2011 Aralık Anneleri

Sürekli bu hususları doktoruna hatırlat. Bence sigara içmiyorsun ya şu an etkisi olmaz. Omega ben içemezmişim kan sulandırıcı iğnem var innohep.

Bir de herkese tavsiyem rahim ağzı uzunluğunu ölçtürün. Çoğu doktor bunu atlıyor. Bizim gibi erken doğum yaptıktan sonra sonraki gebelikte serklaj(rahim ağzına dikiş) yapıyorlar. Siz yaşadığınız travmayla kalıyorsunuz. Tabiki bu durum belki sık yaşanan durum değil ama yine tedbiri elden bırakmamak lazım...

gözün aydın canım...

Hayırlısıyla duyarsınız inşallah cuma bende gideceğim nasip olursa kalp atışlarını duymaya :))

merhaba arkadaslar bende kısmetse aralık annesi olacağım
bu ikinci bebeğim olacak şu anda 15 aylık bir kızım var
5+2 günlük hamileyim 3 gün önce keseyi gördük tahmini doğumum 15 aralık gibi
ilk hamileliğim 38 haftalıkken tansiyon sebebiyle sezeryan oldu

Hayırlısıyla duyarsınız inşallah cuma bende gideceğim nasip olursa kalp atışlarını duymaya :))

canım ben duydum zateen kalp asını 15 gun once fılan 7 haftalıkken

sımdı kontrole gıdıyoruz nasıl dıye

ınsallah sende duyarsın cok guzel cokkkkkkk

hoşgeldin canım hayırlısı olsun... gözün aydın.. ne güzel sende tecrübeli annesin D

kalp atışı duyan arkadaşalrın gözü aydın.
benimde son sat 9 mart. 7.haftamdayım. yarın muayenm var. karından mı duyuldu kalp atışı alttan mı?

Hayırlısı olsun inşallah. Kızınızla arası yakın olacak. Başta zor olsa da sonradan oynarlar ne güzel. Planlı mıydı bu kadar yakın arası?

tesekkür ederim arkadaslar
planlı değildi 2,cocuğu 1 yıl sonra düşünüyordum ama kısmet işte
tabiki zor olacak ama napalım sayılı gün ve artık tecrübeliyim neler yasayacağımı biliyorum

HOŞ GELDİNİZ BEBEĞİNİZ VE SİZ OHH NE GÜZEL İKİNCİ RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINIZADA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

kalp atışı duyan arkadaşalrın gözü aydın.
benimde son sat 9 mart. 7.haftamdayım. yarın muayenm var. karından mı duyuldu kalp atışı alttan mı?

alttan duyuldu benim. son alttan muaynemizdi ayrica. kalp atisini duyduktan sonra karindan bakmaya basliyorlar artik.

herkes doktor randevusunu yazsında beraber bekleyelim heyecanla böylece kimse sadece kendisini düşünerek kendini yemez

merj randevu 29 nisan cuma günü 11:00
seldayavuzguray randevu 14 mayıs cuma günü 10:30

Son düzenleme:
herkes doktor randevusunu yazsında beraber bekleyelim heyecanla böylece kimse sadece kendisini düşünerek kendini yemez

benim 29 nisan cuma günü 11:00 de randevum var

benimde 14 mayıs saat 10,30 da kontrolüm 9 haftalık olucaz rabbim nasip ederse o tarihte

Benim taaaaa 18 Mayıs Çarşamba idi ama eşim de gelmek istediğinden 21 Mayıs Cumartesi günü kontrole gideceğiz inşallah...

Son düzenleme:

canım 14 ü cumartesi ye geliyor

merj randevu 29 nisan cuma günü 11:00
seldayavuzguray randevu 14 mayıs cumartesi günü 10:30
ZeynepK randevu 21 mayıs cumartesi günü

canım benim sabah 9 akşam 14 50 de bitiyor. eşimin de aynı benim gibi. senin daha rahatmış ne ala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…