herkese mnerhaba kizlar...
bugun kaynanalar gunu sanirim,bende de durum farksiz deil aslinda sinir bozuolar arada..ama 2 cumlem yetio onlara,esirgemiorum hic lafimi..asabi gelinim azciksimdi de bebegimizin erkek oldugunu ogrendik ya isim krizi cikti:)) kayinpederimin adini koymaliymisim,oda istio:))ismi guzel olsa ok de ismi eski ve cirkin..hangi zamanda yasioruz artik bence yeni isimler olmali,ayni isimlere takilip gidioruz,bu yeni bi hayat sonucta:)) allahtan esim beni cok desteklio,benim istedigim herseyden once gelio,benim yerime tartisir artik ailesiyle:))...hersey cidden kocanizda bitio,o desteklerse hicbisey yapamiolar...esimde ezdirmeyecegimi bilior aslinda,gozum kara,sinirlenince yorgani yakabiliorum...:))) isim krizi nasil bitecek,gorecez:))
kızlarrrr ben tablomuzu bulamıyorum 2011 aralık anneleri tablosu diye arattırıyorum ama yokkkk yardımcı olabilirmisiniz....
kımse yazmıyomu buraya[/QUOTE
aramıza hoşgeldin, bebişinin cinsiyeti belli mi ? listede ekli değilsen deryam1605 arkadaşımıza özelden bilgilerini yazabilirsin?
hoşbulduk cnaım. kızlar ekleyın benıde lıstenıze bakıyım.:) erkek gelıyo kısmetse :)
ya konuşmıycam diyom tutamıyom konu açılınca. benim görümcem üst katta sofra tamamen hazır olunca çorbası dökülmüşse geçer oturur. tabağını bile masada bırakır kalkar yukarı çıkar. sofra toplanıp tatlı dağıtılınca gelir yer tabağını bırakıp tekrar gider. tabi üste misafir gelirse tam tersi ben gelinim ya çıkarım hizmet ederim oda oturur bide kaynanam kızımın çayı hani ona niye çey getirmedin der. ahhhhhhhhhhhh bide kalkıp iş yaparsa büyükşehir çalışıyor de. ne demekse. bendende 6 yaş küçük haspam.25 yaşında.
hoşgeldin cnm hayırlı olsun. Rabbim kucağına almayıda nasip etsin...
bende bebe yapıyla (acayip yumuşatıyor) kakao yağı kullanıyorum. kakao yağıda kalıcı bronzluk sağlıyormuş. göbişim ve günaş görmemiş bazı yerlerim esmerleşti süper. ama unuttuğum için 2-3 günde bir kullanıyorum.
yok yok dogru anladım 5 ayın ıcındeyız zaten dıcem ,uvvv 5 aylık olduk desem 6 aya gecmesı lazım ..
ama hala 4,5 aylık dıyım gıtsın oturup onu hesaplamazlar herhalde ya..yarısı bıttı fılan dıyorum bazen..
bırde şunu buldum forumda..
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
ilk ay neden 6 hafta. 6 haftalık aymı olurmuş? hem gebelik.org de aylık cdleri seyrederken 17.haftayı 5.ayın başlanğıcı olarak söylüyorlar. ama ben 5.aya girdim diyom herkese.
merhaba annişlerr....
ya ben deli olucam yakında sanırım. bebeğimin olacağını 7 nisanda öğrendim ve öğrendiğim gün sigarayı bıraktım. ki 10 yıllık tiryakiydim. ama işin garip tarafı şu ki hiç tiksinmedim sigaradan. aksine sigaraya aşeriyorum desem yeridir. bi nefes çekeyim de nefsim körelsin de diyemiyorum vicdan azabından... ahh bebeğim ahh... annelik böyle birşeymiş demek kiii... zaten annem yanımda ya şimdi:) geçen şakayla karışık tükürdü suratıma. "gördün di mi analık nasıl bişeymiş. ben sana yıllardır yalvarıyordum" dedi:))) hakikaten ne kadar haklıymış yaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm ya içim bi tuhaf oldu nasıl korktum ya
Kızlar yarın doktora gidiyorum bakalım bizim yaramaz cinsiyetini gösterecekmi?Aslında haftaya gidecektim, çok özledim kuzumu, görmeden yapamam:86:
canım bende yaklaşık 8 sendeir içen insanım,öğrendiğim gün bırakamdım gündü 2/3 içtim.bende aynen aşeriyorum sigaraya..eşimde içiyor çevremde de içen çok.elimde değil çok istiyor canım,en hafif paketi aldım günde 1 tane bazen 2 günde bir tane içime çok çekmeden içiyorum,olmuyor yapamadım kesemiyorum tamamen...çok insan var hamileliğinde 5/10 tane içen onlar gibide asla olmam.ama bir tane olmadan da olmuyor.(
NERDEN BAKIYORSUNUZ CNM?
bende yarın gideceğim cnm. hadi hayırlı haberlerle döneriz inşallah.
ahh cnm bende 17 yıldır içiyordum öğrenmeden önce tadı değişmiş bunun deyip içemedim. sonra öğrenince bıraktım ama benim şansım etrafımda kimsenin içmemesi. geçen ablamalara gittim orda herkes içiyor cnm çekti ne yalan söyliyim. demek ki seni zorlayanda başkasında görmen inan görmesen unuturdun. en iyisi eşine bu durumu anlat ya evde yanında siğara içmesin veya içersede sana içtiğine belli etmesinki sende unutursun böylece. Allah yardımcın olsun cnm.
parmak hesabı yapınca bile 17+4 iken 4. ayı bitirmiş 5. aydan gün almış oluyorsun doldurunca 5 aylık oluyosun (17+0-17+6 = 18 hafta)
ama artık bu hesap işinden bana gına geldi sabahtan beri yapıyoruz kimseninin hesabı birbirini tutmuyor
yaş polemiği gibi oldu bu durumben daha herkese 3,5 aylık hamileyim diyorum 4 aylık dememe az kaldı
canım bende yaklaşık 8 sendeir içen insanım,öğrendiğim gün bırakamdım gündü 2/3 içtim.bende aynen aşeriyorum sigaraya..eşimde içiyor çevremde de içen çok.elimde değil çok istiyor canım,en hafif paketi aldım günde 1 tane bazen 2 günde bir tane içime çok çekmeden içiyorum,olmuyor yapamadım kesemiyorum tamamen...çok insan var hamileliğinde 5/10 tane içen onlar gibide asla olmam.ama bir tane olmadan da olmuyor.(
canım hamile olduğun haftadan 2 çıkartıyorsun 4 e bölüyorsunherkes bı farklı soyluyor ya
slm arkadaşlar bende uzun zamandır topiğe giremeyenlerdenim.buün dr. a gittim. 16+3 haftalık oldu bebeğim.boyu 15 cm.ve 177 gr. olmuş prensim.prensim diyorum çünkü erkek olduğunu ögrendik
bie erkek daha ekleyebilirsiniz
maşşalah yavruna allah kucagına almayı nasıp etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?