kızlar uzun zamandır giremedim. hepinizi çok merak ediyorum ama artık forumu takip edemiyorum.
bugün doktora gittik ve %80 prensesimizin olacağını öğredik:)
herkes erkek olcak diyordu, tek ben kız diyordum. çok sevindik, inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz.
ben çarş gitmiştim ya kontrole 1 hafta ıstırahat vermişti bana çarş ya da perş gel demişti geçen çarş eşimin doğum günüsüydü cinsiyeti öğrenemedik bu salı kardeşimin doğum günü acep diyom salı mı gitsem de kardeşimin doğumgününde öğrenmiş olsam inş iii haberlerini ve cinsiyeti sizceeeeee napsam ki ona göre randevu alcamda ama şöle de bişey var 1 hafta kullancam ilaç vardı ya progestan e onu da 6 gün kullanmış olcam ama onu da düşünmek gerek
kızlar uzun zamandır giremedim. hepinizi çok merak ediyorum ama artık forumu takip edemiyorum.
herkes erkek olcak diyordu, tek ben kız diyordum. çok sevindik, inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz.
sen nasıl oldun cnm?çok sevindim cnm Allah sağlıkla kucana almayı nasip etsin inş
darısı başımıza ben de bu hafta öğrenirim gibime geliyo
çok sevindim cnm Allah sağlıkla kucana almayı nasip etsin inş
darısı başımıza ben de bu hafta öğrenirim gibime geliyo
öncelikle allah kızını sana bağışlasın aminkızlar bu aralar çok duygusalım, sürekli ağlıyorum.
bugün bebişimizin cinsiyetini öğrendik ve kayıvvalidemlere geldik. onlar oğlan bekliyordu, kendilerini çok şartlandırmışlardı. kız olduğunu duyunca hayal kırıklığına uğradılar. hadi ya falan dediler, tebrik etmeyi bile unuttular. kötü niyetli olmadıklarını biliyorum ama çok üzüldüm. eşim ve ben de kız istiyorduk. çok alındım açıkçası, bu aralar ne olsa alınıyorum. bu bebiş psikolojimi altüst etti.
kızlar bu aralar çok duygusalım, sürekli ağlıyorum.
bugün bebişimizin cinsiyetini öğrendik ve kayıvvalidemlere geldik. onlar oğlan bekliyordu, kendilerini çok şartlandırmışlardı. kız olduğunu duyunca hayal kırıklığına uğradılar. hadi ya falan dediler, tebrik etmeyi bile unuttular. kötü niyetli olmadıklarını biliyorum ama çok üzüldüm. eşim ve ben de kız istiyorduk. çok alındım açıkçası, bu aralar ne olsa alınıyorum. bu bebiş psikolojimi altüst etti.
bi de ben hani biz kız bebekmişiz kötü mü olmuşuz yani falan diye bile takıyorum kafaya!ya o duygusallık bende de var cnm hamilelikte olmasıda cok normal herşeye hormonlar sebep:)) bu kız erkek ayrımına bende cok kızıyorum kızımız olacak diye sevinçle söylerken eh hadi hayırlısı olsun neyse hayırlı evlat olsun da falan diye birde tesellıye kalkıyorlar ya hu ben kız olmasından cok mutluyum kı nıye öyle bir de teselli edercesine konuşuyorsunuz dimi ama:)))
bi de ben hani biz kız bebekmişiz kötü mü olmuşuz yani falan diye bile takıyorum kafaya!
inan benim için hiç önemi yok. önce hayırlı bir insan olsun sağlıklı olsun yeter. ama işte benim de eşim o kadar gerdi ki beni erkek diye. allah hayırlısını versin dedirtemiyorum resmen. hem kendi annesi hem benim annem falan da kızdı da allahtan artık konuşmuyo pek.aman boşver be cnm herkes bişeyler diyor işte en iyisi hiç sallamamak:)iyiki kız olmuşum iyiki bir kızım var ve iyiki bir kızım daha olacak..
kızlar bu aralar çok duygusalım, sürekli ağlıyorum.
inan benim için hiç önemi yok. önce hayırlı bir insan olsun sağlıklı olsun yeter. ama işte benim de eşim o kadar gerdi ki beni erkek diye. allah hayırlısını versin dedirtemiyorum resmen. hem kendi annesi hem benim annem falan da kızdı da allahtan artık konuşmuyo pek.
kızlar öncelikle iyi geceler :)
tülaycım bence bu sefer dogum gününe ayarlama ona ayrı özel gün yaparsın :)))şaka şaka hayırlısı olsun cnm inş bu hafta ögrenirsin insan rahatlıyor ya cinsiyetini bildimi belirsizlik iyi olmuyo:))en azından ben şimdi kızcıgım prensesim diye seslenebiliyorum ona..adınıda koyduk ZEYNEP HİLAL olacak kısmetse:)
doru sölüyosun cnm böle ayarlamalar bana ii gelmiyo dimi hehehehe zati kararımı verdim çarş gitcem drun müsaitliğine göre olmadı perş erken gidersem çocuk aşada diyip ilaca devam ettirebilir o yüsdeeeennn dediğin gibi doğum gününe ayarlamıcam
sen nasıl oldun cnm?
banada az kaldı 4 aylık olmama senn karnın nasıl canım buyudumu
slm arkadaşlar bende uzun zamandır topiğe giremeyenlerdenim.buün dr. a gittim. 16+3 haftalık oldu bebeğim.boyu 15 cm.ve 177 gr. olmuş prensim.prensim diyorum çünkü erkek olduğunu ögrendik
bie erkek daha ekleyebilirsiniz
gunaydın arkadşlar ya bana nıye kımse cevap yazmıyoooooo((( yoksa benı görmyormusunz...deryammm benıde eklermısın lıstne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?