2011 Aralık Anneleri

gunaydin haftasonu annecikleriii...

canim guzel haberlerle gel insallah. bebisin bugun annesini uzmeden gostersin kendisini bence. opuyorum seni de bebisi dee..

sağol canım umarım gösterir artık göstersinde ciciler alayım ona bende sizi öpüyorum

Merhaba guzel hamisler ve guzel bebiwler.Umarim iyisinizdir.Biz de iyiyiz sukur.Kan tahlillerimiz de cok iyi cikti.Doktor hic bi ilac falan vermedi,zaten kendim de ilaca karsiyim.Cok tatli bir doktorum var,cok sevdim onu.Benim icin doktorun bana karsi dikkatli ve kaba olmamasi cok onemli.Kendim guleryuzluyum ve karsimdakinin da ole olmasini isterim.
Bu gun kontrla gedecek olanlara bol sanslar diliyorum,insallah cok iyi haberlerle gelirsiniz.Bu arada cinsiyeti belli olan arkadaslarimizi da tebrik ediyorum.
Bi arkadasin da oglu ve kocasi hastaymis.Cok gecmis olsun.Cocuklar hasta olunca insan bitiyor zaten,moral kalmiyor.Koca da hasta oldumu cocukdan beter oluyorlar.Kotu seyler dusunme canim,bak her sey yoluna girecek.Her kesin ailesinde ola bilecek bi durum.Tekrar gecmis olsun

Dün doktora gittik bebeğim uyuyordu sağlıklıydı çok şükür.ama cinsiyet hala belli değil.3 lü test için aç olmak gerekiyormuş pazartesi tekrar kan vermeye gideceğim.devletin karşıladığı bir çatlak kremi yazdı.1 ay sonrada büyük ultrason için çağırdı.

slm güzel anneler,
sonunda döndüm evime..sözde bugün sabah yolculuk bebeği etkilemiş mi diye kontrole gidecektim ama gidemedim..kendi dr.um izinde..başka dr.a gitsem şimdi elin dr.u....bişey der canımı sıkar..eşimin de işi çıktı zaten beni götüremeyecekti..ben de her işte bi hayır vardır diyip şansımı zorlamıyım dedim..
zaten bi sıkıntı olsa kendini belli ederdi değil mi...:44:

Anneler ve bebişleri
herkese merhababizde geldik dr dan.
önceleri erkek diyen dr şimd
i kız diyor...
ama ne güzelll,
bir prenses daha geliyor....

Anneler ve bebişleri
i kız diyor...
ama ne güzelll,

hayırlı olsun cnm:)) demek kii en doğrusu beklemekmiş. ben de doktoruma kızıp duruyordum söylemiyor diye ama bi kız bi erkek olunca insan zorlanıyordur heralde alışmaya :))) tekrar tebrik ederim, sağlıkla kucağına al inşallahhh...

evet sağol canım.
evet gerçekten kafa karışıyor. ama dr ilk seferde %70 erkek demesine rağmen ben kız hissediyordum
hislere kulak vermek lazım herhalde...

valla nolsun cnm yaaa... evdeyim boş boş oturuyorum işte. sen napıyosun, bebiş nasıl?
İyiyiz teyzesi hamdolsun Evdeyim bende
Anneler ve bebişleri
i kız diyor...
ama ne güzelll,

Hayırlı olsun güzel prensesin En doğrusu beklemekmiş o zaman 53:

herkese merhaba...
ben de aralık 2011 anne adayıyım, aynı zamanda şubat 2010 annesiyim. 17 aylık bir kızım var. bugün itibariyle 13+3 günlük hamileyim. izmitte oturuyorum.62 kiloyum, henüz kilo almadım. beklenen doğum tarihim 20 aralık, ilk doğumum sezaryen olduğu için bu da öyle olacak inşallah. beni de listeye eklerseniz sevinirim.

hepinize iyi akşamlar kızlar nasılsınız?biz gittik doktora ve cinsiyetimiz belli oldu %100 erkek geliyor

hoş geldin canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

hepinize iyi akşamlar kızlar nasılsınız?biz gittik doktora ve cinsiyetimiz belli oldu %100 erkek geliyor

oğluma bi arkadaş daha geldi :)) hayırlısı olsun inşallah canım

Anneler ve bebişleri
i kız diyor...
ama ne güzelll,

bebisleriniz hayirli olsun kizlar. bugun bi oglumuz bi kizimiz olmus ne guzel. allah saglikla kucagimiza almayi nasib etsinnn...

Anneler ve bebişleri
i kız diyor...
ama ne güzelll,
hayırlı olsun canım.doktora eminmisin son kararınmı diye sorsaydın.bi dahakine tekrar erkek demesin.kızımız ya çok nazlı yada şakayı seviyo anlaşılan.

oğlun hayırlı olsun canım.listede erkek bebişler önde gidiyo.seneyi erkekler tamamlıyacak anlaşılan

Başınız saolsun, allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin.

cnm hayırlı olsun kızın maşallah adıda cok güzel..

başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…