2011 Aralık Anneleri

teşekkür ederim canım,evet çok tatlı bi heyecan artık onla konuşurken kızım diyebilmek

deryacım nedense içime hep senin oğlun olacakmış gibi doyuyordu. ve hala öyle doğuyor. senin kesin mi dedi doktor.

evet canım dr. dürttü takla attı,yan oturdu sonra da yavaşça açtı bacağını,ortada pipi mipi yok,minnack bi çıkntı var sedece,ultrasona göre 16+3 tü,renkli dörtboyutlu ultrson ben bile anladm,dr. un söylemese bile sen anlayamıyomusun ki,eşime baktm güldün,aynı benim gibi bacakları tombuldu kızımın,burnunu,gözlerini gösterdi dr. parmağını emiyodu çok tatlıydıel parmakları,ayak parmakları,omurga kemiği,uyluk kemiği,şaşak kemiği,karın çevresi,crl si hepsi ölçüldü,bi tek kafasına göre belirlenen günü 2 gün daha küçüktü,koca kafalı değil,kibarcık bi kız[/QUOTE]

canım hadi gözü aydın,benim kızımda kibarcık 2 gün geriden geliyor..oyyy yerim ben bu çitlenbikleri.....

tebrikler hadi bakalımmm cimcimelerimiz inşallah sağlıkla sıhatle kucağımıza gelirler.3 boyutlu renkli dopler neki?dün benimki kordonlarından kan akışı varmı diye baktı..o mu ki?

canım hadi gözü aydın,benim kızımda kibarcık 2 gün geriden geliyor..oyyy yerim ben bu çitlenbikleri.....[/QUOTE]

ne güzel ikiz olmasına rağmen fark sadece 2 gün ve cinsiyetlerini öğrenmişsin,maşallah bebişlerine,süt iç annesi,onlara kalsiyum lazım,süt içersen daha büyük olurlar

cnm bende topuksuz ayakkabı bakınıcam kendime. çünkü artık aylar ilerledikçe topuklu bel ağrısı yapacak. şöyle rahat ayaklarım şiştiğinde sıkıntı vermeyecek bişey aranıyorum. keşke sende öyle baksaydın çünkü bu yaz fazla topuklu giyemeyeceğiz. ee belki seneyede platform topuklar demode olur bari bi tane alsaydın.

ben kapalıyım öyle bikini mikini giymiyorum. haşema aldıydım yeni geçen sene. giymek nasip olmayacak bu senede. çünküm deniz ve kumlu tatilleri sevimiyorum. sabahtan akşama kadar istakoz gibi yatıp bir hafta sonra tatil yaptım diyemem ben. benimki gezmeli olacak. evet denize girmeyi severim bende ancak bir gün 2. gün sıkılırım. bu senede araştırdım (zaten bitek bayram tatillerinde tatile çıkabileceğiz.) denizsiz bir tatil güzel bulamadım. en iyisi eşimin dediği gibi rizeye gitmek. en azından temiz hava çok iyi gelecek.

Bebişlerinin cinsiyeti netleşen annecikler bir kere daha hayırlı-uğurlu olsun .
Buselim şimdiden bu kadar düşündüğüne göre ohooo harika bir anne olursun emin ol Banyo olayından bende korkuyordumda nette şey gördüm böyle yastık gibi bebişin küvetinin içine yerleştirilebilen bebiş yatar pozisyondayken yıkanabilir . Ondan alacağım o zaman Allah(CC.) korusun elimden kayar falan korkusu olmaz .
Sende bir bak istersen fileler falanda var ama o filede bebiş üşüyormuş boşlukta kaldığı için . Hayırlısıyla bebişlerimiz doğsunda onlar zaten kendilerine baktırıyorlarmış :))
Ha haa dur bebek bakımı diyince aklıma ne geldi geçen kayınvalidemle görümcem bebek bakmak zor falan fıstık bişeyler diyorlardı güya bana bakamam gibilerinden Bende dedimki aman ne salaklar çocuk büyütüyor ben mi bakamayacağım
Bu arada tebrikler Demetcim maşallah kardeşine ne güzel

[/QUOTE]

cnm geçen seminerde o filelileri felan tavsiye etmediler. çocuk anne karnında yüzüyor ya sürekli suyun içinde. o yüzden de oturması, çıkıntısı olmayan suyu koyduğunuzda havuz gibi olabilen küvetleri tercih edin dediler. çocuğu önce yüzdürün kulak kısımlarından tutarak, böylece anne kucağı gibi güvende hissedecek ve ağalamayacak. işte böyel hafızam çok zayıf ama internette o bayanın banyo yaptırma tarzı yayınlanıyordur. tekarr bakacağım. hatta oyuncak bebekle pratik yapın eliniz alışsın dedi.

kızlar herkese merhabalar
oku oku ancak tamamladım gecmışı ne cabuk ilerliyor sayfalar maşallah

cnm ne kadar güzel hem ıkız hemde bırı kız bırı erkek maşallah rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin..cok sevindim tebriklerrrr

cnm bende senin gibi 3lüyü yaptırmayı düşünmüyorum gerek duymuyorum doktorum 4lü yaptıralım dedi istemiyorum dedim tamam dedi ozaman herseyin hayırlısı

15 irkek,8 kızımız varrrr,haydi bakalım 1 ay içinde listemiz netleşecek,ben bişeyler görüyom ama o kadar uyuyom ki hatırlayamıyom
bakalım ben heralde uzun süre ögrenemıyecem pazartesiye kısmetse annemlerın yazlıga gıdecem artık ordan nezaman gelırsem ozaman ögrenırım

cnm 3.aydan sonra folık asıtın bır faydası yok onun yerıne vıtamın demır hapı verıyor doktorlar

eger ilk hamılelıgınse hemen karnın cıkmaz cnm acele etme benım ılk hamılelıgımde 6ay bellı olmamıstı karnım ama şimdi hemen cıktı

teşekkür ederim canım,evet çok tatlı bi heyecan artık onla konuşurken kızım diyebilmek

deryacım nedense içime hep senin oğlun olacakmış gibi doyuyordu. ve hala öyle doğuyor. senin kesin mi dedi doktor.

evet canım dr. dürttü takla attı,yan oturdu sonra da yavaşça açtı bacağını,ortada pipi mipi yok,minnack bi çıkntı var sedece,ultrasona göre 16+3 tü,renkli dörtboyutlu ultrson ben bile anladm,dr. un söylemese bile sen anlayamıyomusun ki,eşime baktm güldün,aynı benim gibi bacakları tombuldu kızımın,burnunu,gözlerini gösterdi dr. parmağını emiyodu çok tatlıydıel parmakları,ayak parmakları,omurga kemiği,uyluk kemiği,şaşak kemiği,karın çevresi,crl si hepsi ölçüldü,bi tek kafasına göre belirlenen günü 2 gün daha küçüktü,koca kafalı değil,kibarcık bi kız[/QUOTE]

deyacım hadı gözün aydın ne güzel prensesin olacakmış cok sevindim rabbım hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...ikizlere gebe olmak çok zor ve çok sorumluluk gerektiriyormuş,zor ama güzel bir duygu..Rabbim maddi manevi hazır olan ve isteyen herkese nasip etsin.çokçok öpüyorum sizi...azıcık uyuyup göbüş büyütücem:)))

benimde hiç avantajım yok kardeşimde hamile heheheheheh onun avantajı var 2 ay geriden gelcek ben ona verebilirim hem abla yüreği kendime aldığım şeyler ona da alırım gibime geliyo ama o bana almaz aynı olurlar diyim ((( ben daha yufkayım sanırsam

demettuba, bu güzel yorumun için seni tebrik ediyorum

kız kendince iltifat etmiş ne bilsin ilk bebeğin olduğunu

canım benim belki peşine birtane daha gelir..ne güzel ikiz gibi büyürler..en azından tek tek daha sağlıklı ve snin içide daha rahat olu...Rabbim gönlümüze göre hayırlı hayırlı versin

bence de.

ah_ah, senin de ikizin olacaktı de mi unutmuşum, bebişlerin sağlıkla dünyaya gelirler inşallah, senin 2 kat dikkat etmen lazım, cinsiyetleri belli mi bizimkiler neyse de seninki daha çok merak uyandırıcı :13::13::13:

ben ilk aylarda böyle çok rüya görüyordum şimdi iyiki görmüyorum insan çok geriliyor dayak yemiş gibi kalkıyosun

kızlar ya hani bi türkmengelini vardı ne zamandır yok oldu haberi olan varmı ya hayatı dizi gibiydi valla ne oldu merak ettim :26::26::26:

evet yaa türkmengelini bayadır gelmiyor okulda internete girebiliyordu tatil diye mi gelmiyor dicem ama mutlaka yazardı de mi :26::26::26::26::26:

16+4'sün hala kesin söylemedi de mi, benimki hiç söylemez o zaman kendisi biraz garantici de

Son aylarda yaparız Bi tane bayan oyuncak bebeği yıkıyor ve izah ediyordu belkide o bayandır kız izledim sanırım .

deyacım hadı gözün aydın ne güzel prensesin olacakmış cok sevindim rabbım hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin[/QUOTE]
Benimde aç karına çok az tok karına kocaman görenler diyor ki maşallah ne kadarda çıkmış bebek değil göbek diyorum
Derya bende tebrik ederim tekrar tatlım .
Oy kıyamam :))

[/COLOR] [/COLOR]
deyacım hadı gözün aydın ne güzel prensesin olacakmış cok sevindim rabbım hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin[/QUOTE]
Benimde aç karına çok az tok karına kocaman görenler diyor ki maşallah ne kadarda çıkmış bebek değil göbek diyorum

Oy kıyamam :)) [/QUOTE]

sağol canım,3 lt su içiyom günlük dr. dedi ki biraz daha su iç,ne kadar su içersen bebeğin suyu daha bol olur,daha iyi olur dedi,şimdi biraz daha içecem,onun için kızlar su şart mutlaka,bebeğimizin suyu az olursa fazla büyüyemez,bi de erken gelmek zorunda kalır,hava çok sıcak,onun için deli gibi su içelim

Görüşürüz annecikler
Aa Halimeciğim gelmiş :)) Naber fıstık ?
Efeye selam söyle kız onuda çok özledim denk gelemdik hiç bayağıdır

[/COLOR] [/COLOR]
deyacım hadı gözün aydın ne güzel prensesin olacakmış cok sevindim rabbım hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin

Oy kıyamam :)) [/QUOTE]

sağol canım,3 lt su içiyom günlük dr. dedi ki biraz daha su iç,ne kadar su içersen bebeğin suyu daha bol olur,daha iyi olur dedi,şimdi biraz daha içecem,onun için kızlar su şart mutlaka,bebeğimizin suyu az olursa fazla büyüyemez,bi de erken gelmek zorunda kalır,hava çok sıcak,onun için deli gibi su içelim[/QUOTE]
Oy maşallah tatlım ben ne kadar içiyorum bilmiyorum 2 sürahicik :)) Neyse kızlar ben film izlemeye kaçar görüşürüz .

sağol canım,3 lt su içiyom günlük dr. dedi ki biraz daha su iç,ne kadar su içersen bebeğin suyu daha bol olur,daha iyi olur dedi,şimdi biraz daha içecem,onun için kızlar su şart mutlaka,bebeğimizin suyu az olursa fazla büyüyemez,bi de erken gelmek zorunda kalır,hava çok sıcak,onun için deli gibi su içelim[/QUOTE]
Oy maşallah tatlım ben ne kadar içiyorum bilmiyorum 2 sürahicik :)) Neyse kızlar ben film izlemeye kaçar görüşürüz .[/QUOTE]

ne güzel film mi iziliyon,ben işteyim eve gidince de yatarım,çokkkk uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Görüşürüz annecikler
Aa Halimeciğim gelmiş :)) Naber fıstık ?
Efeye selam söyle kız onuda çok özledim denk gelemdik hiç bayağıdır

merhaba cnmmm :))) seminer dönemini çok seviyorum valla. 9-12 çalışmak ne güzel bişey sen nasılsın kuzucm? bu arada efeyle ben de çok karşılaşamıyorum son zamanlarda. ama en son evini taşımış ve iyiydi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…