2011 Aralık Anneleri

maşallah diyelim göstermeyince kız oluyor diyorlar ama hiç bir tahmin %100 değilmiş zaten hep %5 lik yanılma payı var. Bana da seninki kız olucak gibi geldi ama hayırlısı nasılsa öyle olsun doğunca ikiside seviliyor hatta tapılıyor Önemli olan sağlıklı olması idi maşallah bebişlerimize

kızlarımız ne şirin olcak di mi,bizim ikimizinde saçı kıvırcık,kıvırcık saçlarını cimcime yapcam inş.,pembeli,morlu,kırmızılı fırfırlı fırfırlı giydirecez

kızlarımız ne şirin olcak di mi,bizim ikimizinde saçı kıvırcık,kıvırcık saçlarını cimcime yapcam inş.,pembeli,morlu,kırmızılı fırfırlı fırfırlı giydirecez

evet yaaaa, dün eşim anlatıyo işten gelirken bebek arabası görmüş ama içi boş ve kendi kendine giden bi bebek arabası, merak ettim diyo yaklaşmış birde ne görsun
bebek arabasını iten 2 yaşlarında kız bebek eşim diyoki öyle tatlıydıki al vitrine koy izle, bi karış kot etek giydirmişler bide guneş gözlüğü
bayılmış bayılmışş, dün anlata anlata bitiremedi, çok seviniyo kız olcak diye.
eşiminde saçları kıvırcık ama benim düz, ikimizde kumralız bakalım nasıl bi kızımız olacak

gosterıyor canım her daım bacakları acık ama doktorlar ıkısı aynı seyı soylemıyor :)
ınsallah kızım olur tabı ama kısmet bakalım beklıyecegız :)

yaaaaaa bende hep kız seylerıne bakıyorum
bır kızım olsun cok ıstıyorum ne yalan soylıyeyım ama hayırlısı artık
ısmı cok guzel ısmının guzellı ıle yasasın ınsallah

ısmı cok guzel ısmının guzellı ıle yasasın ınsallah[/QUOTE]

saol hayatım inşallah allah kalbine göre verir, ama herşeyden önce sağlıklısı tabii

hayırlı olsun cnm. önemli olan sağlıklı olması. zaten fazla seçenek yok ya kız olucak yada erkek. boşverrr önemli olan sağlıklı olması.sana anneciğim diycek olması.

Bizde yarın gideceğiz kontrole teyzeleri... Bebişim inşallah iyidir, 1 aydır görmüyorum cok merak edıyorummmm:18::18::18: İnşallah bu sefer cinsiyetini öğrenirim, yoksa 1 ay daha bekleyemem sanırım, çatlarım artıkk İçimden mini mini bir kız geçiyor ama kısmet, evlat sonucta benım o... Ben de ekşicilerden oldum çıktım, yüzümü leke bastı, karnım yayvan yayvan, bakalım tutacak mıı..

Ben de tayin bekliyorum canım dua edelim de hepimiz için hayırlısı olsun

ısmı cok guzel ısmının guzellı ıle yasasın ınsallah

saol hayatım inşallah allah kalbine göre verir, ama herşeyden önce sağlıklısı tabii[/QUOTE]

çizelgende neden 2 tane hafta var,15 hafta değil mi doğru olan

tutar görürsün

Yarın güzel haberlerin bekleriz o zama:) İçinden geçer olur inşallah, kız çocukları hakikaten tatlı oluyor

merhaba kızlarr arada giriyorum okuyorum ama yoğunluktan yazamıyorum.

canım ne güzelmiş o öyle tüylü falan ben de çok baktım ama cinsiyet daha belli olmayınca almadım. hangi marka senin o?

merhaba kızlar
bizimde hala kesinleşmedi cinsiyet.
öyle çok merak ediyorum ki.
2 dr dan kontrol oluyorum.
biri kız dedi öbürü erkek...

bende aşırı meyve yiyenler grubundayım.
karpuz rüyalarıma giriyor. gece kalkıp yiyorum.
ekşi erike ve vişne yiyorum.
tatlı sadece 4 aydır 2 kere canım istedi o kadar..
hayırlısı ya...bugün çok karın bölgemde ağrılar ve batmalar var....

Belki bir prenses daha geliyordur, hayırlısı ile yarın belli olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…