Canım geçmedi değil mi halsizliğinÇok geçmiş olsun . İnşallah bulursunuz ev
Eki Görüntüle 215423
kızlar ya seplem sormuştu bu kitabı ne zamandır ekliycektim bendeki kitap bu çokta yararlandım bundan.
bu sabah kalktım elim ayağım,bacaklarım şişmiş,sır sır sızlıyo,halsizim ve yine uykum varrrrr,k.validem,görümcem ve çocukları geliyo,bana bakacaklar,yemek yapacaklar,ev bulacaklar,taşıyıp,yerleştirip gidecekler,inş. ev bulunur,artık tayin zamanı boşalmaya başladı evler
bende çok şükür diyim bu dönem çok iş yapabiliyorum yorulmadan c.tesi evi sildim süpürdüm çamaşır kaç makine kim bilir yıka kurutmaya at dolaba yerleştir yeniden yıka... sonra daa hala çıkaramadığım yazlıkları çıkardım kışlıkları kaldırdım bi tek valizim kaldı h.içi için cuma gidiyos tatile bis teyzeleri bi de tuzlu su ii değil demişsin deryacım ama valla hiç olmadı şimdi
valla dr. un yalancısıyım ben canım,ne desem bilemedim şimdi,ama arkasından hemen duş alabilrsiniz,bi de süreyi kısa tutar,mayonuzu değiştirirseniz,bi şey olmaz inş. Allahn izniyle
valla dr. un yalancısıyım ben canım,ne desem bilemedim şimdi,ama arkasından hemen duş alabilrsiniz,bi de süreyi kısa tutar,mayonuzu değiştirirseniz,bi şey olmaz inş. Allahn izniyle
sürekli uyku halindeyim canım,9-10. haftalarda böyle olmuştum,bide 15. haftadan sonra tekrar yoğunlaştı,hafta sonu 10 saat falan uyudum geçen haftaya göre iyiydim,ama gün içnde halsizlk oluyo ister istemez,her dönemde farklı şeyler oluyo,yapcak bişey yok,kan şekerim normalken şimdi 60-65 seviyelerinde,tansiyon 9 a 6 bazen 8 e 6,kolestrol yağlı yemememe rağmen daha önce y,kolestrol olmamamsına rağmen geçen gün aç karnına 187 çıktı,hamilelik ilginç bişey insanın ayarları bozuluyo
Tatlışım aa ben ikili test sonuçlarını yazmayı unuttum sorun yok hamdolsun normal dedi doktortatlım balım bi tanemnettin gittin mi doktora ne oldu ne dedi :94::94:
Ay deme canım yasürekli uyku halindeyim canım,9-10. haftalarda böyle olmuştum,bide 15. haftadan sonra tekrar yoğunlaştı,hafta sonu 10 saat falan uyudum geçen haftaya göre iyiydim,ama gün içnde halsizlk oluyo ister istemez,her dönemde farklı şeyler oluyo,yapcak bişey yok,kan şekerim normalken şimdi 60-65 seviyelerinde,tansiyon 9 a 6 bazen 8 e 6,kolestrol yağlı yemememe rağmen daha önce y,kolestrol olmamamsına rağmen geçen gün aç karnına 187 çıktı,hamilelik ilginç bişey insanın ayarları bozuluyo
Oy maşallah canım güle güle git inşallah keyifli geçsin tatile giden herkese keyifli tatiller .bende çok şükür diyim bu dönem çok iş yapabiliyorum yorulmadan c.tesi evi sildim süpürdüm çamaşır kaç makine kim bilir yıka kurutmaya at dolaba yerleştir yeniden yıka... sonra daa hala çıkaramadığım yazlıkları çıkardım kışlıkları kaldırdım bi tek valizim kaldı h.içi için cuma gidiyos tatile bis teyzeleri bi de tuzlu su ii değil demişsin deryacım ama valla hiç olmadı şimdi
Hayırlı olsun tatlımgünaydın kızlar...
aramıza bir oğlan daha geliyor..kız beklerlemn oğlan çıktı.. eşimin ağzı kulaklarında :) %95 erkek gedi..cuma akşamı 1 hafta tatile gidiyorum dr. dönüşte 3 lü yapcaz dedi.:) bakalım o zamanda değişmezse TOPRAK geliyor ailemize:)
canım hiç sorma bende öleyim.
acaba demir eksikliğimizmi tavan yaptı.
hem mutsuz hemde halsizimmm.kıpırdaaycak halim yok
günaydın kızlar...
aramıza bir oğlan daha geliyor..kız beklerlemn oğlan çıktı.. eşimin ağzı kulaklarında :) %95 erkek gedi..cuma akşamı 1 hafta tatile gidiyorum dr. dönüşte 3 lü yapcaz dedi.:) bakalım o zamanda değişmezse TOPRAK geliyor ailemize:)
günaydın kızlar...
Hayırlı olsun tatlım:)) Şimdi önce kız sonra erkek mi dedi yok yok bekleyeceğim ben iyice net olsun cinsiyet değişirse üzülürüm :))
20 irkek,11 kızımız var
yok öle dğeil.. 12. haftada gittiğimizde çok erken emin olmak için çok az ihtimal kız olabilir ama bişi demek için erken demişti.. bu sefer ters durmasına karşın plasentaya dönük duruoyursu dr um.. bacak kemikleri arasında fotoğrafını bile çekti.. hayırlısı sağlıklısı olsunda önemli olan o tabii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?