2011 Aralık Anneleri

kızlar bugun bende doktora kontrele gittim ısrarla cinsiyetini ögrenelim artık dedim sagolsun doktorum kırmadı epey bi ugraştı görebilmek için ve

sonundaaaaaaa bizde pensesimiz olacagını ögrendikkk...bir kızım bir oglum vardı şimdi kızıma bir arkadaş daha geliyor cok sevindim ıkı kız kardeş

olmaları cok güzel rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin inş..

canim hayirli olsun guzel kizin :) kizlar ataga gecmeye basliyor sanirim. allah saglikla kucagina almayi nasibetsin...

ooo çok güzelll sağlıkla kucağına al inşallahhhh....

prensesizimiz hoşgeliyor inşallah...Allah hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş...

hoş geldin canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

oğluma bi arkadaş daha geldi :)) hayırlısı olsun inşallah canım

bebisleriniz hayirli olsun kizlar. bugun bi oglumuz bi kizimiz olmus ne guzel. allah saglikla kucagimiza almayi nasib etsinnn...

slm güzel anneler ve sevimli bebekleri. ben uzun zamandır rahatsızım halada iyileşemedim sanırım 9 ay böyle olucam son 3 gündür de bişey yiyemiyorum devamlı halsiz yatıyorum başağrısı geömeyen bademcik düşük tansiyon el ayak uyuşmasıyla birlikte titreme 3 kilo verdim hamile olmadan ki kiloma düşmeme az kaldı bebeğim maşallh iyi durumu ama ben bittim uzun zamandır yazamıyorum geçmiş çok birikmiş okuyamadım şimdide hemen sizleri buraya yazmayı yazdıklarınızı okumayı çok özlediğimi yazmak için açtm pc yi SİZLER VE BEBEKLERİNİZİ ALLAHA EMANET EDİYORUM DUALARINIZDA BENİDE ANIN LÜTFEN

cnm çok geçmiş olsun... Allah yardımcın olsun. ben de sadece halsizlik ve tansiyon olmasına rağmen zorlanırken seni düşünemiyorum... dikkat et kendine. dualarım seninle...

kızlarrr mrb ben 29 nisanda kürtaj oldum ardından 25 mayısta regl oldum normalde 28 gündebir adet olurum kürtaj sonrası kanamam olmadı ilk adetim 8 gün sürdü bittikten 2 sonra hafif lekelenmelerim oldu ama adet olmadım günüm geçti hamile olabilirmiyim başından geçen varmııııı

canım öncelikle başınız sağ olsun.ALLAH rahmett eylesin, nur içinde yatırsın...
bebişin içinde çok sevindim bir prensesimiz daha geliyor.yarın bende dra gidiyorum dananın kuyruğu kopacak kıza benziyodu, bakalım tamamen kızmı yoksa afacanmı inşallah yarın 12 gibi bende haberi veririm.

cnm cok sagol allah razı olsun..dün bende epey ısrar ettim artık ögrenelim cinsiyetini herkes merakta diye sagolsun doktorum kırmadı ugraştı görebilmek için:))
hadi inş sende ögrenirsin yarın..kızım olacagını ögrendiğimden beri kızcıgım benim prensesim benim diye sesleniyorum ona:)

canim hayirli olsun guzel kizin :) kizlar ataga gecmeye basliyor sanirim. allah saglikla kucagina almayi nasibetsin...

cok sagol cnm evet bu haftada kızların haftası olacak sanırım:))

ooo çok güzelll sağlıkla kucağına al inşallahhhh....

amin cnm hepimiz inş alalım

prensesizimiz hoşgeliyor inşallah...Allah hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş...

amin cnm cok sagol inşallah hepimiz alırız kucagımıza saglıkla sıhhatle

cnm ya cok üzüldüm cok geçmiş olsun rabbim şifa versin uzun zamandır sesin cıkmayınca merak etmiştim bende umarım gecer rahatsızlıkların en kısa zamanda

merhaba hanımlar;
benim de kızım olacak hayırlısıyla gelir hepimizin evlatları işallah...
seninde hayırlı olsun prensesin:)

canım çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin

slm kızlar nasılsınız evde net yoktu o yüzden giremiyodum okullarda bu hafta bitiyo ondan sonra hep buralarda olurum hepiciğinizi kocaman öptm
bu arada bebişimde bende iyiz sadece kocaman olan göbeeğim rahatsız ediyo
Anneler ve bebişleri
herkese merhababizde geldik dr dan.
önceleri erkek diyen dr şimd
i kız diyor...
ama ne güzelll,
bir prenses daha geliyor....

ayy ne güzel böyle bi haber alsam havalara uçarım ahmet mert e de alıştım ama Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

kizlarr cikiyomu ortaliga ne :) herkesin bebisini ALLAH HAYIRLI ETSIN DARISI TUM OGRENMIYENLERE VE BANA

efee nerelerdeydin? Taşındın mı nasılsın? özlettin ya kendini

evet cnm tasındım cok sukurr :) ınternet yoktu vee efe bey saolsun bılg tuslarını sokmekte ustalastı cok gıremıyorum o uyanıkken sen nasılsın ? Cınsıyet bellımı cok gecmısıde okuyamıyorum cnm yazdıysanda kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…