ay dün akşam benide kuaförden kaçırdılar.. böle kapıda bekliolar.. bir sokak gibi.. zar zor gellerinden kaçtım bunlar fuhuş çetesiymiş.. sonra kaçtım beni başka yerde yakaladıklar.. sonra yol üstünde bir dükkana gittim telefon edim diyee.. teli kaldırdım 155 polisi aradım.. poliste onlardan çıktı.. bir daha kaçırdılar beni.. böle uzun zamandır abuk subuk rüyalar görüom manasuz.. hayır yorganlada örtünüyorum hani bilemedim:)
teşekkür ederim canım,evet çok tatlı bi heyecan artık onla konuşurken kızım diyebilmek
Selam cici anneler bizim dün dr. günümüzdü bebişimi gördüm dr kıza benziyor dedi. Hayırlı ve sağlıklı olsun kız erkek farketmez . 15 gün sonra 3 boyutlu renkli doplerimiz var. inş. hepsi çok iyi olur.
deryacım nedense içime hep senin oğlun olacakmış gibi doyuyordu. ve hala öyle doğuyor. senin kesin mi dedi doktor.
evet canım dr. dürttü takla attı,yan oturdu sonra da yavaşça açtı bacağını,ortada pipi mipi yok,minnack bi çıkntı var sedece,ultrasona göre 16+3 tü,renkli dörtboyutlu ultrson ben bile anladm,dr. un söylemese bile sen anlayamıyomusun ki,eşime baktm güldün,aynı benim gibi bacakları tombuldu kızımın,burnunu,gözlerini gösterdi dr. parmağını emiyodu çok tatlıydıel parmakları,ayak parmakları,omurga kemiği,uyluk kemiği,şaşak kemiği,karın çevresi,crl si hepsi ölçüldü,bi tek kafasına göre belirlenen günü 2 gün daha küçüktü,koca kafalı değil,kibarcık bi kız
kızlar dün akşam dilim yerlerde gezerken bana bi enerji geldi attım kendimi mağazalara malum düğünler kınalar bi mağazada platform ayakkabılar 35 tl yazıyo girdim ayakkabılar güzel bide kaliteli adam yeni ürün getirecekmiş elden çıkarıyo neyse şöle önü kapalı platform topuk giydim normalde bende goril ayağı var 38 numara :82:ben ayaklarım şişer hamileyim ne olur ne olmaz 39 numara alim dedim kız bana ne dese beğenirsinizinanmam hamile olduğunuza hiç belli değil dedi sinirlendim tabi o sinirle 2 tane ayakkabı aldım çıktım eve gidene kadarda nefesimi tuttum karnım şişsin azcık die
canım benim ya açım derkenyemek yemiyomusun anlamadım ya:26::26::26:
handem ne uğraşıyon be bikiniyle benim gibi paçalı bi don giy üstünede beyaz bi tşört tamamdır ama donum benim beyaz yeşil kocaman çiçekli malum deniz analğıda zor zanaat
kızlarrr Allah nasip ederse bir kız ve bir de oğlum olacakmış....bugün üçlü test te verdik,hayırlısı bakalım.dr proluton diye bir iğne yazdı ...erken doğumdan korumak için..25 kasıma kadar bebişleri tutmaya çalışcaz,sonraki her gün bizim için kar olacak..bebişlerim 16+1 göründüler...
arkadaslar sanırım hepınız 3lu test yaptırıyorsunuz.ben yaptrmayı dusunmuyorum cunku hem cok fazla stres oluyorum sonuc beklerken hemde 3lu testın guvenırlıgı % 65 ,2linin % 90 lardaymıs.ıkılıde ıyı cıkıpta 3 lude kotu cıkan cok var.oyuzden dusunmuyorum.bu arada 17.-18. haftalarda detaylı usgye gırecekmısınız?ben o haftalarda dırek detaylıya gıreyım dıyorum.Allah korusun bısı gorunurse zaten amnıyo yapılır zaten bısı cıkmazsa gerek olmaz.ama 3 lude yanlıs pozıtıf cıkarsa ozaman yıne amnıyo olunmalı.bunlar benım fıkrım.bırde Allah korusun kotu bısı cıksada aldırıp aldırmama olayı var.aldrmayacaksak 3luye gerek yok dıyorum.kafam karmakarısık ama sımdıkı dusuncem 3luyu yaptrmamak.ınsallah detaylı usgde hersey guzel gorunur de atlatırız şu hengameyı artık.
bakalım ben heralde uzun süre ögrenemıyecem pazartesiye kısmetse annemlerın yazlıga gıdecem artık ordan nezaman gelırsem ozaman ögrenırım15 irkek,8 kızımız varrrr,haydi bakalım 1 ay içinde listemiz netleşecek,ben bişeyler görüyom ama o kadar uyuyom ki hatırlayamıyom
Demetcim bu arada yarın ikili test sonuçlarını alacağım ama doktor cinsiyetini bir ay sonra söyler geçen hafta belli değil dedi
Bişey dicem doktor amca bize folic asiti bırakabilirsin dedi ?????? Ama ben genede atıyorum size böyle bişey diyen oldu mu kızlar ?
kızlar dün akşam dilim yerlerde gezerken bana bi enerji geldi attım kendimi mağazalara malum düğünler kınalar bi mağazada platform ayakkabılar 35 tl yazıyo girdim ayakkabılar güzel bide kaliteli adam yeni ürün getirecekmiş elden çıkarıyo neyse şöle önü kapalı platform topuk giydim normalde bende goril ayağı var 38 numara :82:ben ayaklarım şişer hamileyim ne olur ne olmaz 39 numara alim dedim kız bana ne dese beğenirsinizinanmam hamile olduğunuza hiç belli değil dedi sinirlendim tabi o sinirle 2 tane ayakkabı aldım çıktım eve gidene kadarda nefesimi tuttum karnım şişsin azcık die
teşekkür ederim canım,evet çok tatlı bi heyecan artık onla konuşurken kızım diyebilmek
Kız zorlama kendini ne güzel işte kilo almamışın çaktırma iyi yanını düşün) Cicilerin hayırlı olsun benimde kıyafet ihtiyacım var temmuz ortasına bekliyorum biraz kilo alıp öyle alayım :))
Ne kadar güzel çok şey hazır şimdiden :)) Yaşasın eş, dost, tanıdık :)) Benim hiç avantajım yok ablamda hamile
Amin tatlım hayırlısıyla hepimiz için hayırlısı .
canım nasipse yarın gidicem 11:45 randevu saatim acandamda bi tek o saat boştu o saati verdim dermişimya valla gönlümden geçen kız ama bakalım hayırlsı sen öğrendin bende belki yarın öğrenirim inş ama havadisler pazartesi gününe yarın karasuya gidiyorum 2 gün deniz güneşşş ohhhhhh
yok annem ya belli değil bakalım sağlıklı olsunda geç öğrenmeye razıyım ben
canım bırakabilirsin bebeğin organalrı ve beyin yapısı 3 aya kadar tamamlandığı için bırakıyoruz folic asiti ama vitamine ve demir hapına başlıyolar rahat oll kuzummm
ahanda bi ibrahim tatlıses daha geliyoooyarasın balım ya canım istemiş yemişsin bebeişte sevinmişki yedin diye hoplamış zıplamış ama o içerde şemmamme oynuyodur halay çekiyodur sölimm
canım benim belki peşine birtane daha gelir..ne güzel ikiz gibi büyürler..en azından tek tek daha sağlıklı ve snin içide daha rahat olu...Rabbim gönlümüze göre hayırlı hayırlı versin
ay dün akşam benide kuaförden kaçırdılar.. böle kapıda bekliolar.. bir sokak gibi.. zar zor gellerinden kaçtım bunlar fuhuş çetesiymiş.. sonra kaçtım beni başka yerde yakaladıklar.. sonra yol üstünde bir dükkana gittim telefon edim diyee.. teli kaldırdım 155 polisi aradım.. poliste onlardan çıktı.. bir daha kaçırdılar beni.. böle uzun zamandır abuk subuk rüyalar görüom manasuz.. hayır yorganlada örtünüyorum hani bilemedim:)
kızlar ya hani bi türkmengelini vardı ne zamandır yok oldu haberi olan varmı ya hayatı dizi gibiydi valla ne oldu merak ettim :26::26::26:
Selam cici anneler bizim dün dr. günümüzdü bebişimi gördüm dr kıza benziyor dedi. Hayırlı ve sağlıklı olsun kız erkek farketmez . 15 gün sonra 3 boyutlu renkli doplerimiz var. inş. hepsi çok iyi olur.
Son aylarda yaparızcnm geçen seminerde o filelileri felan tavsiye etmediler. çocuk anne karnında yüzüyor ya sürekli suyun içinde. o yüzden de oturması, çıkıntısı olmayan suyu koyduğunuzda havuz gibi olabilen küvetleri tercih edin dediler. çocuğu önce yüzdürün kulak kısımlarından tutarak, böylece anne kucağı gibi güvende hissedecek ve ağalamayacak. işte böyel hafızam çok zayıf ama internette o bayanın banyo yaptırma tarzı yayınlanıyordur. tekarr bakacağım. hatta oyuncak bebekle pratik yapın eliniz alışsın dedi.
deyacım hadı gözün aydın ne güzel prensesin olacakmış cok sevindim rabbım hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsinkızlar herkese merhabalar
oku oku ancak tamamladım gecmışıne cabuk ilerliyor sayfalar maşallah
eger ilk hamılelıgınse hemen karnın cıkmaz cnm acele etme benım ılk hamılelıgımde 6ay bellı olmamıstı karnım ama şimdi hemen cıktı
Oy kıyamam :))benimde hiç avantajım yok kardeşimde hamile heheheheheh onun avantajı var 2 ay geriden gelcek ben ona verebilirim hem abla yüreği kendime aldığım şeyler ona da alırım gibime geliyo ama o bana almaz aynı olurlar diyim((( ben daha yufkayım sanırsam
[/COLOR] [/COLOR]
deyacım hadı gözün aydın ne güzel prensesin olacakmış cok sevindim rabbım hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin
Görüşürüz annecikler
Aa Halimeciğim gelmiş :)) Naber fıstık ?
Efeye selam söyle kız onuda çok özledim denk gelemdik hiç bayağıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?