 gün geri olan bebişimiz büyümüş,hatta 1-2 gün önde bile,parmağını emiyodu,sonra döndü açtı bacağını,dr. da kızınız olcak dedi 3lü yaptıralım dedi,2li iyi gerek var mıki dedim,omurga açıklığı,omurga gelişimi vs. hakkında bilgimiz olur,sigortanız da var zaten dedi,3 hafta sonra gein dedi,ama gitmeyecem,yeter ya zaten troit kontrolü için 4 tüp kan alındı,halen başım dönüyo,test mest yaptırmayacm bi daha doğuma kadar ahanda buraya yazıyom
yaa siz yine şanslısınız biz nerdeyse 1 aydır ilişkiye giremiyoduk ilişkiden hemen sonra çok hafif bi damla bile sayılmaz peceteye kan geliyordu sonuncusunda da geldidoktor yasaklamıştı ama yaptık şimdi de korkuyorum ya bişey olduysa diye:18: ama devamı gelmedi acaba vajina girişi dar diye mi o kanama oluyor önceden de hep oluyordu test falan yapılmıştı hiçbişey çıkmamıştı :26::26::26:
kızlar kontrolden geliyom kızımız olcakmışgelişimi iyi dedi dr. neyseki 1 kilo almışım,dr. aç kalma sürekli bişeyler atıştır,şekerin düşük olması yüksek olmasından iyidir,bebeğe bi zararı yok,sadece seni yorar biraz dedi,dedim 15-16 saat uyuyom,iyi işte kocan karışmıyosa uyu dedi çok şükür 6-7 hafta önce 9-10 gün geri olan bebişimiz büyümüş,hatta 1-2 gün önde bile,parmağını emiyodu,sonra döndü açtı bacağını,dr. da kızınız olcak dedi 3lü yaptıralım dedi,2li iyi gerek var mıki dedim,omurga açıklığı,omurga gelişimi vs. hakkında bilgimiz olur,sigortanız da var zaten dedi,3 hafta sonra gein dedi,ama gitmeyecem,yeter ya zaten troit kontrolü için 4 tüp kan alındı,halen başım dönüyo,test mest yaptırmayacm bi daha doğuma kadar ahanda buraya yazıyom
oooo süper bir prenses daha.Alalh analı babalı büyütsün inşallah. Bu arada oran nedir?. hala erkekler çoğunlukta mı? benimde öğrenmeme nasip olursa 12 gün kaldı. gel teskere gell..
irkek çok evet,eşim diyo ki kesin mi şimdi kız olduğu,bence kafasından sıktı,şoka girdi,sonra geçtidedim 4 aylık bebek,haftasına göre 1-2 günde önde,bacağını da açtı eee daha ne
hade hayırlısı canım. Aralık anneleri genelinin bebeğinin cinsiyeti erkek. Kız sayımız çok azdı sende aramıza hoşgeldinnnnnnn:))))))) bende ikiliyi yaptırmadım. Ama 3lüyü yaptıracam zzeka testiymiş. Bence sende yaptır. Kan verdikten sonra bi kek ye meyve suyu iç hiç birşeyin kalmaz.
cnm çok sevindim gözün aydın.. bizde kısmetse cumartesi öğreneceğiz inşş... 3 hafta önce kız olabilir demişti ama net değil demişti.. benimde içimden kız geçiyor.. mobilyalara duvar kağıtlarına baka baka daha da heveslendim...inşş senin gibi güzel bir haberde ben verebilirim cnm... Allah sağlıkla sonuna kadar nasip etsin inş...
ayyyy canımmm gözün aydın ne güzel bi haber küçük prenses geliyoo
artık emin olarak isim düşünebilirsin ve alışverişe yavaş yavaş başlayabilirsin.
Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?