bılmem ıkımızde uzun boyluyuz bne uzun sayılırım ama babası uzun bılmem iri degılız cok ama bakalım :)
belkı bana cekmıstır ben baya irilştim bebegım sayesınde :)
ya bende ogrendım 11+4 ıken kız olabılır dendı sımdı aynı doktor yıne kız dedı olabılır dedı
ama hep gıttıgım ıse erkek olabılır dedı..olaıblırli konusmasalar ınanaıcam da nasıl olsa bırısı olucak artık merak etmıyorum 20.haftam da hattaı nat edıp dogumda ögrenıcem ben ya
selam kızlarr
Hilal güzel isim tebrik ederim, ben daha hiç birşeycik almadım kuzuma 7 aylık olmadan da almıycam galiba sabredeceğim
selam kızlarr
Hilal güzel isim tebrik ederim, ben daha hiç birşeycik almadım kuzuma 7 aylık olmadan da almıycam galiba sabredeceğim
ben de ramazan bayramına memlekete gittiğimizde alcam,26 haftam dolmuş olcak ozaman
selam kızlarr
dün kızımın ilk kıyafetini aldım, hastane çıkışını
görseniz okadar sevimli bişeyki tunikli altınada tayt yapmışlar bir karış
şapkasında tülü var, çok kokoşş olacak çokkkk
bu arada isminede karar verdik eşimle HİLAL olacak allah nasip ederse :26::26::26:
kızlarımız ne şirin olcak di mi,bizim ikimizinde saçı kıvırcık,kıvırcık saçlarını cimcime yapcam inş.,pembeli,morlu,kırmızılı fırfırlı fırfırlı giydirecez
maşallah diyelimgöstermeyince kız oluyor diyorlar ama hiç bir tahmin %100 değilmiş zaten hep %5 lik yanılma payı var. Bana da seninki kız olucak gibi geldi ama hayırlısı nasılsa öyle olsun doğunca ikiside seviliyor hatta tapılıyor Önemli olan sağlıklı olması idi maşallah bebişlerimize
selam kızlarr
bu arada isminede karar verdik eşimle HİLAL olacak allah nasip ederse :26::26::26:
yarenhande gecmıs olsun canım
destına basınız sagolsun ..
bız doktordan geldık .
.Allahım ölürüm ben Can'ıma ya ölürüüüüüm parnaklarını oynatıyor emıyor takla atıyor..
gitmişken 3lü testımızı de yaptırdık ..sonuclar bır hafta sonra..
ayrıntılı usg hakkında konusmustuk gecen doktor bıze yıne 20 ve 22 haftalar arasında yaptırıcıaz dedı unutmayın fılan dedı..
su an bebegım 18 hafta gorunuyor..
cınsıyetı yıne bır mumamma aklıma gelen basıma geldı
ıkı doktora gıdıyorum bu doktorum ıkıdır ,kıza benzettım ben dedı ..
dıger doktorum ıse erkek olabılır dedı..
bu son gıttıgıme gıtseydım hep ,kız gelıyor kesn derdm ,ama sımdı aklım karıstı
elımızde 2 kız bır erkek var
acık bacaklarının arası yanı kapatmıyor hıc herseyı meydanda ama snırım hala oturmadı organı..
erkek olabılır dıyen dktorumla 15 gun snra randevum var o zaman bebegım 20.haftalık oluyor kesın bellı olur dmı
olmazsa ayrıntılı usg de ortaya cıkar hersey..ama mıllete bı kız olabılır dedık bır de erkek ..
daha bellı degıl dıyıcem artık ya uff
ama cok sekerdı ya ellerı ayakları ..uzun olucakmış doktorum oyle dedı..
su an 250 gr ımış..canım ya
merhaba kızlar nasılsınz? biz heycanlyız çook.. tayin sonuçlarını bekliyrz sabırsızlıkla... hayırlısı inş... size sorularım olacak ben henüz çatlak kremi ve şu göğüs ucu kremlerine başlamadım,lierac alayım dedim okuduğm kadaryla herkes öneriyor..alan ve kullananlara soruyrm eczanedenmi alıyosunz?netten mi?? bizim burdaki eczanede oolacağını hiç sanmıyrm da..merak ettim..ben k.kartı kullanmyrm netten alınıyosa ona göre çaresine bakayım bari
yaaaaaa bende hep kız seylerıne bakıyorum
bır kızım olsun cok ıstıyorum ne yalan soylıyeyım ama hayırlısı artık
ısmı cok guzel ısmının guzellı ıle yasasın ınsallah
Bizde yarın gideceğiz kontrole teyzeleri... Bebişim inşallah iyidir, 1 aydır görmüyorum cok merak edıyorummmm:18::18::18: İnşallah bu sefer cinsiyetini öğrenirim, yoksa 1 ay daha bekleyemem sanırım, çatlarım artıkkİçimden mini mini bir kız geçiyor ama kısmet, evlat sonucta benım o... Ben de ekşicilerden oldum çıktım, yüzümü leke bastı, karnım yayvan yayvan, bakalım tutacak mıı..
Bizde yarın gideceğiz kontrole teyzeleri... Bebişim inşallah iyidir, 1 aydır görmüyorum cok merak edıyorummmm:18::18::18: İnşallah bu sefer cinsiyetini öğrenirim, yoksa 1 ay daha bekleyemem sanırım, çatlarım artıkkİçimden mini mini bir kız geçiyor ama kısmet, evlat sonucta benım o... Ben de ekşicilerden oldum çıktım, yüzümü leke bastı, karnım yayvan yayvan, bakalım tutacak mıı..
selam kızlarr
saol hayatım inşallah allah kalbine göre verir, ama herşeyden önce sağlıklısı tabii
merhaba kızlarr arada giriyorum okuyorum ama yoğunluktan yazamıyorum.
canım ne güzelmiş o öyle tüylü falan ben de çok baktım ama cinsiyet daha belli olmayınca almadım. hangi marka senin o?
merhaba kızlar
bizimde hala kesinleşmedi cinsiyet.
öyle çok merak ediyorum ki.
2 dr dan kontrol oluyorum.
biri kız dedi öbürü erkek...
bende aşırı meyve yiyenler grubundayım.
karpuz rüyalarıma giriyor. gece kalkıp yiyorum.
ekşi erike ve vişne yiyorum.
tatlı sadece 4 aydır 2 kere canım istedi o kadar..
hayırlısı ya...bugün çok karın bölgemde ağrılar ve batmalar var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?