bende şimdi öğrenirim diyorum ama kendim görürüm inş ne olduğunu yoksa dra çok güvenim kalmadı benim kocamda sanırım erkek istiyo farketmez falan diyo şimdi ama erkek dediğinde ki sevinci gördüğümden, inanmıyorum öle düşündüğüne kendim görsem ii olcak akşam bi düğündeydik, arkadaşlarıda vardı eşimin onlara da önemli değil falan dedi ama biliyorum ben onu, tam görmeden drlar tahmin etmeseler yaaa biz zaten kız diye seviyoduk hep, o erkek diyene kadar böle daha kötü oluyo aramızda dr da yok ki uyaralım hehehehe
günaydın kızlar...
aramıza bir oğlan daha geliyor..kız beklerlemn oğlan çıktı.. eşimin ağzı kulaklarında :) %95 erkek gedi..cuma akşamı 1 hafta tatile gidiyorum dr. dönüşte 3 lü yapcaz dedi.:) bakalım o zamanda değişmezse TOPRAK geliyor ailemize:)
Canim demekki hamilelikten once eksiyi seviomussun ve vucut depolamis simdi vucut eksik olani cani cekiyor bnce oyle nasildi hamilelikten obce tuz ve eksiyle aran ?
hatırlamaz mıyım canım hafta sonu giremedim bizimkilerin hastalıklarıyla uğaşmaktan. seni ara ara bu topikte görüyordum canım. ne güzel karşılaşmamız. ben de bu ara çok tuzlu yiyorum. aynen senin gibi ekmek arası domates peynir. yemek pek yiyemiyorum. ilk bebişte hep tatlı yemiştim bunda da hep tuzlu yiyorum. inşallah bi de kızım olur da olayı bitiririz:) canım sana da Rabbim hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasip etsin.m
emvacım seni görmek çok güzel canım .hatırladın mı bilmem ama 13. takımdan ben .
ben çıkarken sen girmiştin
bu arada çok geçmişler olsun inşallah cabucak iyileşir eşin ve oğluşun canım.
okullar tatil oldu bakıverirsin oğluşun hemencik şifa bulur inşallah kiloyu hiç sorma bende tuz yemekten artık şişman dombiş olacagım .sürekli ekmek arası tuzlu domates ya da salatalık yiyorum
cinsiyetler belli oluyor yavaş yavaş. bende perşembe gidicem. bakalım ne olacak
bu arada göbek karın durumlarınız nasıl kızlar.
benim bariz belli artık .acaba benimkimi birden büyüdü.hani kilollu göbek gibi durmuyor direk hamile:)
cinsiyetler belli oluyor yavaş yavaş. bende perşembe gidicem. bakalım ne olacak
bu arada göbek karın durumlarınız nasıl kızlar.
benim bariz belli artık .acaba benimkimi birden büyüdü.hani kilollu göbek gibi durmuyor direk hamile:)
kızlar çok emin değilim ama anne gebe kaldıktan itibaren rahim ağzı dışardan gelebilecek tehlikelere karşı korumak için tıkanıyo bi maddeyle vajina ağzı kapanıyo yani ilişki sırasında bile bu şekilde korunuyo yani deniz suyu olsun ilişki sırasında olsun yada dışardan tehlikeli bişey bu şekilde rahime giremiyo tabi bunun bilimsel açıklamasıda var ama ben bu kadar anlatabiliyorum korkulacak bişey olduğunuda sanmıyorum deniz konusunda, olsaydı çoğu doktor hem fikir olmazdı bu konuda bizim sonuçta güneşten D vitamini almamız gerekiyo ve yüzmek bize iyi gelebilicek en iyi egzersiz ve çocuk anne karnında zaten suyun içinde denizdeki su neden rahatsız etsin (bence):26::2::2:kızlar bende belki 2 hafta sonra trabzona gidecem tatile ve birkaç kez denize girmeyi düşünüyodum amaaa
karadeniz heralde akdenizden daha tuzludur öyle değilmi ?!?!?! internette deniz sorun değil havuz daha sakıncalı yazıyodu
canımmm çok sevindim hep kız olacak seninki sanıyodum ama yanıldımgünaydın kızlar...
aramıza bir oğlan daha geliyor..kız beklerlemn oğlan çıktı.. eşimin ağzı kulaklarında :) %95 erkek gedi..cuma akşamı 1 hafta tatile gidiyorum dr. dönüşte 3 lü yapcaz dedi.:) bakalım o zamanda değişmezse TOPRAK geliyor ailemize:)
Tatlışım aa ben ikili test sonuçlarını yazmayı unuttum sorun yok hamdolsun normal dedi doktorCinsiyeti içinse erkek(ha haaa Cenabı Allah(CC.) mı söyletti nedir Yanlış yazmışım erken dedi ) dedi belli değil dedi. Seninki göstermedi mi kız amanda hayırlısıyla utangaç güzel bir kız mı geliyor acaba Sen kız istiyordun değil mi?
Ay deme canım yaEvet evet kesinlikle ayarlarımız bozuldu bende psikolojikmen özellikle, fabrika ayarlarıma geri dönmek istiyorum Geçen akşam Feriha dizisi için tartıştım izlemeyelim diye kapattı eşimde .
Oy maşallah canım güle güle git inşallah keyifli geçsin tatile giden herkese keyifli tatiller .
benim göbeğim de bariz belli biraz erken mi acaba bebek değil de göbekten mi diyorum sonrada neticede nerdeyse 4 ay dolacaka diyorum
Günaydın Kızlar,
Size bişi danışıcam.
Kaynanam geldi bizde şimdi. Diyo ki, bebek doğduğunda her neye ihtiyacı olacaksa, 600 milyona yapıyolarmış. Ondan yaptıralım diyo. İşlemeli kaliteliymiş sölediğine göre. Bulunması lazımmış. O neymiş öle dedim ya, bikaç ay sonra büyüycek zaten. Artık içeriğinde ne var bilmiyorum. Eş dost gelip görcekmiş, lazımmış. Eşim de haa öleyse yaptıralım yaptıralım diyo...İkinci çocuğa kalırmış, toruna kalırmışHadi ikinci çocuğu anladım da, kendi gibi taaa torunlara sandıkta eşya bekletecem sanki:))
Kendisi Konyalı. Evlenirken gelinlerin çeyizlerini bi görseniz ağzınız açık kalır. Aklına gelebilecek her yerde danteell Neefffreet ederimm. Anneme de fazla yaptırmadım zaten. Gittim boncuk işlemeli çok güzel takımlardan aldım. Her yere de örtü örtmeyi sevmem. Öle yaptım diye beni eksik görüyo. Çeyizim yokmuş! Çekmecelerine örtü işletelim diyo kadın ya. İstemez dedim, saçma sapan şeyler. Sen bilmezsin diyo bana
Yani velhasılı kelam. Bu bebek takımı yine bu kadının abartması mı yoksa hakkaten gerekli mi? Anneleriniz de böle bişi söledi mi size?
canım bebek takımı ne ki ya :26::26:komple takım diye bişey duymadım ben ablamında 2 çocuğu var ama biz öyle bişey ne duyduk ne gördük :26::26: zaten kendi aldıklarımız hediye gelenler hepsin karman çorman oluyo ki hepsi aynı olacaksa ben istemem öyle600 TL ye neler neler alırım ben gönlüme göre hepsi değişik farklı birbirinden güzel
Günaydın Kızlar,
Size bişi danışıcam.
Kaynanam geldi bizde şimdi. Diyo ki, bebek doğduğunda her neye ihtiyacı olacaksa, 600 milyona yapıyolarmış. Ondan yaptıralım diyo. İşlemeli kaliteliymiş sölediğine göre. Bulunması lazımmış. O neymiş öle dedim ya, bikaç ay sonra büyüycek zaten. Artık içeriğinde ne var bilmiyorum. Eş dost gelip görcekmiş, lazımmış. Eşim de haa öleyse yaptıralım yaptıralım diyo...İkinci çocuğa kalırmış, toruna kalırmışHadi ikinci çocuğu anladım da, kendi gibi taaa torunlara sandıkta eşya bekletecem sanki:))
Kendisi Konyalı. Evlenirken gelinlerin çeyizlerini bi görseniz ağzınız açık kalır. Aklına gelebilecek her yerde danteell Neefffreet ederimm. Anneme de fazla yaptırmadım zaten. Gittim boncuk işlemeli çok güzel takımlardan aldım. Her yere de örtü örtmeyi sevmem. Öle yaptım diye beni eksik görüyo. Çeyizim yokmuş! Çekmecelerine örtü işletelim diyo kadın ya. İstemez dedim, saçma sapan şeyler. Sen bilmezsin diyo bana
Yani velhasılı kelam. Bu bebek takımı yine bu kadının abartması mı yoksa hakkaten gerekli mi? Anneleriniz de böle bişi söledi mi size?
çok normal canım 14. haftadan sonra hamileliği saklamak zorlaşırmış iyice seninkide göbek değil bebekamaa beni gören herkes sen kilomu aldın diyo yani bende hiç bi değişiklik yok gerçi 14. haftamız yeni bitti bakalım artık :44::44:
senin kilo durumun nasıldı demetcim ben 69la başladım şu an 71 72 arası gidip geliyorum.mümkün olduğunca az kiloyla geçirmek istiyorum ama durum bu:97::97::97:
Günaydın annişlerrr, biz KIZIM la beraber geldik bugünnnn :)))) Biraz naz yaptı, göstermek istemedi ama kız olduğu bellı oldu nihayetınde..
CEVAP TÜLAY'DAN GELİR:))) cnmcım ben 68 le başladım şimdi 69 olmuşum aslında almasam iyidi ama diyorum yapcak bişey yok inş 5 aya kadar daha almam ben zaten normalde de çok zayıf biri değildim vitamin depolarım dolu olduğundan ordan kullansaydı ya bebek hehehehe yeni depo yapmasına gerek yoktu diye düşünüyorum ama o öle düşünmedi demek
ama göbeğim hiçte 1 kilo almışım gibi değil çok kocaman resim olayını becerebilirmiyim bilmiyorum ama derya bu konu hakkundada bi bilgi geçerse resmimi koyarım topiğe :)))) derya da dicek bela oldu başıma(( öle deme tamammı???
CEVAP TÜLAY'DAN GELİR:))) cnmcım ben 68 le başladım şimdi 69 olmuşum aslında almasam iyidi ama diyorum yapcak bişey yok inş 5 aya kadar daha almam ben zaten normalde de çok zayıf biri değildim vitamin depolarım dolu olduğundan ordan kullansaydı ya bebek hehehehe yeni depo yapmasına gerek yoktu diye düşünüyorum ama o öle düşünmedi demek
ama göbeğim hiçte 1 kilo almışım gibi değil çok kocaman resim olayını becerebilirmiyim bilmiyorum ama derya bu konu hakkundada bi bilgi geçerse resmimi koyarım topiğe :)))) derya da dicek bela oldu başıma(( öle deme tamammı???
cnm ben 76 kg hamile kaldım 82 ye kadar çıktım ama şu 78 im nasıl oldu anlamadım ve herkes sen çok kilo almışsın diyo karnım hiç yok yani hiç belli olmuyo bu haftalarda hiç olmazsa bi sertlik olması gerekir heralde ama yok ve ben bu 4 kg yi nasıl verdim anlamadım :26::26::26:senin kilo durumun nasıldı demetcim ben 69la başladım şu an 71 72 arası gidip geliyorum.mümkün olduğunca az kiloyla geçirmek istiyorum ama durum bu:97::97::97:
tebrikler cnmgünaydın annişlerrr, biz kızım la beraber geldik bugünnnn :)))) biraz naz yaptı, göstermek istemedi ama kız olduğu bellı oldu nihayetınde..
cevap tülay'dan gelir:))) cnmcım ben 68 le başladım şimdi 69 olmuşum aslında almasam iyidi ama diyorum yapcak bişey yok inş 5 aya kadar daha almam ben zaten normalde de çok zayıf biri değildim vitamin depolarım dolu olduğundan ordan kullansaydı ya bebek hehehehe yeni depo yapmasına gerek yoktu diye düşünüyorum ama o öle düşünmedi demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?