gunaydin haftasonu annecikleriii...
canim guzel haberlerle gel insallah. bebisin bugun annesini uzmeden gostersin kendisini bence. opuyorum seni de bebisi dee..
Halimecim napiyosun kız naber ?
Anneler ve bebişleri
herkese merhababizde geldik dr dan.
önceleri erkek diyen dr şimd
i kız diyor...
ama ne güzelll,
bir prenses daha geliyor....
İyiyiz teyzesi hamdolsunvalla nolsun cnm yaaa... evdeyim boş boş oturuyorum işte. sen napıyosun, bebiş nasıl?
Anneler ve bebişleri
i kız diyor...
ama ne güzelll,
herkese merhaba...
ben de aralık 2011 anne adayıyım, aynı zamanda şubat 2010 annesiyim. 17 aylık bir kızım var. bugün itibariyle 13+3 günlük hamileyim. izmitte oturuyorum.62 kiloyum, henüz kilo almadım. beklenen doğum tarihim 20 aralık, ilk doğumum sezaryen olduğu için bu da öyle olacak inşallah. beni de listeye eklerseniz sevinirim.
hepinize iyi akşamlar kızlar nasılsınız?biz gittik doktora ve cinsiyetimiz belli oldu %100 erkek geliyor
Anneler ve bebişleri
i kız diyor...
ama ne güzelll,
hepinize iyi akşamlar kızlar nasılsınız?biz gittik doktora ve cinsiyetimiz belli oldu %100 erkek geliyor
hayırlı olsun canım.doktora eminmisin son kararınmı diye sorsaydın.Anneler ve bebişleri
i kız diyor...
ama ne güzelll,
cnm Allah rahmet eylesin. Allah sizlerede sabır versin. Ne yapacaksın ölüm hepimize gelecek. sen çok üzülüp de yavrunuda üzme olur mu. Çünkü halan yinede yaşadı hayatı ama bebişin daha hiç bişey yaşayamadı annesi.
Allah rahmet eylesin canım,mekanı cennet olsun,sakın ağlama ve üzülmemeye çalış,bak şöyle örnek vereyim ablam ikizlere hamileyken ondan daha küçük olan ablam öldü,17 yaşındaydı,intihar etmişti,ben 12 yaşındaydm,ablam 7 aylık hamileydi ve çok ağladı,Allah kimseye vermesin ikiz kızların biri otistik,nedeni hamilelikte yaşadığın üzüntü,stres demiş dr. ve sinsi bi hastalık,1 yaşından sonra anlaşılıyo ve ilerliyo,onun için önce bebişini düşün diyorum
Başınız saolsun, allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin.
Halasını kaybeden arkadaşıma baş sağlığı diliyorum. Allah sabır versin canım.
Toplu taşıma kullanan arkadaşlar mutlaka çantalarında tuzlu çubuk kraker ya da şeker türü abur cuburlar bulundurmalılar. Anlık şeker düşüşü ya da tansiyon problemlerimiz olabiliyor.
Bu arada dün akşam muayenem vardı. 15+5 de cinsiyet öğrenme telaşıyla muayeneye girdim. yarım saat sonunda benim edepli kızım kukusunu gösterebildi.
Baya zor oldu ama 15 cm ve 130 gramlık kızımızı sonunda görebildik.
Ve rabbim gönlümden geçeni bana verdi. Çok şükür allahıma. Darısı herkesin başına...
Zeynep'im geliyor :)
başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin
cnm başın sağolsun.. Allah geride kalanlara sabır versin.. diğer ark. dediği gibi elde değil ama bebeğini düşünerek çok üzülmemeye çalış lütfen..
Başın saqolsun Rabbim huzur içinde yatırsın..
:
yarenhande gecmıs olsun canım
destına basınız sagolsun ..
bız doktordan geldık .
.Allahım ölürüm ben Can'ıma ya ölürüüüüüm parnaklarını oynatıyor emıyor takla atıyor..
gitmişken 3lü testımızı de yaptırdık ..sonuclar bır hafta sonra..
ayrıntılı usg hakkında konusmustuk gecen doktor bıze yıne 20 ve 22 haftalar arasında yaptırıcıaz dedı unutmayın fılan dedı..
su an bebegım 18 hafta gorunuyor..
cınsıyetı yıne bır mumamma aklıma gelen basıma geldı
ıkı doktora gıdıyorum bu doktorum ıkıdır ,kıza benzettım ben dedı ..
dıger doktorum ıse erkek olabılır dedı..
bu son gıttıgıme gıtseydım hep ,kız gelıyor kesn derdm ,ama sımdı aklım karıstı
elımızde 2 kız bır erkek var
acık bacaklarının arası yanı kapatmıyor hıc herseyı meydanda ama snırım hala oturmadı organı..
erkek olabılır dıyen dktorumla 15 gun snra randevum var o zaman bebegım 20.haftalık oluyor kesın bellı olur dmı
olmazsa ayrıntılı usg de ortaya cıkar hersey..ama mıllete bı kız olabılır dedık bır de erkek ..
daha bellı degıl dıyıcem artık ya uff
ama cok sekerdı ya ellerı ayakları ..uzun olucakmış doktorum oyle dedı..
su an 250 gr ımış..canım ya
sumakcım senın baya buyumesine ragmen hala belli belli olmadı becnm cinsiyeti hayılrısı bakalım ama bu kadar nazlanıyorsa kız olabılır gıbı gelıyor bana:)
Destina basin saolsun caniim olumler insanlari uzuyor cunku bizden ayrilik die ama ins Cennete gider biz bir ayrlik gibi goruyoruz aslinda olum son degil yeni bi baslangicdir Rabbim ins guzel ammellerle gidenlerden eylesin canim gunahlarini affetsin kimisi dogarken kimisi oluyor Rabbimin ol dedigine bizim yapacak hic biseyimiz olmaz sevdigin birini kaybetmek cok zordur Rabbim sabir versin caniim baska acilar gostermesin insAllah
cnm benim... Allah kalanlara sabır versin, halan da rahmet eylesin inşallah...
destina....başın sağolsun canım...Bu durumda söylencek pek bişi olmuyor maalesef...Allah sabır versin...
iyi geceler arkadaşlar nasılsınız?
biz kötüyüz. bugün bi özel hastaneye oğlumu götürdüm akciğerlerinde enfeksiyon ve astım başlangıcı çıktı bronşitle beraber. iğneye devam. eşim de 1 haftadır faranjit için antibiyotik kullanıyordu ilaç bitti hastalık geçmedi. o da doktora göründü ve sonuç kanında enfeksiyon çıktı(((((((((((( sürekli ateşi çıkıyor titriyor eşim. oona da 14 iğne yazdı doktor az önce acillik olduk . eşim birden fenalaştı hemen gittik oğlumla eşime 1er iğne ve geldik. zor bi zaman dilimindeyim. kendim halsizim ve evde durum bu . dua edin. ben ve bebişime gelince biz iyiyiz ve bayağı büyüdüğünü hissediyorum. tam 3 aylık olduk ve karnım belirginleşti iyice. dışardan belli olcak artık:) kılo da almış başını gidiyor tabi bu arada. ne yapimmm
cok geçmiş olsun cnm allah kolaylık versin sana
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun
maşallah hayırlı olsun cnm oglunuzhepinize iyi akşamlar kızlar nasılsınız?biz gittik doktora ve cinsiyetimiz belli oldu %100 erkek geliyor
arkadaşlar başsaglıgı dileyen herkesten allah razı olsun hepinizin yorumları cok buyuk moral verdi bana iyiki varsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?