benimde popom agrıyor kemikleri daha doğrusu ,saçım sanki kızıllanmış gibi görüyorum.ve karnım hiç ortada yok ama sivri olmadığ belli akşam yemeğinden sonra 6 aylk hamiş gibi yuvarlak dışarda geziyorum canım.12. haftamızdayken kız diye tahmin etti doktorum.sürekli ekşi ,tuzlu şeyle istiyor canım ve meyve olarak kiraz ,şeftali karpuz manyağı oldum çıktım .sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz
senin de kızın olcak o zaman canım,aynen hele de tüysüz şeftali bayılıyom
herkese merhaba
cinsiyetimiz belli oldu :)) Erkek
darısı öğrenemeyenlerin başına :))
arkadaşlar herkese günaydın
biz bugun bebişimle güne cok kötü başladık sabah gelen telefonla halamın vefat ettiğini ögrendim ve suan cok üzgünüm en cok sevdiğim halamdı..yogun bakımdaydı zaten artık tahmın edıyorduk ama insan yınede hep bir ümit beklıyor..dualarınızı esirgemeyin((((
canım teşekkürler,cinsiyetleri dün belli oldu bir kız bir erkek..inşallah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız
benim sürekli ayaklarım vede ellerim ateş gibi yanıyor.Ne yapmam gerekiyor ?aynı sorunu çeken var mı?
biz bugun bebişimle güne cok kötü başladık sabah gelen telefonla halamın vefat ettiğini ögrendim ve suan cok üzgünüm en cok sevdiğim halamdı..yogun bakımdaydı zaten artık tahmın edıyorduk ama insan yınede hep bir ümit beklıyor..dualarınızı esirgemeyin((((
Günaydın herkese..
Bugüne kötü başladım.. Sabah metroda fenalaştım.. Birden nefes alamadım.. Titreme ve soğuk terler.. gerisini hatırlamıyorum.. Sağ olsunlar Kızılay'ın parkına kadar çıkardırlar.. ölüorum sandım.. zaten panik atakta var.. 1 saat kendime gelemedim??? ne oldu bilmiyorum.. ya ani tansiyonum düştü.. ya kan şekerim. çok ama çok korktum kızlar.. dilerim bir daha olmaz...:18:
günaydınnnnnn.. Herkese güzel ve mutlu bir gün diliyorum.
canım teşekkürler,cinsiyetleri dün belli oldu bir kız bir erkek..inşallah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız
18 irkek,sadece 7 kız,yeter kızlar nazlanmayn çıkın ortaya
amin canım o günleri hep beraber görürürüz inşallah .
İyi halin daim olsun maşallah diyelim
Merhaba arkadaşlar,
Ben aslında sürekli buralardayım ama yazmaya fırsat bulamıyorum.
Halasını kaybeden arkadaşıma baş sağlığı diliyorum. Allah sabır versin canım.
Toplu taşıma kullanan arkadaşlar mutlaka çantalarında tuzlu çubuk kraker ya da şeker türü abur cuburlar bulundurmalılar. Anlık şeker düşüşü ya da tansiyon problemlerimiz olabiliyor.
Bu arada dün akşam muayenem vardı. 15+5 de cinsiyet öğrenme telaşıyla muayeneye girdim. yarım saat sonunda benim edepli kızım kukusunu gösterebildi.
Baya zor oldu ama 15 cm ve 130 gramlık kızımızı sonunda görebildik.
Ve rabbim gönlümden geçeni bana verdi. Çok şükür allahıma. Darısı herkesin başına...
Zeynep'im geliyor :)
Merhaba arkadaşlar,
Toplu taşıma kullanan arkadaşlar mutlaka çantalarında tuzlu çubuk kraker ya da şeker türü abur cuburlar bulundurmalılar. Anlık şeker düşüşü ya da tansiyon problemlerimiz olabiliyor.
Bu arada dün akşam muayenem vardı. 15+5 de cinsiyet öğrenme telaşıyla muayeneye girdim. yarım saat sonunda benim edepli kızım kukusunu gösterebildi.
Ve rabbim gönlümden geçeni bana verdi. Çok şükür allahıma. Darısı herkesin başına...
Merhaba arkadaşlar,
Bende de hep bir aksilik olacak gibi endişeler oluyor inşallah hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alırda rahatlarız
Merhaba arkadaşlar,
benimde popom agrıyor kemikleri daha doğrusu ,saçım sanki kızıllanmış gibi görüyorum.ve karnım hiç ortada yok ama sivri olmadığ belli akşam yemeğinden sonra 6 aylk hamiş gibi yuvarlak dışarda geziyorum canım.12. haftamızdayken kız diye tahmin etti doktorum.sürekli ekşi ,tuzlu şeyle istiyor canım ve meyve olarak kiraz ,şeftali karpuz manyağı oldum çıktım .sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz
senin de kızın olcak o zaman canım,aynen hele de tüysüz şeftali bayılıyom
aynen nektarin tüysüz küçük şeftali, durmadan yeşil erik, karpuz istiyorum... kirazda arada gidio.. tatlı cnm istemiyor.. arada bir kakaolu kek istio o kadra.. karnım yayvan.. popom bazen öle bir ağrıo ki oturamıorum.. akşamları eve giderken 5 aylık şeklinde gidiyorum:)saçlarım çok dökülüo ama bu hamilelikte olurmuş.. saçımda boya yok o yüzden bilemiycem.. ama tüylerim inanılmaz hızla uzuo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?