2011 Aralık Anneleri

canım uyurken çıkarırsın hiç de sorun olmaz onu düşünerek almamazlık etme hamilelikte de bir zararı yok olsa tekrar alamazdım de mi hiçbir etkisi yok canım içini ferah tut

çok sağol canım akşam eve gidince incelicem işyerinde pek bakamıyorum

canım takma kafana bende perşembe gitcem çok çok merak ediyorum bende cinsiyetini ama bir yandanda korkuyorum bana diyecek ben sevinecem kendimi ona alıştıracam hatta belki ufaktan ufaktan alışverişe başliycam sonra da değişecek cinsiyeti meğer yanlış görmüş olacak....
geç öğrenmek aslında daha iyi, daha emin olabiliyosun ama merak işte... dayanamıyoruz :84::84:

ultrasonda bebeğin gelişimini baz alıyosun her zaman canım.

teşekkür ederim. ara renkler alırsın napcaksın cinsiyetini diyolar ama merak ediyorum ve cinsiyetine göre alışveriş yapmak istiyorum :) 1 ay daha soru işaretiyle dolaşıcam acaba kızmı erkekmi die off ne zormuş meğer :) cinsiyetin yanlış görülmüş olması da felaket sanırım tam adapte oluyosun hoop değişiyo belkide haklısın geç öğrenmek daha iyi bide şu merakı yenebilsek =)

iyi akşamlar kızlar
herkesin kandilini kutlarım, allah bu gece hepimizi dualarını kabul etsin bebişlerimizi korusun inşallah :26::26::26:
bende henuz bebeğin hareketlerini hissedemeyenlerdenim, ya ben farketmiyorum yada hiç kıpraşmıyoo :44::44::44:
birde kaç kilo aldınız yaa ben geçen 2 hafta önceki kontrolumde 5 kilo aldıgımı görunce doktorum kızdı
hızlı gidiyosun diye, bu gidişle 30 kiloyla dogurucan dedii :76::76::76:
55 kiloyla hamile kaldım 2 hafta önce 60 kiloydum, çok iştahlıyım şimdi belkide 60 ı geçmişimdir
nolcek benim halimmm, benim gibi olan varmııı :84::84::84:

senin de kandilin kutlu olsun ve aminnnn diyorum.. bende hissedemiyorum sadece geçen hafta pıt pıt kalp atışını farkettik eşimle ve mutlu olduk ama ogün bugündür tık yok :26: düşük kiloyla hamile kalanlar daha çok alırlar die bi rivayet var ama nekadar doğrudur bilemiyorum. bu arada ben 78le hamile kaldım şuanda 80,5 civarındayım :S

senin de kandilin mübarek olsun.

doktorun niye moralini bozmuş ki, bundan sonra yemene içmene daha fazla dikkat etmelisin demeliydi bence. bi de ilk 3 ay 2 kilo sonraki her ay 2 kilo almanın normal olduğunu duymuştum yanılıyor muyum :44: ben de mi çok kilo almışımdır o zaman

kızlar..... çok mutlu bir haber aldım..

eşimin iş ark. eşleri. 2.ciye hamileler.. biri 4 gündür hastanede yatıyordu.. erken gelmek istemiş bebiş iğne falan yaptılar ama bugün kanamasıda artınca dr bu kadar ilaca halen sancın var demiş.. biraz önce doğurmuş.. küvez riski vardı ama Rabbim bu mübarek günde sağlıkla nasip ettii oğlunu kucağına almayı... çok sevindim sizinle paylaşmak istedim.. Dilerim bizlerde sağlıla evlatlarımızı kucaklarımıza alırız...

hayırlı olsun kaç haftalık doğmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…