23 erkek,20 kız,tülay seninki kesin olmadığından sildim eee bize kız lazımmm,dderya canım senin irkeği de kız yaptım,hayırlısı böyleymiş,gelsin kızlarrrrrr
gunaydın arkadşlar ya bana nıye kımse cevap yazmıyoooooo((( yoksa benı görmyormusunz...deryammm benıde eklermısın lıstne
günaydın:)) cnm h.sonları pek kimse olmaz topikte. yanlış hatırlamıyorsam deryamm da h. içleri giriyor topiğe. p.tesi ekler muhtemelen seni...
parmak hesabı yapınca bile 17+4 iken 4. ayı bitirmiş 5. aydan gün almış oluyorsun doldurunca 5 aylık oluyosun (17+0-17+6 = 18 hafta)
ama artık bu hesap işinden bana gına geldi sabahtan beri yapıyoruz kimseninin hesabı birbirini tutmuyor
yaş polemiği gibi oldu bu durumben daha herkese 3,5 aylık hamileyim diyorum 4 aylık dememe az kaldı
slm arkadaşlar bende uzun zamandır topiğe giremeyenlerdenim.buün dr. a gittim. 16+3 haftalık oldu bebeğim.boyu 15 cm.ve 177 gr. olmuş prensim.prensim diyorum çünkü erkek olduğunu ögrendik
bie erkek daha ekleyebilirsiniz
hayırlı olsun oğluşun bizimde öğrenmemize az kaldı.gel çarşamba gel
saol cnm.o muayene günlerini beklemek çok kötü saat hesabı bile yapıyor insan hayırlısıyla sende öğrenirsin inş. cnm. artık bebeğime kıyafet alabilirmmmmmmmmbu ararda rabbim nasip ederse bebeğimin ismi RÜZGAR EGE olucak
Aaaaaa tesadüfe bak..ben Pazartesi öğrenceğim bebeğimin cinsiyetini ve erkek olursa ismini Rüzgar düşünüyoruz :))))) Kız derse henüz bir fikrimiz yok bence kızlara isim bulmak daha zor...
Kızlaaaar..koku hassasiyetiniz devam ediyor mı? 17. haftama yeni girdim hala parfum sıkamıyorum, hala bazı kokularla öğürüyorum ama gün boyu süren bulantılarım geçti..buna da şükür gerçi çok çektim..:)
Pazartesi için şimdiden çok heyecanlıyız bakalım inşallah göstericek bizim miniiik ...
merhabalar kızlar!ben de aralık annesi olucam nasipse(belki de aralığın son günleri-yılbaşı hediyesi olacak) ...bizimki 14+1 günlük.gecen kontrolde cinsiyetini belli eder sanmıştık ama yok doktor kesin konuşamadı.tabi çok meraklıyım insan karşı koyamıyor.. bebeklerimize önce sağlık sonra zeka ve de hayırlı evlat olmalarını diliyorum.
ben çarş gitmiştim ya kontrole 1 hafta ıstırahat vermişti bana çarş ya da perş gel demişti geçen çarş eşimin doğum günüsüydü cinsiyeti öğrenemedik bu salı kardeşimin doğum günü acep diyom salı mı gitsem de kardeşimin doğumgününde öğrenmiş olsam inş iii haberlerini ve cinsiyeti sizceeeeee napsam ki ona göre randevu alcamda ama şöle de bişey var 1 hafta kullancam ilaç vardı ya progestan e onu da 6 gün kullanmış olcam ama onu da düşünmek gerek
sen bilirsin cnm,kendini iyi hissediosan sali git ne olcak,progestani kesmeyebilir sana...bana kesmemisti gecen cuma kestik sonunda:))hem cinsiyetini ogrenirsiniz sizede moral olur,isim bulma telasindan stres olmaya vakti olmuo insanin:))
amin cnm,kismetse ayni gunlerde dogum yapacaz sanirim:))
meraba kizlar.ben de kac aylik olduugmu son adet tarihime gorebiliyom,zaten bence en dogrusu da bu.benim sat tarihim martin 17 si.demek ki haziran 17 i benim 3 aym bitmis 4.ayim agecmisim.simdi 15 gun sonra,inshllah 2 hafta sonra yani 4 ayim bitcek,5.ayima girecem inshallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?