2011 Aralık Anneleri

kolaylıklar dilerim cnm allah gönlüne göre ev nasip etsin inş..bu arada bende dün yazmıştım benimde kızım olacak diye bilmem görebildinmi deryacım:))

bende bugun gidecektim tatile ama gelinimizin bebeğine bebek mevlutu yapacagız dıye bır hafta erteledim haftaya pazartesiye inş Erdekteyim ve denize girmeye bayılıyorum hamılelıkte de cok ıyı gelıyor diğer hamılelıklerımde hep yüzdüm birşey olmadı

hayırlı olsun cnm ogluşun TOPRAK bebeğe selamlar:))

Günaydın annişlerrr, biz KIZIM la beraber geldik bugünnnn :)))) Biraz naz yaptı, göstermek istemedi ama kız olduğu bellı oldu nihayetınde..

seninde kızın hayırlı olsun cnm

merhabaa kızlar. doktordan geliyorum kızım olacağı kesinleştiiiiiiii. bir prenses daha geliyooo hadi hayırlısı.
bu hafta kızların haftası sanırım bir bir kız haberleri geliyor:))seninde hayırlı olsun prensesin mavişim:)

hayırlı olsun oglun allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin

canım gözün aydın toprak bebişimiz sağlıkla dünyaya gelsin

Günaydın annişlerrr, biz KIZIM la beraber geldik bugünnnn :)))) Biraz naz yaptı, göstermek istemedi ama kız olduğu bellı oldu nihayetınde..

aa bir prenses daha gelmiş artık kızları öğreniyoruz bakalım kızlar mı yoksa erkekler mi çok olacak

gittiğimizde doktor tam çıkmak üzereydi, son anda ikna ettik de baktı. o yüzden çok ayrıntılı bakamadı, bebek iyi dedi, kıza benzetiyormuş, önceki kontrolde de bunda da hep uyuyordu bebişim işyerimdeki sorunları da zor da olsa hallettim sayılır bugün biraz daha sakin en azından şimdilik gerginlik yok.

ben ilk kızımda 65le hamile kalmıştım 80le doguma gitmiştim oglumda 62yle hamile kaldım 77yle doguma gittim ıkısınde de 15er kilo aldım kızım 3640gr

dogdu oglum 3670 gr dogdu boyum oldugu için doktor 15 kılo alman normal dedi ama bu kızcıgıma 67yle hamıle kaldım daha şimdiden 70 oldum bakalım

bunda kaçla doguma gıderim???inş 15in üstünde kilo almam yine

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm neler yaşamışsın çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin dualarımız seninle canım

nerde oturuyorsun ki böyle zorluklar yaşadın :26:

:)Yarı yarıya ödeyelim diyo...Bence de gerek yok ama sizlerin fikrini de alayım dedim. Maksat eş dost görsün işte ya. Onlardaki mantık o.
Küçücük bebekte işlemeli örtülerin ne anlamı var ki...Cıvıl cıvıl şeyler yakışır onlara...
Ztn dün lcw'den çılgın hamiş tişörtleri aldık eşimle bayıla bayıla, kahkahalarla...Hani yumurtalı coming soon'lu, bi de loading, please wait yazanlardan:))) Onları da beğenmedi. Ağır sakin değilmiş:)
Annem canım annem işte. Ne beğeniyosan onu al der. Eş dostla kafayı bozmamıştır hiç..

ayyyyy cnm ne kadar sevindim kız demekki oyyyyyyyyyyy hopaaa yandan yandan kıvır gerdannnn bi dansöz smilisi yokmu ya
canım çok üzüldüm neler yaşamışsın çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin dualarımız seninle canım

nerde oturuyorsun ki böyle zorluklar yaşadın :26:
o ben değilim cnm ya nasipse ben ilk kez pırtlatıcam

anaaammm kadın kendi kilosunu ikiye katlamış vallahi

evet ya bide durmadan maden suyu içti günde 5 tane nerdeyse bide sürekli danone yedi :26::26::26:ama sezaryan olmasına rağmen 2 senede 45 kiloya düştü şimdi oğlu tombiş tosbağa oldu doktor doğunca ikisinede diyet vermişti

cnm ya istemiyorum de kestir at hangi devirde yaşıyoruz artık valla anne olsun kayınvalide olsun herkes haddini bilecek,ne yani onlar istiyo diye ben çocuğumu kalıptan kalıba sokamam ya zaten böyşe olduğu sürece ilerde anneler hep başkalarına göre yaşıyo hayatını,yok o ner yok millet ne der diye saplantı haline geliyo,ben valla gösteriş için yaşayanlara çok sinirleniyorum tmm saygı duyarım onlarda anne ama artık seninde düşünce sahibi olduğunu kabullenmeleri lazım senin o 600 TL dediğin meblayı ben kirama veriyorum ve onun için çalışıyorum RABBİM daha çok versin ama onu kenara koyun bi işinize yarar demesi en olgun en mantıklı olanı olur bence,sende en baştan taviz verme kimseye göre yaşamak zorunda değilsin sen anne olacak sorumluluğu aldıysan bebeğin içinde en iyisini tabi sen bilirsin, bakkkk söle o kayınvalideye getirmesin beni oraya üşenmem gelir cingar çıkarırımmm haaaaaa kızdırmayın beniii

ya ben de şaşırdım Allah Allah diyorum o kadar konuşuyoruz niye önceden söylemedin diyorum kusura bakma canım

kim bu sıkıntıyı yaşıyosa Allah yardımcısı olsun annelik işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…