2011 Aralık Anneleri

Allah rahmet eylesin canım,mekanı cennet olsun,sakın ağlama ve üzülmemeye çalış,bak şöyle örnek vereyim ablam ikizlere hamileyken ondan daha küçük olan ablam öldü,17 yaşındaydı,intihar etmişti,ben 12 yaşındaydm,ablam 7 aylık hamileydi ve çok ağladı,Allah kimseye vermesin ikiz kızların biri otistik,nedeni hamilelikte yaşadığın üzüntü,stres demiş dr. ve sinsi bi hastalık,1 yaşından sonra anlaşılıyo ve ilerliyo,onun için önce bebişini düşün diyorum

Başınız saolsun, allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin.

Çok geçmiş olsun canım. Doktora mutlaka git ve önerilerini sor, inşallah bidaha yaşamazsın.

günaydınnnnnn.. Herkese güzel ve mutlu bir gün diliyorum.

Sana günaydın canım...
Bilmukabele sanada mutlu bir gün olsun...
Gerçekten benim için mutlu bir gün. annemler abimlar gelecekler. Bugün binecekler inşalah.
Bütün gece uyuyamadım. Gece 5 gibiydi yattım. 8 de kalktım. Bu gün çooook işim var çoook... İnşallah uyku bastırmaz...

canım teşekkürler,cinsiyetleri dün belli oldu bir kız bir erkek..inşallah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız

Senin adına çok sevindim canım. Allah kucağına almayı nasipetsin.
Benim ikiz arkadaşlarım var biri kız biri erkek. Öyle uyumlu öyle güzel anlaşıyorlarki. Darısı başına..

18 irkek,sadece 7 kız,yeter kızlar nazlanmayn çıkın ortaya

Önce erkek haberleri sonrada kız haberleri alıcaz galiba, herkesin ki belli olduğunda gerçekten erkek senesi olacakmı çok merak ediyorum. 1 ay sonra hepimiz öğrenmiş oluruz inşallah. Ben hem tatlı hem ekşi yiyorum, kalçalarım genişledi karnımda son günlerde sivrildi, temmuzda öğrenirim inşallah nazlı bir prenses mi yoksam ketum bir prens mi? Başkası meraklansa ne var bu kadar merak edecek eninde sonunda öğrenceksin işte derdim ama kazın ayağı öle olmuyormuş:44:

Merhaba arkadaşlar,

Ben aslında sürekli buralardayım ama yazmaya fırsat bulamıyorum.

Halasını kaybeden arkadaşıma baş sağlığı diliyorum. Allah sabır versin canım.

Toplu taşıma kullanan arkadaşlar mutlaka çantalarında tuzlu çubuk kraker ya da şeker türü abur cuburlar bulundurmalılar. Anlık şeker düşüşü ya da tansiyon problemlerimiz olabiliyor.

Bu arada dün akşam muayenem vardı. 15+5 de cinsiyet öğrenme telaşıyla muayeneye girdim. yarım saat sonunda benim edepli kızım kukusunu gösterebildi.

Baya zor oldu ama 15 cm ve 130 gramlık kızımızı sonunda görebildik.

Ve rabbim gönlümden geçeni bana verdi. Çok şükür allahıma. Darısı herkesin başına...

Zeynep'im geliyor :)

Tebrik ederim prensesini:) Ne güzel bir haber Allah sağlık ve uzun ömür versin. amin

hayırlı olsun canım

Amin canım. Sanırım aranızda bebişinin cinsiyetini en son öğrenen kişi olacağım..
Çünkü daha üç hafta var doktora gitmeme...
Neyse hayırlısı olsun benimde kız olursa Meryem düşünüyoruz ismini inşallah.

Bende de hep bir aksilik olacak gibi endişeler oluyor inşallah hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alırda rahatlarız

Evhama kapılma canım diyeceğim canım ama hamileler için bu zor sanırım.
Bende bebeğimin oynamasını pek hissetmiyorum elim akşama kadar karnımda neredeyse.. Bu güne kadar bir kaç kez hissettim. Normalmi bilmiyorum.
Tatlı şeyleri pek yiyemiyorum bu gün yediğim helvanın haddi hesabı yok..
Sağlıkla doğarlar inşallah...

Kızlar biraz işe güce baksam iyi olacak..
annemler için hazırlık yapayım biraz...
Kendinize iyi bakın..
Hepinizi öpüyorum...
Allah'a emanet olun...

yaşasın bi prenses daha geliyo

cnm başın sağolsun.. Allah geride kalanlara sabır versin.. diğer ark. dediği gibi elde değil ama bebeğini düşünerek çok üzülmemeye çalış lütfen..

kızlar başka bir topicte gördüm belki faydası olabilir:26:

doktor bir arkadaşım kendi hamileliği için (kendisi doğuma yaklaştı) hocalarla hatta hocaların hocalarıyla görüşerek aşağıdaki tavsiyerleri almış, bana da iletti (ben de 17. haftadayım);
1- Sabahları Lierac çatlak önleyici
2- Akşamları johnson's baby (cansın bebe) veya badem,fındık,kakao,kayısı yağlarının karışımı
3 ile 5. ay arası sadece duştan sonra lierac sürmemi, 5. aydan itibaren yukarıdaki şekilde uygulamamı söyledi. (karın, kalca, göğüs çevresi (ucuna sürülmemeli), basen bölgelerine).
Ayrıca, Güneş kremi olarak Neutrogena 15 faktör yağsız güneş kremi kullanmamı önerdi. (Hem güneş lekelerinin önlenmesi, hem cildin korunması ve nemlenmesi, hem de cildin yaşlanmaması için)
32. haftadan sonra sebamed'in meme ucu kremi.
Bu bilgileri paylaşmak istedim, inşallah doğumdan sonra çatlaklar bize hatıra kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…