2011 Aralık Anneleri

Çok teşekkür ederim kızlar. inşallah herkesin gönlündekini verir rabbim.

Ben hep kızım olacağına inandım. herkes erkek olacak dedi ben yok kız olacak diye direttim. sonunda gerçek oldu :)

kız bebek anneyi çirkinleştirirmiş öyle diyorlar. yüzüne leke verirmiş. belden genişlermiş. bende bunların hiç birisi olmadı.

sadeceeee ye ekşiyi doğur ayşeyi misali Zeynebim geliyor :)

aynen nektarin tüysüz küçük şeftali, durmadan yeşil erik, karpuz istiyorum... kirazda arada gidio.. tatlı cnm istemiyor.. arada bir kakaolu kek istio o kadra.. karnım yayvan.. popom bazen öle bir ağrıo ki oturamıorum.. akşamları eve giderken 5 aylık şeklinde gidiyorum:)saçlarım çok dökülüo ama bu hamilelikte olurmuş.. saçımda boya yok o yüzden bilemiycem.. ama tüylerim inanılmaz hızla uzuo:)[/QUOTE]

bende de boya yok,ana saçımın rengi değişti,siyaha yakın koyu kestanedir normalde,şimdi bozardı gitti,ben esmerim saçım bi tuhaf duruyo,boz yakışmıyo tenime

öyle oldumu saat 4 gibi uyku bastırmaya başlıyor. umarım sende öyle olmaz.

hayırlı olsun cnm. zeynep ismini çok severim güzel bir isim seçmişsin. Allah yavrunun bahtınıda güzel etsin inşallah.

18 irkek,sadece 7 kız,yeter kızlar nazlanmayn çıkın ortaya

Açmıyolar bacaklarını zilliler benm 12 haftada kız demişlerdi ve ben çok istiyordumm kız olmasını bu hafta açmadı bacaqını haftaya qörücem inş. kızım olur

Dikkat et kendine qeçmiş olsun..

Başın saqolsun Rabbim huzur içinde yatırsın..

Buqün kahvaltı yaaparken dişim kırıldı hamilelik boyunca dişlerden çekicem qibi

yarenhande gecmıs olsun canım

destına basınız sagolsun ..

bız doktordan geldık .

.Allahım ölürüm ben Can'ıma ya ölürüüüüüm parnaklarını oynatıyor emıyor takla atıyor..

gitmişken 3lü testımızı de yaptırdık ..sonuclar bır hafta sonra..

ayrıntılı usg hakkında konusmustuk gecen doktor bıze yıne 20 ve 22 haftalar arasında yaptırıcıaz dedı unutmayın fılan dedı..

su an bebegım 18 hafta gorunuyor..

cınsıyetı yıne bır mumamma aklıma gelen basıma geldı

ıkı doktora gıdıyorum bu doktorum ıkıdır ,kıza benzettım ben dedı ..

dıger doktorum ıse erkek olabılır dedı..

bu son gıttıgıme gıtseydım hep ,kız gelıyor kesn derdm ,ama sımdı aklım karıstı

elımızde 2 kız bır erkek var

acık bacaklarının arası yanı kapatmıyor hıc herseyı meydanda ama snırım hala oturmadı organı..

erkek olabılır dıyen dktorumla 15 gun snra randevum var o zaman bebegım 20.haftalık oluyor kesın bellı olur dmı

olmazsa ayrıntılı usg de ortaya cıkar hersey..ama mıllete bı kız olabılır dedık bır de erkek ..

daha bellı degıl dıyıcem artık ya uff

ama cok sekerdı ya ellerı ayakları ..uzun olucakmış doktorum oyle dedı..

su an 250 gr ımış..canım ya

Son düzenleme:

maşallah renkli 4 boyutlu değil mi ultrason nasıl belli değil,hem de kocaman 18 haftalık gözüküyo,sen dr. un dediği gibi üstüne görmüşsn,ya da adet olduğun zamanda vücudundaki diğer yumurta döllenmiş,kasım bebiş olcak seninki

yok renklı degıl canım gırdıklerım ..normal sıyah beyaz usg..evet ya herkesın kı bellı bı ben kaldım ıkı doktorum da bırbırını tuttruramadı

yok üstüne görmedım ama ılerıde görünüyor ıste..doktora deıdm gelişiminden dedi..

yada dedı erken yumurtlamışsın dedı..ben yumurtladıgım gnu de bılıyorum

zaten ılk seferde 1 aralık dedıler dogum tarıhı olarak buyudukce degıstı sımdı 22 kasıma denk gelıyor

cızelgemı degıstıreyım baglı artık ya..ama yıne de bır hafta onde yapmıyım da 3-5 gun onde yapayım dedı

doktor degısebılır dedı bazen ondeyken bazen önde olmaz fılan dedı ..ama hep bır hafta önde bakalım :)

merhaba kızlar nasılsınz? biz heycanlyız çook.. tayin sonuçlarını bekliyrz sabırsızlıkla... hayırlısı inş... size sorularım olacak ben henüz çatlak kremi ve şu göğüs ucu kremlerine başlamadım,lierac alayım dedim okuduğm kadaryla herkes öneriyor..alan ve kullananlara soruyrm eczanedenmi alıyosunz?netten mi?? bizim burdaki eczanede oolacağını hiç sanmıyrm da..merak ettim..ben k.kartı kullanmyrm netten alınıyosa ona göre çaresine bakayım bari

canım bi de renkliye gir ya,hemen belli oluyo,dr. demeden ben anladım bacağını azcık açtı o da,pipisi yoktu,eşime güldüm o anlamadı,sonra dr. a sordum o da kızınız olcak,hayırlı olsun dedi,16+3 tü,seninki bence kız,çizelgeni değiştirme,1 ay sonra bakarsın durumuna,bak senden çok heyecanlandm,karnın benim gibi yayıksa kız,sivriyse erkek canım,artık karnın kocaman olmuştur,bebişin de büyük çünkü maşallah

renklıye gırıcem de gıttıgım ıkı yerde de renklı yok canım ya..neyse 15 gun osnra bellı olur belkı
bende bacak arasını net goruyorum mesela bıraz once dudak gıbı cızgısı vardı ama bılemıyorum kı kısmet artık beklıyecegım :)

cızelgmeı 3 gun öne aldım ya hem de degıstrdım :)

karnım top gıbı ..her gören oglun olucak dıyor evet artık hamıle oldugum anlsılıyor

dur cekeyım kendımı de ekleyeyım :)

sagol canım ya ınan bende heeyecanlıyım boyle okudukca..sag slaım glesın de onemlı degıl hıc

merhaba canım. benim doktorumda bana lierac önerdiği için başladım ben artık.
eczaneye sordum 70tl dediler. ben internetten ısmarladım. 3lü paket aldım 128tlye yani her biri 43tlye geldi.
zaten tanıdıklarım 1 tüpün 1 ay yettiğini söylediler, yani bir kaç tüp lazım. ben şimdilik bacaklarıma sürmüyorum, tasarruflu başladım yani

Lierac Phytolastil atlak Tedavisi iin Jel | Kampanya indirim | En ucuz fiyat| 3 ADET 128,31 TL KDV Dahil | Dermomarket ndirimli Online Sat

ha ayrıca havale ile de gönderiliyo ve hatırladığım kadarı ile kargo teslimde de ödeniyor.

Ne güzel gelişimide çok iyiymiş. Anne yada baba iriyse bebekte mutlaka iri olur:) maşallah bebişine Cinsiyet için bizde bekliyoruz ama biz daha gerideyiz ama 12-13 haftada öğrenen şanslı arkadaşlarımızda var tabiki

merhaba canım nette genelde daha ucuz oluyor eczaneler çoğu zaman gereğinden pahalı oluyor bence, ben netten almanı öneririm

bılmem ıkımızde uzun boyluyuz bne uzun sayılırım ama babası uzun bılmem iri degılız cok ama bakalım :)

belkı bana cekmıstır ben baya irilştim bebegım sayesınde :)

ya bende ogrendım 11+4 ıken kız olabılır dendı sımdı aynı doktor yıne kız dedı olabılır dedı

ama hep gıttıgım ıse erkek olabılır dedı..olaıblırli konusmasalar ınanaıcam da nasıl olsa bırısı olucak artık merak etmıyorum 20.haftam da hattaı nat edıp dogumda ögrenıcem ben ya

selam kızlarr

dün kızımın ilk kıyafetini aldım, hastane çıkışını
görseniz okadar sevimli bişeyki tunikli altınada tayt yapmışlar bir karış
şapkasında tülü var, çok kokoşş olacak çokkkk
bu arada isminede karar verdik eşimle HİLAL olacak allah nasip ederse :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…