daha hamileliğin başında da mı rahim ağzı uzunluğunu ölçtürmek gerekiyor?Sürekli bu hususları doktoruna hatırlat. Bence sigara içmiyorsun ya şu an etkisi olmaz. Omega ben içemezmişim kan sulandırıcı iğnem var innohep.
Bir de herkese tavsiyem rahim ağzı uzunluğunu ölçtürün. Çoğu doktor bunu atlıyor. Bizim gibi erken doğum yaptıktan sonra sonraki gebelikte serklaj(rahim ağzına dikiş) yapıyorlar. Siz yaşadığınız travmayla kalıyorsunuz. Tabiki bu durum belki sık yaşanan durum değil ama yine tedbiri elden bırakmamak lazım...
hayırlı olsun canım.merhaba arkadaslar bende kısmetse aralık annesi olacağım
bu ikinci bebeğim olacak şu anda 15 aylık bir kızım var
5+2 günlük hamileyim 3 gün önce keseyi gördük tahmini doğumum 15 aralık gibi
ilk hamileliğim 38 haftalıkken tansiyon sebebiyle sezeryan oldu
herkes doktor randevusunu yazsında beraber bekleyelim heyecanla böylece kimse sadece kendisini düşünerek kendini yemez
merj randevu 29 nisan cuma günü 11:00
seldayavuzguray randevu 14 mayıs cuma günü 10:30
benim de 29 nisan cuma saat 12:00iki sene önce 30 nisan da kürtaj geçirmiştim allahım sen koru nasılda korkuyorum.
daha hamileliğin başında da mı rahim ağzı uzunluğunu ölçtürmek gerekiyor?
benim de 29 nisan cuma saat 12:00iki sene önce 30 nisan da kürtaj geçirmiştim allahım sen koru nasılda korkuyorum.
Canım 11. 12. haftalarda ölçüyorlar. Normali 4 cm. 3 cm riskli. 2.5 cm altı çok çok riskli. Serklaj gerekiyor. Bunu bence ihmal etmemeli. Öncesinde sorun olmamışsa paek dikkat etmiyorlar. Vajinal ölçüm daha doğru sonuç veriyor.
Bu sefer iyi olacak. Gerçekten buna inanıyorum canım...
salı gün git bencede çıksın aradan:)Canım bizim randevu yok burada. 3 hafta sonra gel diye kendi doktorum demişti geçen salı, fakültedeki de aynı gün 10 gün sonra gel demişti. 10 gün bu cumaya geliyor ama ben diyorum haftaya salı boş günüm o gün gideyim. Müdür sağ olsun bugün haftasonu sınavında görev çıkmış, iptal dilekçemi bile yazmış. Birkaç günden bir şey olmaz inşallah. Dersimi şimdiden aksatmayayım...
hiç fire vermeden hepimiz sona kadar sağlıkla gitsek ne harika olur..
rahim ağzı risk vs konularınsa sen bize zamanları geldikçe hatırlatma yap lütfen cidden tecrübeli arkadaşlara ihtiyacımız var. bu bilgiyi bilmiyordum bak. teşekkür ederiz.
sorma ben de tüp doktorlarıyla konuşurken öyle hissediyorum. bayan olanlar( bir çoğu) bu durum zorlarına gidiyor. erkekler daha takdirle karşılıyor( geneli ama istisnalar da var)İnşallah insan her gün yeni şeyler öğreniyor. Ben de geçen seneki o olaya kadar hiç bir şey bilmiyordum. Bu topikleri bile bu ocakta keşfettim. Şimdi bazen doktorla konuşurken (senin gibi tüp bebek alanı) sanki iki doktor sohbet ediyormuş gibi hissediyorum....İnşallah hatırlatırım canım...
sorma ben de tüp doktorlarıyla konuşurken öyle hissediyorum. bayan olanlar( bir çoğu) bu durum zorlarına gidiyor. erkekler daha takdirle karşılıyor( geneli ama istisnalar da var)
sorma ben de tüp doktorlarıyla konuşurken öyle hissediyorum. bayan olanlar( bir çoğu) bu durum zorlarına gidiyor. erkekler daha takdirle karşılıyor( geneli ama istisnalar da var)
3 KİŞİ varız aynı gune:18: ben cok korkuyorum
4 olduk :)
benımde 29 nisan cuma gunu saat 09.00 da
ılk sırayı aldım cok merak edıyorum bebegımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?