merhaba canım bizde antalyaya gideceğiz, havuza girmeyi düşünmüyorum doktor temizliğinden emin değilsen girme dedi, enfeksiyon riski var bide klorda zarar verebilirmiş, doktor denize rahatlıkla girebilirsin sadece tek başına açılma yanında birileri olsun kramp girebilir dedi, denizden çıkınca mayo/ bikini ile ıslak durma mümkünse değiştir dedi. birde hamilelikte güneş lekeleri çok oluyormuş 50+ faktörlü kremler kullanmamı önerdi., kafaya takılacak bir durum değil rahatlıkla tatilini yapabilirsin dedi ama yinede dkkat etmek lazım
slm kızlar,
bu sabah işe gidemedim..bel ağrım çok fazla..ve her yerim kırılıyor..ilaç da içemiyorum tabii haliyle..zencefil çayı içsem iyi gelir belki..yatıp dinleniyorum artık..yapcak bişey yok..,
sizde de oluyo mu bel ağrısı yaa..
oo süper.. Bende doktoruma danışamadım, cuma son iş günüm belki cumartesi doktora gider öyle çıkarız bizde biyerlere.. Bende okumuştum havuzun riskli olduğunu sanırım bende hiç dayanamazsam denize girerim bi kaç dakka sonra yine çıkarım.. Benim ilk başta bir düşük riskim oldu kanamam oldu o yüzden hep bir tetikteyim korkuyorum, aslında risk yok geçti diyor doktor.. ama ben yinede yanlış birşey yapmak istemiyorum.. Sanırım dediğin gibi yaparım dayanamazsam.. :)
hepinize iyi akşamlar kızlar nasılsınız?biz gittik doktora ve cinsiyetimiz belli oldu %100 erkek geliyor
kızlar bugun bende doktora kontrele gittim ısrarla cinsiyetini ögrenelim artık dedim sagolsun doktorum kırmadı epey bi ugraştı görebilmek için ve
sonundaaaaaaa bizde pensesimiz olacagını ögrendikkk...bir kızım bir oglum vardı şimdi kızıma bir arkadaş daha geliyor cok sevindim ıkı kız kardeş
olmaları cok güzel rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin inş..
kızlarrr mrb ben 29 nisanda kürtaj oldum ardından 25 mayısta regl oldum normalde 28 gündebir adet olurum kürtaj sonrası kanamam olmadı ilk adetim 8 gün sürdü bittikten 2 sonra hafif lekelenmelerim oldu ama adet olmadım günüm geçti hamile olabilirmiyim başından geçen varmııııı
günaydın kızlar...
aramıza bir oğlan daha geliyor..kız beklerlemn oğlan çıktı.. eşimin ağzı kulaklarında :) %95 erkek gedi..cuma akşamı 1 hafta tatile gidiyorum dr. dönüşte 3 lü yapcaz dedi.:) bakalım o zamanda değişmezse TOPRAK geliyor ailemize:)
Benimde 11. haftamda düşük bir ihtimal kız olabilir demişti,benimde aş ermelerim,oğluma göre hamileliğimin farklı geçmesi fln herhalde kız dedik,hafiftende kıza alıştırdık kendimizi ister istemez.14.hafta gittiğimde doktor maşallah beyefendi açmış bacaklarını yatıo diyince şok oldum.Halbuki evlat işte ne farkeder ama doktorun hafif bir yönlendirmesi bile insanda hayal kırıklığı yapabiliyor.Çok net olmadan bişey söylememeleri en doğrusu.Seninde hakkında hayırlısı olsun,ilk bebeğinse hele hiç sorun diil,ikinciye insan değişik olsun istiyor ama bize yine erkek gelio,babamızda üzülme sen hep evin prensesi olarak kalacaksın diooAvutmayıda pek iyi biliyorlar oğluma gelince oda anne boşver kızı kız olsaydı ben onunla maç yapamazdım dio
Günaydın Kızlar,
Size bişi danışıcam.
Kaynanam geldi bizde şimdi. Diyo ki, bebek doğduğunda her neye ihtiyacı olacaksa, 600 milyona yapıyolarmış. Ondan yaptıralım diyo. İşlemeli kaliteliymiş sölediğine göre. Bulunması lazımmış. O neymiş öle dedim ya, bikaç ay sonra büyüycek zaten. Artık içeriğinde ne var bilmiyorum. Eş dost gelip görcekmiş, lazımmış. Eşim de haa öleyse yaptıralım yaptıralım diyo...İkinci çocuğa kalırmış, toruna kalırmışHadi ikinci çocuğu anladım da, kendi gibi taaa torunlara sandıkta eşya bekletecem sanki:))
Kendisi Konyalı. Evlenirken gelinlerin çeyizlerini bi görseniz ağzınız açık kalır. Aklına gelebilecek her yerde danteell Neefffreet ederimm. Anneme de fazla yaptırmadım zaten. Gittim boncuk işlemeli çok güzel takımlardan aldım. Her yere de örtü örtmeyi sevmem. Öle yaptım diye beni eksik görüyo. Çeyizim yokmuş! Çekmecelerine örtü işletelim diyo kadın ya. İstemez dedim, saçma sapan şeyler. Sen bilmezsin diyo bana
Yani velhasılı kelam. Bu bebek takımı yine bu kadının abartması mı yoksa hakkaten gerekli mi? Anneleriniz de böle bişi söledi mi size?
Günaydın annişlerrr, biz KIZIM la beraber geldik bugünnnn :)))) Biraz naz yaptı, göstermek istemedi ama kız olduğu bellı oldu nihayetınde..
merhabaa kızlar. doktordan geliyorum kızım olacağı kesinleştiiiiiiii.bir prenses daha geliyooo hadi hayırlısı.
Merhaba Bayanlar,
Hafta sonu kontrole gittim . Bir oğlum vardı ikinciside oğlanmış.Allah sağlıkla dünyaya gelmek nasip etsin.
Kız olsa ismi Gülfem olacaktı ama şimdi isim düşüneceğiz.
60 kilo ile hamile kaldım 62 olmuşum. İlk oğlumda da 59 la başlayıp 74 le doğuma girmiştim. Hemen eski kiloma döndüm. Bunda inşallah 10 kilo ile tamamlarsam gayet iyi olacak.
Bu arada çizelgeyi bir türlü koyamadım. Çizelge kısmına kopyalayıp kaydedince olmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
off yaaa tüylerim diken diken olduuu((((((((kafam da allak bullak tabii... son yazdığın cümleye kadar nedense seninmiş gibi düşündüm. kimin çocuğu olduğu hiç önemli değil tabii kii, Rabbim bütün bebekleirmize evlatlarımıza yardım etsin inşallahh:2:
slm arkadaşlar uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyordum artık ben de katılayım dedim. 17+6 günlük hamileyim bebişim hala cinsiyetini göstermedi çatlayacam meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?