dün tam bu cümlelerimi yazarken telefonum çaldı ve annemle konuşmaya başlayınca devam edemedim yazmaya. neye yazıyorum. doktor vitamin ve kalsiyum verdi kan hapı verdi. dün onları içince kendimi iyi hissettim. bugün de iyiyim çok şükür.
ama bugün moralim çok bozuk çünkü 2.5. yaşındaki oğlum 3 hafta önce bronşit oldu antibiyotik tedavisi oldu 2 hafta önce yine bronşit yine antibiyotik tedavisi. dün benimle birlikte doktora götürdük ve yine BRONSİT!
sezeryanla doğan çocuklarda daha sık görülürmüş. kılosu yaşına göre çok düşük. hiç yemek yemiyor. kan değerleri de iyice düşmüş. tabi o da iştahsızlık yapıyor. şimdi okulda seminerdeyim. ve bi koltuğun üstünde uyuyor ateşi de var. doktor hastaneye yatıralım ya da iğne yapalım dedi iğne verdi 10 tane ve 1 koca torba ilaç. ilaçları görünce ağlayasım geldi. dua edin oğluma. herkes hiç büyümemiş diyor. geçen yıl bu zamanlar 10.5 kıloydu bu yıl 11 kılo. teyzesi 1 yıl sonra ilk defa haftasonu gördü ve hiç büyümemiş dedi.
dün annem aradı dedim ya konuştuk yusuf emirimin bronşiti hakkında ve sonra onun da morali çok bozuldu. 2. bebişşi beklediğimizi daha sölememiştik kimseye ve dün hadi kadının morali düzelsin diye öyledim ve annem beni çok üzen cümleler kurdu. senin neyine bebek sen daha yusuf emire bakamıyorsun. çocuk sürekli hasta kansız zaten. sen de kansızsın bu çocuğa zor bakıyorsun ikinciyi yapınca 2 çocuğa birden nasıl bakacaksın diye fırça attı. oysa biz çok mutluyuz ve çok da güzel bakıyorum benim çocuğum her yıl mayıs haziran aylarında bronşit oluyor ne yapayım. tlf kapatınca oturdum ağladım. eşim ve oğlum uyuyordu. hastanede yoruldukları için. neyse bende durum bu. bebişi gördüğümüze sevinemedim bile.
kızlar sileri sağlık ocağından aradılar mı?bu gün beni arayıp gebe görünüyosunuz.2 gün içinde sağlık ocağına gelmeniz gerekiyor dedi.neden çağırmış olabilirler ki?
dün annem aradı dedim ya konuştuk yusuf emirimin bronşiti hakkında ve sonra onun da morali çok bozuldu. 2. bebişşi beklediğimizi daha sölememiştik kimseye ve dün hadi kadının morali düzelsin diye öyledim ve annem beni çok üzen cümleler kurdu. senin neyine bebek sen daha yusuf emire bakamıyorsun. çocuk sürekli hasta kansız zaten. sen de kansızsın bu çocuğa zor bakıyorsun ikinciyi yapınca 2 çocuğa birden nasıl bakacaksın diye fırça attı. oysa biz çok mutluyuz ve çok da güzel bakıyorum benim çocuğum her yıl mayıs haziran aylarında bronşit oluyor ne yapayım. tlf kapatınca oturdum ağladım. eşim ve oğlum uyuyordu. hastanede yoruldukları için. neyse bende durum bu. bebişi gördüğümüze sevinemedim bile.
hepimizi çağırıyorlar cnm. yeni sağlık sisteminde aile hekimi seni takip etmek zorunda. gerektiğinde evinde bile kont. gelecekler. git bence hem istediğin testleri ücretsiz yaptırısın. 20. haftada da tetanoz aşısı için çağıracaklar.
Çok geçmiş olsun cnm. arı poleni diye bişey var eczaneden sor al. böyle kronik bronşite iyi geliyor. bide balık yağı ve iştah açıcı vitamin içir sürekli bak kendine gelir ondan sonra. üzme kendini tüm çocuklarda olabiliyor böyle şeyler.
aaa ben buna karşıyım işte. İnsanın anneside olsa eleştri sınırlarını aşmamalı. böyle bir cümle kurmak anne olana yakışmaz. Kaldiki tc'de her 3 kişiden 1'i kansız. bende dahil. nolmuş yani yaşamayalım mı biz? sen onun yaşlılığına ver üzme kendini. Allah oğluna acil şifalar versin. karnındaki yavrunuda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
burada kılo almadım daha diyen arkadaşlara o kadarçok özeniyorum ki 3 ayda 3 kılo aldım ve almaya da devam ediyorum. tüm mide bulantılarıma rağmen yemeye devam ediyorum. çok canım sıkılıyor bu duruma ama yapacak bişey yok. meyveleri yiyemiyorum ağzıma ilaç tadı geliyor meyvelere. burdan da şu sonuca varıyoruz bütün ürünler hormonlu. organik de bulmak zor buralarda. ye iç yat pozisyonundayım okula gitmek bile çok zor geliyor. benim de sütyenlerim olmuyor artık arkadaşlar. ilk hamileliğini yaşayanlar için söyleyeyim o cici sütyenler sonra tekrar olcak ama 2 sene sonra oluyor. bende öyle oldu ilk bebişte.
canım çok geçmiş olsun dayanamıyorum çocuklara kıyamıyorum ben yadün tam bu cümlelerimi yazarken telefonum çaldı ve annemle konuşmaya başlayınca devam edemedim yazmaya. neye yazıyorum. doktor vitamin ve kalsiyum verdi kan hapı verdi. dün onları içince kendimi iyi hissettim. bugün de iyiyim çok şükür.
ama bugün moralim çok bozuk çünkü 2.5. yaşındaki oğlum 3 hafta önce bronşit oldu antibiyotik tedavisi oldu 2 hafta önce yine bronşit yine antibiyotik tedavisi. dün benimle birlikte doktora götürdük ve yine BRONSİT!
sezeryanla doğan çocuklarda daha sık görülürmüş. kılosu yaşına göre çok düşük. hiç yemek yemiyor. kan değerleri de iyice düşmüş. tabi o da iştahsızlık yapıyor. şimdi okulda seminerdeyim. ve bi koltuğun üstünde uyuyor ateşi de var. doktor hastaneye yatıralım ya da iğne yapalım dedi iğne verdi 10 tane ve 1 koca torba ilaç. ilaçları görünce ağlayasım geldi. dua edin oğluma. herkes hiç büyümemiş diyor. geçen yıl bu zamanlar 10.5 kıloydu bu yıl 11 kılo. teyzesi 1 yıl sonra ilk defa haftasonu gördü ve hiç büyümemiş dedi.
aradılar cnm gittim ben hemşireler tansiyon ve kilo ölçümü yapıyo,amaç anne bebek ölümlerini aza indirmek ve özel hastanelere para vermemekmiş 20. haftada tetenoz aşısı olucam ağustos 9 da randevum var iğne için :18::18::18::18:kızlar sileri sağlık ocağından aradılar mı?bu gün beni arayıp gebe görünüyosunuz.2 gün içinde sağlık ocağına gelmeniz gerekiyor dedi.neden çağırmış olabilirler ki?
canım sıkma canını bazen annelerde düsğünmeden konusabılıyorlar lütfen üzülme bebısşler hasta olarak düserek kalkarak büyğüyorlar bosverrr sen kendine güven gerısını bosver
ewet kansızlık cok var sebebıde dengesız beslenmeeeeee
hayır olsun cnm bi çiçek daha gelir düzelir inş.geçer mızmızlığın
dün tam bu cümlelerimi yazarken telefonum çaldı ve annemle konuşmaya başlayınca devam edemedim yazmaya. neye yazıyorum. doktor vitamin ve kalsiyum verdi kan hapı verdi. dün onları içince kendimi iyi hissettim. bugün de iyiyim çok şükür.
Merhaba kızlar,nasılsınız bebişler nasıl?
Ya kızlar benim göğüslerimde çok büyüdü ve büyümeye devam ediyor,durduramıyoruzNormalde küçücüktür ama böyle giderse devasa bi şey olcak. 2 kilo aldım ama hepsi göğüsten ibaret...Eşimde diyor; neden normal hamileler gibi göbeğin değilde göğüslerin büyüyor acaba Bu işte bi iş var
Merhaba kızlar,nasılsınız bebişler nasıl?
Ya kızlar benim göğüslerimde çok büyüdü ve büyümeye devam ediyor,durduramıyoruzNormalde küçücüktür ama böyle giderse devasa bi şey olcak. 2 kilo aldım ama hepsi göğüsten ibaret...Eşimde diyor; neden normal hamileler gibi göbeğin değilde göğüslerin büyüyor acaba Bu işte bi iş var
günaydın tatlışlarrrrr
bu hafta her gün çok sıcak olacakmış yaaa zaten bunaldım iş yerinde pufffffher geçen gün ohh be bi gün daha atlattık diye seviniyom. bugün yine migrenimin başlayacağını hissediyorum bu beni mahvediyo ya her hafta her hafta artık biliyorum ne zaman geleceğini. keşke çalışmasamda evde rahat rahat dinlenebilsem diyorum ama o zamanda çok canım sıkılır dimi yanlız
derya benimde memişler aldı başını gidiyo. ilk evlendiğimde özenle seçerek aldığım cici sütyenlerim yavaş yavaş küçülmeye başlıyolar daha kullanamıycammı onları yani
eşinden soğutma kendini sakın hep içinden gelmesini de bekleme hele bi başla yol alınca kendiliğinden geliyo içinden görürsün
ben pek azaltmamaya çalışıyorum ama benim kocişte zaten hiç fırsat vermiyoki maşallah hiç dikkat yok ben hep diyorum ki yavaş bebik var ama sonra bazen kasığım ağrıyo ve pişman oluyorum ya bişey olsa naparım diyorum.... :18::18:
galiba kocişi daha çok frenlemeliyim.
kızlar sizdede ilişkiden sonra hafif ağrı oluyor mu normal mi acaba???????????????
madem ilişkiden konu açılmışken sorayım bari dedim. ben bu konuda fazla temkinliyim heralde. bi öncekinin üzerinden 4-5 gün geçmeden izin vermiyorum. sizin durumlar nasıl? bu arada illa ki ağrı oluyor. her seferinde korkuyorum ben de ama normalmiş sanırım ağrının olması. rahim büyüdüğü için önceden hissetmediğimiz kasılmaları daha fazla hissedermişiz. öyle işte cnm. yine de çok dikkat etmek gerekiyor bence...
yaa siz yine şanslısınız biz nerdeyse 1 aydır ilişkiye giremiyoduk ilişkiden hemen sonra çok hafif bi damla bile sayılmaz peceteye kan geliyordu sonuncusunda da geldidoktor yasaklamıştı ama yaptık şimdi de korkuyorum ya bişey olduysa diye:18: ama devamı gelmedi acaba vajina girişi dar diye mi o kanama oluyor önceden de hep oluyordu test falan yapılmıştı hiçbişey çıkmamıştı :26::26::26:
mrb arkadaşlar size birşey sormak istiyom. çok maydanoz yiyorum. sabah öğle akşam . acaba bi zararı olurmu bu saaten sonra ? bebeğim 14+2 . bide çok ama çok fanta içiyom.
mrb arkadaşlar size birşey sormak istiyom. çok maydanoz yiyorum. sabah öğle akşam . acaba bi zararı olurmu bu saaten sonra ? bebeğim 14+2 . bide çok ama çok fanta içiyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?