kızlar çıkıyom ben göreve gidiyom,öptüm hepinizi
kızlar benim gibi ilk bebişi olucak acemi anneler. aşağıdaki linkte çok güzel ve yararlı bilgiler buldum bir göz atın isterseniz.
http://www............./yenidoganbebek.html
cnm doktorumla konuştum deneme lensi sipariş etti ama hamilelikte kullanımı nasıl olur senin için bilemem dedi sanırım beni çok dalgın filan sanıyo bide uykuya eğilimli olur hamileler dedi ama bakalım gelsin deniycem ama doğumda yada sonrasında yani doğum gününde de mi lens takıcam
canım çok sağolasın ya seni aile hekimim hatta şahsi hekimim ilan ediyorum
ilk defa bi dişçiyi bu kadar çok sevdim
deniycem sevgili daktırım
hoşbulduk kuşum :)) nasılsın cnm iyi misin?
arkadaşlar bir ara boşluk buldum bugün. şu seminerde aldığım notları toparladım. ben hep notlu çalışırım herhalde anneliğimde öğle olucak. dur yavrum senin altın nasıl değişiyordu nota bkiim diycem.
paylaşmak istiyroum sizlerle umarım ukalalık olarak almazsınız belki lazım olur deyi kopyalıyom.
1) 20.haftadan sonra bebek bizim hissettiğimizi hisseder.
2) Siyatik ağrısı: gebelikte leğen kemikleri ayrılıyor ve çocuk ne tarafta ise o taraftaki kemikler aşağı çöküyor. Siyatik ağrısı başlıyor.
.
.
.
kızlar çıkıyom ben göreve gidiyom,öptüm hepinizi
herkese hayırlı kandiller arkadaşlar geçmişi anca okuyabildimbebişlerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum darısı benim başıma :) c.tesi kontrolüm vardı ama dr.amcamız bir sonraki kontorlde dedi söylemedi ve bir sonraki kontrolümüz de 21temmuzda bu durumda sanırım en geç biz öğrenicez cinsiyetimizi
c.tesi kontrolümde dr.um 2li test sonucumun çok iyi olduğunu söyledi 3lü ve 4lüyü nezaman yaptırmam gerek die sorduğumda ise 2li yi yaptırdıktan sonra onlara gerek yok yapmicaz dedi :44: sizin doktorlarınız bu ne diyor bu konuda? birde bebişim 1 hafta önden gidiyomuş bu durumda ben ultrasona göre mi takip etmeliyim yoksa yine sat a bağlı mı kalmalıyım bilemedim :44:
adresin hepsini göstermiyo cnm o .... ne gelecek sadece onu yaz birde
canım takma kafana bende perşembe gitcem çok çok merak ediyorum bende cinsiyetini ama bir yandanda korkuyorum bana diyecek ben sevinecem kendimi ona alıştıracam hatta belki ufaktan ufaktan alışverişe başliycam sonra da değişecek cinsiyeti meğer yanlış görmüş olacak....
geç öğrenmek aslında daha iyi, daha emin olabiliyosun ama merak işte... dayanamıyoruz :84::84:
ultrasonda bebeğin gelişimini baz alıyosun her zaman canım.
evet yaa ben de giremedim
iyi akşamlar kızlar
herkesin kandilini kutlarım, allah bu gece hepimizi dualarını kabul etsin bebişlerimizi korusun inşallah :26::26::26:
bende henuz bebeğin hareketlerini hissedemeyenlerdenim, ya ben farketmiyorum yada hiç kıpraşmıyoo :44::44::44:
birde kaç kilo aldınız yaa ben geçen 2 hafta önceki kontrolumde 5 kilo aldıgımı görunce doktorum kızdı
hızlı gidiyosun diye, bu gidişle 30 kiloyla dogurucan dedii :76::76::76:
55 kiloyla hamile kaldım 2 hafta önce 60 kiloydum, çok iştahlıyım şimdi belkide 60 ı geçmişimdir
nolcek benim halimmm, benim gibi olan varmııı :84::84::84:
iyi akşamlar kızlar
herkesin kandilini kutlarım, allah bu gece hepimizi dualarını kabul etsin bebişlerimizi korusun inşallah :26::26::26:
bende henuz bebeğin hareketlerini hissedemeyenlerdenim, ya ben farketmiyorum yada hiç kıpraşmıyoo :44::44::44:
birde kaç kilo aldınız yaa ben geçen 2 hafta önceki kontrolumde 5 kilo aldıgımı görunce doktorum kızdı
hızlı gidiyosun diye, bu gidişle 30 kiloyla dogurucan dedii :76::76::76:
55 kiloyla hamile kaldım 2 hafta önce 60 kiloydum, çok iştahlıyım şimdi belkide 60 ı geçmişimdir
nolcek benim halimmm, benim gibi olan varmııı :84::84::84:
adresin hepsini göstermiyo cnm o .... ne gelecek sadece onu yaz birde
kızlar..... çok mutlu bir haber aldım..
eşimin iş ark. eşleri. 2.ciye hamileler.. biri 4 gündür hastanede yatıyordu.. erken gelmek istemiş bebiş iğne falan yaptılar ama bugün kanamasıda artınca dr bu kadar ilaca halen sancın var demiş.. biraz önce doğurmuş.. küvez riski vardı ama Rabbim bu mübarek günde sağlıkla nasip ettii oğlunu kucağına almayı... çok sevindim sizinle paylaşmak istedim.. Dilerim bizlerde sağlıla evlatlarımızı kucaklarımıza alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?