2011 Aralık Anneleri

23 erkek,20 kız,tülay seninki kesin olmadığından sildim eee bize kız lazımmm,dderya canım senin irkeği de kız yaptım,hayırlısı böyleymiş,gelsin kızlarrrrrr

ben dediğim gibi bugün yine doktora gittim "radyolojici bu kız bebek diyor, tatili eşime zehir etmeyin" dedim, o da sağolsun bakalım bi daha dedi. uzun uğraşlardan sonra bacak arasını görebildik. ama bu defa kesin konuşmadı. erkek gibi duruyor ama bi durum vardır klitoris fibriosis mi nedir? yani klitoris kısmı erken gelişince, erkek organıyla karıştırılabilirmiş. yani bize kimseye kız ya da erkek demeyin, iki hafta sonra tekrar bakarız dedi. tabi biz tatile çıkınca durur muyuz??? kesin bi doktora daha gider sorarız ki doktorumuz da bunu yapacağımızı biliyor :)))) hayırlısı! ama bu belirsizlik kötü yoksa bana kız erkek tabi ki farketmicek, canımın bi parçası olucak o!!!!

gunaydın arkadşlar ya bana nıye kımse cevap yazmıyoooooo ((( yoksa benı görmyormusunz...deryammm benıde eklermısın lıstne

gunaydın arkadşlar ya bana nıye kımse cevap yazmıyoooooo ((( yoksa benı görmyormusunz...deryammm benıde eklermısın lıstne

günaydın:)) cnm h.sonları pek kimse olmaz topikte. yanlış hatırlamıyorsam deryamm da h. içleri giriyor topiğe. p.tesi ekler muhtemelen seni...

selam kuzular.. sık sık girmiyorum ama belki aklının ucunda beni unutmayan da vardır diye umuyorum :) bebişimle iyiyiz.. ayın 9da özele gidicez eşimle.. bebişimizi adam akıllı görelim dedik..
ama çevre nedense hep karışıyor.. yok daha erkenmiş ne anlıcakmışız onu görüpte... ya da orda doğum yapmıcaksam neden oraya gidiyormuşum.. artık kimseye cevap vermiyorum.. sanki millet bişey yaparken bana mı soruyor..

uscu yavrum bu ay ve hafta hesaplarına neden takılırlar bilmem.. ama sata uyumlu gebelikler içini şunu diyim.. benim sat 25 mart..
25mart - 25 nisan ---- 1 aylık
25 nisan - 25 mayıs ---- 2 aylık..
25 mayıs - 25 haziran --- 3 aylık..
bunla hafta hesabını nasıl karıştırıyorlar hayret ediyorum.. 4 hafta 1 ay etmiyor ki 28 gün..
benim eltim doğum yaptı hem geç döllenmeydi onun ki, kiz tutturmuş hala ben 11 ay taşıdım diye.. oysa ki doktorlara göre 39+5te falan doğum gerçekleşti..
40hafta 10ay değil işte :)

ya kızlar herkes hafta gün hesabıyla kafayı bozmuş durumda. karıştırcak ne var. 40 haftada doğurcaz. şuan 15.haftamı yaşıyorum. boşverin ayı mayı dimi ama. hamileliğin tadını çıkarın. zaten dengeli düzenli besleniyorum diye kilo alıyorum. benim vücut alışmış düzensiz beslenmeye. sabah öğle ve akşam 3 öğün yiyorum. öğün arasında yediğim tek şey 2-3 tane ceviz, 2-3 tane badem. abartmıyorum. 4 kilo almışım. zaten dünyam yıkılmış. bebeğime feda olsun diyorum ama içimden de bu kilolar sonra nası verilcek acaba kaç kiloyşa doğurcam demekten de kendimi alamıyorum. ben ki 12 senedir hep aynı kiloda olan bir insanım. bir gram alsam onu vercem diye uğraşırım. liseden beri hep aynı kilodayım. lisede aldığım kıyafetlerim hala oluyordu. ta ki kızım beni davul gibi şişirene kadar. netcem ben ya

hayırlı olsun oğluşun bizimde öğrenmemize az kaldı.gel çarşamba gel

hayırlı olsun oğluşun bizimde öğrenmemize az kaldı.gel çarşamba gel

saol cnm.o muayene günlerini beklemek çok kötü saat hesabı bile yapıyor insan hayırlısıyla sende öğrenirsin inş. cnm. artık bebeğime kıyafet alabilirmmmmmmmm bu ararda rabbim nasip ederse bebeğimin ismi RÜZGAR EGE olucak

Aaaaaa tesadüfe bak..ben Pazartesi öğrenceğim bebeğimin cinsiyetini ve erkek olursa ismini Rüzgar düşünüyoruz :))))) Kız derse henüz bir fikrimiz yok bence kızlara isim bulmak daha zor...
Kızlaaaar..koku hassasiyetiniz devam ediyor mı? 17. haftama yeni girdim hala parfum sıkamıyorum, hala bazı kokularla öğürüyorum ama gün boyu süren bulantılarım geçti..buna da şükür gerçi çok çektim..:)
Pazartesi için şimdiden çok heyecanlıyız bakalım inşallah göstericek bizim miniiik ...

ne kadar güzel 2 tane rüzgarımız olcak biz kız olursa DERİN SU düşünmüştük ikinciye inşallah artık. benide parfüm deil ama yemek kokuları çok rahatsz ediyor.p.tesi güzel haberlerini bekliyrzzzzzzz hayırlısıyla

meraba kizlar.Ben de kac aylik olduugmu son adet tarihime gorebiliyom,zaten bence en dogrusu da bu.Benim sat tarihim martin 17 si.Demek ki haziran 17 i benim 3 aym bitmis 4.ayim agecmisim.Simdi 15 gun sonra,inshllah 2 hafta sonra yani 4 ayim bitcek,5.ayima girecem inshallah.

merhabalar kızlar! ben de aralık annesi olucam nasipse(belki de aralığın son günleri-yılbaşı hediyesi olacak) ...bizimki 14+1 günlük.gecen kontrolde cinsiyetini belli eder sanmıştık ama yok doktor kesin konuşamadı.tabi çok meraklıyım insan karşı koyamıyor.. bebeklerimize önce sağlık sonra zeka ve de hayırlı evlat olmalarını diliyorum.

amin cnm,kismetse ayni gunlerde dogum yapacaz sanirim:))

ben çarş gitmiştim ya kontrole 1 hafta ıstırahat vermişti bana çarş ya da perş gel demişti geçen çarş eşimin doğum günüsüydü cinsiyeti öğrenemedik bu salı kardeşimin doğum günü acep diyom salı mı gitsem de kardeşimin doğumgününde öğrenmiş olsam inş iii haberlerini ve cinsiyeti sizceeeeee napsam ki ona göre randevu alcamda ama şöle de bişey var 1 hafta kullancam ilaç vardı ya progestan e onu da 6 gün kullanmış olcam ama onu da düşünmek gerek

sen bilirsin cnm,kendini iyi hissediosan sali git ne olcak,progestani kesmeyebilir sana...bana kesmemisti gecen cuma kestik sonunda:))hem cinsiyetini ogrenirsiniz sizede moral olur,isim bulma telasindan stres olmaya vakti olmuo insanin:))

sen bilirsin cnm,kendini iyi hissediosan sali git ne olcak,progestani kesmeyebilir sana...bana kesmemisti gecen cuma kestik sonunda:))hem cinsiyetini ogrenirsiniz sizede moral olur,isim bulma telasindan stres olmaya vakti olmuo insanin:))

yaaaa kessin yaaaaa istemiyom ben o ilacı(((( ama benim yeni başlattı geçen hafta hem bebek çok altta değil dedi sınırda duruyo ama biraz yukarı alsak daha ii gibi konuştu o yüzden deeee diyom ki kescek innnşşşaaalllah :))) evet dediğin gibi isim telaşı başlıcak bugün bişeyler aldık yine bebeklere bebeklere diyom benim kardeşimde hamile hani birimizin kızsa diğerinin erkektir diye hehehehe olmadı ikimizimki de aynıysa arkadaşlarımız var yeni doğum yaptılar haftaya sonuca göre kimi sini hediye götürcez ama çoookk güseelll şeyler var yaaaa bi tane eşofman altı aldık dizlerinde dizlik var poposundada ek var kaleci kıyafeti gibi paçaları dar anlatamadım pek ama rengi mavi beyaz kızım da olsa onu kimseye vermicem giydircem kızıma da çok sevdim onu

amin cnm,kismetse ayni gunlerde dogum yapacaz sanirim:))

aaaaa tesadüfe bakar mısın..ne güzel denk gelmişiz :)) çok güzel ya burdan paylaşırız artık bebişlerimizle ilgili herseyi.sen cinsiyetini öğrendin mi canım.bizim daha kesin diil.meraklıyım galiba ben de çok :))

canım bizim de seninle son adet tarihlerimiz aynı bakalım hayırlısı sennin bebişin cinsiyeti ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…