2011 Aralık Anneleri

vala benim göbek şaka gibi. 3,5 aylık olduğunu söyleyince inanmıyor insanlar :)) ama şöyle anlatayım size durumu, ben tablobumuza kilomu 42 yazdırmıştım ama o kıyafet ve ayakkabılı kilomdu. eve baskül alınca anladık. 40 kiloyken hamile kalmışım ve şu anda 44,5 kiloyum kendimi böyle görmek beni o kadar mutlu ediyor ki anlatamam. bu arada siz şimdi sakın şok olmayın. hastalıklı gibi bizayıflık değil benimkisi... manken zayıflığı da değil ama arası işte... çookkk merak eden olursa face ten ekleşiriz cici annelerr :)

bu arada annem şu anda yolda ve Allah'ımın izniyle 1 saate evde olacakkk.... çoookkk mutluyummm hakikaten annenin yeri ayrı beeee... bizim bebeklerimiz de böyle düşünecek inşallahhh...

herkesee hayırlı haftalar... bebişlerinizi ve sizi öpüyoruz... bizim cinsiyetimiz artık haftaya belli olur ancak... nedense erkekmiş gibi geliyor ama Rabim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize... ayy ne çok uzattımmmm yaaa.... hoşçakalınnn :)))

teşekkür ederim cnm resim çekiliyim o zaman ben şimdi makine yanımda değil hallederim dediğin gibi basitmiş :))) TEŞEKKÜRLER

bu bebek takımı bence eskilerden olan kundak battaniye vs içeren tam bir takım galiba, muhtemelen onlarda işlemeli olur, bence hiç gerek yok canım, o paraya ne ciciler alırsın bebişine

Günaydın annişlerrr, biz KIZIM la beraber geldik bugünnnn :)))) Biraz naz yaptı, göstermek istemedi ama kız olduğu bellı oldu nihayetınde..

tebrikler canım

kızlar günaydın yine kotaya takıldım

günaydın canım, nasıl oldun? geçen hafta işyeri ile sıkıntıların vardı birde doktora gidecektin galiba?

ne güzel işte 4.5 kilo almışsın,ye iç yat rahat rahat,biz her lokmada düşünüyoz,senin troit bezin hızlı çalışyodur,metabolizman hızlıdır ondan yediğini yakıyosundur,ölçtürdün mü hiç merak ettim

canım hayırlı olsun bende cumartesi gidiyorum benim karnımda sivri değil bele doğru yandan yandan genişlemeye başladı bakalım ne olacak

ÇOK iştahım yok sadece gerekli şeyleri kaçırmıyorum günde 2 ceviz fazla yemiyorum 2 yeterliymiş süt sabah 1 bardak içiyorum peynirli ekmek kahvaltıda yiyorum yanında domates biber oluyo zaten minik bi köşe ile doyuyorum zaten dedim ya iştahım çok ii değil o yüzdende zaten drda değerlerin ii vitamine gerek yok demişti fazla yüklenmiyorum o yüzden öğlen makarna pilav yemiyorum zaten öncedende yemiyodum ben yoğurt az çorba bikaç kaşık yemek yiyorum domates salatalık ta yiyorum akşam çok fazla yüklenmiyorum az bi yemek arada kuru incir hurma falan böle işte zaten doyuyorum meyve arada yiyebiliyosam onu yiyorum he bide 2 lt su içmeye özen gösteriyorum normalde hiç su içmezdim ben o önemki sanırım tabi benim yediklerim az gelebilir kimi arkadaşa ama ben doyuyorum bunlarla hem değerlerimde iyimiş ya o yüzden de çok fazla gerek duymuyorum galiba haftada bir balık olayını ihmal etmiyorum bi de o kaaaaa e başka değişik ne yiyen var bakalım yararlı dediklerinden

troitte hiç bişey çıkmamıştı cnm. ben de çok merak ettim bi ara. ama 16-17 yaşlarındayken bi doktorun dediği hala aklımdadır: sen uyurken bile metabolizman normal bi insanınkinden 2 kat çalışıyor ve uyanıkken de 3 kat :)) bunu neye sööledi bilmiyorum ama ben de erkek metabolizması var bence:) eminim hepinizden çok daha fazla yiyorumdur:)))

sen benim kilomla doğuma girersin farka bak beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:44::44::44::44::44::44:

Madem çok gerekli kayınvalideniz babaanne olarak hediye yaptırıversin bir zahmetbence çok gerekli değil hazır nevresimler karyola setleri bebekler için cicili bicili ne gerek var işlemeye dantele600tl.az para değil daha gerekli bir çok eşyası alınır o paraya

ben de eskiden öyleydim 4 günde yüzerek 4 kilo vermiştim,47 ye düşmüştüm,o kiloyu toparlamak için 4 ay boyunca günde 3 somun yemiştim,düşün artık,sonradan demir ilaçları,sinir ilaçları,sonra bozulan troit derken,69 a kadar çıktım,o düzelince hamile kaldım ve düzeldiği çin kendi kendine 5 kilo verdim,merak etme hamileliğin etkisiyle metabolizman biraz yavaşlar,senin için de iyi olur hem

:)))) 20 kilo alsam 60 mış olucam :))) ama ben düşünemiyorum kendimi, hayatım boyunca zayıftım ben, sanki 50 nin üzerine çıkarsam patlicam gibi geliyor

patlamazsın korkma ben kendimi bildim bileli 60 ın altına düşmedim ama patlamadımda gerçi patlasamda bende anca 5 kg zor ayrılır parçalanır yapıştı üzerime yağlar

walla ona inanma benimde yayık.. karnım ama erkek dedi dr.. belli olmuyor bence...
bakalım canım inşallah .ama erkek cocuk farklıdır her zaman.babamızda çok kıskanır oğlunu benden .evin şuandaki reisi oğluşum tabi en önemlisi hayırlı olması kız erkek benim için hiç farketmiyor evde 3 erkekle yaşamak nasıl bir şey eğer bu bebişte erkekse ögreneceğiz bakalım

heee bidee şu var benim yengem 45 kg hamile kalmıştı 90 kiloyla doğurdu zayıflar daha çok alıyolarmış zannımca kilolarım ilk defa bana avantaj olcak

gunaydin kizlarrr...

tatile cikacak arkadaslar deniz havuza gore ilk tercihiniz olsun. denize de havuzada girmeden once mutlaka bi dus alinmasi gerekiyor. dus almadiginiz takdirde denizden tuz havuzdan kimyasallar kuru deriniz tarafindan emilir. yine tavsiyem tatil koyu gibi yerlerin havuzlarina mumkun oldugunca girmeyin. klor gibi kimyasallar insanlari rahatsiz ediyor diye olmasi gereken duzeyden dusuk tutuluyor. bu da enfeksiyon riskini arttirir. tum bu bilgiler sitemizin yumze antrenorlerinden ve doktorumdan.

rahim agzi kapanmasi dogru bir bilgi. ben ilk 3 ayda da havuza girdim. doktor temizliginden emin degilsen tampon kullanabilirsin demsti. su an rahim agzi kapali oldugu icin bebek icin risk yok yalnizca kendi bagisiklik sistemimizi korumamiz icin dikkat etmek gerekiyor.

Bendede var başka bir kitap iyi güzel hoşta iki sayfada bir Amerikan Petiatri akademisi yazıyor, açıklayıcı bir bu kısımlarına gıcık oluyorum

ben de amerika cevirisi bir kitapokuyorum. bebeginizi beklerken sizi neler bekler. ama ben cok sikayetci degilim. burdaki duruma adapte etmeye calisiyorum sadece bilgileri.

bence hepsi bosunaaa. bizim kv tarafi da bursali. ve onlarda da bu abartili takimlar abartili cemiyetler durumu var. ben bunlarin hic birine katilmayi dusunmuyorum. bilmiyorum sen konyada misin ama uzak yerdeysen zaten hic sallama bunlari. biraz el gordu isleri gibi geliyor bana. o paraya ben bebisin odasi haric tum ihtiyaclarini alabilirim diye dusunuyorum :)

Günaydın annişlerrr, biz KIZIM la beraber geldik bugünnnn :)))) Biraz naz yaptı, göstermek istemedi ama kız olduğu bellı oldu nihayetınde..
hayirli olsun yeni prensesimizzz :) allah saglikla kucagina almayi nasib etsin canimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…