2011 Aralık Anneleri

Gecmis oun canim bende yakin zamanlarda cilek canim cekior die sabah ac karnina cilek bahcesine gittim siraya girdim cilek toplamak icin tepsi alayim die sirada nefesim kesildi terledi
Ve icimden Allahim lutfen dusmeyeuim dedim adam sira bana geldiginde cilek tepsisini verdi ve inan gormedim tepsiyi cok puslu gordm etrafi heralde tansiyon ve oturmadan gecmedi dikkat et caniim ins bidaha yasamazsin yasamayiz

canım geçmiş olsun, yanında şekerli şeyler taşı hep bazen banada oluyor gözüm kararıyor, ellerim ayaklarım titriyor aniden, biraz şekerli şeyler yiyince geçiyor. kan şekeri ile ilgisi olabilir. birde bol su içmek lazım havalar çok ısındı

walla canım çantamda lebleb, şekerli sakız, su , kraker hepsi var.. ağzımda sakız vardı.. karnım toktu.. ankara sabahları ayaz oluo daha o kadar ısınmadı yanim.. metroda zaten klima çalışıyor anlamadım walla.. dlerim bir daha olmaz ...

arkadaşlar herkese günaydın
biz bugun bebişimle güne cok kötü başladık sabah gelen telefonla halamın vefat ettiğini ögrendim ve suan cok üzgünüm en cok sevdiğim halamdı..yogun bakımdaydı zaten artık tahmın edıyorduk ama insan yınede hep bir ümit beklıyor..dualarınızı esirgemeyin((((

karnı benim gibi yuvarlak olanlar,kalça kemikleri ağrıyanlar,saç rengi değişenler, bol meyve yiyenler,kızınız olcak diyorum

benimde aynı belirtiler:))saçlarımın rengi koyulaştı,karnım şimdilik futbol topu gibi..sanırım kızım yaptı bunları:)) oğlumda ye tatlı doğur atlı dedirtiyor,...

Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin

karnı benim gibi yuvarlak olanlar,kalça kemikleri ağrıyanlar,saç rengi değişenler, bol meyve yiyenler,kızınız olcak diyorum

benim karnımdan çok popom büyüyor ama karnım sanki küçük bir hentbol topu gibi dik, kuyruk sokumu ve kalçam sürekli ağrıyor, tatlı hiç canım istemiyor sürekli tuzlu bişeyler yiyorum, mide bulantılarımda çok olmadı, günde 1 kilo erik+kiraz yiyorum, saç rengim değişmedi boya vardı onlar akıyor, beyazlarım çıktı, ve saçlarım çok dökülüyor.

peki şimdi ben hangi kategoriye giriyorum:26::26:

Allah rahmet eylesin canım,rabbim sana da tüm yakınlatınızada sabır versin...

benimde popom agrıyor kemikleri daha doğrusu ,saçım sanki kızıllanmış gibi görüyorum.ve karnım hiç ortada yok ama sivri olmadığ belli akşam yemeğinden sonra 6 aylk hamiş gibi yuvarlak dışarda geziyorum canım.12. haftamızdayken kız diye tahmin etti doktorum.sürekli ekşi ,tuzlu şeyle istiyor canım ve meyve olarak kiraz ,şeftali karpuz manyağı oldum çıktım .sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz
canım geçmiş olsun tansiyonun düşmüş ,çalışmanın zor kısmı bu olsa gerek .bende oğluma hamileyken kontrole giderken bile otobüste ,dolmuşta sürekli fenalık geçirirdim .2 . bebişte asla özel araçımız olmazsa olmaz demiştim şimdi rahatça gidip geliyorum pencereyi açıyorum yellene yellene

başın sağolsun canım allah mekanını cennet eylesin.

Günaydın Sevgili Anneler...
Dayanamadım girdim nete...
Ne tatlı bir alışkanlık odu bu ya...

günaydın güzel anneler :90:

bugün hava biraz daha sıcak olacak galiba dikkat edin kendinize
Günaydın canım
Sen birde gel bodrumu gör... Evim biraz serin Allah şükür... Gerçi bu serinlikte ikl üç kez duş alıyorum ya

Günaydın canım. İyi uykular sana.. Kendine dikkat et..

18 irkek,sadece 7 kız,yeter kızlar nazlanmayn çıkın ortaya

Deryamcığım senin verilerine göre benimde kızım olacak

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..

canım allah sabır versin, çok zor biliyorum ama elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyor

canım geçmiş olsun,korkma bunlar gebelikte normal ama temkinli olmakta fayda var..yola çıkmadan şekerli bişey yeme,beyaz peynirle kepekli ekmek ye azıcık öyle çık canım..şekerli şeyler kan şekerini çabuk düşürür

Başın sağosun canım. Mekanı cennet olsun...
Evet insan ölümü konduramıyor kendi yakınlarına sevdiklerine malesef...

Merhaba arkadaşlar,
Bende tam 16 haftalık hamileyim. Yarın doktor kontrolümüz var. Şimdilik herşey yolunda gidiyor. İnşallah hepimiz sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Canım Deryamın verileri biraz daha kuvvetlendi bende..
Sana ne olduysa bana da oluyor... Hele saçlarım rengi o kadar açıldı ki beyazladı adeta. İnşallah doğumdan sonra düzelir.
En çok karpuza dadandım. Eşim bana karpuz yetiştiremiyor...
Valla bu işe eşim çok sevinecek hamile kaldığımdan beri kızım diye seviyor...
Gerçi diğer kocakarı uygulamalarına baktım, birde çin takvimine baktım onlara göre erkek.
Neyse hayırlısı olsun. Sağlılı olsun inşallah...

Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin

Allah rahmet eylesin canım,rabbim sana da tüm yakınlatınızada sabır versin...

başın sağolsun canım allah mekanını cennet eylesin.

canım allah sabır versin, çok zor biliyorum ama elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyor

Başın sağosun canım. Mekanı cennet olsun...
Evet insan ölümü konduramıyor kendi yakınlarına sevdiklerine malesef...

arkadaşlar cok sagolun allah razı olsun

Merhaba arkadaşlar,
Bende tam 16 haftalık hamileyim. Yarın doktor kontrolümüz var. Şimdilik herşey yolunda gidiyor. İnşallah hepimiz sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.

amin canım o günleri hep beraber görürürüz inşallah .
İyi halin daim olsun maşallah diyelim

aman aç kalma,sürekli atıştır,çantanda bişeyler olsun,benim de kan şekeri,tansiyon düşük,açlığa gelmez amann

günaydınnnnnn.. Herkese güzel ve mutlu bir gün diliyorum.

aman cnm dikkat et kendine. neden oldu ki acaba karnında tokmuş. bir doktoruna danış bence. çok geçmiş olsun. rabbim hepimizi korusun.

Buselicim kuzum nasilsin

iyiyim cnm sen nasılsın? efe nasıl ? kereta söktü demek tuşları. seni bu saatte görmek güzel ama biliyorsun senin uyku düzenin çocuğada geçecek. sonra gece uyanık olup gündüz uyuyan bri çocuğun olur ve çokkk zorlanırsın. belli ki senin uyku dengen bozulmuş yinede zorlayıp gece uyumaya bak. olmadı uykunu getirecek sıcak süt iç ve gündüz uyumaki gece yorgun düşüp uyuyasın. seni çokk ama çok seviyorum. sanki daha önce gördümde şimdi özledim gibi.

cnm Allah rahmet eylesin. Allah sizlerede sabır versin. Ne yapacaksın ölüm hepimize gelecek. sen çok üzülüp de yavrunuda üzme olur mu. Çünkü halan yinede yaşadı hayatı ama bebişin daha hiç bişey yaşayamadı annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…