2011 Aralık Anneleri

slm kızlar,
bu sabah işe gidemedim..bel ağrım çok fazla..ve her yerim kırılıyor..ilaç da içemiyorum tabii haliyle..zencefil çayı içsem iyi gelir belki..yatıp dinleniyorum artık..yapcak bişey yok..,
sizde de oluyo mu bel ağrısı yaa..

oo süper.. Bende doktoruma danışamadım, cuma son iş günüm belki cumartesi doktora gider öyle çıkarız bizde biyerlere.. Bende okumuştum havuzun riskli olduğunu sanırım bende hiç dayanamazsam denize girerim bi kaç dakka sonra yine çıkarım.. Benim ilk başta bir düşük riskim oldu kanamam oldu o yüzden hep bir tetikteyim korkuyorum, aslında risk yok geçti diyor doktor.. ama ben yinede yanlış birşey yapmak istemiyorum.. Sanırım dediğin gibi yaparım dayanamazsam.. :)[/QUOTE]

Atık 15 haftalık olmuş canım bence rahatlıkla denize girebilirsin. doktorda zaten havuzu bebek için değil bizim için önermedi, bebeğe birşey olmazmış ama bağışıklığımız düşük olduğundan enfeksiyon kaparsak ilaç almak zorunda kalırız ve sıkıntı olur, en iyisi deniz :90::90:

slm canım bendede bu sıralar bulantı, halsizlik hiçbirşey yok ama belim, kuyruk sokumum ağrıyor, çok oturmaktan galiba genelde çalıştığım günler çok ağrıyor,biraz uzanınca geçiyor, inş seninkiside biran önce geçer

Atık 15 haftalık olmuş canım bence rahatlıkla denize girebilirsin. doktorda zaten havuzu bebek için değil bizim için önermedi, bebeğe birşey olmazmış ama bağışıklığımız düşük olduğundan enfeksiyon kaparsak ilaç almak zorunda kalırız ve sıkıntı olur, en iyisi deniz :90::90:[/QUOTE]

Evet inşaallah canım ilk başta hiç tatil yapmayı düşünüyordum o yüzden biyer arayarlamadık. Ama artık havalar güzelleşince zaman yaklaştıkca pişman olcam gibi geliyor.. gitmek istiyorum çünki gerçekten yoğun iş temposu baştaki o sorunlar falan çok geldi bir tatile ihtiyacımız var hepimizin, iyi geleceğini düşünüyorum bende..

Canım tebrikler:) bir prenses daha:) Allah uzun ömür ve şans versin

kan testi yaptır canım hamile olduğunu sanmıyorum ama için rahat eder

Tabrikler. Ne güzel haberler geliyor. Allah anneli babalı büyütsün.

Hayırlısı ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah:) Kızı da erkeğide bir çocukların hepsi çok tatlı maşallah

çok gerekli görüyorsa kendisi alıversin canım, bizim başka tasarılarımız planlarımız var para kalmıyor deyiversene canım
karıştığı yetmiyor bide diretmiş sabır versin allah sana

tebrikler, allah analı babalı büyütsün

bende birini doğurup hemen 2.ciye hamile kaldımı ki diye düşündüm. Çok üzücü gereçekten allah yardımcısı olsun, inşallah iyileşir birşeyciği kalmaz yenidoğanlarda sarılık olabiliyormuş maalesef

slm arkadaşlar uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyordum artık ben de katılayım dedim. 17+6 günlük hamileyim bebişim hala cinsiyetini göstermedi çatlayacam meraktan

hoşgeldin, bebişin hayırlı olsun, ekli değilse bilgilerini deryam1605 arkadaşımıza at istersen, bizimde öğrenemeyen çok kişi var, nazlı bizim bebişler yakında nasılsa öğreniriz ama bende çatlıcam meraktan

merhaba arkadaşlar,

elimden geldiğince geçmişi okumaya çalışıyorum. bebişlerinin cinsiteyletlerini öğrenenler olmuş son zamanlarda; rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin.
benim kontrolume daha var. cinsiyetini öğrenemedim daha beklemedeyim.
pek keyfim yok kızlar... neden bilmiyorum.. rabbim hayra çıkarsın.. günlerdir böyleyim.. içim sıkılıyor sürekli ağlamaklıyım. topiğe geliyorum sizleri okuyorum ama nedense yazamıyorum... sanırım bu sıkıntılı halimden olsa gerek..
hepiniz bebişlerinize ve kendilerinize iyi bakın..
öpüyorum herbirinizi...
sevgiyle..

merhaba kizlar,kerkese iyi haftalar...

cinsiyetler ogrenilmeye baslanmis,iki haftaya kalmaz sanirim herkesinki kesinlesecek:))

allahim herkese saglikli,hayirli evlat nasip etsin....

bizden bugünlük bu kadar :79::79:

bugün bebişimle çok çalıştık eve gidiyoz

herkese iyi akşamlarrrr:92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…