halimem burda sıksık hatta şimdide burda ama sen yoksun. tanemse bizi epey boşladı. gün içinde arada girip kaçıyor. sanırım başka bir uğraş buldu. ama görünce iletrim oda seni sorum duruyor ama genelde geçmişi okumuyorsunuz ikinizde dolayısıyl ahberiniz olmuyor. kendine iyi bak cnm. öpüyorum.
Evet sende burdasin halimem de :)) kizlaarrr cok sessiz oluo cuma cumartesi ve pazar burasi
arkadaşlar herkese günaydın
biz bugun bebişimle güne cok kötü başladık sabah gelen telefonla halamın vefat ettiğini ögrendim ve suan cok üzgünüm en cok sevdiğim halamdı..yogun bakımdaydı zaten artık tahmın edıyorduk ama insan yınede hep bir ümit beklıyor..dualarınızı esirgemeyin((((
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesiniz kızlar?????????????? bak bebeğim kızıyor haa teyzelerim nerde diye
burdaaaym
Bizde yarın gideceğiz kontrole teyzeleri... Bebişim inşallah iyidir, 1 aydır görmüyorum cok merak edıyorummmm:18::18::18: İnşallah bu sefer cinsiyetini öğrenirim, yoksa 1 ay daha bekleyemem sanırım, çatlarım artıkkİçimden mini mini bir kız geçiyor ama kısmet, evlat sonucta benım o... Ben de ekşicilerden oldum çıktım, yüzümü leke bastı, karnım yayvan yayvan, bakalım tutacak mıı..
hoşgeldin cnmmmm :))) ne var ne yok ??? ya bu arada bulmuşken sana sorayım hemen. karnında koyu bi çizgi oluştu mu cnm ya? ben de çookk belliydi ama iki gündür yok sanki??? neden ki???????? :97:
18 irkek,sadece 7 kız,yeter kızlar nazlanmayn çıkın ortaya
Günaydın herkese..
Bugüne kötü başladım.. Sabah metroda fenalaştım.. Birden nefes alamadım.. Titreme ve soğuk terler.. gerisini hatırlamıyorum.. Sağ olsunlar Kızılay'ın parkına kadar çıkardırlar.. ölüorum sandım.. zaten panik atakta var.. 1 saat kendime gelemedim??? ne oldu bilmiyorum.. ya ani tansiyonum düştü.. ya kan şekerim. çok ama çok korktum kızlar.. dilerim bir daha olmaz...:18:
arkadaşlar herkese günaydın
biz bugun bebişimle güne cok kötü başladık sabah gelen telefonla halamın vefat ettiğini ögrendim ve suan cok üzgünüm en cok sevdiğim halamdı..yogun bakımdaydı zaten artık tahmın edıyorduk ama insan yınede hep bir ümit beklıyor..dualarınızı esirgemeyin((((
Bu arada dün akşam muayenem vardı. 15+5 de cinsiyet öğrenme telaşıyla muayeneye girdim. yarım saat sonunda benim edepli kızım kukusunu gösterebildi.
Baya zor oldu ama 15 cm ve 130 gramlık kızımızı sonunda görebildik.
Ve rabbim gönlümden geçeni bana verdi. Çok şükür allahıma. Darısı herkesin başına...
Zeynep'im geliyor :)
iyi geceler arkadaşlar nasılsınız?
biz kötüyüz. bugün bi özel hastaneye oğlumu götürdüm akciğerlerinde enfeksiyon ve astım başlangıcı çıktı bronşitle beraber. iğneye devam. eşim de 1 haftadır faranjit için antibiyotik kullanıyordu ilaç bitti hastalık geçmedi. o da doktora göründü ve sonuç kanında enfeksiyon çıktı(((((((((((( sürekli ateşi çıkıyor titriyor eşim. oona da 14 iğne yazdı doktor az önce acillik olduk . eşim birden fenalaştı hemen gittik oğlumla eşime 1er iğne ve geldik. zor bi zaman dilimindeyim. kendim halsizim ve evde durum bu . dua edin. ben ve bebişime gelince biz iyiyiz ve bayağı büyüdüğünü hissediyorum. tam 3 aylık olduk ve karnım belirginleşti iyice. dışardan belli olcak artık:) kılo da almış başını gidiyor tabi bu arada. ne yapimmm
iyi geceler arkadaşlar nasılsınız?
biz kötüyüz. bugün bi özel hastaneye oğlumu götürdüm akciğerlerinde enfeksiyon ve astım başlangıcı çıktı bronşitle beraber. iğneye devam. eşim de 1 haftadır faranjit için antibiyotik kullanıyordu ilaç bitti hastalık geçmedi. o da doktora göründü ve sonuç kanında enfeksiyon çıktı(((((((((((( sürekli ateşi çıkıyor titriyor eşim. oona da 14 iğne yazdı doktor az önce acillik olduk . eşim birden fenalaştı hemen gittik oğlumla eşime 1er iğne ve geldik. zor bi zaman dilimindeyim. kendim halsizim ve evde durum bu . dua edin. ben ve bebişime gelince biz iyiyiz ve bayağı büyüdüğünü hissediyorum. tam 3 aylık olduk ve karnım belirginleşti iyice. dışardan belli olcak artık:) kılo da almış başını gidiyor tabi bu arada. ne yapimmm
benimki de galiba kızbugün doktora gittik tam çıkmak üzereydi neyse bizi kırmadı 2 dakika baktık kalbi atıyordu suyu da iyi dedi maşallah sağlıklı dedi kız diye tahmin ediyorum dedi çok mutlu olduk 10 gün sonraya gelin dedi ayrıntılı bakacakmış o zaman
miyi geceler arkadaşlar nasılsınız?
iyiyim canm sen nasılsın_? yok bende çizgi falan oluşmadı,,ama oluşanları duymuştum...kafaya takılcak bişi olduğunu sanmyrm çünkü dün nette görmüştüm bazı hamilelerde olabiliyo hemde bayaa belirgin diye ama olmamasıda olumsuz bişi değil diyodu...
günaydın ben bugün bebişimi görmeye gideceğim umarım cinsiyetini gösterir öğleden sonra gideceğiz bebişim hepinizin bebişlerini öpüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?