2011 Aralık Anneleri

kızlar size birşey danışacağım,

cuma günü tatile çıkıyorum, göbek deliğimin etrafı sanki biraz tüylendi, eşim belli olmuyor desede ben taktım galiba acaba tüy sarartıcı kullansam yada ağda bandı ile alsam bir sorun olur mu? sizdede aynı şeyler oluyo mu?:26::26:

slm arkadaşlar uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyordum artık ben de katılayım dedim. 17+6 günlük hamileyim bebişim hala cinsiyetini göstermedi çatlayacam meraktan

slm arkadaşlar uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyordum artık ben de katılayım dedim. 17+6 günlük hamileyim bebişim hala cinsiyetini göstermedi çatlayacam meraktan

aramıza hoşgeldin canımmm bende o meraktan çatlayanlardanım
perşembe randevum var dar bekliyorum o günü

Teşekkür ederim ama yapıştırıp kaydediyorum.Ama bir türlü beceremedim:26:

hoş bulduk arkadaşlar benim randevum 20 temmuzda o zamana kadar beklemeden başka bir doktora gitsek belki cinsiyetini görürüz diyoruz eşimle
acaba çok mu aceleci davranmış oluruz

canım sakın alma ben herkesin çıkıyor diye biliyorum doğumdan sonra geçiyormuş hem bebişin hemen göbüşün altında alma bebiş rahat rahat uyusun benim de ayva tüylerim vardı uzadı baya

Merhaba canım benimde bu cuma son bende tatile çıkıyorum 1 hafta ama hala nereye gideceğimize karar vermedik. Denize veya havuza girmeyi düşünüyormusun?

Ben göbeğimdeki ince tüyleri normal epilasyon aletimle alıyorum baştan beri. bunun bir zararı olacağını düşünmüyorum ağdada zarar vermez sanırım ama acı verir belki sana.. Ama bana göre tüy sarartıcı kullanma nede olsa kimyasal.

slm annişler ve onların melek bebişleri :) nasılsınz?keyifler iyi gibi görünüyor şççle bir göz atabildim geçmişe..yeni cinsiyeti öğrenenler varmış,,gözünüz aydın olsun..darısı öğrenemeyenlerin başına inşaallah...bizim yarın sabah kontrolümüz var,,öğleden snraysa tatile çıkıyoruz çok şükür...İple çekiyorum şu yarını,,oğluşum nbasıldır diye çook merak ediyorum,,bide bikaç arkadaş kafamı karıştırdı seninki kız görürsün diye,,sanki yarın dr kız dicek gbi hissetmeye başladım.hani olurmuş ya öyle dr önce erkek sonra kız dermiş :))gıcık olurum kesin,ismini bile koyduk oğluşumun yaa....amma hayırlısı olsun tabiki...şimdi toparlanmam gerek bissürü işim war,,walizler..walizler..walizler...öpüyorum hepinizi,,dinlenme aralarında uğrarım...

slm kızlar nasılsınız bu sabah öğür öğür öldüm ne zaman geçecek şu mide bulantısı yahuuu bide utanmaz erkek sözde kızda mide bulanır akıllı efe oğlum midemi hiç bulandırmamıştı

hoş bulduk arkadaşlar benim randevum 20 temmuzda o zamana kadar beklemeden başka bir doktora gitsek belki cinsiyetini görürüz diyoruz eşimle
acaba çok mu aceleci davranmış oluruz

canım zaten nerdeyse 18 olmuşsun hiç bile acele değil bugün bile söylemeleri lazım aslında

canım sakın alma ben herkesin çıkıyor diye biliyorum doğumdan sonra geçiyormuş hem bebişin hemen göbüşün altında alma bebiş rahat rahat uyusun benim de ayva tüylerim vardı uzadı baya

tşkkürler canım, ne biliyim canımı sıktı bu tüyler normalde tüylü bir insanda değildim

merhaba canım bizde antalyaya gideceğiz, havuza girmeyi düşünmüyorum doktor temizliğinden emin değilsen girme dedi, enfeksiyon riski var bide klorda zarar verebilirmiş, doktor denize rahatlıkla girebilirsin sadece tek başına açılma yanında birileri olsun kramp girebilir dedi, denizden çıkınca mayo/ bikini ile ıslak durma mümkünse değiştir dedi. birde hamilelikte güneş lekeleri çok oluyormuş 50+ faktörlü kremler kullanmamı önerdi. , kafaya takılacak bir durum değil rahatlıkla tatilini yapabilirsin dedi ama yinede dkkat etmek lazım

selam kızlar ...

cınsıyetler ogrenılıyor yavas yavas ne guzel

ben denıze gırdım hep ama bugun gıdemıyecegım cok yorulmuşum evı tmeızle fılan derken öldüm geberdım.

doktorum da denızı tercıh et fılan dedı tuzundan bahsetmedı hıc..

kı 10 gün osnra da tatıle ckıyoruz Akdenıze ,gıderken bır daha sracagım doktora..

hafta sonu da aquaparka gıdıcegız ama ben gırmıyecegım ama nasıl dayanıcam onu da bılmıyorum adrenelın li seylere bayılırım ya bu yaz bebegım ıcın hepsınden vazgectım :)

hele kı ruzgar sörfüüü ....dün sadece kanoya bındım ama cok temkınlıydım.

bebegım sporcu olur ınsallah :)

canım ben de tatile gitmeyi düşünüyorum 1 hafta için tüylerimi alıp da bir ömür almaya mahkum olmak istemiyorum en iyisi hiç dokunmamak

kızlaarr sticker'ım gelmiş bi ruloya sarılı, ben daha farklı bişey bekliyodum sanırım, işyerindeyim, açıp bakamıyorum inşallah iyidir

merhaba canım bizde antalyaya gideceğiz, havuza girmeyi düşünmüyorum doktor temizliğinden emin değilsen girme dedi, enfeksiyon riski var bide klorda zarar verebilirmiş, doktor denize rahatlıkla girebilirsin sadece tek başına açılma yanında birileri olsun kramp girebilir dedi, denizden çıkınca mayo/ bikini ile ıslak durma mümkünse değiştir dedi. birde hamilelikte güneş lekeleri çok oluyormuş 50+ faktörlü kremler kullanmamı önerdi. , kafaya takılacak bir durum değil rahatlıkla tatilini yapabilirsin dedi ama yinede dkkat etmek lazım[/QUOTE]

oo süper.. Bende doktoruma danışamadım, cuma son iş günüm belki cumartesi doktora gider öyle çıkarız bizde biyerlere.. Bende okumuştum havuzun riskli olduğunu sanırım bende hiç dayanamazsam denize girerim bi kaç dakka sonra yine çıkarım.. Benim ilk başta bir düşük riskim oldu kanamam oldu o yüzden hep bir tetikteyim korkuyorum, aslında risk yok geçti diyor doktor.. ama ben yinede yanlış birşey yapmak istemiyorum.. Sanırım dediğin gibi yaparım dayanamazsam.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…