kızlar bugun bende doktora kontrele gittim ısrarla cinsiyetini ögrenelim artık dedim sagolsun doktorum kırmadı epey bi ugraştı görebilmek için ve
sonundaaaaaaa bizde pensesimiz olacagını ögrendikkk...bir kızım bir oglum vardı şimdi kızıma bir arkadaş daha geliyor cok sevindim ıkı kız kardeş
olmaları cok güzel rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin inş..
kızlar bugun bende doktora kontrele gittim ısrarla cinsiyetini ögrenelim artık dedim sagolsun doktorum kırmadı epey bi ugraştı görebilmek için ve
sonundaaaaaaa bizde pensesimiz olacagını ögrendikkk...bir kızım bir oglum vardı şimdi kızıma bir arkadaş daha geliyor cok sevindim ıkı kız kardeş
hoş geldin canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
oğluma bi arkadaş daha geldi :)) hayırlısı olsun inşallah canım
bebisleriniz hayirli olsun kizlar. bugun bi oglumuz bi kizimiz olmus ne guzel. allah saglikla kucagimiza almayi nasib etsinnn...
hayırlı olsun canım.doktora eminmisin son kararınmı diye sorsaydın.bi dahakine tekrar erkek demesin. kızımız ya çok nazlı yada şakayı seviyo anlaşılan.
oğlun hayırlı olsun canım.listede erkek bebişler önde gidiyo.seneyi erkekler tamamlıyacak anlaşılan
cnm hayırlı olsun kızın maşallah adıda cok güzel..
cnm başın sağolsun.. Allah geride kalanlara sabır versin.. diğer ark. dediği gibi elde değil ama bebeğini düşünerek çok üzülmemeye çalış lütfen..
sumakcım senın baya buyumesine ragmen hala belli belli olmadı becnm cinsiyeti hayılrısı bakalım ama bu kadar nazlanıyorsa kız olabılır gıbı gelıyor bana:)
cok geçmiş olsun cnm allah kolaylık versin sana
maşallah hayırlı olsun cnm oglunuz
arkadaşlar başsaglıgı dileyen herkesten allah razı olsun hepinizin yorumları cok buyuk moral verdi bana iyiki varsınız.
iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler arkadaşlar bebişlerin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar bebişleriniz hayırlı olsun öğrenemeyenlerde umarım en kısa sürede öğrenirler
slm güzel anneler ve sevimli bebekleri. ben uzun zamandır rahatsızım halada iyileşemedim sanırım 9 ay böyle olucam son 3 gündür de bişey yiyemiyorum devamlı halsiz yatıyorum başağrısı geömeyen bademcik düşük tansiyon el ayak uyuşmasıyla birlikte titreme 3 kilo verdim hamile olmadan ki kiloma düşmeme az kaldı bebeğim maşallh iyi durumu ama ben bittim uzun zamandır yazamıyorum geçmiş çok birikmiş okuyamadım şimdide hemen sizleri buraya yazmayı yazdıklarınızı okumayı çok özlediğimi yazmak için açtm pc yi SİZLER VE BEBEKLERİNİZİ ALLAHA EMANET EDİYORUM DUALARINIZDA BENİDE ANIN LÜTFEN
canım öncelikle başınız sağ olsun.ALLAH rahmett eylesin, nur içinde yatırsın...
bebişin içinde çok sevindim bir prensesimiz daha geliyor.yarın bende dra gidiyorum dananın kuyruğu kopacakkıza benziyodu, bakalım tamamen kızmı yoksa afacanmı inşallah yarın 12 gibi bende haberi veririm.
canim hayirli olsun guzel kizin :) kizlar ataga gecmeye basliyor sanirim. allah saglikla kucagina almayi nasibetsin...
ooo çok güzelll sağlıkla kucağına al inşallahhhh....
prensesizimiz hoşgeliyor inşallah...Allah hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş...
slm güzel anneler ve sevimli bebekleri. ben uzun zamandır rahatsızım halada iyileşemedim sanırım 9 ay böyle olucam son 3 gündür de bişey yiyemiyorum devamlı halsiz yatıyorum başağrısı geömeyen bademcik düşük tansiyon el ayak uyuşmasıyla birlikte titreme 3 kilo verdim hamile olmadan ki kiloma düşmeme az kaldı bebeğim maşallh iyi durumu ama ben bittim uzun zamandır yazamıyorum geçmiş çok birikmiş okuyamadım şimdide hemen sizleri buraya yazmayı yazdıklarınızı okumayı çok özlediğimi yazmak için açtm pc yi SİZLER VE BEBEKLERİNİZİ ALLAHA EMANET EDİYORUM DUALARINIZDA BENİDE ANIN LÜTFEN
seninde hayırlı olsun prensesin:)merhaba hanımlar;
benim de kızım olacak hayırlısıyla gelir hepimizin evlatları işallah...
merhaba hanımlar;
benim de kızım olacak hayırlısıyla gelir hepimizin evlatları işallah...
amin canım amin. rabbim sana da hayırlısıyla sağlıklı doğumlar nasip etsin.amin Allah hepimizin evlatlaını hayırlı etsin iyi doğumlar nasip etsin. gözün aydın canım
Anneler ve bebişleri
herkese merhababizde geldik dr dan.
önceleri erkek diyen dr şimd
i kız diyor...
ama ne güzelll,
bir prenses daha geliyor....
efee nerelerdeydin? Taşındın mı nasılsın? özlettin ya kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?