maşallah canım,hayrlı olsun oğluşun:92::92::92:
tebrik ederim seplem,
Tebrik ederim oğluşunu:) Allah analı babalı büüyütsün amin
Merhaba güzellikler) Nasılsınız ?
Sana günaydın canım...
Bilmukabele sanada mutlu bir gün olsun...
Gerçekten benim için mutlu bir gün. annemler abimlar gelecekler. Bugün binecekler inşalah.
Bütün gece uyuyamadım. Gece 5 gibiydi yattım. 8 de kalktım. Bu gün çooook işim var çoook... İnşallah uyku bastırmaz...
Senin adına çok sevindim canım. Allah kucağına almayı nasipetsin.
Benim ikiz arkadaşlarım var biri kız biri erkek. Öyle uyumlu öyle güzel anlaşıyorlarki. Darısı başına..
Merhaba arkadaşlar,
Ben aslında sürekli buralardayım ama yazmaya fırsat bulamıyorum.
Halasını kaybeden arkadaşıma baş sağlığı diliyorum. Allah sabır versin canım.
Toplu taşıma kullanan arkadaşlar mutlaka çantalarında tuzlu çubuk kraker ya da şeker türü abur cuburlar bulundurmalılar. Anlık şeker düşüşü ya da tansiyon problemlerimiz olabiliyor.
Bu arada dün akşam muayenem vardı. 15+5 de cinsiyet öğrenme telaşıyla muayeneye girdim. yarım saat sonunda benim edepli kızım kukusunu gösterebildi.
Baya zor oldu ama 15 cm ve 130 gramlık kızımızı sonunda görebildik.
Ve rabbim gönlümden geçeni bana verdi. Çok şükür allahıma. Darısı herkesin başına...
Zeynep'im geliyor :)
Amin canım. Sanırım aranızda bebişinin cinsiyetini en son öğrenen kişi olacağım..
Çünkü daha üç hafta var doktora gitmeme...
Neyse hayırlısı olsun benimde kız olursa Meryem düşünüyoruz ismini inşallah.
cnm seni geç çağırmamışlar mı? 19 haftada felan olucaksın sanırım 3 hafta sonra. ee ikili test en son 18 hafta da yapılıyor sen yaptırmıyacakmısın ikiliyi. bana geç gibi geldi nsaipse bende 1 hafta sonra öğrenebileceğim. bakalım hayırlı evlat nasip etsin Rabbim.
18 irkek,sadece 7 kız,yeter kızlar nazlanmayn çıkın ortaya
Günaydın herkese..
Bugüne kötü başladım.. Sabah metroda fenalaştım.. Birden nefes alamadım.. Titreme ve soğuk terler.. gerisini hatırlamıyorum.. Sağ olsunlar Kızılay'ın parkına kadar çıkardırlar.. ölüorum sandım.. zaten panik atakta var.. 1 saat kendime gelemedim??? ne oldu bilmiyorum.. ya ani tansiyonum düştü.. ya kan şekerim. çok ama çok korktum kızlar.. dilerim bir daha olmaz...:18:
arkadaşlar herkese günaydın
biz bugun bebişimle güne cok kötü başladık sabah gelen telefonla halamın vefat ettiğini ögrendim ve suan cok üzgünüm en cok sevdiğim halamdı..yogun bakımdaydı zaten artık tahmın edıyorduk ama insan yınede hep bir ümit beklıyor..dualarınızı esirgemeyin((((
yarenhande gecmıs olsun canım
destına basınız sagolsun ..
bız doktordan geldık .
.Allahım ölürüm ben Can'ıma ya ölürüüüüüm parnaklarını oynatıyor emıyor takla atıyor..
gitmişken 3lü testımızı de yaptırdık ..sonuclar bır hafta sonra..
ayrıntılı usg hakkında konusmustuk gecen doktor bıze yıne 20 ve 22 haftalar arasında yaptırıcıaz dedı unutmayın fılan dedı..
su an bebegım 18 hafta gorunuyor..
cınsıyetı yıne bır mumamma aklıma gelen basıma geldı
ıkı doktora gıdıyorum bu doktorum ıkıdır ,kıza benzettım ben dedı ..
dıger doktorum ıse erkek olabılır dedı..
bu son gıttıgıme gıtseydım hep ,kız gelıyor kesn derdm ,ama sımdı aklım karıstı
elımızde 2 kız bır erkek var
acık bacaklarının arası yanı kapatmıyor hıc herseyı meydanda ama snırım hala oturmadı organı..
erkek olabılır dıyen dktorumla 15 gun snra randevum var o zaman bebegım 20.haftalık oluyor kesın bellı olur dmı
olmazsa ayrıntılı usg de ortaya cıkar hersey..ama mıllete bı kız olabılır dedık bır de erkek ..
daha bellı degıl dıyıcem artık ya uff
ama cok sekerdı ya ellerı ayakları ..uzun olucakmış doktorum oyle dedı..
su an 250 gr ımış..canım ya
maşallah renkli 4 boyutlu değil mi ultrason nasıl belli değil,hem de kocaman 18 haftalık gözüküyo,sen dr. un dediği gibi üstüne görmüşsn,ya da adet olduğun zamanda vücudundaki diğer yumurta döllenmiş,kasım bebiş olcak seninki
yok renklı degıl canım gırdıklerım ..normal sıyah beyaz usg..evet ya herkesın kı bellı bı ben kaldım ıkı doktorum da bırbırını tuttruramadı
yok üstüne görmedım ama ılerıde görünüyor ıste..doktora deıdm gelişiminden dedi..
yada dedı erken yumurtlamışsın dedı..ben yumurtladıgım gnu de bılıyorum
zaten ılk seferde 1 aralık dedıler dogum tarıhı olarak buyudukce degıstı sımdı 22 kasıma denk gelıyor
cızelgemı degıstıreyım baglı artık ya..ama yıne de bır hafta onde yapmıyım da 3-5 gun onde yapayım dedı
doktor degısebılır dedı bazen ondeyken bazen önde olmaz fılan dedı ..ama hep bır hafta önde bakalım :)
canım bi de renkliye gir ya,hemen belli oluyo,dr. demeden ben anladım bacağını azcık açtı o da,pipisi yoktu,eşime güldüm o anlamadı,sonra dr. a sordum o da kızınız olcak,hayırlı olsun dedi,16+3 tü,seninki bence kız,çizelgeni değiştirme,1 ay sonra bakarsın durumuna,bak senden çok heyecanlandm,karnın benim gibi yayıksa kız,sivriyse erkek canım,artık karnın kocaman olmuştur,bebişin de büyük çünkü maşallah
merhaba kızlar nasılsınz? biz heycanlyız çook.. tayin sonuçlarını bekliyrz sabırsızlıkla... hayırlısı inş... size sorularım olacak ben henüz çatlak kremi ve şu göğüs ucu kremlerine başlamadım,lierac alayım dedim okuduğm kadaryla herkes öneriyor..alan ve kullananlara soruyrm eczanedenmi alıyosunz?netten mi?? bizim burdaki eczanede oolacağını hiç sanmıyrm da..merak ettim..ben k.kartı kullanmyrm netten alınıyosa ona göre çaresine bakayım bari
renklıye gırıcem de gıttıgım ıkı yerde de renklı yok canım ya..neyse 15 gun osnra bellı olur belkı
bende bacak arasını net goruyorum mesela bıraz once dudak gıbı cızgısı vardı ama bılemıyorum kı kısmet artık beklıyecegım :)
cızelgmeı 3 gun öne aldım ya hem de degıstrdım :)
karnım top gıbı ..her gören oglun olucak dıyor evet artık hamıle oldugum anlsılıyor
dur cekeyım kendımı de ekleyeyım :)
sagol canım ya ınan bende heeyecanlıyım boyle okudukca..sag slaım glesın de onemlı degıl hıc
merhaba kızlar nasılsınz? biz heycanlyız çook.. tayin sonuçlarını bekliyrz sabırsızlıkla... hayırlısı inş... size sorularım olacak ben henüz çatlak kremi ve şu göğüs ucu kremlerine başlamadım,lierac alayım dedim okuduğm kadaryla herkes öneriyor..alan ve kullananlara soruyrm eczanedenmi alıyosunz?netten mi?? bizim burdaki eczanede oolacağını hiç sanmıyrm da..merak ettim..ben k.kartı kullanmyrm netten alınıyosa ona göre çaresine bakayım bari
Buqün kahvaltı yaaparken dişim kırıldı hamilelik boyunca dişlerden çekicem qibi
Ne güzel gelişimide çok iyiymiş. Anne yada baba iriyse bebekte mutlaka iri olur:) maşallah bebişineCinsiyet için bizde bekliyoruz ama biz daha gerideyiz ama 12-13 haftada öğrenen şanslı arkadaşlarımızda var tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?