- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
iyiyim balım bitanemoyyy kızıma bi kardeş dahamı geliyo dersin acıba ne zaman gidicen bi daha kontorole ya hep bunun etkisiyle yatıp kalkıyoruzya ondan abuk zubuk rüyalar görüyoruz bide ben geçen gün türk sineması çekiyomuşum başrollerde ben yanımdada kenan imirzalıoğlu film adıda ezelle berabermi öyle bişeydi
bak rüya diyince hatırladım bendehastanedeyiz ben doğum yapıcakmışım 3 yane mavi sedye var bi tane pembe :26:ama böle süslü süslüler doktor diyoki hadi bakalım seç birini diye bende diyorum ben seçemem siz söyleyin diye o anda yan taraftan bi pembe sedye daha geliyo doktor diyoki hadi bununla götürelim seni doğuma saçmalamışım dimi baya
kızın mı olacak acaba pembe sedyeler falan
al benden de o kadar
bak rüya diyince hatırladım bendehastanedeyiz ben doğum yapıcakmışım 3 yane mavi sedye var bi tane pembe :26:ama böle süslü süslüler doktor diyoki hadi bakalım seç birini diye bende diyorum ben seçemem siz söyleyin diye o anda yan taraftan bi pembe sedye daha geliyo doktor diyoki hadi bununla götürelim seni doğuma saçmalamışım dimi baya
kızın mı olacak acaba pembe sedyeler falan
ayyyyyy kuzum hayırlısı olsun diyorum ama dün akşam eve giderken böle dilim yerlerdeydi otobüse bi kız bindi o neydi ya yemelik ısırmalık koparmalıkbeyaz bi tayt giydirmişler üzerine kırmızı beyaz puantiyeli askılı bi badi sapşakada badiyle takım saçlar lüle lüle kumral gözler yeşil ama koyu adı da miraydı :86::86:çalacaktım ama çantama sığmazdı diye teşebbüs etmedim sonra düşündüm bundan sonra anneleri bayıltmak için ilaç taşıycam yanımda yanlız uyuz karı sevdirmedi ya
Hahaa tatlım süpersiniyiyim balım bitanemoyyy kızıma bi kardeş dahamı geliyo dersin acıba ne zaman gidicen bi daha kontorole ya hep bunun etkisiyle yatıp kalkıyoruzya ondan abuk zubuk rüyalar görüyoruz bide ben geçen gün türk sineması çekiyomuşum başrollerde ben yanımdada kenan imirzalıoğlu film adıda ezelle berabermi öyle bişeydi
15 irkek,8 kızımız varrrr,haydi bakalım 1 ay içinde listemiz netleşecek,ben bişeyler görüyom ama o kadar uyuyom ki hatırlayamıyom
Demetcim bu arada yarın ikili test sonuçlarını alacağım ama doktor cinsiyetini bir ay sonra söyler geçen hafta belli değil dedi
Bişey dicem doktor amca bize folic asiti bırakabilirsin dedi ?????? Ama ben genede atıyorum size böyle bişey diyen oldu mu kızlar ?
Tatlışım günaydınGÜNAYDIN ARKADAŞLAR. VEEEEE İÇERİDE KIPIR KIPIR OYNAYAN MİNNAKLARRRRRR.
arkadaşlar birşey sormak zorundayım. aslında yazmamam lazım ama kafamda çok karıştı. özür dileyerekten. dün lahmacun yedim. normalde yıllardır yemem, sevmemde. cnm çekti yedim. akşama kadar çocuk yerinde durmadı. o kadar hareketlendi ki oturamıyordum yaaa.. ve hala cnm lahmacun çekiyor kokusu burnuma geliyor. ben anlamadım bişey. şimdi çocuk rahatsız olduda oynadı mı? lahmacun zararlı mı? yoksa hoşuna gitti de mi oynadı. bilen bilgisi olan varsa rica edeceğim benide bilgilendirsin.
Canım gözün aydın bende 1 hafta içerisinde inşallah öğrenirim cinsiyetlerini. Yalnız birşey merak ettim senin ikiz ve neden 3 lü test yaptırıyorsun benim gittiğim 2 dr de ikizlere 3 lü test uygulanmıyor dediler.
İğne tedbir amaçlı mı olacaksın..
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR. VEEEEE İÇERİDE KIPIR KIPIR OYNAYAN MİNNAKLARRRRRR.
arkadaşlar birşey sormak zorundayım. aslında yazmamam lazım ama kafamda çok karıştı. özür dileyerekten. dün lahmacun yedim. normalde yıllardır yemem, sevmemde. cnm çekti yedim. akşama kadar çocuk yerinde durmadı. o kadar hareketlendi ki oturamıyordum yaaa.. ve hala cnm lahmacun çekiyor kokusu burnuma geliyor. ben anlamadım bişey. şimdi çocuk rahatsız olduda oynadı mı? lahmacun zararlı mı? yoksa hoşuna gitti de mi oynadı. bilen bilgisi olan varsa rica edeceğim benide bilgilendirsin.
Teşekkür ederim tatlımcanım 3.aydan sonra folik asiti bırakıyosun. bana da doktor söledi. çünkü bebeğin beyin yapısı ile alakalı bişey folik asit. 3.aya kadar da gelişimi tamamlanmış oluyomuş. onun için gerek yok dedi doktor.
Oy oyy maşallahcanım inşallah sende güzel haberler verirsin bize,ben cinsiyetlerini geçen ay öğrendim ama bu ay kesinleşti ve şimdi daha çok mutluyum:) 3lü test benim çok dikkate aldığım birşey değil,dr istedi diye yaptırıcam..kötü çıksada pek aldırış etmem ikizlerde pek güvenilir değil.önemli olan detaylı ultrason..iğneyi tedbir amaçlı kendim istedim,annem hep prematüre doğurmuş bizi tedirginim o nedenle..çok yakıyormuş iğne de ..hayırlısı.
al benden de o kadar
ayyyyyy kuzum hayırlısı olsun diyorum ama dün akşam eve giderken böle dilim yerlerdeydi otobüse bi kız bindi o neydi ya yemelik ısırmalık koparmalıkbeyaz bi tayt giydirmişler üzerine kırmızı beyaz puantiyeli askılı bi badi sapşakada badiyle takım saçlar lüle lüle kumral gözler yeşil ama koyu adı da miraydı :86::86:çalacaktım ama çantama sığmazdı diye teşebbüs etmedim sonra düşündüm bundan sonra anneleri bayıltmak için ilaç taşıycam yanımda yanlız uyuz karı sevdirmedi ya
evet ya kızlar çook tatlı oluyorlar, sanki senin kızın olacak gibi hissediyorum canım,bakalım tutacak mı? :26: benimde ilk bebeğim olcak gönlümden kız geçiyor ama sanki erkek olcakmış gibi hissediyorum, bakalım bir ay sonra kesinleşecek benimkiside
ben bir zararının olduğunu düşünmüyorum ( kıyması bozuk olmadığı sürece) bende hamileliğim boyunca ağzıma tatlı birşey süremiyorum, hep tuzlu bişeyler yemek istiyorum ayrıca acıya dayanamıyroum her yemekte biber turşusu fln yiyorum, şimdiye kadar barahat/acı şeyler zararlı diye duymadım.zararlı olsa doktorlarımız kola/kahve gibi yemememiz gerektiğini söylerlerdi. bence lahmacunu sevmiş
15 irkek,8 kızımız varrrr,haydi bakalım 1 ay içinde listemiz netleşecek,ben bişeyler görüyom ama o kadar uyuyom ki hatırlayamıyom
kızlar geriden geliyor ama arayı kapayacaklar inşallah
canım nasipse yarın gidicem 11:45 randevu saatim acandamda bi tek o saat boştu o saati verdim dermişimherkese günaydın güzel anneler ve güzel bebikleri. demet sen ne zaman doktora gitcen? cinsiyetini ne zaman öğrencen yaw? pembe sedyeler falan. acep kız mı ki? öğren de meraktan kurtar bizi dimi ama:26::26:
yok annem ya belli değil bakalım sağlıklı olsunda geç öğrenmeye razıyım benHahaa tatlım süpersin
Aa aa kızın kesinleşti mi kız yoksa ?j Pof korktum kendimden noluyozAz önce Yalının bir şarkısı vardı aklımda şimdi radyoda çalıyor .
canım bırakabilirsin bebeğin organalrı ve beyin yapısı 3 aya kadar tamamlandığı için bırakıyoruz folic asiti ama vitamine ve demir hapına başlıyolar rahat oll kuzummm
Demetcim bu arada yarın ikili test sonuçlarını alacağım ama doktor cinsiyetini bir ay sonra söyler geçen hafta belli değil dedi
Bişey dicem doktor amca bize folic asiti bırakabilirsin dedi ?????? Ama ben genede atıyorum size böyle bişey diyen oldu mu kızlar ?
ayyy ne güzell çok sevindim canım ya,yarın birbirinin saçını yolcaklarbenim de çift yumurta ikiziydi, 1. ye tutunamadı bebişimin biri,2. ye tutunur inş. yaaa,çok tatlı olur ikizler,dikkat et aman kendine,kan ilaçları,vitamin,daha çok dinlenmelisin:79::79::79::79:
canım teşekkür ederim, inşallah hayırlısıyla anne oluruz.ikizler güzel ama birazda göz korkutuyor...bu ara taşınma telaşımız olduğundan biraz ihmal ediyorum kendimi..inşallah isteyen herkese ve bana rabbim bebişlerine iyi bir anne olmayı nasip eder..
amin cnm bende tebrik ediyorum seni ben 4 sene sonra 1 taneyi zor pırtlatıcamALLAH yardımcın olsun maddi manevi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?