2011 Aralık Anneleri

Erken deyince ne kadar erken merak ettim doğrusu

Son düzenleme:

Aynen katılıyorum ama merakı yenmek zor sanki, öğrenincede içimizde acaba öylemi diye şüphe olurmu acaba?

Ben 60 kg hamile kaldım şuan 65,50 kadar oldum bana doktorum normal dedi ilerde gerekirse dikkat edeceğiz

amin cnm cümlemizin..ben 66,6 ile kaldım şuan 74,6 yım.napalım moralimide bozmuyorum. 30 alırsam 30 alırım doktor benim yerime taşımıycak ya kilolarımı.yalnış anlama ama bir süre sonra insanlara laf anlatmaya çalışmaktan yoruluyorsun. sonrada benim gibi uffff kime ne kilo benim kilom diyosun. alışırsın. tabii almamak daha iyi ama napalım aldık.

sen ne kadar kilo aldın cnm.

hayırlı olsun kaç haftalık doğmuş?

cnm 35 i bugün bitti. ama kız 2 haftadır cebelleşiyor.. bilginiz varmı bilmiyorum ama 7 aylık bebeğin yaşama şansı 8 aylık doğana göre daha fazla.. 8 . ayda ciğerler dışarıda gelişmekte zorluk çekiyor.. dolayısı ile bekletmeye çalıştılar ama yarın 36. haftaya gircekti.. bugün onca ilaca ve iğneye rağmen halen sancısı olduğu için ve kanaması arttığı için ilk çocuk sezeryane olduğundan bunu da sezeryanla aldılar.. çok şükür sağlıklı.. küveze gerek kalmamışl.. yani ne yapıp yapıp 9 aydan önce doğurmamak lazım..

MERHABA
herkese hayırlı kandillerrr....

bizim kızımızı da önce erkek zannettiler...
eminim biz erkek sandığımız zamanlarda kızım çok sinir olmuştur içerilerden.
cinsiyetim bile bilemediler demiştir.
zor ouyor gerçekten tam adapte oluyorsun sonra değişiyor...
işnşallah bir daha değişmez.
çünkü isim bile bulduk artıkk....

kilo olayına gelince bende kilolu hamile kaldım. hep dikkat etmeye çalışmakla geçecek sanırım.
16. haftaya kadar 3 kg almıştım. ama bu son 2 haftada 2 kg daha aldım.
bu kötü oldu. frenlemek lazım .baş edemeyiz valla.
asılk bundan sonra artışlar fazla oluyor sanırım...

18,5 SAAT SONRA bebeğimi görcem bende akşamları elimi karnıma koyuyorum baya bi bekliyorum bişeyler hissediyim diye his yokta tık tık kalp atışı gibi bişey var ama atar damar falan olmasın bebek mi ki o yaaaa nası bilcem ki ama dimi emin olamam ama ben akşamları beklemeye devam etcem sinyali hehehehe dua edin yarın güzel haberlerle geliyim e bi de doğru bi cinsiyet tahminiyle döniyim o çok önemli değil tabi de e gitmişken diyorum öğrensem:)))

bakalım boyumuz posumuz ne olmuş ne kadar büyümüşüz...

hepinizi çok öpüyorum kaçarım birazdan gerçi yarın girerim sabahtan gelcem şirkete 11 gibi çıkıcam

kandilliniz mübarek dualarınız kabul olsun

dualarınızda olmak dileğiyle

merhabaguzel annisler.

hepinizin kandili mubarek olsun. bu gece dualarimizda birbirimizi unutmayalim insallah. Allah SIKINTI ceken dardaki arkadaslarimiza kolayliklar versin. bu gece bebekleri olsun diye dua eden tum anne babalara ve bizlere hayirli evlatlar nasib etsin. biz su anda yuklendigimiz vazife nedeniyle dualari makbul kullardaniz (ins.) bu gece dua konusunda pintilik yapmayalim beni unutani unutmam ona goreeeee dermisimm..

sabahtan bir sanciyla uyandim. oglede dogru yuzmeye gittim geldim hala sancim var. allah hayir etsin ama pek hsuma gitmiyor vaziyet. cuma gunu zaten doktor kontrolumuz var insallah yeni bisey cikmaz. nolur dua edin hersey normale donmus olsun artik.

kilo konusuna da cok takilmayin. tamam dikkat ediyoruz zaten burda hep birlikte ama olana ahlanip moral bozmanin size de bebeklere de faydasi yok. ben iki gundur bacaklarimda odem hissediyorum daha hic kilo almadim ama olabiliyor demek ki. uzmeyin kendinizi de kuzucuklarinizi da.opuyorum hepiniziiiii

bende küvezde kalmak pek iyi değil diye duydum birinden ama bu konuda pek bir bilgim yok
2 hafta daha sabretseymiş aceleci bebiş hemen gelmek istemiş

kızlar merhaba bende aranıza yenı katıldım kabul edersenzbende hesaplamalrıma gore aralık annesı olacam 13+2 gunluk hamıleyım saglıcakla bebegımızı kucagımza alamayı nasıp etsın rabbım hepınızn kandılı mubarek olsun dualarımız kabul olsun

iyiyim canım sağol, sen nasılsın? bebişini hissediyor mu?

geçen gün dizlerimi karnıma çekip otururken sanırım benimki rahatsız oldu, öyle bişey hissettim ki sorma. pat diyeeee acaba erken mi başka bişe mi hissettim dedim ama 2 gün sonra uyandım hala yatakta uyuşukluk yaparken aynı yer iki kez seğirdi:)) sanırım yavaş yavaş hissediyorum. zaten zayıf anne adayları daha çabuk hissedermiş ya, belki de onun avantajından yararlanmışımdır:)) sen hissettin mi hiç???

iyi gecelaer kızlar hepinizin kandilini kutluyorum dualarınızı bekliyorum
cnm bende 6 ayımın sonunda 1kil0 100 gr doğmuşum çok şükür sağlıklıyım inş bebişinizde sağlıklı olur ve doğru benden önce 8 aylık bi doğumu olmuş annemin ve yaşamamış

dikkat et cnm dinlen biraz kilo konusunda fena gitmiyorum bende 81 le başladım 82 yim oğlumda 64 le başlayıp 86 yla doğuma gitmiştim 7 ay sonra tekrar 64 tüm doğum kiloları çabuk verilio hele emzirince anlamıyosunuz bile bunda 90 ı aşmasam iyi olacak ama

tşk cnm

KİMSECİKLER YOK BENDE KAÇIYORUM BİRAZDAN HERKESE HAYIRLI KANDİLLERRRRR....

hoşgeldin cnm. bebişin hayırlıolsun inşallah.

odur cnm ooo. köftehorlar rahatları bozulunca nasılda kendilerini belli ediyorlar. yoksa naz gırlaaa. ben çok zayıf değil ama kilom bke göre normal sınırlar içinde.

hımm evet bende açamıyorum :S arkadaşlar bu arada bişi daha sormak isterim dr.um 20.haftaya kadar progestana devam dedi aranızda bukadar uzun süre kullanan varmı?

merhaba cnm,progestani bende kullanmaya devam ediorum,bana da devam dedi dr,um...ama siskinlik yapio progestan,cok kilo almis gibi duruorum ama 2 kilo sadece:))sende durum nedir???

iyi aksamlar kizlar,herkesin kandili mubarek olsun.....

yarin dr kontrolumuz var heyecanlaniorum,2litest sonuclarida cikmistir heralde 1 hafta oldu,onuda yarin ogrenecez:)
herkese iyi aksamlar...yrn aksama sonuclari yazarim,ya cinsiyeti de gosterir mi acaba?

Herkese iyi akşamlar bugün acilen kasık ağrısından dolayı dr gittik üşütmüşüm idrar yolunda hafif iltihap olmuş fitil ve suda eritilen bir ilaç vedi 2 günde istirat yatıyorum evde bebeğim iyi olsunda ben yatmaya razıyım bebiş iyi imiş 3 lü testimizde iyi çıktı Allah'a şükür.

selam güzel anneler
uzun zamandır doğru düzgün giremedim.annem geldi ve çok kızıyor bilgisayar başımda oturmama.radyasyondan bebeğe bişey olur diye korkuyor.bende gizli gizli giriyorum sizlerden haber alayım diye.
bu arada benim doktor ayın 1 inde izne çıkıp 18 inde dönecekmiş.benim 12 veya 13 ünde gitmem gerekiyordu.malesef doktorun dönmesini bekleyeceğim galiba.değiştirmek istemiyorum çünkü.cinsiyeti için kıza benziyor demişti.biz kendimizi kıza göre ayarladık galiba.umarım değişmez sonradan.yoksa şok oluruz
hepinize hayırlı kandiller.....

iyi akşamlar.seninde kandilin mübarek olsun.test sonuçların güzel çıkar inş.cinsiyet için erken daha.12-13 hafta da gelişiyo zaten.sonradan değişirse üzülürsün.en iyisi beklemek.biraz zor oluyo ama.ben haftaya gidicem.şu bi hafta geçsin diye uğraşıyorum.

çok geçmiş olsun.ayaklarını ve sırtını sıcak tut.sıcaklardan hamiş bayanlar pek dikkat etmiyoruz.doktorum enfeksiyon ve iltihap için özellikle uyarıyo.bebişler iyi olsunda 9 ay yatarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…