kızlar ben göreve çıkyom,hepinizi öpüyom,byyyyyyyy
slm arkadaşlar uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyordum artık ben de katılayım dedim. 17+6 günlük hamileyim bebişim hala cinsiyetini göstermedi çatlayacam meraktan
canım google a daisypath yaz,türkçeye çevir,gebelik başlığını seç,uzun boy tickeri seç,ilerle,çizelgeni oluştur,1. boşluğa beklenen doğum tarihi,2. ye son adet tarihin,3. ye bebişe notunu yaz,sonra çıkan kodun sadece http yle başlayıp png yle biten kısmını,prıfiindeki çizelge yazan yere yapıştr,hayırlı olsn
slm arkadaşlar uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyordum artık ben de katılayım dedim. 17+6 günlük hamileyim bebişim hala cinsiyetini göstermedi çatlayacam meraktan
Teşekkür ederim ama yapıştırıp kaydediyorum.Ama bir türlü beceremedim:26:
kızlar size birşey danışacağım,
cuma günü tatile çıkıyorum, göbek deliğimin etrafı sanki biraz tüylendi, eşim belli olmuyor desede ben taktım galiba acaba tüy sarartıcı kullansam yada ağda bandı ile alsam bir sorun olur mu? sizdede aynı şeyler oluyo mu?:26::26:
kızlar size birşey danışacağım,
cuma günü tatile çıkıyorum, göbek deliğimin etrafı sanki biraz tüylendi, eşim belli olmuyor desede ben taktım galiba acaba tüy sarartıcı kullansam yada ağda bandı ile alsam bir sorun olur mu? sizdede aynı şeyler oluyo mu?:26::26:
hoş bulduk arkadaşlar benim randevum 20 temmuzda o zamana kadar beklemeden başka bir doktora gitsek belki cinsiyetini görürüz diyoruz eşimle
acaba çok mu aceleci davranmış oluruz
Teşekkür ederim ama yapıştırıp kaydediyorum.Ama bir türlü beceremedim:26:
canım sakın alma ben herkesin çıkıyor diye biliyorum doğumdan sonra geçiyormuş hem bebişin hemen göbüşün altında alma bebiş rahat rahat uyusun benim de ayva tüylerim vardı uzadı baya
Merhaba canım benimde bu cuma son bende tatile çıkıyorum 1 hafta ama hala nereye gideceğimize karar vermedik. Denize veya havuza girmeyi düşünüyormusun?
Ben göbeğimdeki ince tüyleri normal epilasyon aletimle alıyorum baştan beri. bunun bir zararı olacağını düşünmüyorum ağdada zarar vermez sanırım ama acı verir belki sana.. Ama bana göre tüy sarartıcı kullanma nede olsa kimyasal.
tşkkürler canım, ne biliyim canımı sıktı bu tüyler normalde tüylü bir insanda değildim
merhaba canım bizde antalyaya gideceğiz, havuza girmeyi düşünmüyorum doktor temizliğinden emin değilsen girme dedi, enfeksiyon riski var bide klorda zarar verebilirmiş, doktor denize rahatlıkla girebilirsin sadece tek başına açılma yanında birileri olsun kramp girebilir dedi, denizden çıkınca mayo/ bikini ile ıslak durma mümkünse değiştir dedi. birde hamilelikte güneş lekeleri çok oluyormuş 50+ faktörlü kremler kullanmamı önerdi., kafaya takılacak bir durum değil rahatlıkla tatilini yapabilirsin dedi ama yinede dkkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?