2011 Aralık Anneleri

arzummmm bir kitapta okudum asla çocuklarınıza aile büyüklerinizin,ailenizden ölmüş kişilerin yada daha önce kaybetmiş olduğunuz çocucuğunuzun ismini koymayın o ağır enerjiyi çocuklarınızı yüklemeyin..Yeni bir hayat yeni bir başlangıç yazıyordu.

kızlarrrr ben tablomuzu bulamıyorum 2011 aralık anneleri tablosu diye arattırıyorum ama yokkkk yardımcı olabilirmisiniz....

bende geçenlerde aldım butun yağların karışımı varmış lokman hekımde 2gundur kullanıyorum.....ayyy gece yatarken surdum hep kabus gordum nıyekı :)))) peş peşe hemde bende tersmı teptpıkı kızlarrrrrr

iyi akşamlar kızzlaarrrrr bebişlerrrr

sayfa baya birikmiş anca bitirdim, işim yeni bitti çok yorucu bir gundu,
bizim firmanın çocuk manken çekimlerinin ilk gunuydu bugun,
giydir çıkar giydir çıkar çok sıkıldı bebişler ama en sonunda bitti.
2 tane bebişle ugraştım ikiside 6 aylıktı
seneye bu zamanlar allahın izniyle bizim sıpalarda o kadar olacak
çok tatlılarr çokkkkkkk

ilk ay neden 6 hafta. 6 haftalık aymı olurmuş? hem gebelik.org de aylık cdleri seyrederken 17.haftayı 5.ayın başlanğıcı olarak söylüyorlar. ama ben 5.aya girdim diyom herkese.

Kızlar yarın doktora gidiyorum bakalım bizim yaramaz cinsiyetini gösterecekmi?Aslında haftaya gidecektim, çok özledim kuzumu, görmeden yapamam:86:

ilk ay neden 6 hafta. 6 haftalık aymı olurmuş? hem gebelik.org de aylık cdleri seyrederken 17.haftayı 5.ayın başlanğıcı olarak söylüyorlar. ama ben 5.aya girdim diyom herkese.

parmak hesabı yapınca bile 17+4 iken 4. ayı bitirmiş 5. aydan gün almış oluyorsun doldurunca 5 aylık oluyosun (17+0-17+6 = 18 hafta)
ama artık bu hesap işinden bana gına geldi sabahtan beri yapıyoruz kimseninin hesabı birbirini tutmuyor
yaş polemiği gibi oldu bu durum ben daha herkese 3,5 aylık hamileyim diyorum 4 aylık dememe az kaldı

canım bende yaklaşık 8 sendeir içen insanım,öğrendiğim gün bırakamdım gündü 2/3 içtim.bende aynen aşeriyorum sigaraya..eşimde içiyor çevremde de içen çok.elimde değil çok istiyor canım,en hafif paketi aldım günde 1 tane bazen 2 günde bir tane içime çok çekmeden içiyorum,olmuyor yapamadım kesemiyorum tamamen...çok insan var hamileliğinde 5/10 tane içen onlar gibide asla olmam.ama bir tane olmadan da olmuyor. (

cnm ya içim bi tuhaf oldu nasıl korktum ya

NERDEN BAKIYORSUNUZ CNM?

Kızlar yarın doktora gidiyorum bakalım bizim yaramaz cinsiyetini gösterecekmi?Aslında haftaya gidecektim, çok özledim kuzumu, görmeden yapamam:86:

bende yarın gideceğim cnm. hadi hayırlı haberlerle döneriz inşallah.

ahh cnm bende 17 yıldır içiyordum öğrenmeden önce tadı değişmiş bunun deyip içemedim. sonra öğrenince bıraktım ama benim şansım etrafımda kimsenin içmemesi. geçen ablamalara gittim orda herkes içiyor cnm çekti ne yalan söyliyim. demek ki seni zorlayanda başkasında görmen inan görmesen unuturdun. en iyisi eşine bu durumu anlat ya evde yanında siğara içmesin veya içersede sana içtiğine belli etmesinki sende unutursun böylece. Allah yardımcın olsun cnm.

iyi akşamlar kızlar bugün en sevdiğim arkadaşım misafirimdi.çocuklarıyla gelmişti.küçük oğlan bi yaramazdı evin halini görmenizz lazım.savaştan çıkmış gibiama yinede arkadaşımı gördüğüme çok mutlu oldumgüzel ama yorucu bi gün geçirdim.şimdi evi tolayıp tekrar temizlik yapayım.kendinize iyi bakın

yarın yaz cnm hemen gelince ben evdeyim haberlerinizi bekliyom biliyosun yapcak bişey yok ((( stickerları aldırıcaktım ama atladım kaldı öle ben sana benim adresi atıyım da bana kargo yap en iyisi sen onları

banada az kaldı 4 aylık olmama senn karnın nasıl canım buyudumu

keşke onu da bıraksan cnm... ççoookkkk zor oluyor, biliyorum, ama başka çaremiz de yok. ama benim şansım şu oldu. benimle birlikte eşim de bıraktı sigarayı. yani bıraktı diyorum ama haftada bir iki içiyormuş ama yanımda değil en azından... mesela şimdi bile kahve sigara hayali kuruyorum kendi kendimee... (( madem bırakamıyorsun benim yerime de bi kaç nefes çekkk :))))))

herkes bı farklı soyluyor ya
canım hamile olduğun haftadan 2 çıkartıyorsun 4 e bölüyorsun
16 haftalık bir kadın tam olarak 4 aylık hamiş değil.18 haftalık olan kadın tam olarak 4 aylık hamiştir ve 4. ayı bitirip 5. aydan gün alıyor demektir.
ben şuanda 3 aylık oluyorum ,2 hafta yumurtlama döneminden önceki dönem olarak malesef kayda geçilmiyor.normalde her gebelik 38 haftadır.2 hafta ise adetten yumurtlama dönemine kadar olan süredir .kafalar karışmasın diye direk adet tarihinden alınıyor hesaplar.
bu arada özellikle solunuza dönük yatın arkadaşlar.asla karnınızın üzerine bir basınç uygulamayın.5.aydan sonra sırt üstü yatmak bile bebeğinize yeterki kadar kanın gitmesini rahatlatmak için önerilmiyor.sola yatıp gelişien gebeliklerle sırt üstü yatıp gelişen bebekler arasında ,hem kemik hem de sinirsel gelişim farklılıkları var .ben yatarken sola yatıyorum ama sabah kalktığımda sırtüstü buluyorum dedim doktoruma ,karnının üzerine yatma yeter şimdilik henüz bebiş kücük 5.aydan sonra dikkat et tamam mı dedi bende okey dedim.
bu arada gebelikte en çok tavsiye edilen et balık,sonra tavuk en son kırmızı et.ve günde 3 köfte yeter dedi bana doktorum.geri kalan vitaminleri hem eleviteen hem de gün içinde tükettiklerimzden alabiliriz.

slm arkadaşlar bende uzun zamandır topiğe giremeyenlerdenim.buün dr. a gittim. 16+3 haftalık oldu bebeğim.boyu 15 cm.ve 177 gr. olmuş prensim.prensim diyorum çünkü erkek olduğunu ögrendik

bie erkek daha ekleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…