2011 Aralık Anneleri

kızlar uzun zamandır giremedim. hepinizi çok merak ediyorum ama artık forumu takip edemiyorum.
bugün doktora gittik ve %80 prensesimizin olacağını öğredik:)
herkes erkek olcak diyordu, tek ben kız diyordum. çok sevindik, inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz.

çok sevindim cnm Allah sağlıkla kucana almayı nasip etsin inş

darısı başımıza ben de bu hafta öğrenirim gibime geliyo

kızlar bu aralar çok duygusalım, sürekli ağlıyorum.
bugün bebişimizin cinsiyetini öğrendik ve kayıvvalidemlere geldik. onlar oğlan bekliyordu, kendilerini çok şartlandırmışlardı. kız olduğunu duyunca hayal kırıklığına uğradılar. hadi ya falan dediler, tebrik etmeyi bile unuttular. kötü niyetli olmadıklarını biliyorum ama çok üzüldüm. eşim ve ben de kız istiyorduk. çok alındım açıkçası, bu aralar ne olsa alınıyorum. bu bebiş psikolojimi altüst etti.

kızlar öncelikle iyi geceler :)

tülaycım bence bu sefer dogum gününe ayarlama ona ayrı özel gün yaparsın :)))şaka şaka hayırlısı olsun cnm inş bu hafta ögrenirsin insan rahatlıyor ya cinsiyetini bildimi belirsizlik iyi olmuyo:))en azından ben şimdi kızcıgım prensesim diye seslenebiliyorum ona..adınıda koyduk ZEYNEP HİLAL olacak kısmetse:)

cnm hadi gözün aydın hayırlı olsun senin prensesinde

çok sevindim cnm Allah sağlıkla kucana almayı nasip etsin inş

darısı başımıza ben de bu hafta öğrenirim gibime geliyo

çok saol.
inşallah öğrenirsiniz, insan cicilerini ona göre almak istiyor. pembe ne varsa doldurucam eve:)

öncelikle allah kızını sana bağışlasın amin

ya okuyorum sizin yine kayınvalideniz hani kaynanadır diyip sineye çekiyorsunuz ben annemin bana yaptıklarını anlatsam... hem ağlıyorum hem de sürekli elim karnımda bebekten özür diliyorum...

ya o duygusallık bende de var cnm hamilelikte olmasıda cok normal herşeye hormonlar sebep:)) bu kız erkek ayrımına bende cok kızıyorum kızımız olacak diye sevinçle söylerken eh hadi hayırlısı olsun neyse hayırlı evlat olsun da falan diye birde tesellıye kalkıyorlar ya hu ben kız olmasından cok mutluyum kı nıye öyle bir de teselli edercesine konuşuyorsunuz dimi ama:)))

bi de ben hani biz kız bebekmişiz kötü mü olmuşuz yani falan diye bile takıyorum kafaya!

aman boşver be cnm herkes bişeyler diyor işte en iyisi hiç sallamamak:)iyiki kız olmuşum iyiki bir kızım var ve iyiki bir kızım daha olacak..
inan benim için hiç önemi yok. önce hayırlı bir insan olsun sağlıklı olsun yeter. ama işte benim de eşim o kadar gerdi ki beni erkek diye. allah hayırlısını versin dedirtemiyorum resmen. hem kendi annesi hem benim annem falan da kızdı da allahtan artık konuşmuyo pek.

canım takma kafana diycem ama galiba biz hamileler bu dönem böyleyiz aynı sekilde ben de cok hassaslaştım.herseyi kafaya takıyorum.aslında bu hiç iyi değil ama söz geçmio kendimize işte.bu arada tebrik ederim prensesin için!! kızlar da bi tatlı bi güzel oluyorlar ki..sana yarenlik edicek işte :)

ya aslında babalar illa erkek istiyorda ama erkek cocuktan cok kız cocuklarından yakınlık görüyorlar benim bir kızım bir oglum var ve eşim kızıyla daha güzel anlaşıyor oglumla ise hep çetışıyorlar oglum bana cok düşkün ve babasını kendisine rakip görüyor onun benle konuşmasını bile istemiyor ve haliyle babayla hep bir çatışma içindeler..kızımsa babasına hayran..ama işte erkekler yaşamadan bunu bilemiyorlar genelde bu hep böyledir kızlar babaya oglanlar anneye düşkün olurlar:)

kızlar herkese günaydın. biz pazar pazar uyandık erkenden kızımla. bi bakalım dedik bizim gibi erkenci var mı diye. ama baktık ki yokmuş. sizi uykucular sizi

Tebrik ederim prensesini:) allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…