2011 Aralık Anneleri

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?biz gezmelere gittik geldik yorulduk şimdi yatacağız biraz

merhaba hanımlar;
benim de kızım olacak hayırlısıyla gelir hepimizin evlatları işallah...
hayırlı olsun.sağlıcakla gelsin kızınız

hayırlısı olsun maviş yarın güzel haberlerle gelirsin inş.allah gönlüne göre versin canım

canim coook gecmis olsun ne zamandir aklimdasin. kisa zamanda toparlarsin insallah. bebeginin iyi olmasina sevindim. sen de biran once iyilesirsin insallah guzel bebisin guzel annesi. opuyorum cok, dualarimdasin arkadasimmm...

canim seni tekrar gordugume cok sevindim. tabii ki olabilirsin. ben degil ama pek cok arkadasim kurtajdan kisa sure sonra hamile kaldilar. eger rahmin kalinlasmasini etkilemeyen bir yontemle kurtaj yapildiysa bebeisin tekrar tutunmamasi icin hic bir neden yok.

eger hamile degilsen yine de uzulme hemencik. boyle bir fiziksel durumdan sonra dinlenmis bir rahimle hamile kalmak daha iyi olacaktir. allah gonlune gore versin insallah canim...

merhaba hanımar...
hepiniz umarım sağlıklı bebişler alırsınız kucaklarınıza hayırlısıyla...
sizlerden biride benim umarım aralıkta bende hayırlısı ile bebeğimi alırım kucağıma...şu anda 15+4üz ..
fakat hala hissedemiyorum onu.. bir an öndce hissetmek istiyorum...
sorunlu bir hamilelik geçiriyorum çift rahim .+ rahim yamukluğu gibi sorunlarım varmış..
daha öncede 6-7 haftalarda lekenmem olmuştu.. ilaç ve iğne takviyeleri aldım...
bu zamana kadar geldik hayırlısıyla devamınıda getiririz inşalah...
umarım tez doğumlarımız olur...

Günaydın annecik adayları :)) Ne kadar güzel bir hafta bizlere göz kırpıyor herkese hayırlı haftalar

hehehehe süper yok cnm konuşmadım daha, yoğunluk olursa ancak okuyorum yazdıklarınızı:) çarş dicem patrona da kayınvalidemlere de cinsiyeti de belli olursa ikisi bi arada çıkmış olcak şimdi tam bana uydu bak yatcaz kalcaz yatcaz kalcaz bayraaaammmmmm

kızlar günaydın :92::92::92:her yerim ağrıyo ya deniz yaramadı bize yorgunluktan bitmiş vaziyetteyim ne zaman dinlenicen nasıl olcak hiç bilmiyorum bizde gittik doktora ama meleğim göstermedi karnımda açtı öyle uyuyodu uyanmadı doktor teyzede kıyamadı temmuz 16 da gidicez inş bi daha yanlız kız bebekler pörtlemeye başlamış oğluşları ikiye katlıycaklar gibi

günaydın kızlar:79::79::79:eğer denize giriyosanız çok tuzlu olmaması gerekmiş,özellikle akdeniz çok tuzlu,bizim dr. eşime demiş,hamile kadın için tuzlu su çok zararlı,hem vücut tuzu çekmiş ouyo,bu da ödem şişlik,hem de tuzlu su az da olsa rahime kaçarmiş,bu da Allah korusun rahmi patlatabilirmiş,keseye zarar verebilirmiş,ben dr. un yalancısıyım prof. dr dediğim bu,masterını yurt dışında yapmış,askeriyenin dr. u,ben girmeyecem,hem ben enfeksiyonu zor attım üstümden,daha önce gittiğimde mantar oluşmuştu ben de,kuru tutmam lazım o bölgeyi,o bölgenin nemli kalması tehlike

bu sabah kalktım elim ayağım,bacaklarım şişmiş,sır sır sızlıyo,halsizim ve yine uykum varrrrr,k.validem,görümcem ve çocukları geliyo,bana bakacaklar,yemek yapacaklar,ev bulacaklar,taşıyıp,yerleştirip gidecekler,inş. ev bulunur,artık tayin zamanı boşalmaya başladı evler

Bendede var başka bir kitap iyi güzel hoşta iki sayfada bir Amerikan Petiatri akademisi yazıyor, açıklayıcı bir bu kısımlarına gıcık oluyorum

Canım geçmedi değil mi halsizliğin Çok geçmiş olsun . İnşallah bulursunuz ev

olmadı şimdi bu cuma günü tatile çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…