2011 Aralık Anneleri

al benden de o kadar

15 irkek,8 kızımız varrrr,haydi bakalım 1 ay içinde listemiz netleşecek,ben bişeyler görüyom ama o kadar uyuyom ki hatırlayamıyom

herkese günaydın güzel anneler ve güzel bebikleri. demet sen ne zaman doktora gitcen? cinsiyetini ne zaman öğrencen yaw? pembe sedyeler falan. acep kız mı ki? öğren de meraktan kurtar bizi dimi ama:26::26:

Hahaa tatlım süpersin
Aa aa kızın kesinleşti mi kız yoksa ?j Pof korktum kendimden noluyoz Az önce Yalının bir şarkısı vardı aklımda şimdi radyoda çalıyor .

Son düzenleme:
15 irkek,8 kızımız varrrr,haydi bakalım 1 ay içinde listemiz netleşecek,ben bişeyler görüyom ama o kadar uyuyom ki hatırlayamıyom

Demetcim bu arada yarın ikili test sonuçlarını alacağım ama doktor cinsiyetini bir ay sonra söyler geçen hafta belli değil dedi
Bişey dicem doktor amca bize folic asiti bırakabilirsin dedi ?????? Ama ben genede atıyorum size böyle bişey diyen oldu mu kızlar ?

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR. VEEEEE İÇERİDE KIPIR KIPIR OYNAYAN MİNNAKLARRRRRR.

arkadaşlar birşey sormak zorundayım. aslında yazmamam lazım ama kafamda çok karıştı. özür dileyerekten. dün lahmacun yedim. normalde yıllardır yemem, sevmemde. cnm çekti yedim. akşama kadar çocuk yerinde durmadı. o kadar hareketlendi ki oturamıyordum yaaa.. ve hala cnm lahmacun çekiyor kokusu burnuma geliyor. ben anlamadım bişey. şimdi çocuk rahatsız olduda oynadı mı? lahmacun zararlı mı? yoksa hoşuna gitti de mi oynadı. bilen bilgisi olan varsa rica edeceğim benide bilgilendirsin.

canım 3.aydan sonra folik asiti bırakıyosun. bana da doktor söledi. çünkü bebeğin beyin yapısı ile alakalı bişey folik asit. 3.aya kadar da gelişimi tamamlanmış oluyomuş. onun için gerek yok dedi doktor.

Tatlışım günaydın )
Ha haa kıyamam pimpirikli anne :)) Tatlım öyle çokta fikirli olduğum söylenemez ama senin sevdiğin ve rahatsız olmadığın hiç bişeyden, kararında yendiğinde ona zararı olacağını düşünmüyorum :56 Afiyet olsun bu arada
:

canım inşallah sende güzel haberler verirsin bize,ben cinsiyetlerini geçen ay öğrendim ama bu ay kesinleşti ve şimdi daha çok mutluyum:) 3lü test benim çok dikkate aldığım birşey değil,dr istedi diye yaptırıcam..kötü çıksada pek aldırış etmem ikizlerde pek güvenilir değil.önemli olan detaylı ultrason..iğneyi tedbir amaçlı kendim istedim,annem hep prematüre doğurmuş bizi tedirginim o nedenle..çok yakıyormuş iğne de ..hayırlısı.

ağzının tadını biliyo tabi çocuk

Teşekkür ederim tatlım ablamın doktoruda bıraktırmamış insan tereddüt ediyor folik asitin fazlasını vücut atıyor nasılsa eğer yaramıyorsada otomatikmen atılıyor sanırsam ben yarın unutmazsam doktora bi daha sorayım iyice emin olayım . Tekrar sağ ol tatlım .

Oy oyy maşallah ) Bayılıyorum ikiz annelerine bende çok istemiştim ikizim olsun nasip değilmiş doktora ilk gittiğimde diyorum iyice bakın belki bir tane daha vardır Hayırlısı inşallah .

herkese günaydın güzel anneler ve güzel bebikleri. demet sen ne zaman doktora gitcen? cinsiyetini ne zaman öğrencen yaw? pembe sedyeler falan. acep kız mı ki? öğren de meraktan kurtar bizi dimi ama:26::26:
canım nasipse yarın gidicem 11:45 randevu saatim acandamda bi tek o saat boştu o saati verdim dermişimya valla gönlümden geçen kız ama bakalım hayırlsı sen öğrendin bende belki yarın öğrenirim inş ama havadisler pazartesi gününe yarın karasuya gidiyorum 2 gün deniz güneşşş ohhhhhh
Hahaa tatlım süpersin
Aa aa kızın kesinleşti mi kız yoksa ?j Pof korktum kendimden noluyoz Az önce Yalının bir şarkısı vardı aklımda şimdi radyoda çalıyor .
yok annem ya belli değil bakalım sağlıklı olsunda geç öğrenmeye razıyım ben
canım bırakabilirsin bebeğin organalrı ve beyin yapısı 3 aya kadar tamamlandığı için bırakıyoruz folic asiti ama vitamine ve demir hapına başlıyolar rahat oll kuzummm

ahanda bi ibrahim tatlıses daha geliyoooyarasın balım ya canım istemiş yemişsin bebeişte sevinmişki yedin diye hoplamış zıplamış ama o içerde şemmamme oynuyodur halay çekiyodur sölimm

canım teşekkür ederim, inşallah hayırlısıyla anne oluruz.ikizler güzel ama birazda göz korkutuyor...bu ara taşınma telaşımız olduğundan biraz ihmal ediyorum kendimi..inşallah isteyen herkese ve bana rabbim bebişlerine iyi bir anne olmayı nasip eder..

amin cnm bende tebrik ediyorum seni ben 4 sene sonra 1 taneyi zor pırtlatıcam ALLAH yardımcın olsun maddi manevi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…