hayırlı olsun.sağlıcakla gelsin kızınızmerhaba hanımlar;
benim de kızım olacak hayırlısıyla gelir hepimizin evlatları işallah...
canım öncelikle başınız sağ olsun.ALLAH rahmett eylesin, nur içinde yatırsın...
bebişin içinde çok sevindim bir prensesimiz daha geliyor.yarın bende dra gidiyorum dananın kuyruğu kopacakkıza benziyodu, bakalım tamamen kızmı yoksa afacanmı inşallah yarın 12 gibi bende haberi veririm.
slm güzel anneler ve sevimli bebekleri. ben uzun zamandır rahatsızım halada iyileşemedim sanırım 9 ay böyle olucam son 3 gündür de bişey yiyemiyorum devamlı halsiz yatıyorum başağrısı geömeyen bademcik düşük tansiyon el ayak uyuşmasıyla birlikte titreme 3 kilo verdim hamile olmadan ki kiloma düşmeme az kaldı bebeğim maşallh iyi durumu ama ben bittim uzun zamandır yazamıyorum geçmiş çok birikmiş okuyamadım şimdide hemen sizleri buraya yazmayı yazdıklarınızı okumayı çok özlediğimi yazmak için açtm pc yi SİZLER VE BEBEKLERİNİZİ ALLAHA EMANET EDİYORUM DUALARINIZDA BENİDE ANIN LÜTFEN
kızlarrr mrb ben 29 nisanda kürtaj oldum ardından 25 mayısta regl oldum normalde 28 gündebir adet olurum kürtaj sonrası kanamam olmadı ilk adetim 8 gün sürdü bittikten 2 sonra hafif lekelenmelerim oldu ama adet olmadım günüm geçti hamile olabilirmiyim başından geçen varmııııı
merhaba hanımlar;
benim de kızım olacak hayırlısıyla gelir hepimizin evlatları işallah...
Nerelerdeydin sen bugün. hemen gidiyormusun. bugün bizleri çok boşladın söyliyim. acaba patronla konuştuda bişey mi olduda giremiyor diye merak ettim. bizi merakta koma emi. bu arada bende haftaya c.tesi gideceğim. gittiğim c.tesiyi saymaazsak1 hafta kaldı. yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz bayrammmmm.
Günaydın annecik adayları :)) Ne kadar güzel bir hafta bizlere göz kırpıyor herkese hayırlı haftalar
Canım geçmedi değil mi halsizliğinbu sabah kalktım elim ayağım,bacaklarım şişmiş,sır sır sızlıyo,halsizim ve yine uykum varrrrr,k.validem,görümcem ve çocukları geliyo,bana bakacaklar,yemek yapacaklar,ev bulacaklar,taşıyıp,yerleştirip gidecekler,inş. ev bulunur,artık tayin zamanı boşalmaya başladı evler
günaydın kızlar:79::79::79:eğer denize giriyosanız çok tuzlu olmaması gerekmiş,özellikle akdeniz çok tuzlu,bizim dr. eşime demiş,hamile kadın için tuzlu su çok zararlı,hem vücut tuzu çekmiş ouyo,bu da ödem şişlik,hem de tuzlu su az da olsa rahime kaçarmiş,bu da Allah korusun rahmi patlatabilirmiş,keseye zarar verebilirmiş,ben dr. un yalancısıyım prof. dr dediğim bu,masterını yurt dışında yapmış,askeriyenin dr. u,ben girmeyecem,hem ben enfeksiyonu zor attım üstümden,daha önce gittiğimde mantar oluşmuştu ben de,kuru tutmam lazım o bölgeyi,o bölgenin nemli kalması tehlike
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?