2011 Aralık Anneleri

Canım geçmedi değil mi halsizliğin Çok geçmiş olsun . İnşallah bulursunuz ev

sürekli uyku halindeyim canım,9-10. haftalarda böyle olmuştum,bide 15. haftadan sonra tekrar yoğunlaştı,hafta sonu 10 saat falan uyudum geçen haftaya göre iyiydim,ama gün içnde halsizlk oluyo ister istemez,her dönemde farklı şeyler oluyo,yapcak bişey yok,kan şekerim normalken şimdi 60-65 seviyelerinde,tansiyon 9 a 6 bazen 8 e 6,kolestrol yağlı yemememe rağmen daha önce y,kolestrol olmamamsına rağmen geçen gün aç karnına 187 çıktı,hamilelik ilginç bişey insanın ayarları bozuluyo

dikkat et yorma kendini canım

bende çok şükür diyim bu dönem çok iş yapabiliyorum yorulmadan c.tesi evi sildim süpürdüm çamaşır kaç makine kim bilir yıka kurutmaya at dolaba yerleştir yeniden yıka... sonra daa hala çıkaramadığım yazlıkları çıkardım kışlıkları kaldırdım bi tek valizim kaldı h.içi için cuma gidiyos tatile bis teyzeleri bi de tuzlu su ii değil demişsin deryacım ama valla hiç olmadı şimdi

valla dr. un yalancısıyım ben canım,ne desem bilemedim şimdi,ama arkasından hemen duş alabilrsiniz,bi de süreyi kısa tutar,mayonuzu değiştirirseniz,bi şey olmaz inş. Allahn izniyle

valla dr. un yalancısıyım ben canım,ne desem bilemedim şimdi,ama arkasından hemen duş alabilrsiniz,bi de süreyi kısa tutar,mayonuzu değiştirirseniz,bi şey olmaz inş. Allahn izniyle

benim dr deniz çok ii gelir hamilelere dedi haziran tatilimi iptal etmiştim daha ilk aylar diye ama temmuzu iptal etmedim gitcem inş sorunsuz geçiririz şu dönemi güsel güsel

kızlar bende belki 2 hafta sonra trabzona gidecem tatile ve birkaç kez denize girmeyi düşünüyodum amaaa

karadeniz heralde akdenizden daha tuzludur öyle değilmi ?!?!?! internette deniz sorun değil havuz daha sakıncalı yazıyodu

valla ben bu doktorları anlayamadım, havuz yasak klor ve enfeksiyon riski varmış, denizde tuzluysa yasakmış, ama hamilelikte en iyi spor yüzmeymiş, nerede yüzeceğiz yahu

canım hiç sorma bende öleyim.
acaba demir eksikliğimizmi tavan yaptı.
hem mutsuz hemde halsizimmm.kıpırdaaycak halim yok

günaydın kızlar...

aramıza bir oğlan daha geliyor..kız beklerlemn oğlan çıktı.. eşimin ağzı kulaklarında :) %95 erkek gedi..cuma akşamı 1 hafta tatile gidiyorum dr. dönüşte 3 lü yapcaz dedi.:) bakalım o zamanda değişmezse TOPRAK geliyor ailemize:)

tatlım balım bi tanem nettin gittin mi doktora ne oldu ne dedi :94::94:
Tatlışım aa ben ikili test sonuçlarını yazmayı unuttum sorun yok hamdolsun normal dedi doktor Cinsiyeti içinse erkek(ha haaa Cenabı Allah(CC.) mı söyletti nedir Yanlış yazmışım erken dedi ) dedi belli değil dedi. Seninki göstermedi mi kız amanda hayırlısıyla utangaç güzel bir kız mı geliyor acaba Sen kız istiyordun değil mi?
Ay deme canım ya Evet evet kesinlikle ayarlarımız bozuldu bende psikolojikmen özellikle, fabrika ayarlarıma geri dönmek istiyorum Geçen akşam Feriha dizisi için tartıştım izlemeyelim diye kapattı eşimde .
Oy maşallah canım güle güle git inşallah keyifli geçsin tatile giden herkese keyifli tatiller .

Son düzenleme:
Hayırlı olsun tatlım :)) Şimdi önce kız sonra erkek mi dedi yok yok bekleyeceğim ben iyice net olsun cinsiyet değişirse üzülürüm :))

canım hiç sorma bende öleyim.
acaba demir eksikliğimizmi tavan yaptı.
hem mutsuz hemde halsizimmm.kıpırdaaycak halim yok

benim hemoglobin artmış canım,normal seviyede,en azından o düzeldi,demir biraz az ama en azından ilaçla artıyo,benim tahminim troit ilacı hormonel bi ilaç olduğundan,diğerlerini etkiliyo,çünkü o ilacı aldığımdan beri kan şekerim yavaş yavaş düşmeye başladı,bi de ekiden çok tatlı yerdim,artık yemiyorum o kadar,ee bebişte kullanıyo,amannnnnnnnnn şurada 5 ay kaldı elbet geçecek,1. yi aradan çıkaralım vücutta alışcak doğurmaya

tebrik ederim oğluşun olcak demek listeye ekleyeyim canım

gözün aydın canımm ne güzel Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin toprağını

cinsiyetler belli oluyor yavaş yavaş. bende perşembe gidicem. bakalım ne olacak

bu arada göbek karın durumlarınız nasıl kızlar.
benim bariz belli artık .acaba benimkimi birden büyüdü.hani kilollu göbek gibi durmuyor direk hamile:)

Hayırlı olsun tatlım :)) Şimdi önce kız sonra erkek mi dedi yok yok bekleyeceğim ben iyice net olsun cinsiyet değişirse üzülürüm :))

yok öle dğeil.. 12. haftada gittiğimizde çok erken emin olmak için çok az ihtimal kız olabilir ama bişi demek için erken demişti.. bu sefer ters durmasına karşın plasentaya dönük duruoyursu dr um.. bacak kemikleri arasında fotoğrafını bile çekti.. hayırlısı sağlıklısı olsunda önemli olan o tabii...

bende şimdi öğrenirim diyorum ama kendim görürüm inş ne olduğunu yoksa dra çok güvenim kalmadı benim kocamda sanırım erkek istiyo farketmez falan diyo şimdi ama erkek dediğinde ki sevinci gördüğümden, inanmıyorum öle düşündüğüne kendim görsem ii olcak akşam bi düğündeydik, arkadaşlarıda vardı eşimin onlara da önemli değil falan dedi ama biliyorum ben onu, tam görmeden drlar tahmin etmeseler yaaa biz zaten kız diye seviyoduk hep, o erkek diyene kadar böle daha kötü oluyo aramızda dr da yok ki uyaralım hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…