2011 Aralık Anneleri

Bebişlerinin cinsiyetlerini yeni öğrenen tüm anneleri tebrik ediyorum.Allah hayırlı evlat eylesin hepsini.Kızların bu atagıda pek hoşuma gidio,ben kız doğuramadım siz doğurun kızlarrr

Benimde 11. haftamda düşük bir ihtimal kız olabilir demişti,benimde aş ermelerim,oğluma göre hamileliğimin farklı geçmesi fln herhalde kız dedik,hafiftende kıza alıştırdık kendimizi ister istemez.14.hafta gittiğimde doktor maşallah beyefendi açmış bacaklarını yatıo diyince şok oldum.Halbuki evlat işte ne farkeder ama doktorun hafif bir yönlendirmesi bile insanda hayal kırıklığı yapabiliyor.Çok net olmadan bişey söylememeleri en doğrusu.Seninde hakkında hayırlısı olsun,ilk bebeğinse hele hiç sorun diil,ikinciye insan değişik olsun istiyor ama bize yine erkek gelio,babamızda üzülme sen hep evin prensesi olarak kalacaksın dioo Avutmayıda pek iyi biliyorlar oğluma gelince oda anne boşver kızı kız olsaydı ben onunla maç yapamazdım dio

tebrik ederim canımm,

hatırlamaz mıyım canım hafta sonu giremedim bizimkilerin hastalıklarıyla uğaşmaktan. seni ara ara bu topikte görüyordum canım. ne güzel karşılaşmamız. ben de bu ara çok tuzlu yiyorum. aynen senin gibi ekmek arası domates peynir. yemek pek yiyemiyorum. ilk bebişte hep tatlı yemiştim bunda da hep tuzlu yiyorum. inşallah bi de kızım olur da olayı bitiririz:) canım sana da Rabbim hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasip etsin.

canım benim göbekte pörtledi baya
ben daha erken diyodum ama göbek topiğimizdeki resimlere baktımda diğer annişlerinde büyümüş göbişleri maşallahh

benim göbeğim de bariz belli biraz erken mi acaba bebek değil de göbekten mi diyorum sonrada neticede nerdeyse 4 ay dolacaka diyorum

kızlar çok emin değilim ama anne gebe kaldıktan itibaren rahim ağzı dışardan gelebilecek tehlikelere karşı korumak için tıkanıyo bi maddeyle vajina ağzı kapanıyo yani ilişki sırasında bile bu şekilde korunuyo yani deniz suyu olsun ilişki sırasında olsun yada dışardan tehlikeli bişey bu şekilde rahime giremiyo tabi bunun bilimsel açıklamasıda var ama ben bu kadar anlatabiliyorum korkulacak bişey olduğunuda sanmıyorum deniz konusunda, olsaydı çoğu doktor hem fikir olmazdı bu konuda bizim sonuçta güneşten D vitamini almamız gerekiyo ve yüzmek bize iyi gelebilicek en iyi egzersiz ve çocuk anne karnında zaten suyun içinde denizdeki su neden rahatsız etsin (bence):26::2::2:

canımmm çok sevindim hep kız olacak seninki sanıyodum ama yanıldım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş ayyyyyyy toprak ne güzel

cnm ALLAH ım gönlümdeki biliyo kız geçiyo içimden bide 2 erkek yeğenim var ablamdan görümcemde de 4 tane ben gerçi hep kız istiyodum ama hayırlısı neyse RABBİM onunla sevindirsin bizi inş,bizim sıpa göstermedi uyuyodu kıyamadık uyandırmaya zaten yüzünün üstüne dönüktü eşşek göstermedi ama kalp atışlarını ilk defa duydum nasıl bir duygudur ölüyodum az kalsın

Günaydın Kızlar,
Size bişi danışıcam.

Kaynanam geldi bizde şimdi. Diyo ki, bebek doğduğunda her neye ihtiyacı olacaksa, 600 milyona yapıyolarmış. Ondan yaptıralım diyo. İşlemeli kaliteliymiş sölediğine göre. Bulunması lazımmış. O neymiş öle dedim ya, bikaç ay sonra büyüycek zaten. Artık içeriğinde ne var bilmiyorum. Eş dost gelip görcekmiş, lazımmış. Eşim de haa öleyse yaptıralım yaptıralım diyo...İkinci çocuğa kalırmış, toruna kalırmışHadi ikinci çocuğu anladım da, kendi gibi taaa torunlara sandıkta eşya bekletecem sanki:))

Kendisi Konyalı. Evlenirken gelinlerin çeyizlerini bi görseniz ağzınız açık kalır. Aklına gelebilecek her yerde danteell Neefffreet ederimm. Anneme de fazla yaptırmadım zaten. Gittim boncuk işlemeli çok güzel takımlardan aldım. Her yere de örtü örtmeyi sevmem. Öle yaptım diye beni eksik görüyo. Çeyizim yokmuş! Çekmecelerine örtü işletelim diyo kadın ya. İstemez dedim, saçma sapan şeyler. Sen bilmezsin diyo bana

Yani velhasılı kelam. Bu bebek takımı yine bu kadının abartması mı yoksa hakkaten gerekli mi? Anneleriniz de böle bişi söledi mi size?

benim göbeğim de bariz belli biraz erken mi acaba bebek değil de göbekten mi diyorum sonrada neticede nerdeyse 4 ay dolacaka diyorum

çok normal canım 14. haftadan sonra hamileliği saklamak zorlaşırmış iyice seninkide göbek değil bebek amaa beni gören herkes sen kilomu aldın diyo yani bende hiç bi değişiklik yok gerçi 14. haftamız yeni bitti bakalım artık :44::44:

canım bebek takımı ne ki ya :26::26:komple takım diye bişey duymadım ben ablamında 2 çocuğu var ama biz öyle bişey ne duyduk ne gördük :26::26: zaten kendi aldıklarımız hediye gelenler hepsin karman çorman oluyo ki hepsi aynı olacaksa ben istemem öyle 600 TL ye neler neler alırım ben gönlüme göre hepsi değişik farklı birbirinden güzel

Ne biliyim cnm ya ben de ilk kez duydum. Ztn böle şeyler Konya ve Kayseri'de olur:) İşlemeli kaliteliymiş güya. Bulunsunmuş. Bana da çokk gereksiz geldi. Gelen giden aaaa nasıl güzel işlemeli, nasıl güzel kaliteliymiş dicek. Zaten Konya'da kadınlar onları incelemeye geliyolar.

Biraz araştırim de muhtemelen yaptırmam ya. Allah bilir dolu örtü vardır içinde. İşlemeli:))))))

Bi de yüz örtüsü kullanılıyo mu hala kızlar?

benim şahsi fikrim böyle şeylerin tamamen gereksiz olduğundan yana.
bizde çeyiz konyalılarınki gibi şatafatlı değildir ama olanı bile bana çok fazla geldi. ve şimdi hatta hiç kullanmadığım bir sürü şey var, bende heryere örtü dantel fln sermeyi sevmem, ki zaten şimdi ki tv ünitelerine filan hiç yakışmıyoda eski tarz duruyo. yani söyliyecem onca paraya ve emeğe yazık oluyo.
alıp yapıpta kenardan durması daha mı iyi.

600tl ye bence çocuğuna çok daha faydalı şeyler alabilirsin. sonra pişman olacağın şeylere para harcama derim.

senin kilo durumun nasıldı demetcim ben 69la başladım şu an 71 72 arası gidip geliyorum.mümkün olduğunca az kiloyla geçirmek istiyorum ama durum bu:97::97::97:

Günaydın annişlerrr, biz KIZIM la beraber geldik bugünnnn :)))) Biraz naz yaptı, göstermek istemedi ama kız olduğu bellı oldu nihayetınde..

senin kilo durumun nasıldı demetcim ben 69la başladım şu an 71 72 arası gidip geliyorum.mümkün olduğunca az kiloyla geçirmek istiyorum ama durum bu:97::97::97:

CEVAP TÜLAY'DAN GELİR:))) cnmcım ben 68 le başladım şimdi 69 olmuşum aslında almasam iyidi ama diyorum yapcak bişey yok inş 5 aya kadar daha almam ben zaten normalde de çok zayıf biri değildim vitamin depolarım dolu olduğundan ordan kullansaydı ya bebek hehehehe yeni depo yapmasına gerek yoktu diye düşünüyorum ama o öle düşünmedi demek

ama göbeğim hiçte 1 kilo almışım gibi değil çok kocaman resim olayını becerebilirmiyim bilmiyorum ama derya bu konu hakkundada bi bilgi geçerse resmimi koyarım topiğe :)))) derya da dicek bela oldu başıma (( öle deme tamammı???

canım eklenti ekle diyosun,dosya seç diyosun,bilgisayardan nerdeyse buluyosun,ekliyosun,herbiri için ayru ayrı yapıyosun,aşağı eklediğin resimler geliyo,eklemeyi bitir diyosun altta bi seçenek var,kod numarası olarak mesajına geliyo zaten,gönder dediğinde yayınlamış oluyosun,biraz karıştır bulursun zaten devamını

olsun tülayıcm 1kg süper vallaaaben de düzenli yürüyüşe başlıcam belki o şekilde önlem alabilirim.çünkü yediklerime dikkat etsem de üç saatten daha uzun süre aç kalamıyorum felaket bulantım oluyor.bakalım durumum nolcakkkkk.benimde sırf göbek şeklindeyim,normalde basenli bi insanım göbeğim yoktu,şu an hep göbeğime alıyorum bacaklarda bi değişiklik yok.sen düzenli yürüyüş filan yapıyormusun ne sşekilede dikkat etmeye çalışıyorsun?

cnm ben 76 kg hamile kaldım 82 ye kadar çıktım ama şu 78 im nasıl oldu anlamadım ve herkes sen çok kilo almışsın diyo karnım hiç yok yani hiç belli olmuyo bu haftalarda hiç olmazsa bi sertlik olması gerekir heralde ama yok ve ben bu 4 kg yi nasıl verdim anlamadım :26::26::26:
günaydın annişlerrr, biz kızım la beraber geldik bugünnnn :)))) biraz naz yaptı, göstermek istemedi ama kız olduğu bellı oldu nihayetınde..
tebrikler cnm

cnm resmin masa üstündeyse konuya cvp ver yerinde üstteki şemalrda eklenti ekle diye bi yer var oraya tıkla orda sağ üstte yükle diye bi yer var orayı tıkla ordan temel yükleyici seç zaten dosyalar açılır resmi seç tekrar yükle de resim aşağıda çıkar üstündeki kutucuğa tik koy yükle de cvp yazdığımız yere kodu çıkar oraya istediğini yaz sonra cevapla de inş yardımcı olmuşumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…