cnm ben 76 kg hamile kaldım 82 ye kadar çıktım ama şu 78 im nasıl oldu anlamadım ve herkes sen çok kilo almışsın diyo karnım hiç yok yani hiç belli olmuyo bu haftalarda hiç olmazsa bi sertlik olması gerekir heralde ama yok ve ben bu 4 kg yi nasıl verdim anlamadım :26::26::26:
ben de 5 kilo verdim,sonra 1 kilo aldım onu da bebiş ve memişler aldı
cinsiyetler belli oluyor yavaş yavaş. bende perşembe gidicem. bakalım ne olacak
bu arada göbek karın durumlarınız nasıl kızlar.
benim bariz belli artık .acaba benimkimi birden büyüdü.hani kilollu göbek gibi durmuyor direk hamile:)
canım eklenti ekle diyosun,dosya seç diyosun,bilgisayardan nerdeyse buluyosun,ekliyosun,herbiri için ayru ayrı yapıyosun,aşağı eklediğin resimler geliyo,eklemeyi bitir diyosun altta bi seçenek var,kod numarası olarak mesajına geliyo zaten,gönder dediğinde yayınlamış oluyosun,biraz karıştır bulursun zaten devamını
cnm ben 76 kg hamile kaldım 82 ye kadar çıktım ama şu 78 im nasıl oldu anlamadım ve herkes sen çok kilo almışsın diyo karnım hiç yok yani hiç belli olmuyo bu haftalarda hiç olmazsa bi sertlik olması gerekir heralde ama yok ve ben bu 4 kg yi nasıl verdim anlamadım :26::26::26:
ben de 5 kilo verdim,sonra 1 kilo aldım onu da bebiş ve memişler aldı
NASIL ALIYOZ NASIL VERİYORUZ ANLAMADIMKİ DUR BEN GÖBİŞ TOPİĞİNE 82 KİLO OLAN HALİMİ Bİ KOYAYIM DUBA GİBİYİM ORDA
Günaydın Kızlar,
Size bişi danışıcam.
Kaynanam geldi bizde şimdi. Diyo ki, bebek doğduğunda her neye ihtiyacı olacaksa, 600 milyona yapıyolarmış. Ondan yaptıralım diyo. İşlemeli kaliteliymiş sölediğine göre. Bulunması lazımmış. O neymiş öle dedim ya, bikaç ay sonra büyüycek zaten. Artık içeriğinde ne var bilmiyorum. Eş dost gelip görcekmiş, lazımmış. Eşim de haa öleyse yaptıralım yaptıralım diyo...İkinci çocuğa kalırmış, toruna kalırmışHadi ikinci çocuğu anladım da, kendi gibi taaa torunlara sandıkta eşya bekletecem sanki:))
Kendisi Konyalı. Evlenirken gelinlerin çeyizlerini bi görseniz ağzınız açık kalır. Aklına gelebilecek her yerde danteell Neefffreet ederimm. Anneme de fazla yaptırmadım zaten. Gittim boncuk işlemeli çok güzel takımlardan aldım. Her yere de örtü örtmeyi sevmem. Öle yaptım diye beni eksik görüyo. Çeyizim yokmuş! Çekmecelerine örtü işletelim diyo kadın ya. İstemez dedim, saçma sapan şeyler. Sen bilmezsin diyo bana
Yani velhasılı kelam. Bu bebek takımı yine bu kadının abartması mı yoksa hakkaten gerekli mi? Anneleriniz de böle bişi söledi mi size?
Günaydın annişlerrr, biz KIZIM la beraber geldik bugünnnn :)))) Biraz naz yaptı, göstermek istemedi ama kız olduğu bellı oldu nihayetınde..
kızlar günaydın yine kotaya takıldım
vala benim göbek şaka gibi. 3,5 aylık olduğunu söyleyince inanmıyor insanlar :)) ama şöyle anlatayım size durumu, ben tablobumuza kilomu 42 yazdırmıştım ama o kıyafet ve ayakkabılı kilomdu. eve baskül alınca anladık. 40 kiloyken hamile kalmışım ve şu anda 44,5 kiloyumkendimi böyle görmek beni o kadar mutlu ediyor ki anlatamam. bu arada siz şimdi sakın şok olmayın. hastalıklı gibi bizayıflık değil benimkisi... manken zayıflığı da değil ama arası işte... çookkk merak eden olursa face ten ekleşiriz cici annelerr :)
bu arada annem şu anda yolda ve Allah'ımın izniyle 1 saate evde olacakkk.... çoookkk mutluyummmhakikaten annenin yeri ayrı beeee... bizim bebeklerimiz de böyle düşünecek inşallahhh...
herkesee hayırlı haftalar... bebişlerinizi ve sizi öpüyoruz... bizim cinsiyetimiz artık haftaya belli olur ancak... nedense erkekmiş gibi geliyor ama Rabim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize... ayy ne çok uzattımmmm yaaa.... hoşçakalınnn :)))
canım hayırlı olsun bende cumartesi gidiyorumgünaydın kızlar...
aramıza bir oğlan daha geliyor..kız beklerlemn oğlan çıktı.. eşimin ağzı kulaklarında :) %95 erkek gedi..cuma akşamı 1 hafta tatile gidiyorum dr. dönüşte 3 lü yapcaz dedi.:) bakalım o zamanda değişmezse TOPRAK geliyor ailemize:)
olsun tülayıcm 1kg süper vallaaaben de düzenli yürüyüşe başlıcam belki o şekilde önlem alabilirim.çünkü yediklerime dikkat etsem de üç saatten daha uzun süre aç kalamıyorum felaket bulantım oluyor.bakalım durumum nolcakkkkk.benimde sırf göbek şeklindeyim,normalde basenli bi insanım göbeğim yoktu,şu an hep göbeğime alıyorum bacaklarda bi değişiklik yok.sen düzenli yürüyüş filan yapıyormusun ne sşekilede dikkat etmeye çalışıyorsun?
ne güzel işte 4.5 kilo almışsın,ye iç yat rahat rahat,biz her lokmada düşünüyoz,senin troit bezin hızlı çalışyodur,metabolizman hızlıdır ondan yediğini yakıyosundur,ölçtürdün mü hiç merak ettim
troitte hiç bişey çıkmamıştı cnm. ben de çok merak ettim bi ara. ama 16-17 yaşlarındayken bi doktorun dediği hala aklımdadır: sen uyurken bile metabolizman normal bi insanınkinden 2 kat çalışıyor ve uyanıkken de 3 kat :)) bunu neye sööledi bilmiyorum ama ben de erkek metabolizması var bence:) eminim hepinizden çok daha fazla yiyorumdur:)))
canım hayırlı olsun bende cumartesi gidiyorumbenim karnımda sivri değil bele doğru yandan yandan genişlemeye başladı bakalım ne olacak
Günaydın Kızlar,
Size bişi danışıcam.
Kaynanam geldi bizde şimdi. Diyo ki, bebek doğduğunda her neye ihtiyacı olacaksa, 600 milyona yapıyolarmış. Ondan yaptıralım diyo. İşlemeli kaliteliymiş sölediğine göre. Bulunması lazımmış. O neymiş öle dedim ya, bikaç ay sonra büyüycek zaten. Artık içeriğinde ne var bilmiyorum. Eş dost gelip görcekmiş, lazımmış. Eşim de haa öleyse yaptıralım yaptıralım diyo...İkinci çocuğa kalırmış, toruna kalırmışHadi ikinci çocuğu anladım da, kendi gibi taaa torunlara sandıkta eşya bekletecem sanki:))
Kendisi Konyalı. Evlenirken gelinlerin çeyizlerini bi görseniz ağzınız açık kalır. Aklına gelebilecek her yerde danteell Neefffreet ederimm. Anneme de fazla yaptırmadım zaten. Gittim boncuk işlemeli çok güzel takımlardan aldım. Her yere de örtü örtmeyi sevmem. Öle yaptım diye beni eksik görüyo. Çeyizim yokmuş! Çekmecelerine örtü işletelim diyo kadın ya. İstemez dedim, saçma sapan şeyler. Sen bilmezsin diyo bana
Yani velhasılı kelam. Bu bebek takımı yine bu kadının abartması mı yoksa hakkaten gerekli mi? Anneleriniz de böle bişi söledi mi size?
sen benim kilomla doğuma girersin farka bak beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:44::44::44::44::44::44:
:)))) 20 kilo alsam 60 mış olucam :))) ama ben düşünemiyorum kendimi, hayatım boyunca zayıftım ben, sanki 50 nin üzerine çıkarsam patlicam gibi geliyor
troitte hiç bişey çıkmamıştı cnm. ben de çok merak ettim bi ara. ama 16-17 yaşlarındayken bi doktorun dediği hala aklımdadır: sen uyurken bile metabolizman normal bi insanınkinden 2 kat çalışıyor ve uyanıkken de 3 kat :)) bunu neye sööledi bilmiyorum ama ben de erkek metabolizması var bence:) eminim hepinizden çok daha fazla yiyorumdur:)))
:)))) 20 kilo alsam 60 mış olucam :))) ama ben düşünemiyorum kendimi, hayatım boyunca zayıftım ben, sanki 50 nin üzerine çıkarsam patlicam gibi geliyor
bakalım canım inşallah .ama erkek cocuk farklıdır her zaman.babamızda çok kıskanır oğlunu benden .evin şuandaki reisi oğluşumwalla ona inanma benimde yayık.. karnım ama erkek dedi dr.. belli olmuyor bence...
günaydın kızlar:79::79::79:eğer denize giriyosanız çok tuzlu olmaması gerekmiş,özellikle akdeniz çok tuzlu,bizim dr. eşime demiş,hamile kadın için tuzlu su çok zararlı,hem vücut tuzu çekmiş ouyo,bu da ödem şişlik,hem de tuzlu su az da olsa rahime kaçarmiş,bu da Allah korusun rahmi patlatabilirmiş,keseye zarar verebilirmiş,ben dr. un yalancısıyım prof. dr dediğim bu,masterını yurt dışında yapmış,askeriyenin dr. u,ben girmeyecem,hem ben enfeksiyonu zor attım üstümden,daha önce gittiğimde mantar oluşmuştu ben de,kuru tutmam lazım o bölgeyi,o bölgenin nemli kalması tehlike
Bendede var başka bir kitap iyi güzel hoşta iki sayfada bir Amerikan Petiatri akademisi yazıyor, açıklayıcı bir bu kısımlarına gıcık oluyorum
Günaydın Kızlar,
Size bişi danışıcam.
hayirli olsun yeni prensesimizzz :) allah saglikla kucagina almayi nasib etsin canimm...Günaydın annişlerrr, biz KIZIM la beraber geldik bugünnnn :)))) Biraz naz yaptı, göstermek istemedi ama kız olduğu bellı oldu nihayetınde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?