2011 Aralık Anneleri

kızlar dün akşam dilim yerlerde gezerken bana bi enerji geldi attım kendimi mağazalara malum düğünler kınalar bi mağazada platform ayakkabılar 35 tl yazıyo girdim ayakkabılar güzel bide kaliteli adam yeni ürün getirecekmiş elden çıkarıyo neyse şöle önü kapalı platform topuk giydim normalde bende goril ayağı var 38 numara :82:ben ayaklarım şişer hamileyim ne olur ne olmaz 39 numara alim dedim kız bana ne dese beğenirsiniz inanmam hamile olduğunuza hiç belli değil dedi sinirlendim tabi o sinirle 2 tane ayakkabı aldım çıktım eve gidene kadarda nefesimi tuttum karnım şişsin azcık die

ama kesin erkek değildi belki kızdır he kızımmı diyosun ama hiç benzemiyodu bana yaaa hehehehe biraz benzeseydi neyse yine de yorumun güsel teşekkürler canım..

amin cnm bende tebrik ediyorum seni ben 4 sene sonra 1 taneyi zor pırtlatıcam ALLAH yardımcın olsun maddi manevi

aynen bende 4 yıl sonra herşey çok toz pembe olacak diye beklerken birde taşınma işi çıkınca maddi manevi stres olduk...ilk 3 ay ben hamileler mutlu ve tok zannediyordum diyerek ağlıyordum.hala açım ama dün çok mutlu oldum.buna çok ihtiyacım vardı

kızlar dün kendime bikini alım dedim anam yok memeyi kapasam altı açık kaldı.. altı kapasam üstü uymadı.. walla fenalık geldi.. şöle 1-2 sene giycem çok pahalı bişi almım dedim yok yok bulamadım. sanki herkes 36-38 olmak zorunda...

en son boynerde hayatımda ilk defea altıetekli gibi olan bikini lerden son kalmış olan 44-46 karışımı bir bikini alabildim.. çok ucuz oldu sormayın:) 100 tl verdik..

gezerken tepehomede bebil odalarına baktık öle güzellerki anlatamam.. bir tanesini eşimle çok beğendik.. kız olursa evlenene kadar kullanır odayı.. kuplarını falan çok güzel yapmışlar.. 1700 tl ye gelio.. çok mantıklı geldi.. bir cinsiyeti belli olsa..

istanbulda ablamdan kalma o kadar çok eşya varki.. cinsiyet belli olsa gidio toplıcaz... kız olursa yaşadık zaten:) onun dışında 2 tane mama sandelyemiz, araba koltuğumuz, süt pompamız, bebe telsizimiz, katı meyva sıkıcağımız, yeni doğan oyncaklarımız, fistolu bebek sepetimiz, bebek arabamız, ana kucağımız hazır durumda:) bunları alınca nereye koycam onu pek bilmiyorum ama heyecanla bekliyorum..kız kıyafetleri zaten saymıyorum:)

Oy oyy maşallah ) Bayılıyorum ikiz annelerine bende çok istemiştim ikizim olsun nasip değilmiş doktora ilk gittiğimde diyorum iyice bakın belki bir tane daha vardır Hayırlısı inşallah .

canım benim belki peşine birtane daha gelir..ne güzel ikiz gibi büyürler..en azından tek tek daha sağlıklı ve snin içide daha rahat olu...Rabbim gönlümüze göre hayırlı hayırlı versin

canım ben de arada yiyorum niye zararlı olsun ki?:26:

canım benim ya açım derken yemek yemiyomusun anlamadım ya:26::26::26:

handem ne uğraşıyon be bikiniyle benim gibi paçalı bi don giy üstünede beyaz bi tşört tamamdır ama donum benim beyaz yeşil kocaman çiçekli malum deniz analğıda zor zanaat

oo canım herşey hazır,hepsini ve tabiki bikinini hayırlı günlerde kullan inşallah,maşallah...cinsiyeti öğrenmeni dört gözle bekliyoruz...

Kız zorlama kendini ne güzel işte kilo almamışın çaktırma iyi yanını düşün ) Cicilerin hayırlı olsun benimde kıyafet ihtiyacım var temmuz ortasına bekliyorum biraz kilo alıp öyle alayım :))
Ne kadar güzel çok şey hazır şimdiden :)) Yaşasın eş, dost, tanıdık :)) Benim hiç avantajım yok ablamda hamile
canım benim belki peşine birtane daha gelir..ne güzel ikiz gibi büyürler..en azından tek tek daha sağlıklı ve snin içide daha rahat olu...Rabbim gönlümüze göre hayırlı hayırlı versin

Amin tatlım hayırlısıyla hepimiz için hayırlısı .

ay çok yaşa emi.. gözümde canladırdımda.. gül gül walla.. aşka olsun yaa... hepimizi bir çeçit anayız işte.. idare etcez biraz:))

kızlar ya hani bi türkmengelini vardı ne zamandır yok oldu haberi olan varmı ya hayatı dizi gibiydi valla ne oldu merak ettim :26::26::26:

ay çok yaşa emi.. gözümde canladırdımda.. gül gül walla.. aşka olsun yaa... hepimizi bir çeçit anayız işte.. idare etcez biraz:))

kız benim öyle çekilmiş videom bile var hele benim arkadaşlarım var onlarında böyle maceraları var ama basına sızdırmıyoruz tabi yarın gidicem mesela 2 günlüğüne bu sefer kırmızı çiçekli giymeyi düşünüyorum

oooo Allah analı bablı büyütsün inşallah. Arzummm2cum erkeğin seninde hayırlı olsun. Erkekler çoğunlukta.umarım erken doğum olmaz ama olursada çok korkma cnm. ikizler genelde 7.ayda geliyorlar.benim arkadaşımda 7.ayda ikiz erkek doğurdu. birir biraz küçüktü birkaç gün küvezde kaldı ama maşallahları var. nur topu gibiler. Rabbim hepimize ama ikiz bekleyenlere daha çok yardım etsin inşallah.

ne zaman kontrol var ..gıtsen bellı olmustur artık ..goster mıyor mu

bızımkı masallah her saım acık ama doktorlar soylemıyor :)

seninki her daim açıksa kesin erkektir. bu kadeeer edepsiz kız olmaz zaten, kızlar kapatıyorlar oralarını. Aferim onlara. bende çatlayacağım meraktan artık yavvv.2 temmuzda randevum var.bakalım Rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimize.

ooo çok tebrik ederim cnm kardeşini. Allah herkese böyle evlat, kardeş nasip etsin inşallah.

teşekkür ederim canım,evet çok tatlı bi heyecan artık onla konuşurken kızım diyebilmek[/QUOTE]

deryacım nedense içime hep senin oğlun olacakmış gibi doyuyordu. ve hala öyle doğuyor. senin kesin mi dedi doktor.

normal cnm her gece ayrı bir kabus görebiliyoruz. bi tarafımız açıktamı kalıyor ne...

günaydın cnm.saol cnm. yazmasam daha iyiydi ama dediğin gibi iyice pimpirikli oldum. kendimi dopumdan sonra düşenemiyorum. saçı niye böyle, teni kurumuş mu?, altını değiştirmeyi becerebilecekmiyim, banyo yaptıramam herhalde kesin elimden kayar. ayyy ben nasıl baş edicem ya başaramazsam, ya yavruma doğru dürsüt bakamazsam benim yüzümden ona bişey olursa. hayırlısıyla bir o günleri görsek. hakkatten çok pimprirkli oldum.

ay dün akşam benide kuaförden kaçırdılar.. böle kapıda bekliolar.. bir sokak gibi.. zar zor gellerinden kaçtım bunlar fuhuş çetesiymiş.. sonra kaçtım beni başka yerde yakaladıklar.. sonra yol üstünde bir dükkana gittim telefon edim diyee.. teli kaldırdım 155 polisi aradım.. poliste onlardan çıktı.. bir daha kaçırdılar beni.. böle uzun zamandır abuk subuk rüyalar görüom manasuz.. hayır yorganlada örtünüyorum hani bilemedim:)

deryacım nedense içime hep senin oğlun olacakmış gibi doyuyordu. ve hala öyle doğuyor. senin kesin mi dedi doktor.

normal cnm her gece ayrı bir kabus görebiliyoruz. bi tarafımız açıktamı kalıyor ne...

günaydın cnm.saol cnm. yazmasam daha iyiydi ama dediğin gibi iyice pimpirikli oldum. kendimi dopumdan sonra düşenemiyorum. saçı niye böyle, teni kurumuş mu?, altını değiştirmeyi becerebilecekmiyim, banyo yaptıramam herhalde kesin elimden kayar. ayyy ben nasıl baş edicem ya başaramazsam, ya yavruma doğru dürsüt bakamazsam benim yüzümden ona bişey olursa. hayırlısıyla bir o günleri görsek. hakkatten çok pimprirkli oldum.[/QUOTE]

teşşekkür ederim canım okuldan aradıkları gün bana haber vermek için aradı abla diplamamı profösörden alıcam ne olur gel diye yalvardı ama gelemem dedim çok üzüldü de ben dayanabilirmiyim süpriz yapıcam yarın gidip yawrum ya emekleri boşa çıkmadı RABBİM hepimizin evlatlarına böyle gurur yaşatsın inşşşşş,bende annem gibi sular seller gibi ağlarım inş zamanı gelirde

yorganda etki etmiyo demekki

Selam cici anneler bizim dün dr. günümüzdü bebişimi gördüm dr kıza benziyor dedi. Hayırlı ve sağlıklı olsun kız erkek farketmez . 15 gün sonra 3 boyutlu renkli doplerimiz var. inş. hepsi çok iyi olur.

teşekkür ederim canım,evet çok tatlı bi heyecan artık onla konuşurken kızım diyebilmek[/QUOTE]

evet canım dr. dürttü takla attı,yan oturdu sonra da yavaşça açtı bacağını,ortada pipi mipi yok,minnack bi çıkntı var sedece,ultrasona göre 16+3 tü,renkli dörtboyutlu ultrson ben bile anladm,dr. un söylemese bile sen anlayamıyomusun ki,eşime baktm güldün,aynı benim gibi bacakları tombuldu kızımın,burnunu,gözlerini gösterdi dr. parmağını emiyodu çok tatlıydıel parmakları,ayak parmakları,omurga kemiği,uyluk kemiği,şaşak kemiği,karın çevresi,crl si hepsi ölçüldü,bi tek kafasına göre belirlenen günü 2 gün daha küçüktü,koca kafalı değil,kibarcık bi kız

Son düzenleme:
ooo çok tebrik ederim cnm kardeşini. Allah herkese böyle evlat, kardeş nasip etsin inşallah.

teşekkür ederim canım,evet çok tatlı bi heyecan artık onla konuşurken kızım diyebilmek

günaydın cnm.saol cnm. yazmasam daha iyiydi ama dediğin gibi iyice pimpirikli oldum. kendimi dopumdan sonra düşenemiyorum. saçı niye böyle, teni kurumuş mu?, altını değiştirmeyi becerebilecekmiyim, banyo yaptıramam herhalde kesin elimden kayar. ayyy ben nasıl baş edicem ya başaramazsam, ya yavruma doğru dürsüt bakamazsam benim yüzümden ona bişey olursa. hayırlısıyla bir o günleri görsek. hakkatten çok pimprirkli oldum.[/QUOTE]
Bebişlerinin cinsiyeti netleşen annecikler bir kere daha hayırlı-uğurlu olsun .
Buselim şimdiden bu kadar düşündüğüne göre ohooo harika bir anne olursun emin ol Banyo olayından bende korkuyordumda nette şey gördüm böyle yastık gibi bebişin küvetinin içine yerleştirilebilen bebiş yatar pozisyondayken yıkanabilir . Ondan alacağım o zaman Allah(CC.) korusun elimden kayar falan korkusu olmaz .
Sende bir bak istersen fileler falanda var ama o filede bebiş üşüyormuş boşlukta kaldığı için . Hayırlısıyla bebişlerimiz doğsunda onlar zaten kendilerine baktırıyorlarmış :))
Ha haa dur bebek bakımı diyince aklıma ne geldi geçen kayınvalidemle görümcem bebek bakmak zor falan fıstık bişeyler diyorlardı güya bana bakamam gibilerinden Bende dedimki aman ne salaklar çocuk büyütüyor ben mi bakamayacağım
Bu arada tebrikler Demetcim maşallah kardeşine ne güzel

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…