2011 Aralık Anneleri

Evet sende burdasin halimem de :)) kizlaarrr cok sessiz oluo cuma cumartesi ve pazar burasi

cnm benim... Allah kalanlara sabır versin, halan da rahmet eylesin inşallah...

destina....başın sağolsun canım...Bu durumda söylencek pek bişi olmuyor maalesef...Allah sabır versin...

canım inşallah Allah gönlüne göre verir..hberlerini bekliyorummm

hoşgeldin cnmmmm :))) ne var ne yok ??? ya bu arada bulmuşken sana sorayım hemen. karnında koyu bi çizgi oluştu mu cnm ya? ben de çookk belliydi ama iki gündür yok sanki??? neden ki???????? :97:

iyiyim canm sen nasılsın_? yok bende çizgi falan oluşmadı,,ama oluşanları duymuştum...kafaya takılcak bişi olduğunu sanmyrm çünkü dün nette görmüştüm bazı hamilelerde olabiliyo hemde bayaa belirgin diye ama olmamasıda olumsuz bişi değil diyodu...

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız?
biz kötüyüz. bugün bi özel hastaneye oğlumu götürdüm akciğerlerinde enfeksiyon ve astım başlangıcı çıktı bronşitle beraber. iğneye devam. eşim de 1 haftadır faranjit için antibiyotik kullanıyordu ilaç bitti hastalık geçmedi. o da doktora göründü ve sonuç kanında enfeksiyon çıktı(((((((((((( sürekli ateşi çıkıyor titriyor eşim. oona da 14 iğne yazdı doktor az önce acillik olduk . eşim birden fenalaştı hemen gittik oğlumla eşime 1er iğne ve geldik. zor bi zaman dilimindeyim. kendim halsizim ve evde durum bu . dua edin. ben ve bebişime gelince biz iyiyiz ve bayağı büyüdüğünü hissediyorum. tam 3 aylık olduk ve karnım belirginleşti iyice. dışardan belli olcak artık:) kılo da almış başını gidiyor tabi bu arada. ne yapimmm

18 irkek,sadece 7 kız,yeter kızlar nazlanmayn çıkın ortaya

benimki de galiba kız bugün doktora gittik tam çıkmak üzereydi neyse bizi kırmadı 2 dakika baktık kalbi atıyordu suyu da iyi dedi maşallah sağlıklı dedi kız diye tahmin ediyorum dedi çok mutlu olduk 10 gün sonraya gelin dedi ayrıntılı bakacakmış o zaman

geçmiş olsun canım ben de 2 gündür böyle rahatsızlanıyorum artık daha dikkat edicez demek kendimize

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun

Zeynep'imiz hoş geliyor o zaman gözün aydın canım

canım çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin canım sen de çok dikkat et umarım bulaşıcı bişey yoktur bebişine de maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

iyi geceler canım.çok geçmiş olsun.allah eşine ve oğluşuna şifa versin.çocuklar bi hastalandımı bünye zayıfsa kolay atlatamıyolar:2:.oğlumdan biliyorum.astımlı.sürekli kontrol altında.kilo işinide kafana takma sağlığına dikkat et kilolar 2 çocuk olunca çok çabuk veriliyo.

hayırlı olsun canım.allah gönlüne göre verir inş.bizimde daha 10 günümüz var.

m

emvacım seni görmek çok güzel canım .hatırladın mı bilmem ama 13. takımdan ben .
ben çıkarken sen girmiştin
bu arada çok geçmişler olsun inşallah cabucak iyileşir eşin ve oğluşun canım.
okullar tatil oldu bakıverirsin oğluşun hemencik şifa bulur inşallah kiloyu hiç sorma bende tuz yemekten artık şişman dombiş olacagım .sürekli ekmek arası tuzlu domates ya da salatalık yiyorum

günaydın ben bugün bebişimi görmeye gideceğim umarım cinsiyetini gösterir öğleden sonra gideceğiz bebişim hepinizin bebişlerini öpüyor

Çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.

gunaydin haftasonu annecikleriii...

günaydın ben bugün bebişimi görmeye gideceğim umarım cinsiyetini gösterir öğleden sonra gideceğiz bebişim hepinizin bebişlerini öpüyor

canim guzel haberlerle gel insallah. bebisin bugun annesini uzmeden gostersin kendisini bence. opuyorum seni de bebisi dee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…