çok şükür pek rahat geçti yolculuğumcanım ya 12 saat otobüsle çok uzakmış,sağlığın nasıl?çok yorucu bir gün olmuş dikkat et kendine...keyfin de hiç bozulmasın...
ya benimki tatilde yanımda dğeil tam doğumgününde gleiyor ama yok zaten bugün annesiyle konuştum yok ikiniz gidin öğrenin dedi vazgeçtim fikrimdenbenimde eşimin yarın doğum günü gelebilirse işten birlikte öğrencez gelmezse süründüre süründüre sölicem sonra, yok öle değil böle dicem sonra vazgeçcem böle dicem hehehehe derkeeennn iyice kafası karışıcak ne olduğunu da anlamıcak bence gelsin orda öğrensin alsın hediyesini başka da bişey almıcam zaten geçen haftalar beşiktaşlı tulum aldım bebeğe, doğum günü hediyen dedim bundan sonra böleeeeeeeeeeeeee
maviş allah kavuştursun.annesi gibi güzel bi kız olur inş.canım
maşallah canım.erkek bebişler açık ara önde gidiyorlar
merhaba sevgili anneler bebişler...
ben tatildeyim cumartesi 12 saatlik otobüs yolculuğundan sonra yazlığa geldim ev akmış falan 3 gündür ustalarla uğraşıyorum ne denize girebildim ne sahile inebildim
bi de yalnız başımayım
ama yine de keyfim yerinde...
size bişey danışcam eşim haftaya gelecek kendi doğumgününde
diyorum ki ben o arada bi doktora gidiim cinsiyetini öğreniim geldiğinde cinsiyetini hediye ediim ama benimki acaip erkekçi kız olursa pek hediye olmaz
erkeklerin hepsi oğlu olsun ister ama kzı olursa üzülmezler.tam aksine babalar kızlaroına daha düşkün oluyo.kendi kızımdan biliyorum.eşim oğlu olsun isterdi.kzı olunca başta üzüldü ama şimdi çocuklarından en çok kızını seviyo.hatta şimdiki bebiş kız olsun istiyor.
allah yavrunu sana bağışlasın cnm.darısı bizlerinde başına inşallah
of ben de adım gibi eminim kız olduğunda da benimkinin yanı şekilde ona bayılacağından ama işte doğana kadar üzülecek eminim
bence doktora gidip beraber ögrenin daha heyecanlı canım.orda beklicek doktor ne diyecek diye bir adrenalin olur
eğer erkek çocuk çok istiyorsa orda duyması daha iyi olur eğer kız derse de şoku orda yaşar sen pek görmezsin
ben her kontrolüme oğlum ve babamızla giriyoruz.özellikle ben seyretmiyorum oğlum seyrediyor kardeşim takla attı diyor mesela çok ayrı bir heyecan yaşıyoruz ,tabi benim eşim de yine erkek istiyor ,oğluma yoldaş olsun diye ,aşırı bir kız isteğim yok ama hamilelik çalışmasına hayırlı bir kız evlat nasip et rabbim diye dua etmiştim.hayırlısı olsun cinsiyet 2. planda inşallah .neçe erkek evlatlar var hayırsızlar öyle olmasındansa düzine kız olsun daha iyi .
evet evet aynen bunu söyledi eşimin annesi de gelsin olmadı burda bi hastaneye gider baktırırız ben o güne randevu alrım gider öğreniriz başka hediye de yok napim
canım ben de 2 li test yaptırdım 3 lüye gerek yok 4 lü yapacağız dedi.herkese hayırlı kandiller arkadaşlar geçmişi anca okuyabildimbebişlerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum darısı benim başıma :) c.tesi kontrolüm vardı ama dr.amcamız bir sonraki kontorlde dedi söylemedi ve bir sonraki kontrolümüz de 21temmuzda bu durumda sanırım en geç biz öğrenicez cinsiyetimizi
c.tesi kontrolümde dr.um 2li test sonucumun çok iyi olduğunu söyledi 3lü ve 4lüyü nezaman yaptırmam gerek die sorduğumda ise 2li yi yaptırdıktan sonra onlara gerek yok yapmicaz dedi :44: sizin doktorlarınız bu ne diyor bu konuda? birde bebişim 1 hafta önden gidiyomuş bu durumda ben ultrasona göre mi takip etmeliyim yoksa yine sat a bağlı mı kalmalıyım bilemedim :44:
Herkese iyi akşamlar bugün acilen kasık ağrısından dolayı dr gittik üşütmüşüm idrar yolunda hafif iltihap olmuş fitil ve suda eritilen bir ilaç vedi 2 günde istirat yatıyorum evde bebeğim iyi olsunda ben yatmaya razıyım bebiş iyi imiş 3 lü testimizde iyi çıktı Allah'a şükür.
kızlar merhaba sizlere bir sorum olucak...
bu gün arkadaşımın doğum günüydü hediye bakmak için dışarı çıkmıştık 1-2 saat felan ayakta kaldım fakat ayaklarımın birden bağı çözüldü sanki üst baldırlarım uyuştu kasıldı gibi birşey oldu mağazanın merdivenlerinden aşşağı zor indim 10 dak. felan bacaklarım öyleydi sonra geçti... eşimede sölemeye korktum açıkcası düşük tehlikem var diye dışarı çıkmamı pek istemiyor söylesem bir ton dırdır edicek diye.. doktora soralımmı diyemedimde...başına gelen varmı normal mi değilmi hamilelikten olabilirmi bilmiyorum.. bir bilgisi olan varsa beni aydınlatırsanız sevinirim... :S:S
Aralığın güzel anneleri hepinize günaydın bugün kuş gibiyim ibadet insanı böyle yapıyodu unutmuşum böyle kandiller ibadete ve dualara vesile oluyor ne güzel değil mi hepinizi öpüyorum
güle güle git deryacım kolay gelsin sana ve bebişine.
( ne görevi bu???? )
iyi akşamlar kızlar
herkesin kandilini kutlarım, allah bu gece hepimizi dualarını kabul etsin bebişlerimizi korusun inşallah :26::26::26:
bende henuz bebeğin hareketlerini hissedemeyenlerdenim, ya ben farketmiyorum yada hiç kıpraşmıyoo :44::44::44:
birde kaç kilo aldınız yaa ben geçen 2 hafta önceki kontrolumde 5 kilo aldıgımı görunce doktorum kızdı
hızlı gidiyosun diye, bu gidişle 30 kiloyla dogurucan dedii :76::76::76:
55 kiloyla hamile kaldım 2 hafta önce 60 kiloydum, çok iştahlıyım şimdi belkide 60 ı geçmişimdir
nolcek benim halimmm, benim gibi olan varmııı :84::84::84:
merhaba cnm,progestani bende kullanmaya devam ediorum,bana da devam dedi dr,um...ama siskinlik yapio progestan,cok kilo almis gibi duruorum ama 2 kilo sadece:))sende durum nedir???
iyi aksamlar kizlar,herkesin kandili mubarek olsun.....
yarin dr kontrolumuz var heyecanlaniorum,2litest sonuclarida cikmistir heralde 1 hafta oldu,onuda yarin ogrenecez:)
herkese iyi aksamlar...yrn aksama sonuclari yazarim,ya cinsiyeti de gosterir mi acaba?
Herkese iyi akşamlar bugün acilen kasık ağrısından dolayı dr gittik üşütmüşüm idrar yolunda hafif iltihap olmuş fitil ve suda eritilen bir ilaç vedi 2 günde istirat yatıyorum evde bebeğim iyi olsunda ben yatmaya razıyım bebiş iyi imiş 3 lü testimizde iyi çıktı Allah'a şükür.
canım ben de 2 li test yaptırdım 3 lüye gerek yok 4 lü yapacağız dedi.
bu arada asla ultrason bilgilerini dikkate almıyoruz dedi ki gerçekten de tahmini doğum tarihi sürekli değişen arkadaşlarda vardır yani bir hafta önden veya geriden gidebilir bu sürekli oynama yapar.benim 10haftalıkken 11+1 çıkmıştı ultrasona göre gelişimi.2 hafta önce gittiğimde ise 12+1 idim ve 12+5 çıktı yani bir randevumda 7 gün önden giderken diğer randevumda sadece 4 gün ilerden gidiyordu.ve ben o hafta yani 11 haftadan sonra ikili tarama testi yapılabiliyor diyince satı dikkate alıyoruz sürekli oynama yapar bu sadece yanıltıcı gelişimdir.ilerleyen zamanlarda artık sata uyumlu gider dedi ki benim oğlumdada ilk öncelerden geride ngiderken sonra gününe denk gelmişti .hatta bazen bir ay boyunu ögreniyorduk diğer ay gittiğimzde boyda artma yoktu niye uzamamış mı diyorduk ultrason bilgileri yanıltıcı bilgilerdir asıl olan senin satına uygun olmalıdır demişti doktorum.bu arada doktorum doç dr çok bilgili bir kadın doğumcudur bilgilerine her zaman güvenirim.
kızlar merhaba sizlere bir sorum olucak...
bu gün arkadaşımın doğum günüydü hediye bakmak için dışarı çıkmıştık 1-2 saat felan ayakta kaldım fakat ayaklarımın birden bağı çözüldü sanki üst baldırlarım uyuştu kasıldı gibi birşey oldu mağazanın merdivenlerinden aşşağı zor indim 10 dak. felan bacaklarım öyleydi sonra geçti... eşimede sölemeye korktum açıkcası düşük tehlikem var diye dışarı çıkmamı pek istemiyor söylesem bir ton dırdır edicek diye.. doktora soralımmı diyemedimde...başına gelen varmı normal mi değilmi hamilelikten olabilirmi bilmiyorum.. bir bilgisi olan varsa beni aydınlatırsanız sevinirim... :S:S
kızlar daha önce de belirttiğim gibi benim ilk bebişim çok tecrübesizim ve ailelerimizden çok uzakta yaşadığımız için hiç yardımcım olmayacak desem yeridir.
bu yüzden daima bilgi arıyorum kitap okuyorum vs.
bakın dün forumda gezinirken şunları okudum ve ilgimi çekti. dr. harvey karp'ın kitaplarıda varmış 5-S kuralı ile ilgili...
bebekler ağlayıp ta susmadıkları zaman yapılacak ilkyardım gibi birşey
5-S kuralı:
.................
canım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler bunları da bilgisayarıma kaydettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?